canım kalıp burada çok şekerler yaaaa
Booties
çok seviyorum uğraşmayı yapmayı bende panço patik hırka yaptım ama çok erken olduğu için kendimi frenlemeyede çalışıyorum
birde eşim beni çok şaşırttı yaptığım pabuçları görünce önce beğendi ardından sanki kalıbı çıkaracak gibi incelemeye başladı içi dışıhayırdır sendemi yapacan dedim hayır kızımın ayağını ağrıtacak yerler varmı diye bakıyorum dedi çok şaşırdım
kızlar ben çıkıyorum şimdi yavaş yavaş hazırlanayım dr randevuma geç kalmayayım bebeğim için dua edin
Günaydın kızlar ben geldim...
Idrar yollarımda enfeksiyon çıktı.
Daha öncede vardı.Doktorum söylemesi ayıp alttan ilaç vermişti.
Bende onu kullanamamıştım.Doktor illa kullancan dedi.
Dünde saolsun hanipeks aradı.Nasıl olduğumu konuşurken durumdan bahsettim.
Nasıl yapabileceğimi anlattı.Çok şükür artık kullanabiliyorum.
Aslında 10 günlük raporum var ama kullanmak istemedim şirkete geldim.
Hem işler yoğun hemde evde sıkılıyorum.
Sizler nasılsınız?
geçmiş olsun kuzucuk seni merak ettik saolsun hapineks hemen giderdi merakımızı iyisindir umarım şimdi dikkat et kendine
hoşgeldinnnnnn :) bebeğinin ve senin iyi olmana sevindik.. işyerinde olmak daha güzel evde kendini dinledikçe kötü oluyorsun ben bunu tecrübe ettim.. geçmiş olsun bu kadarla kalsın inş. dikkat et
Hoşgeldin kız :) kullandın mı bakiyim ilacını sabah
günaydın kızlar; nasılsınız??
ben çok mutsuzum bu aralar. yani ruh halim o kadar kötü ki anlatamam. eşimin düşüncesizlikleri falan daha çok etkilemeye başladı beni bu aralar.
aslında sağolsun hep beni mutlu etmeye çalışır ama bu aralar çok yoğun ve zaten özünde çok unutkan bi insan. bu ara delirmek üzereyim gibi hissediyorum hamilelikten mi acaba(
Allahtan oğlum var minicik dudaklarıyla bi öpüyor beni ne dert kalıyor, ne tasa. kuzularım benim biri öpüyor, biri içerden dürtüyor kendilerince mutlu etmeye çalışıyorlar anneyi.
canım yapımı çok basit dene bence ben keçeden yaptım ama polardanda güzel olur
günaydın kızlar; nasılsınız??
ben çok mutsuzum bu aralar. yani ruh halim o kadar kötü ki anlatamam. eşimin düşüncesizlikleri falan daha çok etkilemeye başladı beni bu aralar.
aslında sağolsun hep beni mutlu etmeye çalışır ama bu aralar çok yoğun ve zaten özünde çok unutkan bi insan. bu ara delirmek üzereyim gibi hissediyorum hamilelikten mi acaba(
Allahtan oğlum var minicik dudaklarıyla bi öpüyor beni ne dert kalıyor, ne tasa. kuzularım benim biri öpüyor, biri içerden dürtüyor kendilerince mutlu etmeye çalışıyorlar anneyi.
Bende normalde bilmediğim numarayı açmam dün açasım tuttu:) Evde nasıl sıkıldıysam artık:)
Eşim akşam eve geldik ben gölgesi gibi peşinden ayrılmadım gülüyor halime :)
Doktorum bebeğin iyi diyince nasıl rahatladım anlatamam.Ama bendeki sorunuda çözmem lazım bebişime etki edebilirmiş.
Artık dikkat edicem kendime.Dün tüm gün uyudum diyebilirim.Sonra gece sağa dön sola dön bir türlü uyuyamadım.Kocişide rahatsız ettim kıyamam.
O yüzden işe gelmek en güzeli.Hem sizide özlüyorum.
eline sağlık valla cnm, keçeyi nerden aldın, bi de makinede diktin dimi?
Çekiciliğim telefon sinyallerime de yansımış şekerim
kızlar hepinize günaydın.bayadı maalesef takıp edemıyorum sızleri.umarım hepiniz ve yavrularınız çok ıyıdır.
kabızlık sorunu yaşıyan varmı arkadaşlar.kabızlık karşısında ne gıbı önlemler alıyorsunuz.ben buara çok yoğun yaşamaya başladım.mumkun deil tuvalete çıkamıyorum.
yaaa benim kan 0 pozitif eşimin ki 0 negatif bizdede mi uyuşmazlık vardır?
canım anne rh- baba rh+ olduğu zaman uyuşmazlık oluyor..
aynen ben de anne - baba + olduğunda biliyorum
hamilelik ne menem bi şey arkadaşım yaaa :))) ben kaç gündür ergenler gibiyim.. herşeye alınıyorum, herşeye ağlıyorum.. dün akşam eşim isyan bayrağını çekti :)) çıkar şu çocuğu kurtulalım huy değiştirdin diyo :))) bari burda birbirimizi teselli edelim daha fazla gerilmeden germeden :))) bak bebişlerin var çok şanslısın :) Allah sana bağışlasın onları
günaydıııın
bugün bende erkenciyim amniyosentez için doktorla görüşmeye gideceğim randevum saat 10:20 de gece gözüme hiç uyku girmedi zaten 6 dan beride ayaktayım inşallah güzel Allahım yüzümüzü güldürür...
bu arada kızlar kuzuma pabuç yaptım bakın bakalım nasıl olmuş gerçi renkler net çıkmadı ama olsun
Eki Görüntüle 552143 Eki Görüntüle 552144 Eki Görüntüle 552145
Oy oy yerim onun bal dudaklarını, hepimiz gelgitler yaşıyoruz tatlım, ben bi anlatsam ooooooo, ctesi sinirimden kumandayı parçaladık. bir o bastı üstüne bir ben
Çekiciliğim telefon sinyallerime de yansımış şekerim
evet canım ya acaip ağır, yorgun, çirkin, mutsuz hissediyorum kendimi. eşim diyor yüzün gülmez oldu. eşimin daha önceleleri üstünde durmadığım huylarına bile sinir oluyorum. oğluma bile kızıyorum gerçi çok kısa sürüyor :)) iyi ki o var valla gerçekten çok şanslıyım her yaptığı yüzümüzü güldürüyor neyse ki. Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?