yaptıklarını bizimle paylaş canım süslemeleri konusunda yeni fikirler ediniriz
anaaaa kızlar papuçlar dama atıldımı neşaka tabi onları bi alalımda kucağımıza herkesin sevgisi yeri başka
tmm kuzum benim arada bi eliş pazarına gidip bakınıyorum bende bu hafta sonu bebek odasına avize yaptım yarın getireyim resmi
günaydın kızlar,
ay bunlar ne güzel papiler bayıldım ben valla, ben de yapmak istiyorum kızıma ama bu yeteneksizlikle zor valla, bari alıp 2 patik falan örsem ele güne karşı:)
ohhh sefan olsun hamileliği rahat yaşayalım da bebek olunca bu rahatlığı bulamayabilirizŞirkete geldim herkes benle ilgileniyor, Gün içinde revire gidip uzanıcam ara ara.. Sandalyemi değiştirmişler , tabi o kanamadan sonra , ama yeniler o kadar dik ki bel desteği koyunca iki büklüm oldum resmen ilk gün sırtım belim çatladı .. Ama ben naptımmmm Hehhee bugün arkadaşınkine kondum , Dedim sana gıcır gıcır vereyim sende eskiyi bana ver onlar daha rahat , Hiç ikiletmiyorlar zaten hamileyiz ya bize şu an herşey mübah :)))
Evde desen zaten anne -koca -kardeş - baba ... Hepsi canlar , eve gidince yaptığım tek şey namaz kılmak ve uzanmak :))
Ben diyorum bu çocuğu doğurup hemen arkasına bir daha mı doğursam :)))
kızlar ben çıkıyorum şimdi yavaş yavaş hazırlanayım dr randevuma geç kalmayayım bebeğim için dua edin
Yahu ne gıcık insanlarmış.. Kendi eşleri kardeşleri filan yok mu bu adamlarım kadınsa zaten empatisiyi kolay kurar. Tuvalet bile sorun olur mu? Çok şaşırdım .. Bende aktar ürünleri kulanıcam . Dr. bir kremden bahsetti amam kendi denemiş çok çabuk çekmiş ,emmiş vücudu oda önermedi onu sonuçta göbekten deri altına ordan bebeğimize hemen ulaşır..
Kakao yağı kıllanmayı tetikler mi acaba. Zaten öyle bir sorunumda mevcut((
Kızlar sizinkiler nasıl bilmiyorum ama dr. dene vücudun hemen emiyorsa kulanma o kremi dedi. Etkeni nedir bilmiyorum. O bir krem söyledi adını unuttum eşantiyon bırakmışlar. Denemiş çok çabuk yemiş vücudu. Bende o yüzden aktar karışımı yapayım dedim. Yada en iyisi has z.yağı , Zaten bebğim doğuncada banyodan sonra z.yağı ile yağlıcam almıcam sebamed veya diğer yağlardan..
ye kuzum benim yarasın kuzularımıza ben kursa falan gitmeden anneden gelen bişey annemde çok meraklı böle şeylere bende ona çekmişim ama hoşuma gidio kendi emeğim varya çirkinde olsa ben yaptım yawruma evlenmeden önce de seramik boyama falan yapmıştım aksesuar merak iştegünaydıııın
bugün bende erkenciyim amniyosentez için doktorla görüşmeye gideceğim randevum saat 10:20 de gece gözüme hiç uyku girmedi zaten 6 dan beride ayaktayım inşallah güzel Allahım yüzümüzü güldürür...
bu arada kızlar kuzuma pabuç yaptım bakın bakalım nasıl olmuş gerçi renkler net çıkmadı ama olsun
İnşallah güzel haberler alırsın canım. Kendini rahat bırak Rabbim herşeyin en iyisini bilendir. Ne yazmışsa onu yaşıyoruz..
Bu arada bayıldım yaptıklarına. Ama ben beceremem bu tarz işleri elime iğne iplik almışlığım yoktur ki kalp çıkarayım(
Yaa ben bugün kaçamak yaptım :))) Sabah sabah servis beklerken burnuma kokular geldi ,kızımlada konuşuyordum :)) Dedim canın mı istedi kuzum hadi alalım :))) Nasıl suç atmadır :)) İki poaça götürdüm nasılsa 53 kiloyum diye ama hızlı alıcam galiba
Ya maşallah size ne becerikli hatunlarsınız .. Kursa filan gittiniz mi kendiliğinden mi çıkıyor bu yetenek :)))
Bende 10.00 araöğünümde ceviz yiyorum hergün . İnşallah faydası olur kuzucuklarımıza
Aynen benim o kıvama geldi kocaman kahverengi oldular çirkin görüyorum ama ben onları( Eski haline dönecek mi ki? Bende hiç meme ucuda yok yavruşum çok zorlanacak (
aaay getir kesin bakalım ben oda yapmaktan vazgeçtim sanırım yaaaa aklım çok karıştı müsait odamızda var aslında ama kiracıyım ne olacağımız belli değil
Baciiim benim merak etme sen beni , birde geri kaldığın yok kuzum herkesin telefonu hanipekste, merak edince hemen arıyor sagolusun müdüre :)) birde sana whatsapptan bahsetmiştim ikimizde de olduğu için oradan da yakışıyoruz foto falan gönderiyoruz iyi oluyor sende dediğim gibi iPad yerine s3 al seninle de lecek atlayalım :))
ben çareyi bodyshop ta buldum kakao kremi günde defalarca kremlenen yaglanan ben artık bir kez sürüyorum kurtuluyorum indirim var 26 tl 200 ml çok da güzel sürülüyor şiddetle tavsiye ediyorumEczaneden aldığım o mustela bir Kösede dürüyor yağlardan da kurtuldum cildim de parladı dusta da organik yumuşatıci duş jeli kullanıyorum süper oluyor
ewt kesin hafta sonu kızımla bi gezmeye çıkalım
çok geçmiş olsun canım, çoğumuz bu kanamaları yaşamışız demekki, Rabbim bir daha yaşatmasın yaa çok üzülüyodum ben her tuvalete gidince o kanı görmek mahvediyodu beni. kadının 4 aylık düşük hikayesi beni derinden etkiledi herlade pıt pıt hissetmedim 2-3 gün, neyseki az önce Kuranı Kerim okurken bebeğim dürttü beni, burdayım diye çok mutlu etti annesini.
doktorm bana da riskli dönemde içok şeyi yasak etti ama çok şükür geçti inşallah o zamanlar, insanlara çok aldırmamaya çalışıyorum artık yaaa, dek geliyo arada öyleleri de:44:
hamilelikte zaten duygusal olarak bi çöküş oluyo, hergün uyanınca eşime soruyorum çirkinleştimmi, yüzüm şiştimi falan diye, bide uzak olsak hepten bunalıma girerim ben yani, babası ilgi göstersin sevsin bizi, kızımla sevilmeye ihtiyacımız var bizim
günaydıııın
bugün bende erkenciyim amniyosentez için doktorla görüşmeye gideceğim randevum saat 10:20 de gece gözüme hiç uyku girmedi zaten 6 dan beride ayaktayım inşallah güzel Allahım yüzümüzü güldürür...
bu arada kızlar kuzuma pabuç yaptım bakın bakalım nasıl olmuş gerçi renkler net çıkmadı ama olsun
Eki Görüntüle 552143 Eki Görüntüle 552144 Eki Görüntüle 552145
kızlar ben çıkıyorum şimdi yavaş yavaş hazırlanayım dr randevuma geç kalmayayım bebeğim için dua edin
Günaydın kızlar ben geldim...
Idrar yollarımda enfeksiyon çıktı.
Daha öncede vardı.Doktorum söylemesi ayıp alttan ilaç vermişti.
Bende onu kullanamamıştım.Doktor illa kullancan dedi.
Dünde saolsun hanipeks aradı.Nasıl olduğumu konuşurken durumdan bahsettim.
Nasıl yapabileceğimi anlattı.Çok şükür artık kullanabiliyorum.
Aslında 10 günlük raporum var ama kullanmak istemedim şirkete geldim.
Hem işler yoğun hemde evde sıkılıyorum.
Sizler nasılsınız?
Mezosum göğüslerinde süt kanalın açılıyor sütünde gelir yakında görünce korkma.kendin koparma dusa girdiğinde o kabuklar sudan yumusasin lif Yada sungerle cok bastırmadan yıka gider.erkek cocukta ta genisler vs bu kadar olmuyor ama kızda genişliyor kararıyor tam anne kıvamı
Şirkete geldim herkes benle ilgileniyor, Gün içinde revire gidip uzanıcam ara ara.. Sandalyemi değiştirmişler , tabi o kanamadan sonra , ama yeniler o kadar dik ki bel desteği koyunca iki büklüm oldum resmen ilk gün sırtım belim çatladı .. Ama ben naptımmmm Hehhee bugün arkadaşınkine kondum , Dedim sana gıcır gıcır vereyim sende eskiyi bana ver onlar daha rahat , Hiç ikiletmiyorlar zaten hamileyiz ya bize şu an herşey mübah :)))
Evde desen zaten anne -koca -kardeş - baba ... Hepsi canlar , eve gidince yaptığım tek şey namaz kılmak ve uzanmak :))
Ben diyorum bu çocuğu doğurup hemen arkasına bir daha mı doğursam :)))
Günaydın kızlar ben geldim...
Idrar yollarımda enfeksiyon çıktı.
Daha öncede vardı.Doktorum söylemesi ayıp alttan ilaç vermişti.
Bende onu kullanamamıştım.Doktor illa kullancan dedi.
Dünde saolsun hanipeks aradı.Nasıl olduğumu konuşurken durumdan bahsettim.
Nasıl yapabileceğimi anlattı.Çok şükür artık kullanabiliyorum.
Aslında 10 günlük raporum var ama kullanmak istemedim şirkete geldim.
Hem işler yoğun hemde evde sıkılıyorum.
Sizler nasılsınız?
aralarında yaş farkı olacak ama büyüdüklerinde çok da bir önemi kalmıyor bu farkın:))
şuan her şeyi anlayabilecek yaştalar,abilik sorumluluğu alma fikri kendilerini daha büyük hissettirdiği için hoşlarına gidiyor :)
benim oğlum da hareketlerini hissetmeyi seviyor,arada konuşuyor ve bazen müzik dinletelim diye tutturuyor :))
dr kontrollerine birlikte gidiyoruz;yasak olan yiyecekleri aklında tutuyor ve elimi uzatırsam hemen uyarıyor :))
alış veriş dönüşü tuvalet kağıdı taşımama bile izin vermiyor küçük bey;biz babamla taşırız sen çık hemen diyor
mümkünse hiç bir çocuk kardeşsiz kalmamalı([/QUO
aynen yaaaa elimde poşet görmesin ben varken niye taşıyon çağırsana beni diye kızıyor...şanslıyız şükür-onlarda şanslı kardeşsiz kalmasını hiç istemedim aslında ben tek çocuğum bilirim nasıl birşey yani....Allah sağlık verir nasip ederse 3. de düşünebiliriz hayırlısı....
teşekkürler Allahım onlara ömür bize de şahit olmayı nasip etsin....bu arada yeni yaşınız kutlu olsun tatlım Allah yavruna sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inşallah..
iyi kiii doğurmuşsun
cnm beni de eklermisin listeye bende okumak istiyorum hatta bunu bitirince yine bi liste yapalım hz. yunusun duasını okyalım oda çok etkili ben ne istediysem onunla oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?