canım nazı bende görmedim ama laterna temizlik yapıyormuş bugün
kızlar bende oturma odası için böyle birşey alıcam hem kendi kendine sallanıyor
Eki Görüntüle 552484
Fisher Price Çok Fonksiyonlu Salıncak(2482)
Kızlar ya sırtım o kadar fena agrıyor ki.
Karnımda çok gergin.Ve bu sabah fark ettim artık iyice büyüdü.
Öne doğru top gibi bir karnım var artık.
Bir arkadaşımla konuştum.Bana sırt üstü yatma dedi.
Sırt üstü yatınca bebeğin baskı yapar sırtın belin agrır dedi.
Ayrıca kan akışı yavaş oluyormuş.
Sabit sola dönüp yatıcakmışım.Ben sürekli uyurken hareket etme gereği duyan biriyim.
Birçok gece şimdiden uykusuz geçiyor
Siz nasıl uyuyorsunuz?
Sabit sola dönüp yatıcakmışım.Ben sürekli uyurken hareket etme gereği duyan biriyim.
Siz nasıl uyuyorsunuz?
Siz nasıl uyuyorsunuz?
canım bu farklı aynı zamanda ana kucağıymış önceleri anakucağı kısmını kullanırsın 6-7 aydan sonra bebiş oturmaya başlarsa salıncak moduna getirirsin ama sakın 6 aydan önce salıncak olarak kullanma alışıyor bebek hep onda uyumak istiyor benim oğlum gece gündüz onda uyurdu ayıramadık kırıldıda rahatladım elle sallanandı da kolum kopuodu ben bi daha almıcam ana kucağı var zaten o yeter bize
aminnnnnn.. inşallah.. sanırım benim doktorum çok rahat diye ben bu konulara hiç takılmadım.. sağolsun ben kendisini yönlendirmesem birsey yapacağı yok :))
Siz nasıl uyuyorsunuz?
Siz nasıl uyuyorsunuz?
valla ben hala yüzünkoyun yatıyorum sorunsuz şekilde ama sanırım 1 aya kalmaz artık göbeklenirim.benim hamile old kimse anlamıyor..:) ama bn karnım büryümeyince mutlu oluyorum ne de olsa bebebk içerde büyüyr..sağlıklı çok şükür..maaşallah maaşallahh..göbek fotosu yğüklense de aydaşlarımızı göbüşlerini görsek:)
bilgi için teşekkür canım.
Bunu almadan önce çok iyi düşün.
Benim arkadaşımın bebeği sevmedi ve hiçde oturmadı buna.
Arkadaşım artık denemeden hiç bir şey almıyor :)
naz da geldi bugün işleri yoğunmuş öyle yazdı
evettt kuzu bende kocama bağlıyorum bana karsı daha nazik daha anlayışlı daha sevgi dolu buda benim ona karsı buzlasmış hormonlarımı eritio sanırım=))) bizimde 31 ekim yıl dönümümüz 1 kasım sevgili olma yıl dönümümüzdü mont aldı bastan anlasalım iki ayrı hediye almam peş peşe dio =) ben hayvanlara ölüom hastayım köpek alacaktık bebek olunca kocam vazgeçti dediim ki hayvan al o zaman sesin ince si ye düştü askım sinir bozuo dio=) ikisinide beraber hallederdim nolacak ki yada davsan alsın hepsini çok seviom hayvanların ama doktor kediden köpekten uzak dur dedi ama içim gidio kocam koluma yapısıo köpek görünce yanına gitmeyeyim die
Kızlar katina nerde onu bugün hiç görmedim ben:44::44:
Kızlar katina nerde onu bugün hiç görmedim ben:44::44:
Kızlar naz ve laternayı bugun hiç görmedim nerde olalar ki?
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Benim iki yeğenimde kullandı çok memnunduk ama şimdi biraz kafam karıştı
oturma odası için mecbur alıcam birşey o yüzden böyle birşey olsun dedim
hem yaz bebeği olacak pikniğe falan gidincede arabayla her yere taşınablir falan diye düşündüm bakalım gelelim o zamanlarada son kararımı veririm
sorma cnm ya inat mahfedio beni zaten o cadı tavırlar küçükkken mahaleenin oğlanlarını döver gelirmişim eve annem hep oğlanlarda oynardın dio çok yaramazmışım allah bana yardım etsin annem kızınca dua mı etti ne senin gibi kızın olsun dieaynen bacım bende kendimden biliyorum doğar doğmaz aglamısım susmamısım annemde dio ki banyo yapmadan sütüm gelmio benim banyo yapmadım ama acsın belli dio aranıon doğar dogmaz acıkmayı emmeyi ne bilion dio bi tane teyze allah razı olsun demiş ki kızım o ac heralde ağlıo kasıkla süt vermişler susmuşum annem dio ki sinirlendim sonrada sanki hiç bişi olmamış gibi bi tebessüm ettin uyudun dio =) demek istemişim ki istiorsam öyle böyle alırım demişim=)
evettt kuzu bende kocama bağlıyorum bana karsı daha nazik daha anlayışlı daha sevgi dolu buda benim ona karsı buzlasmış hormonlarımı eritio sanırım=))) bizimde 31 ekim yıl dönümümüz 1 kasım sevgili olma yıl dönümümüzdü mont aldı bastan anlasalım iki ayrı hediye almam peş peşe dio =) ben hayvanlara ölüom hastayım köpek alacaktık bebek olunca kocam vazgeçti dediim ki hayvan al o zaman sesin ince si ye düştü askım sinir bozuo dio=) ikisinide beraber hallederdim nolacak ki yada davsan alsın hepsini çok seviom hayvanların ama doktor kediden köpekten uzak dur dedi ama içim gidio kocam koluma yapısıo köpek görünce yanına gitmeyeyim die
geberdirim valla o pepee yede Caillou gözümün cini ikiside izletmeyeceğim yani bide beğenir benim aldıklarımı gibime gelio polo tarzı seviyorum sade şıklık oda sever bence yani ? =) kızzz içime kurt düşürdün o kadar alırsam nankörlük eder begenmezse yaa nayırrr nolamaz nallahımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?