2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ben bu ay da epilasyon aleti ile evde hallederim diye düşünüyorum ama sonra anca güzellik salonu paklar (

ya bende Turkiyede olsam hic ugrasmam giderdim guzellik salonuna ama, burda gitmem hayatta yabancilarin ellerine birakamam kendimi:26::26: bi saat ugrastigim seyi 10 dkda hallediyolar valla

Bende Braun silk-epil kullanıyorum ama dediğin gibi hem daha çok acıtıyor hemde rahat pozisyon bulamıyorum,ağrım oluyor vs.:26:Jilet çok kötü yapıyor,umarım zorunda kalmayız canım....

canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
maşallah sana yaaa çok tatlı bu papuçlar
benide dürtse birileri bişiler yapmaya başlasam kızıma çok iyi olucak, hala tembel tembel oturuyorum, yapan herkes paylaşsın hem fikir olur bize hemde harekete geçmiş oluruz, tabi senin gibi papuç falan yapamam ben dikiş bilmiyorum, anneme göstereyim o belki yapar

ben çok tembelim yaaa utanıyorum kendimden,

evim çok berbat, cam halı koltuk herbişeyin elden geçmesi temizlenmesi lazım, kışlıkların çıkması lazım, iş çok da yapan yok, zaten temizlik yapmayı sevmiyorum bi de hamile olunca iyice koyverdim giittiii, en son evimi ne zaman temizledim söylesem ağzınız gözünüz herbiyeriniz açık kalır aynen bööleeee

Bende Braun silk-epil kullanıyorum ama dediğin gibi hem daha çok acıtıyor hemde rahat pozisyon bulamıyorum,ağrım oluyor vs.:26:Jilet çok kötü yapıyor,umarım zorunda kalmayız canım....

bisey sorcam ben hic bikini bolgesine epilasyon makinesi kullanmadim korkumdan normal agda yapiyorum, heryerini rahatca alabiliyormunuz tahris etmiyormu ya, cok guclu ya aletler ben korkuyorum, bi de bacaklarima kullandigimda bile kil donmesi falan yapiyor makine siz de yapmiyor mu?

60 kilo ile başladım şuan 65 olmuşum

Kızlar dün evlilik yıl dönümümüzde eşime en büyük hediye :)) bebeğimizin erkek olduğunu söyledim kanatları olsa uçacaktı :))))

canım bizim bebişkonun cinssiyeti netleşti doktorumuz erkek olduğunu söyledi. Allah cümlemizin bebişini korusun inşallah

ruveydaaaaaaaaa seninde oğlun oluyormuş daha yeni öğrendim çok sevindim hayırlı evlat olsun Allah sağlık sıhhat içinde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Canımcım ben 49 kiloydum gebelikten sonra 60 oldum. 11 kilo için doktor çok dedi. Bundan sonra her ay bir kilodan fazla alma bunu sağlamak içinde makarna, pilav ve hamur işinden uzak dur. Et, yumurta ve süt ile beslen dedi. Valla bende pek doktoru dinleyemeyeceğim çünkü kendimi tutamıyorum.

tatlım bakıyorum da ikimiz genellikle aynı ürünleri kullanıyoruz yada beğeniyoruz :))

canım ben ilk aylar riske girmemek için ağdayı bırakmıştım ama bu ay yeniden başlamayı düşünüyorum çok rahat oluyor öyle

Ağdanın zararı mı vardı ki?

ben bu ay da epilasyon aleti ile evde hallederim diye düşünüyorum ama sonra anca güzellik salonu paklar (

Bende epilasyon aletiyle uğraşıyorum (neredeyse el yordamıyla falan)
Ağdacıya gitmeyeli yıllar var utanıyorum da ama başka çözüm yok galiba.

kızlar hani doktorların kullandığı steril eldiven var ya ben bikini bölgesini onunla alıyorum. beni 1 ay idare ediyor

Ağda bana riskli geliyor,korkuyorum... :26:

Bir arkadaşım güzellik salonuna giderdi hep,çok güvenirdi fakat enfeksiyon kapmış,gözümü korkuttu...Aman dikkat edin kızlar...

Sagol canım benim cocuklarda ne etsin can sıkıntısı iste

amin inşallah canım. Allah hepimize nasip etsin sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat sahibi olmayı inşallah. senin boy kaldır sen şuan normal sınırdasın bundan sonra istemesekte kilo alacağız. yeterki bebişler sağlıklı olsun yeter bize.
bugün bebişimin yüzünü gördüm teyzesi pek sevimli idi maşallah.gülümsüyordu. insan çok mutlu oluyor. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…