2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Hep bu mergen.getirdi sancıya tuttu beni şimdiden
Kiz beni alan kadın rahatlatsa elini öperek cikarim kolumu bacağımı alan kiz buz sadece ısını yapıyor bense acaba ne düşünüyor diye :18:

benim bikac gundur aklimdaydi arastirdiydim hatta biraz dun :18:

hmm yakin olsan benim gittigim yere git derdim, cok icten samimi bi kadindi ya ben ah vah dedikce farkli muhabbet acip bi de bana sorular sorardi konusayimda orayi unutayim diye

baska yerlerde aldir kolunu bacagini en cok rahatlatani bulana kadar

Son düzenleme:

Aa hepsi neyse de bak ne diycem Ben aldirirken oğlum disarda kızım odada benle duruyor eve gelincede surup çekiyor gibi yapıyor falan.
Bir pazar gunu tercih etmeliyim olur olmaz yerde surup cekmesin

hehehe canim benim annesinden gordugunu yapiyo napsin iste

boyle seylerde dikkat etmek lazim cocuklara herkesin ortasin da anne memeee diye bagiranlar oluyo misal

Aa hepsi neyse de bak ne diycem Ben aldirirken oğlum disarda kızım odada benle duruyor eve gelincede surup çekiyor gibi yapıyor falan.
Bir pazar gunu tercih etmeliyim olur olmaz yerde surup cekmesin

yaa volajcım bende lazerlilerdenim fakat tam bitmeden hamiş kaldım.haliyle ince sarı tüyler özellikle hassas yerlerde var ( dudaklarda) bende mecbur kısaltma makinesi ile kısalttım fakat epilasyon yada agda yapasım var tüyler az ya fazla acır mı? bide eşime yaptırmayı düşünüyorumbaşkasından utanırım hemde başkasına acıyo diye dur da diyemem

kadın olmak ne zor yaa eşime sinirleniyorum arada çocugu zevkle yaptın ohh bitti senin iş diyorum

madem tuylerin inceldi sir agdadan baska bisey yapma derim, guclenmesin kil koklerin...

canım ben daha önceden de aldığım için bu yöntemle kılları alıştım şimdi zor gelmiyor. ilk başta biraz acı oluyor ama sonra duyarsızlaşıyorsun. ama karın büyüyünce ne yapacağız orasını bilmiyorum.

aynen öyle canım işkence gibi ilk başlarken ama sonra hissizleşiyorsun alışıyorsun. acımıyor bile.
doktor cdye çekti akşam eşimede izlettim. kendimde tekrar tekrar izliyorum. birde az da olsa hareketlerini hissediyorum. daha tepik falan yok ama
karın içinde seyahat bölgesini tahmin ediyorum.

iyi akşamlar kızlar... 250 tefriciye okudum bitti benim... biz de bu arada cinsiyetimizi sonunda öğrendik kızımız olcakmış...

kizlarrrr bu sefer gercekten hissettimm

gum diye vurdu ya icerden bebis, Allahim ne garip oldum yai, gaz hareketine falan benzemiyor bildigin tekmeledi yahu

çok geçmiş olsun canım...

çok çok geçmiş olsun..

canım biliyorsun bizim bebişler tedavi ile oldu. hatta ben ramazan ayına girmeden 4 gün evvel regl oldum. tedavi ramazanda oldu. eşim sabah erken gidip geç geliyordu işten. oruçla birlikte adam da hal kamıyordu. biz tedavi sürecide dahil olmak üzere hiç birlikte olmadık. zaten hamile kaldıktan sonra adam besmele ile yatıyor yanıma risk olamasa bile orda çocuk var saygısızlık olmasın diyor. artık bir sene sonra

iyi akşamlar kızlar... 250 tefriciye okudum bitti benim... biz de bu arada cinsiyetimizi sonunda öğrendik kızımız olcakmış...

bende bebeğim için 4444 tane okumayı planlıyorum kısmet olursa okumaya başlayacağım her gün 1 tanede Yasin

Canim Bildigim kadarıyla koparmaman gerekiyor.velevki kopardın , kazidin esine yaptırma ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…