2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım nazı bende görmedim ama laterna temizlik yapıyormuş bugün

kızlar bende oturma odası için böyle birşey alıcam hem kendi kendine sallanıyor
Eki Görüntüle 552484
Fisher Price Çok Fonksiyonlu Salıncak(2482)

Bilgi için teşekkür canım.
Bunu almadan önce çok iyi düşün.
Benim arkadaşımın bebeği sevmedi ve hiçde oturmadı buna.
Arkadaşım artık denemeden hiç bir şey almıyor :)

valla ben hala yüzünkoyun yatıyorum sorunsuz şekilde ama sanırım 1 aya kalmaz artık göbeklenirim.benim hamile old kimse anlamıyor..:) ama bn karnım büryümeyince mutlu oluyorum ne de olsa bebebk içerde büyüyr..sağlıklı çok şükür..maaşallah maaşallahh..göbek fotosu yğüklense de aydaşlarımızı göbüşlerini görsek:)

valla ben hala yüzünkoyun yatıyorum sorunsuz şekilde ama sanırım 1 aya kalmaz artık göbeklenirim.benim hamile old kimse anlamıyor..:) ama bn karnım büryümeyince mutlu oluyorum ne de olsa bebebk içerde büyüyr..sağlıklı çok şükür..maaşallah maaşallahh..göbek fotosu yğüklense de aydaşlarımızı göbüşlerini görsek:)

kullanışlı birşey ama dimi canım alablirim yani:26::26:
bende çok alıştırmak istemiyorum canım başta kullanmayı bende düşünmüyorum ama çok huysuz olursa yapacak birşey kalmayınca mecbur kullanırım artık

aminnnnnn.. inşallah.. sanırım benim doktorum çok rahat diye ben bu konulara hiç takılmadım.. sağolsun ben kendisini yönlendirmesem birsey yapacağı yok :))

Belkide öylesi çok daha iyidir canım...Stres yapmıyorsun,kendini olur olmaz germiyorsun....

Bizim her aşama ayrı olay...

Umutegeminde dediği gibi,tedaviyle olduğu içinmi böyle bilmiyorum...

Rahat olmak,huzurlu olmak çok önemli aslında,birçok seyi etkiliyor...

valla ben hala yüzünkoyun yatıyorum sorunsuz şekilde ama sanırım 1 aya kalmaz artık göbeklenirim.benim hamile old kimse anlamıyor..:) ama bn karnım büryümeyince mutlu oluyorum ne de olsa bebebk içerde büyüyr..sağlıklı çok şükür..maaşallah maaşallahh..göbek fotosu yüklense de aydaşlarımızı göbüşlerini görsek:)

yuzukoyun nasil yatiyosun hala cok sasirdim ben biraz fazla donsem yan yatarken aciyo karnim, bence yavastan alis canim sola dogru yatmaya belki rahatsiz olur bebek icerde sen oyle yatarken:44: hem sola yatmak bebege giden kani artiyormus onlar icin sola yatmamniz daha iyi yani...

bilgi için teşekkür canım.
Bunu almadan önce çok iyi düşün.
Benim arkadaşımın bebeği sevmedi ve hiçde oturmadı buna.
Arkadaşım artık denemeden hiç bir şey almıyor :)

:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Benim iki yeğenimde kullandı çok memnunduk ama şimdi biraz kafam karıştı
oturma odası için mecbur alıcam birşey o yüzden böyle birşey olsun dedim
hem yaz bebeği olacak pikniğe falan gidincede arabayla her yere taşınablir falan diye düşündüm bakalım gelelim o zamanlarada son kararımı veririm

naz da geldi bugün işleri yoğunmuş öyle yazdı

Teşekkürler tatlım bilgi için aman iyi olsunda.

Ayy ben çok korkarım kız.Bende yolda kedi köpek görsem resmen zikzaklar çiziyorum :)
Bebiş var bencede uygun değil.İlgin zaten bebişin üzerinde olcak.Geriye bir kahve içimlik zaman kalsa mutlu olcan :)
Hayvan bakımıda zor be kuzucum.Ohh benim eşim gibi baştan anlaşma yapıyor desene:)
Bizimkide sevgili günüyle doğum günümü bağlıyor birbirine

yuppiiii,üçlü testimiz de temiz çıktı..Dün almış eşim hemen dr. a göstermiş "çok güzel çıkmış herşey yolunda" demiş dr...bunu öğrenmek daha da iyi hissettiriyor insana..sırada ayrıntılı ultrason var..onu da atlattık mı hayırlısıyla süper olacak..:)

Yatak pozisyonunu alıyor mu tatlım ?
Benimde çok hevesim vardı.Ama arkadaşım sakın ha her bebek sevmiyor boş yere almış olursun.
Benim kız hiç oturmadı sevmedi aglayıp durdu dedi.
Her çocuk sevmeyebilir.

sorma cnm ya inat mahfedio beni zaten o cadı tavırlar küçükkken mahaleenin oğlanlarını döver gelirmişim eve annem hep oğlanlarda oynardın dio çok yaramazmışım allah bana yardım etsin annem kızınca dua mı etti ne senin gibi kızın olsun die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…