Ağdanın zararı mı vardı ki?
Bende epilasyon aletiyle uğraşıyorum (neredeyse el yordamıyla falan)
Ağdacıya gitmeyeli yıllar var utanıyorum da ama başka çözüm yok galiba.
bisey sorcam ben hic bikini bolgesine epilasyon makinesi kullanmadim korkumdan normal agda yapiyorum, heryerini rahatca alabiliyormunuz tahris etmiyormu ya, cok guclu ya aletler ben korkuyorum, bi de bacaklarima kullandigimda bile kil donmesi falan yapiyor makine siz de yapmiyor mu?
60 kilo ile başladım şuan 65 olmuşum
Bugün benim doğum günüm
Kızlar dün evlilik yıl dönümümüzde eşime en büyük hediye :)) bebeğimizin erkek olduğunu söyledim kanatları olsa uçacaktı :))))
tatlım bakıyorum da ikimiz genellikle aynı ürünleri kullanıyoruz yada beğeniyoruz :))
kızlar hani doktorların kullandığı steril eldiven var ya ben bikini bölgesini onunla alıyorum. beni 1 ay idare ediyor
anamm göbek büyüyünce yüz üstü yatamayacas o zaman napacass
tatlım güvenilir bir yere git bşy olmaz;benim gittiğim yerde her müşteri için ayrı spatula ayrı eldiven ayrı örtü vs.. kullanıyorlar.. ilerleyen aylarda kendi başına almaya çalışmak zulümden başka bşy değil vallaAğda bana riskli geliyor,korkuyorum... :26:
Bir arkadaşım güzellik salonuna giderdi hep,çok güvenirdi fakat enfeksiyon kapmış,gözümü korkuttu...Aman dikkat edin kızlar...
Kızlar bu agda ısını naz anlatmalı ondan da dinlemek istiyorum
Siz hele 7. Aydan sonra görün gerçi görebilirsenizaynaya bakarak abo.
Ben koltukalti ve bacağa agdaya gidiyorum genelde kendim alırım philips benim makinem 12 yıllık :)
Alt tarafı daha hiç kuaförde ,salonda aldirmadimZira yuzyuze birdaha gelemem
kızlar hani doktorların kullandığı steril eldiven var ya ben bikini bölgesini onunla alıyorum. beni 1 ay idare ediyor
amin inşallah canım. Allah hepimize nasip etsin sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat sahibi olmayı inşallah. senin boy kaldır sen şuan normal sınırdasın bundan sonra istemesekte kilo alacağız. yeterki bebişler sağlıklı olsun yeter bize.
bugün bebişimin yüzünü gördüm teyzesi pek sevimli idi maşallah.gülümsüyordu. insan çok mutlu oluyor. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
Ben koltukalti ve bacağa agdaya gidiyorum genelde kendim alırım philips benim makinem 12 yıllık :)
kızlar herkes buradayken hatırlatayım istedim salatı tefriciyeleri yarın akşama tamamlıyoruz değil mi??
almayan almak isteyen var mı?
Voltajım son duruma sen de bir bak kaç tane alacaksın?
ayy ayy ayy maaşallah babalık içgüdüleri ortaya çıkmaya başlamışçok seviyorum uğraşmayı yapmayı bende panço patik hırka yaptım ama çok erken olduğu için kendimi frenlemeyede çalışıyorum
birde eşim beni çok şaşırttı yaptığım pabuçları görünce önce beğendi ardından sanki kalıbı çıkaracak gibi incelemeye başladı içi dışıhayırdır sendemi yapacan dedim hayır kızımın ayağını ağrıtacak yerler varmı diye bakıyorum dedi çok şaşırdım
ohhhh misssss hamileyiz dimi biz hizmet görmemiz lazımŞirkete geldim herkes benle ilgileniyor, Gün içinde revire gidip uzanıcam ara ara.. Sandalyemi değiştirmişler , tabi o kanamadan sonra , ama yeniler o kadar dik ki bel desteği koyunca iki büklüm oldum resmen ilk gün sırtım belim çatladı .. Ama ben naptımmmm Hehhee bugün arkadaşınkine kondum , Dedim sana gıcır gıcır vereyim sende eskiyi bana ver onlar daha rahat , Hiç ikiletmiyorlar zaten hamileyiz ya bize şu an herşey mübah :)))
Evde desen zaten anne -koca -kardeş - baba ... Hepsi canlar , eve gidince yaptığım tek şey namaz kılmak ve uzanmak :))
Ben diyorum bu çocuğu doğurup hemen arkasına bir daha mı doğursam :)))
kızlar biraz özel bir soru olacak amaeşiyle birlikte olmayan var mı yoksa tek ben miyim bu durumda olan:26::26:
ben birşey olacak diye korkuyorum eşimde aynı şekilde ilk aylarda bir kere olmuştu ertesi gün ben miğdem bulanmadı diye soluğu hastanede almıştımondan sonrda bir daha olmadı
pabuçlar harika olmuş hanipeks, renklerine de bayıldım. nazar değmesin marifetliyiz maşallah.
canım kuzum hanipekscimmmm şu çekiliş işini ne zaman yapacaksın ya :)) herkesin cinsiyetleri belli oldu sayılır... hadi ama yaaa :))))
canım aç karna iyi miğden alıyor.bende bi deniyim.ama içebileceğim hiç zannetmiyorum.tok karna bile pekmezi çok zor yerım.1 bardak suya ne kadar pekmez katıyrosun.bir arkadaşımda ballı suyu tavsıye ettı.ben mumkun mertbe kabuklu elma yemeye çalıyorum.ama yıne bı kaç gundur baya zorlanıyorum.sanırım kan hapıda etkılıyor
çok sağol canım benim. adana bursaya baya bi uzak eşimin memleketinede 6 saat uzaklıkta. ben o yolu çekebilir miyim bilmiyorum canım. bi de gidersek 1 gün kalıcaz. gittiğimize değer mi?
kızlar biraz özel bir soru olacak amaeşiyle birlikte olmayan var mı yoksa tek ben miyim bu durumda olan:26::26:
ben birşey olacak diye korkuyorum eşimde aynı şekilde ilk aylarda bir kere olmuştu ertesi gün ben miğdem bulanmadı diye soluğu hastanede almıştımondan sonrda bir daha olmadı
kızlar benimde oğluşum oluyor hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle hayırlı evlatlarımız olsun inşallah :)
slm kızlar şimdi doktordan geldim bebeğim gayet iyi ve sağlıklı herşey yolunda yani abisine erkek kardeş geliyor cinsiyetide belli oldu
kızlar herkes buradayken hatırlatayım istedim salatı tefriciyeleri yarın akşama tamamlıyoruz değil mi??
almayan almak isteyen var mı?
Voltajım son duruma sen de bir bak kaç tane alacaksın?
Bugün benim doğum günüm
Kızlar dün evlilik yıl dönümümüzde eşime en büyük hediye :)) bebeğimizin erkek olduğunu söyledim kanatları olsa uçacaktı :))))
canım bizim bebişkonun cinssiyeti netleşti doktorumuz erkek olduğunu söyledi. Allah cümlemizin bebişini korusun inşallah
naz da geldi bugün işleri yoğunmuş öyle yazdı
Kızlar naz ve laternayı bugun hiç görmedim nerde olalar ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?