biz odamıza bir aldık pir aldık; oğlum 4 yaşında hala yanımızda malesefbu sefer kesinlikle odama almam; küçük bir boş odamız var oraya bir beşik bir de şifonyer o kadar. zaten üç kişi yatıyoruz; bir de dört kişi olursak oksijen kalmayacak :)
Evet bende ilk 6 ay kesin yanimda istiyorum,sepetler benimde cok hosuma gidiyor fakat ben daha cok su tarz istiyorum daha rahat olur diye dusunuyorum.benimde yegenlerim var fakat ayni yerde yasamadigimiz icin bazi gereksiz birkac ay kullanilabilecek seyleri bile yeni alcam.
oturma odana bisey alcak misin peki sepeti mi kullanacaksin?
http://www.rabboon.be/uploads/cp/fotospecials/thumb/geuther.jpg
dedigim gibi sepetleri cok begeniyorum,odama yukardaki linkteki gibi istiyorum asagiyada malum uyandiktan sonrasi asagida geciyor,box almayi dusunuyorum (asagida linkini veriyorum) 3-4 yasina kadar asagida kullanabileyim diye,eger merdivenler olmasa bende tekerlekli bi sepet alip salona yatak odasina gotururdum ama imkansiz,boylede 3 tane yatak oluyo buyuyunce napcam ben onlari coooook kararsiz kaldim sastim kaldim.
yatarkende yanina mi alcaksin sepetle beraber?
http://www.babypark.nl/media/catalo...27136e95/b/o/box_kubus_ii_honing_met_lade.jpg
Egomego Gul Gul oldum yayazdım-sildim kısmı ,ağrı bahanesiyle uyuma ay.:)))))
Umutege sekerim benim ikisine de aldım salıncak ikiside ölümüne bindi pikniğe vs götürdüm uyuyolardida orda.komsunun kızına verdim benim kizinkini daha bu yazCok kullanışlı birsey , aklında bulunsun dogunca alırsın:)
Kızlar yüz üstü yatmayın yasirtustu oksijen az gider bebeğe paso sol yatın nadiren sag ben saga yatinca ağrıyor her yerim
ben mobilya yatak aldım odam küçük olduğu için ama gözüm park beşiklerde ve galiba alıcam bu sefer kullanan arkadaşlarımın hepsi çok memnun 4-5-6 yaşına kadar kullananlar var bakalım oğlumda arabalı yatak istiyor onların fiyatıda malum çok yüksek napcaz bilmiyorum '' kardeşim benim yatağımda yatsın ben arabalı yatağımda yatcam '' dio haaa bi de arabalı yatağı yatak odasına koyacakmışız oda orda yatcakmış bende sığmaz anncim diorum sığar sığar dio başım erkeklerle belada anlıyacağınız
sanırım canım bende porsiyonda azaltmaya gideceğim. ben kızartma dahil hiç bir şey yemiyorum. havuç marul maydonoz yeşil soğandan salata yapıp bol zeytinyağı ile yiyorum hergün. en çok salata canım çekiyor. niye böyle oldu anlamadım. cevizi fazla kaçırdım sanırım.
koptum beee :))) neyse şekerim ben doğmamış çocuğunla arana nifak sokmayayım.. sen al elbet beğenir.. anam karnı burnunda gezmiş dolaşmış bunları almış diye vefa gösterir :)))
aminnnnnn.. inşallah.. sanırım benim doktorum çok rahat diye ben bu konulara hiç takılmadım.. sağolsun ben kendisini yönlendirmesem birsey yapacağı yok :))
sorma cnm ya inat mahfedio beni zaten o cadı tavırlar küçükkken mahaleenin oğlanlarını döver gelirmişim eve annem hep oğlanlarda oynardın dio çok yaramazmışım allah bana yardım etsin annem kızınca dua mı etti ne senin gibi kızın olsun die
Umutege sekerim benim ikisine de aldım salıncak ikiside ölümüne bindi pikniğe vs götürdüm uyuyolardida orda.komsunun kızına verdim benim kizinkini daha bu yazCok kullanışlı birsey , aklında bulunsun dogunca alırsın:)
Kızlar yüz üstü yatmayın yasirtustu oksijen az gider bebeğe paso sol yatın nadiren sag ben saga yatinca ağrıyor her yerim
koptum beee :))) neyse şekerim ben doğmamış çocuğunla arana nifak sokmayayım.. sen al elbet beğenir.. anam karnı burnunda gezmiş dolaşmış bunları almış diye vefa gösterir :)))
aminnnnnn.. inşallah.. sanırım benim doktorum çok rahat diye ben bu konulara hiç takılmadım.. sağolsun ben kendisini yönlendirmesem birsey yapacağı yok :))
sorma cnm ya inat mahfedio beni zaten o cadı tavırlar küçükkken mahaleenin oğlanlarını döver gelirmişim eve annem hep oğlanlarda oynardın dio çok yaramazmışım allah bana yardım etsin annem kızınca dua mı etti ne senin gibi kızın olsun die
Kızlar epilasyon işini hangi yöntemle hallediyorsunuz?Göbüş büyüdükçe eğilmek vs. zorlaşıyor,önümüzdeki aylarda nasıl olacak :26:
Kızlar epilasyon işini hangi yöntemle hallediyorsunuz?Göbüş büyüdükçe eğilmek vs. zorlaşıyor,önümüzdeki aylarda nasıl olacak :26:
wosgi benim kızımın ki baby2go park yatak.oglumun ki mobilyaydi on parmakligi inen kesinlikle mobilyadan vazgecme.
ben bu ay da epilasyon aleti ile evde hallederim diye düşünüyorum ama sonra anca güzellik salonu paklar(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?