2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım kalıp burada çok şekerler yaaaa
Booties

kızlar ben çıkıyorum şimdi yavaş yavaş hazırlanayım dr randevuma geç kalmayayım bebeğim için dua edin

Teşekkürler canım paylaşımın için, eşinin tepkisine bayıldım bayıldım ne güzel

Sağlıcakla git gel canım, iyi haberlerini bekliyoruz.

Hoşgeldin kız :) kullandın mı bakiyim ilacını sabah

günaydın kızlar; nasılsınız??
ben çok mutsuzum bu aralar. yani ruh halim o kadar kötü ki anlatamam. eşimin düşüncesizlikleri falan daha çok etkilemeye başladı beni bu aralar.
aslında sağolsun hep beni mutlu etmeye çalışır ama bu aralar çok yoğun ve zaten özünde çok unutkan bi insan. bu ara delirmek üzereyim gibi hissediyorum hamilelikten mi acaba (
Allahtan oğlum var minicik dudaklarıyla bi öpüyor beni ne dert kalıyor, ne tasa. kuzularım benim biri öpüyor, biri içerden dürtüyor kendilerince mutlu etmeye çalışıyorlar anneyi.

canım dün çıkmıştın yetişemedim.. ne zaman istersen beklerim buraya.. van'a da gittim ben emin ol burası daha güzel.. Van'da sadece Akdamar güzel ve farklıydı. onun dışında bir numara yok. önceliği buraya ver şekerim.. hatta çok ağırlaşmadan gel, bol bol gezelim :))) takıya falan düşkünsen burası o açıdan da takı cennetidir :))

geçmiş olsun kuzucuk seni merak ettik saolsun hapineks hemen giderdi merakımızı iyisindir umarım şimdi dikkat et kendine

Bende normalde bilmediğim numarayı açmam dün açasım tuttu:) Evde nasıl sıkıldıysam artık:)
Eşim akşam eve geldik ben gölgesi gibi peşinden ayrılmadım gülüyor halime :)

hoşgeldinnnnnn :) bebeğinin ve senin iyi olmana sevindik.. işyerinde olmak daha güzel evde kendini dinledikçe kötü oluyorsun ben bunu tecrübe ettim.. geçmiş olsun bu kadarla kalsın inş. dikkat et

Doktorum bebeğin iyi diyince nasıl rahatladım anlatamam.Ama bendeki sorunuda çözmem lazım bebişime etki edebilirmiş.
Artık dikkat edicem kendime.Dün tüm gün uyudum diyebilirim.Sonra gece sağa dön sola dön bir türlü uyuyamadım.Kocişide rahatsız ettim kıyamam.
O yüzden işe gelmek en güzeli.Hem sizide özlüyorum.

kızlar hepinize günaydın.bayadı maalesef takıp edemıyorum sızleri.umarım hepiniz ve yavrularınız çok ıyıdır.

kabızlık sorunu yaşıyan varmı arkadaşlar.kabızlık karşısında ne gıbı önlemler alıyorsunuz.ben buara çok yoğun yaşamaya başladım.mumkun deil tuvalete çıkamıyorum.

hamilelik ne menem bi şey arkadaşım yaaa :))) ben kaç gündür ergenler gibiyim.. herşeye alınıyorum, herşeye ağlıyorum.. dün akşam eşim isyan bayrağını çekti :)) çıkar şu çocuğu kurtulalım huy değiştirdin diyo :))) bari burda birbirimizi teselli edelim daha fazla gerilmeden germeden :))) bak bebişlerin var çok şanslısın :) Allah sana bağışlasın onları

Oy oy yerim onun bal dudaklarını, hepimiz gelgitler yaşıyoruz tatlım, ben bi anlatsam ooooooo, ctesi sinirimden kumandayı parçaladık. bir o bastı üstüne bir ben

Çekiciliğim telefon sinyallerime de yansımış şekerim

Çekiciliğim telefon sinyallerime de yansımış şekerim

Sorma öyle bir elektirik aldım ki numarandan hemen açtım telefonu içime doğdu :)
Ayy birde burda yazışmanın rahatlığı heralde.İlk kez konuşuyoruz telde ama ben herşeyi patır patır anlatıyorum :)
Sonradan çok güldüm halime :)

Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen Probiyotik verdi doktorum. Ama ben en çok pekmezin faydasını gördüm. Sabahları aç karnına 1 bardak sulandırdığım pekmezi içiyorum, bağırsakları yumuşatıyor, neredeyse her gün çıkartıyor ya da en kötü 2 güne bir. Bir de pekmezin magnezyum calsiyum değeri çok yüksek.

kızlar günaydın

pazar gününden beri bebeğimi hissediyorum çok şükür o kadar güzel bi duygu ki ilk hissettiğimden bu yana yüzümün aldığı şekli tarif edemem. içerde bi kıpırtı var ve ilk bebeğim olduğu için dahada mutluyum. Allahım sana çok şükür :) yanlız bi sorunum var ve ben sanırım soğuk algınlığına yakalandım dünden beri ağzım yüzüm bi tuhaf çalıştığım içimde dinlemeye vaktim olmuyo umarım çabuk atlatırım daha fazla dikkat etmeye çalışıyorum

evet canım ya acaip ağır, yorgun, çirkin, mutsuz hissediyorum kendimi. eşim diyor yüzün gülmez oldu. eşimin daha önceleleri üstünde durmadığım huylarına bile sinir oluyorum. oğluma bile kızıyorum gerçi çok kısa sürüyor :)) iyi ki o var valla gerçekten çok şanslıyım her yaptığı yüzümüzü güldürüyor neyse ki. Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın inşallah

pabuçlar harika olmuş hanipeks, renklerine de bayıldım. nazar değmesin marifetliyiz maşallah.

kızlar nette dünkü sorun devam ediyor galiba. sayflar yüklenmiyor, görüntülenemiyor falan. ama ben yine de bağlanacağım buraya
kötüyüm kötüyüm

hamişler ve bebişler günaydın

yaa teyzesi bi görsen o dudakları yersin gerçkten. normalde biz öp demeden öpmüyor aslında ama pazar sabahı arkam dönük yatıyordum birden eğildi üstüme cuup diye öptü yanağımdan bi de yüzümü okşadı. bende ne uyku, ne sinir hiç bişey kalmadı. inşallah sizlerde yavrularınızla bu güzellikleri yaşayacaksınız canım. tabi bende küçük bebeğimle. şimdiden sabırsızlanıyorum kokusunu hissetmek için :))

onu hiç sorma dün ben akşam 9 da tutturdum saçımı kestircem diye.. aradım kuaför de yerinde.. eşim vazgeçirene kadar kırk dil döktü. ama bu akşam gidicem. kısacık kestirmeye karar verdim.. jölele çık kıvamında olsun diyorum uğraşamıyorum artık...ne saçımı beğeniyorum, ne cildimi, ne vücudumu :)) 4 kilo aldım bana sorsan kırk kilo almış gibiyim. hepimiz yaşıyoruz demek ki bu halleri.

canım kuzum hanipekscimmmm şu çekiliş işini ne zaman yapacaksın ya :)) herkesin cinsiyetleri belli oldu sayılır... hadi ama yaaa :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…