2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım bizim bebişkonun cinssiyeti netleşti doktorumuz erkek olduğunu söyledi. Allah cümlemizin bebişini korusun inşallah

kızlar bazen benimde gece oluo canım çok yanıo birden dönüomuyum ne uyku sersemi canımın acısına uyanıyorum walla

kızlar selam
bugün kontrolüm vardı doktorda baya bi kilo almışım 5 kilo almışım hamileliğin başından bu yana. eleviti kesti meyveyi azalt dedi. hamur işi makarna pilav ekmek yasak.
sizin kilolar ne alemde ben çok m abartmışım

Çok sevindim canım senin adına :) Benimde doktorum il dışındaydı bakdı evhamlıyım mesajlaşmıştık o gün.
Mailine göndermiş.Cnm sonuç süper diye yazmışdı:)
İnsan mutlu oluyor.Allahım nazarlardan saklasın.

Yatak pozisyonunu alıyor mu tatlım ?
Benimde çok hevesim vardı.Ama arkadaşım sakın ha her bebek sevmiyor boş yere almış olursun.
Benim kız hiç oturmadı sevmedi aglayıp durdu dedi.
Her çocuk sevmeyebilir.

CANLARIM ÇOK HEVESLİSİNİZ BİLİYORUM AMA BUNLAR İÇİN ACELE ETMEYİN BEBEĞİNİZ GELSİN DÜNYAYA BERABER ONUNLA SEÇERSİNİZ OTUTURURSUNUZ SALLANINCA HOŞUNA GİDERSE ALIRSINIZ BENİM OĞLUM KULLANDI AMA KOMŞUMDA ALDI AYNISINI ONUN ÇUCUĞU HİÇ BİNMEDİ BİLE ÖLE DURUO HALA ÇOCUĞUNA GÖRE DEĞİŞİYOR AMA YİNEDE ÇOOOOK İSTİOSANIZ ALIN

Ben bu küçük park beşiklerden istiyorum.
Eşimle şimdiden plan yapıyoruz.İşe başlama tarihinde bir aksilik çıkmazsa ikinci el bir araba düşünüyoruz.
Peşinatımız hazır çok şükür,annemde emin ellerde:) Bende park beşik istiyorum kim katlayıp her yere götürebileyim.
Annem illede mobilya yatak alıcam çekmeceli diyor oğluşuma.Birde annemler kendilerine alcakmış oğluşumla gidince rahat etsin diye.
Bende diyorum ne gerek var.Park beşik alırım taşır dururuz artık kocişimle :)

Arkadaşımda aynen böyle söyledi canım acele etme dedi:)
O yüzden bende oğluşum olsun az büyüsün ona göre alıcam kısmetse.

kızlar bazen benimde gece oluo canım çok yanıo birden dönüomuyum ne uyku sersemi canımın acısına uyanıyorum walla

ben bacaklarim arasina yastik koyuyorum donmeyim diye ama bi sekilde o yastiktan kurtulmus buluyorum hep kendimi bi zaman sonra gobusun agirligindan kulce gibi yattigimiz yerde kaliriz zaten, hala donebilmek de guzel

ben 3 kilo aldim ama 5 de abarti degil ki, hem eleviti kesmis hem meyveyi azalt demis neyden vitamin alcan sen

valla ben cok seviyorum salcali makarnayi yogurtla yemeyi onu a yemesem yogurt da yiyemicem, yapsin kilo napalim yarasin bebise sonra veririz

ben mobilya yatak aldım odam küçük olduğu için ama gözüm park beşiklerde ve galiba alıcam bu sefer kullanan arkadaşlarımın hepsi çok memnun 4-5-6 yaşına kadar kullananlar var bakalım oğlumda arabalı yatak istiyor onların fiyatıda malum çok yüksek napcaz bilmiyorum '' kardeşim benim yatağımda yatsın ben arabalı yatağımda yatcam '' dio haaa bi de arabalı yatağı yatak odasına koyacakmışız oda orda yatcakmış bende sığmaz anncim diorum sığar sığar dio başım erkeklerle belada anlıyacağınız

ben de eleviti keserse kessin ama zaten abartılı yemem yok. meyveyi seviyorum. istesemde fazla kısıtlayamam. evet kilolar sonra gider ne yapayım.

Egomego Gul Gul oldum ya yazdım-sildim kısmı ,ağrı bahanesiyle uyuma ay.:)))))

Umutege sekerim benim ikisine de aldım salıncak ikiside ölümüne bindi pikniğe vs götürdüm uyuyolardida orda.komsunun kızına verdim benim kizinkini daha bu yazCok kullanışlı birsey , aklında bulunsun dogunca alırsın:)

Kızlar yüz üstü yatmayın ya sirtustu oksijen az gider bebeğe paso sol yatın nadiren sag ben saga yatinca ağrıyor her yerim

bu arada kizlar ben de pekmezi suya katip iciyorum ama yatmadan once, ben kan yapsin diye iciyodum esimin zoruyla demek kabizliga da iyiymis... canim icmek istemezse limon sikiyorum icine biraz tadi guzellesiyo baya...

ananas da cok etkili kabizlik icin, aksamdan yesem sabaha tuvaletteyim o kadar yani

evet canım alıyor üç ayarı varmış
bende kararsız kaldım belki oğlum doğduktan sonraki duruma göre alırım

bence çok kilo almamışsın canım ben 8-9 kilo aldım benim dr da biraz hızlı gidiyorsun dedi ama kısıtlama olarak onu yeme bunu yeme demedi çünkü zararlı hiçbirşey yemiyorum arada yediğim kızartmalar hariçsadece porsiyonları biraz azaltmamı ve tam tahıllı ekmek yememi önerdi

bende sol tarafa pek yatamıyorum. genelde sağ tarafa yatarım. son üç ay daha önemliymiş sol tarafa yatmak.

wosgi benim kızımın ki baby2go park yatak.oglumun ki mobilyaydi on parmakligi inen kesinlikle mobilyadan vazgecme.​

bizim de önceden büyüyen yataklardan vardı.kullandık kullanmasına ama odayı tıkış pıkış bir hale getirdi,çekmeceleri zamanla bozuldu filan olmadı..mecburen yeni çocuk odası yaptırdım oğluma,üst ranza yatak alt çalışma masası yanına dolabı ve yedek bir yatak var odasında..odası toparlandı bu şekilde..hem gelen bebiş için de yatak derdi kalmadı..ama ben ilk zmanlarda kullanalım diye sallanan beşiklerden alıp onu yatağımın kenarına koymayı düşünüyorum,geceleri rahat olsun diye.biraz büyünce büyük yatağına geçer artık..

Birde sallanan anakucağını ben oğlum doğmadan evvel almıştım,sürekli onda uyur olmuştu,yatağından fazla kullandık onu,bu yüzden kızıma da alıcam bir tane..bence nasıl alıştırısanız öyle de oluyor biraz da..:)

sanırım canım bende porsiyonda azaltmaya gideceğim. ben kızartma dahil hiç bir şey yemiyorum. havuç marul maydonoz yeşil soğandan salata yapıp bol zeytinyağı ile yiyorum hergün. en çok salata canım çekiyor. niye böyle oldu anlamadım. cevizi fazla kaçırdım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…