yuzukoyun nasil yatiyosun hala cok sasirdim ben biraz fazla donsem yan yatarken aciyo karnim, bence yavastan alis canim sola dogru yatmaya belki rahatsiz olur bebek icerde sen oyle yatarken:44: hem sola yatmak bebege giden kani artiyormus onlar icin sola yatmamniz daha iyi yani...
yuppiiii,üçlü testimiz de temiz çıktı..Dün almış eşim hemen dr. a göstermiş "çok güzel çıkmış herşey yolunda" demiş dr...bunu öğrenmek daha da iyi hissettiriyor insana..sırada ayrıntılı ultrason var..onu da atlattık mı hayırlısıyla süper olacak..:)
kullanışlı birşey ama dimi canım alablirim yani:26::26:
bende çok alıştırmak istemiyorum canım başta kullanmayı bende düşünmüyorum ama çok huysuz olursa yapacak birşey kalmayınca mecbur kullanırım artık
Yatak pozisyonunu alıyor mu tatlım ?
Benimde çok hevesim vardı.Ama arkadaşım sakın ha her bebek sevmiyor boş yere almış olursun.
Benim kız hiç oturmadı sevmedi aglayıp durdu dedi.
Her çocuk sevmeyebilir.
CANLARIM ÇOK HEVESLİSİNİZ BİLİYORUM AMA BUNLAR İÇİN ACELE ETMEYİN BEBEĞİNİZ GELSİN DÜNYAYA BERABER ONUNLA SEÇERSİNİZ OTUTURURSUNUZ SALLANINCA HOŞUNA GİDERSE ALIRSINIZ BENİM OĞLUM KULLANDI AMA KOMŞUMDA ALDI AYNISINI ONUN ÇUCUĞU HİÇ BİNMEDİ BİLE ÖLE DURUO HALA ÇOCUĞUNA GÖRE DEĞİŞİYOR AMA YİNEDE ÇOOOOK İSTİOSANIZ ALIN
kızlar bazen benimde gece oluo canım çok yanıo birden dönüomuyum ne uyku sersemi canımın acısına uyanıyorum walla
kızlar selam
bugün kontrolüm vardı doktorda baya bi kilo almışım 5 kilo almışım hamileliğin başından bu yana. eleviti kesti meyveyi azalt dedi. hamur işi makarna pilav ekmek yasak.
sizin kilolar ne alemde ben çok m abartmışım
ben bu küçük park beşiklerden istiyorum.
Eşimle şimdiden plan yapıyoruz.işe başlama tarihinde bir aksilik çıkmazsa ikinci el bir araba düşünüyoruz.
Peşinatımız hazır çok şükür,annemde emin ellerde:) bende park beşik istiyorum kim katlayıp her yere götürebileyim.
Annem illede mobilya yatak alıcam çekmeceli diyor oğluşuma.birde annemler kendilerine alcakmış oğluşumla gidince rahat etsin diye.
Bende diyorum ne gerek var.park beşik alırım taşır dururuz artık kocişimle :)
ben 3 kilo aldim ama 5 de abarti degil ki, hem eleviti kesmis hem meyveyi azalt demis neyden vitamin alcan sen
valla ben cok seviyorum salcali makarnayi yogurtla yemeyi onu a yemesem yogurt da yiyemicem, yapsin kilo napalim yarasin bebise sonra veririz
evet canım alıyor üç ayarı varmışYatak pozisyonunu alıyor mu tatlım ?
Benimde çok hevesim vardı.Ama arkadaşım sakın ha her bebek sevmiyor boş yere almış olursun.
Benim kız hiç oturmadı sevmedi aglayıp durdu dedi.
Her çocuk sevmeyebilir.
kızlar selam
bugün kontrolüm vardı doktorda baya bi kilo almışım 5 kilo almışım hamileliğin başından bu yana. eleviti kesti meyveyi azalt dedi. hamur işi makarna pilav ekmek yasak.
sizin kilolar ne alemde ben çok m abartmışım
Egomego Gul Gul oldum yayazdım-sildim kısmı ,ağrı bahanesiyle uyuma ay.:)))))
Umutege sekerim benim ikisine de aldım salıncak ikiside ölümüne bindi pikniğe vs götürdüm uyuyolardida orda.komsunun kızına verdim benim kizinkini daha bu yazCok kullanışlı birsey , aklında bulunsun dogunca alırsın:)
Kızlar yüz üstü yatmayın yasirtustu oksijen az gider bebeğe paso sol yatın nadiren sag ben saga yatinca ağrıyor her yerim
ben mobilya yatak aldım odam küçük olduğu için ama gözüm park beşiklerde ve galiba alıcam bu sefer kullanan arkadaşlarımın hepsi çok memnun 4-5-6 yaşına kadar kullananlar var bakalım oğlumda arabalı yatak istiyor onların fiyatıda malum çok yüksek napcaz bilmiyorum '' kardeşim benim yatağımda yatsın ben arabalı yatağımda yatcam '' dio haaa bi de arabalı yatağı yatak odasına koyacakmışız oda orda yatcakmış bende sığmaz anncim diorum sığar sığar dio başım erkeklerle belada anlıyacağınız
evet canım alıyor üç ayarı varmış
bende kararsız kaldım belki oğlum doğduktan sonraki duruma göre alırım
bence çok kilo almamışsın canım ben 8-9 kilo aldım benim dr da biraz hızlı gidiyorsun dedi ama kısıtlama olarak onu yeme bunu yeme demedi çünkü zararlı hiçbirşey yemiyorum arada yediğim kızartmalar hariçsadece porsiyonları biraz azaltmamı ve tam tahıllı ekmek yememi önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?