2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
tmm kuzum benim arada bi eliş pazarına gidip bakınıyorum bende bu hafta sonu bebek odasına avize yaptım yarın getireyim resmi

aaay getir kesin bakalım ben oda yapmaktan vazgeçtim sanırım yaaaa aklım çok karıştı müsait odamızda var aslında ama kiracıyım ne olacağımız belli değil

günaydın kızlar,
ay bunlar ne güzel papiler bayıldım ben valla, ben de yapmak istiyorum kızıma ama bu yeteneksizlikle zor valla, bari alıp 2 patik falan örsem ele güne karşı:)

günaydın kızlar,
ay bunlar ne güzel papiler bayıldım ben valla, ben de yapmak istiyorum kızıma ama bu yeteneksizlikle zor valla, bari alıp 2 patik falan örsem ele güne karşı:)

canım yapımı çok basit dene bence ben keçeden yaptım ama polardanda güzel olur

Şirkete geldim herkes benle ilgileniyor, Gün içinde revire gidip uzanıcam ara ara.. Sandalyemi değiştirmişler , tabi o kanamadan sonra , ama yeniler o kadar dik ki bel desteği koyunca iki büklüm oldum resmen ilk gün sırtım belim çatladı .. Ama ben naptımmmm Hehhee bugün arkadaşınkine kondum , Dedim sana gıcır gıcır vereyim sende eskiyi bana ver onlar daha rahat , Hiç ikiletmiyorlar zaten hamileyiz ya bize şu an herşey mübah :)))

Evde desen zaten anne -koca -kardeş - baba ... Hepsi canlar , eve gidince yaptığım tek şey namaz kılmak ve uzanmak :))

Ben diyorum bu çocuğu doğurup hemen arkasına bir daha mı doğursam :)))

kızlar ben çıkıyorum şimdi yavaş yavaş hazırlanayım dr randevuma geç kalmayayım bebeğim için dua edin

ohhh sefan olsun hamileliği rahat yaşayalım da bebek olunca bu rahatlığı bulamayabiliriz
benimde senden farkım yok yemek yapmıyorum kayınvalidemde yiyip eve çıkıyoruz temezliği eşim yapıyor süpürme ve silem işlemini bana mutfak banyo ve toz alma kalıyor ama onları kendimi yormadan yapıyorum sırayla dinlene dinlene
ikinciyi yapmaya gelince inşallah bebeğin doğduktan sonrada aynı fikirde olursun
kızlar ben çıkıyorum şimdi yavaş yavaş hazırlanayım dr randevuma geç kalmayayım bebeğim için dua edin

dularımız seninle canım inşallah iyi haberlerini alıcaz güzel prensesimizinnn

Günaydın kızlar ben geldim...

Idrar yollarımda enfeksiyon çıktı.
Daha öncede vardı.Doktorum söylemesi ayıp alttan ilaç vermişti.
Bende onu kullanamamıştım.Doktor illa kullancan dedi.
Dünde saolsun hanipeks aradı.Nasıl olduğumu konuşurken durumdan bahsettim.
Nasıl yapabileceğimi anlattı.Çok şükür artık kullanabiliyorum.
Aslında 10 günlük raporum var ama kullanmak istemedim şirkete geldim.
Hem işler yoğun hemde evde sıkılıyorum.

Sizler nasılsınız?

aaay getir kesin bakalım ben oda yapmaktan vazgeçtim sanırım yaaaa aklım çok karıştı müsait odamızda var aslında ama kiracıyım ne olacağımız belli değil

walla kuzum benimde yer yok ama mecburum oda yapmaya eşim horluo bide ben çalışcam doğumdan sonra annelerden biri bizde kalacak hep

damam ıpad de alayım s3 de s3ü kocama aldırayım ıpad ı babişkoya =)) yaa dur kocama baskı yapmaya başlayayım s3 s3 die daha tasarım asamasındayken istemiştim sonra geri vazgeçtim sebebini demiştim ya=)

ewt kesin hafta sonu kızımla bi gezmeye çıkalım

gezin gezin beraber burası yağıyordu ve soguktu hiççç sevmem sogugu gezesim gelmiyor =)bugun kar da yagabilirmiş

evett hepimizde o korku var bende basım asagıda bekliorum wc de gerçekten çok korkuyorum bende aynı seyleri yasıyorum ben çok zayıflamıştım eşim ozaman hep diodu yüzün eskiden daha güzeldi die şimdi beni üzmemek için mi söylüor bilmiorum işte böyle daha güzel yüzün dio =) ama vücudum hakkında askım dogumdan sonra eskisi gibi olcan demi dio moralimi bozuo ama dün öyle oturuoduk askım yaff taş gibi hatunsun yaa dedi dedim nerden çıktı bu öğlen bi hamile kadın gördüm her bir yeri bi yerden fırlamıştı simdi sana bakıyorum dik bi göbek var ordada oğlusum var hala kendine bakıyorsun taş gibisin dedi dedim uykum var yatıom =) ama dediğin gibi biliyorum takıntı yapmamam için söylüor yavas yavas belim doluyor hissediyorum göbeğimm suan zaten hala hamile gibi değil sanki kilo göbeği gibi çok haklısınn tatlım bide kocanı kendinden uzak tut tamamen kopuntu oluyor bence hamilelikte aldatmada burdan doguyor 9 ay az mı bi erkek için bide sonra dogum dikişleri falan süre giriyor sonra bebek yoruyor uyuyakalabiliosun falan aradaki baglar kopuyor biz en dogrusunu yapıyoruz cocukta yaparız kocayıda memnun ederiz kendimize de bakarız biz dünyayı tek parmağımızda çeviririz beaaa

anammmm bayıldımmm yok yok ikinciyi de yaparım kızım olsun bennimmmde oğlum ses duyuyorda allahtan okuyamıyorr küserdi buna yoksa =)

geçmiş olsun kuzucuk seni merak ettik saolsun hapineks hemen giderdi merakımızı iyisindir umarım şimdi dikkat et kendine

evet anne göğsü gibi oldu zaten :)) pempelik gitti kahverengi oldu hatta daha da koyulaşıyor :) uçları büyüdü iyice. inanılmaz bir değişim içinde vücudum bazen moralimi bozuyo bazen mutlu ediyo. bu arada ergenler gibiyim. ruh halim gitgeller içinde..

maşallah diyelim tahtalara vuralım.. çok şanslısın canım. tadını çıkar bunların :))

hoşgeldinnnnnn :) bebeğinin ve senin iyi olmana sevindik.. işyerinde olmak daha güzel evde kendini dinledikçe kötü oluyorsun ben bunu tecrübe ettim.. geçmiş olsun bu kadarla kalsın inş. dikkat et

bacılarımm bende çıkmam gerekiyor çizim yapmam lazım arkadasa söz verdim storyboard yapcam vizeleri varmış çok önce söz verdim ama insaattan dolayı çizemedim yarına vermem lazım kendi mesleğimi seviyorum ama yaptığım işi hayır ben grafiker olmak için yaratılmısım ama =)

bu arada yeni yaşınız kutlu olsun tatlım Allah yavruna sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inşallah..
iyi kiii doğurmuşsun
teşekkürler Allahım onlara ömür bize de şahit olmayı nasip etsin....
cnm beni de eklermisin listeye bende okumak istiyorum hatta bunu bitirince yine bi liste yapalım hz. yunusun duasını okyalım oda çok etkili ben ne istediysem onunla oldu

evet dün bende listeyi görünce söylemek istemiştim hz. yunusun balığın karnında okuduğu duayı günde 33 kere okunmasının çok faziletli olduğunu söylediler geçen hafta bi hoca ablamız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…