ben bu ay da epilasyon aleti ile evde hallederim diye düşünüyorum ama sonra anca güzellik salonu paklar(
lafi agzimdan aldinnben agda yapiyorum kendi capimda hallediyorum simdilik ama karnim buyudukce nasi olcak ya:18: canim da cok aciyor eski halime gore, zaten sekilden sekile girmekten belim karnim agriyo o sirada , kisa da surmuyo ki lanet
cok kokuyorum doguma temiz gidememekten, bi de esmerim ben dusunun yani:18:
jilete donsem mi diye dusunuyorum bazen
her ay düzenli ağdaya gidiyorum 1 ay rahat geziyorum. hala alışamadım gerçi ağda olayına ama kesinlikle aksatmıyom. ben nası çocuk doğurucam bilmiyorum
canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsingünaydıııın
bugün bende erkenciyim amniyosentez için doktorla görüşmeye gideceğim randevum saat 10:20 de gece gözüme hiç uyku girmedi zaten 6 dan beride ayaktayım inşallah güzel Allahım yüzümüzü güldürür...
bu arada kızlar kuzuma pabuç yaptım bakın bakalım nasıl olmuş gerçi renkler net çıkmadı ama olsun
Eki Görüntüle 552143 Eki Görüntüle 552144 Eki Görüntüle 552145
ben çok tembelim yaaa utanıyorum kendimden,Günaydın ... Gunümüz sağlıklı geçsin inşallah.
Oyy canim iste ya.o kadar isterim ki hani öylesine laf olsun diye değil ciddi ciddi :) komşu cocuklarida bana geliyor ne saçma bir yer.kiramiyorum ama ufaktan belli ettim artık .kızım oyuna doyarmi bilmemsıkılıyor garibim haklı.oglum hic uzmezdi seni bende Yemek temizlik yuvarlanip giderdik
Sende yanılırım sandim ama yine de tuttu.haydi gözün Aydın saglikla gelsin kuzun.
Evet canım birde temizliğe kalktım duvarlari sildim tüm nevresim yorgan yastık yikadm.gardrop döküp duzledim aman.mutfak dolapları silinecek idareden sildim halılar yıkanmaya gidecek koltuklar yıkanacakneyse hafifletdim gibi
İnşallah ...
Ahh hanipeksim inşallah ...
ben gülümsere gidiyordum tatlım her bölge için farklı ürün kullanıyor maşallah hiççç acıtmıyor:)) yine ona giderim herhalde;sen nereye gidiyorsun??cnm gitmeyi düşünürsen benim gittiğim yer var tavsiye ederim 5 yıldır gidiorum
Bende Braun silk-epil kullanıyorum ama dediğin gibi hem daha çok acıtıyor hemde rahat pozisyon bulamıyorum,ağrım oluyor vs.:26:Jilet çok kötü yapıyor,umarım zorunda kalmayız canım....
sen şuanda kaç kilosun canım acaba kilon fazla olduğu için mi dr öyle dedi:44::44:
ben hergün 3-4 ceviz ve 10 badem yiyorum yememizde gerekiyor zatensalata çok tüketemiyorum haftada 1 falan ancak sebze yemeği ağırlıklı olarak besleniyorum hafta 2 et bir kere balık kuru bakliyat mutlaka bunların hepsinden yemen gerek diyor zaten drlar
canım bizim bebişkonun cinssiyeti netleşti doktorumuz erkek olduğunu söyledi. Allah cümlemizin bebişini korusun inşallah
kızlar selam
bugün kontrolüm vardı doktorda baya bi kilo almışım 5 kilo almışım hamileliğin başından bu yana. eleviti kesti meyveyi azalt dedi. hamur işi makarna pilav ekmek yasak.
sizin kilolar ne alemde ben çok m abartmışım
Bende Braun silk-epil kullanıyorum ama dediğin gibi hem daha çok acıtıyor hemde rahat pozisyon bulamıyorum,ağrım oluyor vs.:26:Jilet çok kötü yapıyor,umarım zorunda kalmayız canım....
canım ben ilk aylar riske girmemek için ağdayı bırakmıştım ama bu ay yeniden başlamayı düşünüyorum çok rahat oluyor öyle
ben bu ay da epilasyon aleti ile evde hallederim diye düşünüyorum ama sonra anca güzellik salonu paklar(
Bugün benim doğum günüm
Voltajciiim keyfinin yerine gelmesine sevindim, dun seni dertli gorunce icim sikildi benimde, arada bunaltilar geliyor insana ama Allah sana saglik sihhat guc versin cocuklarinin basindan eksik etmesin insallah, kiymetini bilsinler senin veletler, annelik ne mesakkatli is insan isteyince mola da veremiyor ki bi dinlensin kendine gelsin
kızlar hani doktorların kullandığı steril eldiven var ya ben bikini bölgesini onunla alıyorum. beni 1 ay idare ediyor
ruveydaaaaaaaaa seninde oğlun oluyormuş daha yeni öğrendim çok sevindim hayırlı evlat olsun Allah sağlık sıhhat içinde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Canımcım ben 49 kiloydum gebelikten sonra 60 oldum. 11 kilo için doktor çok dedi. Bundan sonra her ay bir kilodan fazla alma bunu sağlamak içinde makarna, pilav ve hamur işinden uzak dur. Et, yumurta ve süt ile beslen dedi. Valla bende pek doktoru dinleyemeyeceğim çünkü kendimi tutamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?