hayırlı olsun canım oğluşun, sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallahkızlar benimde oğluşum oluyor hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle hayırlı evlatlarımız olsun inşallah :)
bizde durmak yok valla benim hormonlar çok çalışıyor adamın üstüne atlıcam resmen ama o kaçıyor :))dün sanki biri paylaşmıştı ilk aylar tehlikeli ama sonraki aylarda doğumu kolaylaştırıcı etkisi oluyor diye ne kadar doğrudur bilmem ama esneme sağladığını düşünüyorum birde kolay pozisyonlar bulmalı anneleri zorlamayan görev babaların yani
kızlar bugün evde temizlik var giremedim o yüzden
az önce Hanipeks aradı 4'lü test sonuçlarını almaya gittiğinde(sonuçları iyiymiş çok şükür) hastanede fenalaşmış;tansiyonu 8/4 olmuş kan almışlar tahlil yapılacakmış
size haber vermek istedim;arkadaşımızı dualarınızdan eksik etmeyin
geçmiş olsun allah şifa versin
allahtan hastanedeymiş
Geçmiş olsun,Rabbim iyilik versin korusun....
En kısa zamanda iyi haberlerini alırız inşallah..
Kızlar bizim topiğe nazar değdi ...
Herkes çok dikkat etsin kendine lütfen....
cnm çok saol haber verdiğin için, iiki hastanedeymiş ya, çok geçmiş olsun
Hanipeks gecmis olsun canım hakikaten nazar var ben size bir uzerlik tututem
cnm saol haber verdiğin için sende yorma kendini çok fazla hapineks allah şifa versin heyecanmı yaptı acaba mutlu haberleriyle beklioruz
ne oluyor ya bize böyle, kızlar korkutmayın beni, dikkat edin kendinize. umarım sadece "kahvaltı etmeden yola çıkma" durumudur.
Günaydın kızlar ,
hanipeks beni de aramış ama telim yatak odamdaydi duymamıştım laterne nin yorumunu görünce hemen arayım diye odaya gittim telde cevapsiz , aradım acmadı mesaj attım inşallah iyidir
Hay allah çok üzüldüm bir arayım bakalım. Inşallah iyidir.
Müsait değildi herhalde ben de çok zorlamak istemedim rahatsız etmemek için hastanede diye inşallah iyidir.
iyiki aramış seni HANİPEKS çok geçmiş olsun hastanede olmuş en azından müdahale etmişler aman bir daha olmasın
umarım önemli birşey değildir; açmadığına göre acaba doktorun yanındamıydı? ya da belki dinlenmesi gerektiği için sessize almıştır.
iyidir canım ya aklımıza kötü seyler getirmeyelim.. dinleniyor olabilir.
canım geldin mi ? ne dedi doktor ? niye kötü oldun sen ?
canım bizim bebişkonun cinssiyeti netleşti doktorumuz erkek olduğunu söyledi. Allah cümlemizin bebişini korusun inşallah
Bugün benim doğum günüm
Arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Kurucumuzun eşi hastaneye yatmıştı, kurucumu sabah alıp okula getirecektim, 10 gibi çıktım, hastaneye vardım, hastane benim kontrole gittiğim hastane zaten. Park yeri bulamadım ne de olsa 10-15 dak sürer işim diye bir arabanın çıkışını engelleyecek şekilde parkettim. Kurucumla buluştuk, dün 4lü test sonucumun çıktığını (sonucun iyi olduğunu söylemişlerdi) söylemek için aradılar. Ben de gitmişken dedim sonucu göstereyim. Bekleme alanında beklerken burnuma bir koku geldi ve başım dönmeye başladı. O sırada yanımda duran kadınlar hanımefendi iyi misiniz hemşire çağıralım mı dediler. Ben de yok istemem girecem zaten doktorun yanına şimdi dedim ve kapısı açıldı içerdeki hasta çıktı dışarı, hemşire beni almaya geldi, dr birden yüzümün halini gördü, ben içeri girdim sandalyeyi tuttum ve yığıldım. Dr ve hemşire hemen sedyeye aldı, tansiyonumu ölçtüler 8-4. Hemen acile haber verdiler. Kusacak gibi oldum devamlı (o his hala var ama kusamadım bir türlü.). Hemen hasta bakıcı beni tekerlekli sandalye ile acile götürdü. Bu arada nefes alamamaya başladım. Hemen yatırdılar, yatağın etrafındaki perdeleri çektiler, tansiyonumu tekrar ölçtüler 11-7 çıktı ama ben kötüydüm hala, hemen oksijen tüpü başladılar, serum taktılar, kan aldılar diğer kolumdan - bir türlü damar yolunu bulamadılar önce kan fışkırdı çarşafa, panik yaşattılar bana, meğerse tansiyon düşünce damar yolu bulmak zorlaşırmış sonradan öğrendim - bi yandan başka doktor ekg çekti. Çıldıracak gibi oldum, dedim herkes koştuğuna göre bana bir şeyler oluyor. Elim karnımda bağırdım herkese ben hamileyim bana ilaç vermeyin diye -minoset plus vakasından sonra daha pimpirikliyim ilaç konusunda- yarım saat geçti, eşim geldi ben başladım ağlamaya sinirlerim bozuldu, dilim damağım kurudu. Eşim gelince kurucuma dedim siz gidin okula diye. Sağolsun kayıt işlemlerimle felan uğraşmış hep. Tabi bu arada bir de hastane anons yapmaz mı bizim arabanın plakasını, o stres arasında bir de hemşirelere benim araba tüh napcam ben şimdi felan dedim, anahtarı verin güvenlik çeker dediler, güvenlikte hastanenin kilometrelerce uzağına götürmüş maşallah. Neyseki eşim gelince ben sakinleştikten sonra gitti getirdi. Eşim gidince de bebeciyi ve laterneyi aradım, helallik isteyeyim diyededim laterneye 3 ihlas 1 elham okuyun bana sonra kaynımı aradık o geldi kız arkadaşıyla. Onlar da gelince eşimi gönderdim iyiyim diye, yazık müşterilerine randevu vermiş telefonları susmadı, bir de beni öyle hortumlar arasında görünce çok kötü oldu. 1 saat kadar sonra serum bitti, test sonuçlarım çıktı hepsi iyiymiş. Bu arada belirteyim sabah kahvaltımı yapmıştım kızlar, iyiki de yapmışım daha kötü olabilirdim. Doktorun tahmini bu yaşadığım 2. migren vakası. Biliyorsunuz şiddetli geçiriyorum hele ki adet dönemlerimde ilki yüzüm morarmıştı neredeyse ve bugünkü serüven de bir koku ile başladı. (nescafe 3ü 1 arada gelmiş o esnada bekleme salonuna, kurucum söyledi, koku onun kokusuymuş)
Kaynım beni okula bıraktı, eve gitsem daha kötü olcam, burda en azından yemeğimi felan getirdiler, oturdum odamda işlerimi yaptım. Şimdi herkes çıktı, sizinle paylaşayım diye kitledim okulu içerden size yazıyorum. Eşim de erken çıkmış eve varmak üzereymiş, ben de çıkayım artık, hepinizi öpüyorum, çok teşekkür ederim dualarınız ve beni merak ettiğiniz için.
Laterne bebeci ve naz teşekkür ederim aramışsınız mesaj atmışsınız. Hepinize sevgiler.
Esra altıda makineyle alacaksam bazen gözüm kesmiyor emla krem sürüyordum daha süremem sanırsam
Ben hala hangi kuaföre , salona gideyim bilemedim her ay birine mı gitsem anammmmm
bence de surme , tuy dokucu de surdurmuyolar ya bisey olur Allah korusun
herkese ayri ayri acmaktansa bi tane kurbani tercih ederim ben :)) ben haznedarda bi yere gittim evlenmeden once bi iki kere, turkiyedeyken, sagolsun abla konusa konusa unutturuyodu bana utancimida acimi da :))
Doğru Haklısın .hepsi gormesinhaznedar uzak benim oldugum yerde cok kuaförde ,salonda ama şimdi bacaklarım titrer ben anneme bile aldirmadim hic:18:Ablam bir kere çekecek oldu incelemeden cek diye diye
annemden kiz kardesimden daha cok utanirim ben:26: zor bi karar olmustu benim icin de vallaneyse simdi onumde oyle bi secenekde yok kendi basima oldugu kadar artik
Kurucumuzun eşi hastaneye yatmıştı, kurucumu sabah alıp okula getirecektim, 10 gibi çıktım, hastaneye vardım, hastane benim kontrole gittiğim hastane zaten. Park yeri bulamadım ne de olsa 10-15 dak sürer işim diye bir arabanın çıkışını engelleyecek şekilde parkettim. Kurucumla buluştuk, dün 4lü test sonucumun çıktığını (sonucun iyi olduğunu söylemişlerdi) söylemek için aradılar. Ben de gitmişken dedim sonucu göstereyim. Bekleme alanında beklerken burnuma bir koku geldi ve başım dönmeye başladı. O sırada yanımda duran kadınlar hanımefendi iyi misiniz hemşire çağıralım mı dediler. Ben de yok istemem girecem zaten doktorun yanına şimdi dedim ve kapısı açıldı içerdeki hasta çıktı dışarı, hemşire beni almaya geldi, dr birden yüzümün halini gördü, ben içeri girdim sandalyeyi tuttum ve yığıldım. Dr ve hemşire hemen sedyeye aldı, tansiyonumu ölçtüler 8-4. Hemen acile haber verdiler. Kusacak gibi oldum devamlı (o his hala var ama kusamadım bir türlü.). Hemen hasta bakıcı beni tekerlekli sandalye ile acile götürdü. Bu arada nefes alamamaya başladım. Hemen yatırdılar, yatağın etrafındaki perdeleri çektiler, tansiyonumu tekrar ölçtüler 11-7 çıktı ama ben kötüydüm hala, hemen oksijen tüpü başladılar, serum taktılar, kan aldılar diğer kolumdan - bir türlü damar yolunu bulamadılar önce kan fışkırdı çarşafa, panik yaşattılar bana, meğerse tansiyon düşünce damar yolu bulmak zorlaşırmış sonradan öğrendim - bi yandan başka doktor ekg çekti. Çıldıracak gibi oldum, dedim herkes koştuğuna göre bana bir şeyler oluyor. Elim karnımda bağırdım herkese ben hamileyim bana ilaç vermeyin diye -minoset plus vakasından sonra daha pimpirikliyim ilaç konusunda- yarım saat geçti, eşim geldi ben başladım ağlamaya sinirlerim bozuldu, dilim damağım kurudu. Eşim gelince kurucuma dedim siz gidin okula diye. Sağolsun kayıt işlemlerimle felan uğraşmış hep. Tabi bu arada bir de hastane anons yapmaz mı bizim arabanın plakasını, o stres arasında bir de hemşirelere benim araba tüh napcam ben şimdi felan dedim, anahtarı verin güvenlik çeker dediler, güvenlikte hastanenin kilometrelerce uzağına götürmüş maşallah. Neyseki eşim gelince ben sakinleştikten sonra gitti getirdi. Eşim gidince de bebeciyi ve laterneyi aradım, helallik isteyeyim diyededim laterneye 3 ihlas 1 elham okuyun bana sonra kaynımı aradık o geldi kız arkadaşıyla. Onlar da gelince eşimi gönderdim iyiyim diye, yazık müşterilerine randevu vermiş telefonları susmadı, bir de beni öyle hortumlar arasında görünce çok kötü oldu. 1 saat kadar sonra serum bitti, test sonuçlarım çıktı hepsi iyiymiş. Bu arada belirteyim sabah kahvaltımı yapmıştım kızlar, iyiki de yapmışım daha kötü olabilirdim. Doktorun tahmini bu yaşadığım 2. migren vakası. Biliyorsunuz şiddetli geçiriyorum hele ki adet dönemlerimde ilki yüzüm morarmıştı neredeyse ve bugünkü serüven de bir koku ile başladı. (nescafe 3ü 1 arada gelmiş o esnada bekleme salonuna, kurucum söyledi, koku onun kokusuymuş)
Kaynım beni okula bıraktı, eve gitsem daha kötü olcam, burda en azından yemeğimi felan getirdiler, oturdum odamda işlerimi yaptım. Şimdi herkes çıktı, sizinle paylaşayım diye kitledim okulu içerden size yazıyorum. Eşim de erken çıkmış eve varmak üzereymiş, ben de çıkayım artık, hepinizi öpüyorum, çok teşekkür ederim dualarınız ve beni merak ettiğiniz için.
Laterne bebeci ve naz teşekkür ederim aramışsınız mesaj atmışsınız. Hepinize sevgiler.
Bugün benim doğum günüm
Kızlar Allah'ın izniyle hayırlısıyla,ayrıntılı ult. atlatsak sağlıkla,bir nebze daha rahatlayacağız inşallah...
Kızlar çok merak ediyorum çatlakları oluşan varmı daha erkenmi yoksa zaten çoğumuz krem kullanıyoruz olmayacak galiba tek korkum çatlamak umarım olmaz ondan merak ediyorum
kızlar geçmişin hepsini okuyamadım geldik doktordan
bu doktra ilk defa gittim perinatoloji uzmanı kendisi öncelikle bana amniyosentez yaptırmak isteyip istemediğimi sordu bende bilmiiyorum çok gerekli değilse yaptırmak istemiyorum dedim 2li ve 3lü testime baktı ben 3 test yaptırmıyorum hastalarıma dedi seninde 2li testin gayet iyi çıkmış dedi 2li testin güvenirliliği daha yüksek dedi sonra beni muayeneye aldı bebeğe bakmadan önce bana başladı anlatmaya dediki down sendromlu bebeklerde bazı anomalilikler görülür bunlardan başlıcası kalpte lekelerin olmasıdır dedi down sendromu kalp anomalisi ile yakından ilgilidir dedi bebekte en az 2 anomali olması durumunda down sendromundan bahsedebiliriz ve o zaman amniyosentez yapılması gereklidir dedi eğer 3lü testin değilde 2li testin riskli çıksaydı o zaman hemen yapalım derdim dedi sonra bebeğime baktı ve bütün organlarını inceledi herhangi bir olumsuzluk görünmüyor dedi ben sana şu an amniyosentez tavsiye etmiyorum 22. haftada ayrıntılı ultrasonla bakalım eğer problem görürsek amniyosentez yaparız dedi ha sen yok ben yaptırmak istiyorum dersen hemen yapabiliriz dedi bende bu işin uzmanı sizsiniz size güveniyorum dedim ha birde sana %100 sağlıklı diyemem elbet ama %70-80 sağlıklı diyebilirim dedi
öğreneceksin elbet canım ne yapalım kısmet :) inşallah gönlüne göre olsun.
kızlar bugün evde temizlik var giremedim o yüzden
az önce Hanipeks aradı 4'lü test sonuçlarını almaya gittiğinde(sonuçları iyiymiş çok şükür) hastanede fenalaşmış;tansiyonu 8/4 olmuş kan almışlar tahlil yapılacakmış
size haber vermek istedim;arkadaşımızı dualarınızdan eksik etmeyin
slm kızlar şimdi doktordan geldim bebeğim gayet iyi ve sağlıklı herşey yolunda yani abisine erkek kardeş geliyor cinsiyetide belli oldu
,Gorkemre senin nasil cinsiyet belli olmamış bence bebeğin bogaligindan öte Dr ...:103:
Sen bana güven daha karavanaM yok hep 12
evet tatlım. Teşekkür ederim canım çok iyi oldu bunu öğrendiğim hemen bakayım netten.canım senin mi huzursuz bacak sendromun vardı. bugün doktorum programında bu konuyu konuşmuşlar ben sonuna bakabildim. istersen netten bi izle belki sana fayda edicek bişey söylemişlerdir.
kızlar biraz özel bir soru olacak amaeşiyle birlikte olmayan var mı yoksa tek ben miyim bu durumda olan:26::26:
ben birşey olacak diye korkuyorum eşimde aynı şekilde ilk aylarda bir kere olmuştu ertesi gün ben miğdem bulanmadı diye soluğu hastanede almıştımondan sonrda bir daha olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?