2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar hepinize iyi akşamlar kalkıp namaz kılayım. görüşüz. siz ve bebişleriniz Allah'a emanet

Canım bikini bölgesi için ayrı başlığı var.Yani çok rahat aldığım söylenemez,genelde korka korka alıyorum

Kıl dönmesi problemi için kabak lifi kullanıyorum,inanılmaz etkili çok memnunum.

60 kilo ile başladım şuan 65 olmuşum

Canım bence kilon gayet normal.Doktorun kontrollü gitmen için uyarmıştır..

Bugün benim doğum günüm

Doğum günün kutlu,herşey gönlünce olsun canım.

Kızlar dün evlilik yıl dönümümüzde eşime en büyük hediye :)) bebeğimizin erkek olduğunu söyledim kanatları olsa uçacaktı :))))

Nice senelere canım sağlıkla,mutlulukla,oğlşunuzla inş.

tatlım bakıyorum da ikimiz genellikle aynı ürünleri kullanıyoruz yada beğeniyoruz :))

Evet kuşum bende farkettim Aynı kuşağın hatunlarıyız Buarada philips katı meyve sıkacağını aldım çok memnunum,önerine tekrar teşekkürler canım

kızlar hani doktorların kullandığı steril eldiven var ya ben bikini bölgesini onunla alıyorum. beni 1 ay idare ediyor

Bende duymuştum bu yöntemi ama çok zor değil mi ya :44:

Kızlar bu agda ısını naz anlatmalı ondan da dinlemek istiyorum

Siz hele 7. Aydan sonra görün gerçi görebilirseniz aynaya bakarak abo.
Ben koltukalti ve bacağa agdaya gidiyorum genelde kendim alırım philips benim makinem 12 yıllık :)
Alt tarafı daha hiç kuaförde ,salonda aldirmadim Zira yuzyuze birdaha gelemem

Ağda bana riskli geliyor,korkuyorum... :26:

Bir arkadaşım güzellik salonuna giderdi hep,çok güvenirdi fakat enfeksiyon kapmış,gözümü korkuttu...Aman dikkat edin kızlar...
tatlım güvenilir bir yere git bşy olmaz;benim gittiğim yerde her müşteri için ayrı spatula ayrı eldiven ayrı örtü vs.. kullanıyorlar.. ilerleyen aylarda kendi başına almaya çalışmak zulümden başka bşy değil valla (

Aynaya bakarak mı

Bu yaşa kadar lazere gidip kökten çözmediğim için pişmanım şuan...

Yılını yesinler makinenin

kızlar hani doktorların kullandığı steril eldiven var ya ben bikini bölgesini onunla alıyorum. beni 1 ay idare ediyor

rüveyda resmen işkence gibiiiii :)) ayyy çok zor kız nasıl yapıyorsun :)))

teyzesi yesin onuuuu, :))) bende oğlumun yüzünü görmüştüm hatta göremeden eliyle yüzünü kapatmıştı içim tuhaf olmuştu.

Mergencim benimki rowentanin ayri basligi yok ama kucultmek icin takilan basliklari var, denesem mi acep:18: guya soguk hava ufluyo ama benim acimi hic azaltmiyo

sende mi epilasyon aleti kullaniyosun, ben niye korkuyorum ya kil koklerim sert benim kipkirmizi olurum gibime geliyo :18:

kızlar herkes buradayken hatırlatayım istedim salatı tefriciyeleri yarın akşama tamamlıyoruz değil mi??
almayan almak isteyen var mı?
Voltajım son duruma sen de bir bak kaç tane alacaksın?

ayy ayy ayy maaşallah babalık içgüdüleri ortaya çıkmaya başlamış

ohhhh misssss hamileyiz dimi biz hizmet görmemiz lazım

iyi akşamlar kızlar daha kocişime cinsiyeti söylemedim(nasıl tuttum kendimi bu kadar çatlıyacam artık) hediye almaya gidicem öptm çok yarın anlatırım

canım doktor yasak etmediyse riskin yoksa korkulacak bişey yok demektir, ilşki normal doğumu da kolaylaştırıyormuş hemn

pabuçlar harika olmuş hanipeks, renklerine de bayıldım. nazar değmesin marifetliyiz maşallah.

Canım perilious yapmış cicileri ben değil

canım kuzum hanipekscimmmm şu çekiliş işini ne zaman yapacaksın ya :)) herkesin cinsiyetleri belli oldu sayılır... hadi ama yaaa :))))

Tamam canım toparlarım yarın listemizi tekrardan.

İlk başlarda zorlanırsın ama alışırsın tatlım, faydası da çok. bardağın yarısından daha az koyuyorum. Geri kalanına ılık su koyuyorum.

çok sağol canım benim. adana bursaya baya bi uzak eşimin memleketinede 6 saat uzaklıkta. ben o yolu çekebilir miyim bilmiyorum canım. bi de gidersek 1 gün kalıcaz. gittiğimize değer mi?

Ne zaman dilerseniz ya da yolunuz düşerse beklerim tatlım.

Ben hamile kaldığım günden beri hiç ilşkiye girmedik canım, eşim bebeğe zarar olacağı düşüncesini doktorun tüm açıklamalarına rağmen atamadı zihninden. Öpüşüp koklaşıyoruz sadece.

kızlar benimde oğluşum oluyor hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle hayırlı evlatlarımız olsun inşallah :)

Hayırlı uğurlu olsun oğluşun canım.

slm kızlar şimdi doktordan geldim bebeğim gayet iyi ve sağlıklı herşey yolunda yani abisine erkek kardeş geliyor cinsiyetide belli oldu

Hayırlı uğurlu olsun oğluşun canım.

canım ben üstüme düşen 300 taneyi okudum bitirdim 50 de ayrıca geçen haftadan vardı yazmıştınız zaten. bilgin olsun. son ana bırakmak istemedim bir iş çıkıyor birşey oluyor. internet te tüm gün yoktu bugün yarın gider falan şimdiden kaydettireyim dedim.

kızlar herkes buradayken hatırlatayım istedim salatı tefriciyeleri yarın akşama tamamlıyoruz değil mi??
almayan almak isteyen var mı?
Voltajım son duruma sen de bir bak kaç tane alacaksın?

canım ben jilet kullanıyorum onun için bu konuda çok bi anı anlatamıcam canikom :)

doğumgünün kutlu ve mutlu olsun canım :)

Bugün benim doğum günüm

ohhh ne güzel hayırlı olsun canım oğluşunuz ve evlilik yıldönümünüz.

Kızlar dün evlilik yıl dönümümüzde eşime en büyük hediye :)) bebeğimizin erkek olduğunu söyledim kanatları olsa uçacaktı :))))

gözün aydın canım.

canım bizim bebişkonun cinssiyeti netleşti doktorumuz erkek olduğunu söyledi. Allah cümlemizin bebişini korusun inşallah

canım geldim de net gitti doğrudüzgün yazamadan. TAM HAZIRLIYORUM BİŞEYLER GÖNDERCEM NET GİDİYOR SANA CİNSİYETLE İLGİLİ YAZMIŞTIM TEBRİK ETMİŞTİM AMA GELDİ Mİ BİLMİYORUM. HAYIRLI UĞURLU OLSUN CANIM :)

naz da geldi bugün işleri yoğunmuş öyle yazdı

Canım burdayım da bizim semten dolayı genel bir sıkıntı var internette çok sık giidyor uzun süreli.

Kızlar naz ve laternayı bugun hiç görmedim nerde olalar ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…