- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
her hafta şu hamamda yıkanıp paklanmalarına hastayım çok canım çekiyor
beni de yıkasalar keseleseler akşama hazırlasalar ne güzel olurdu
doktor bana sırtüstüde yatma dedi sadece sağ ve sol tarafa doğru, sırtüstü azcık uzansam ağrıyo belim artık:2:Kızlar ya sırtım o kadar fena agrıyor ki.
Karnımda çok gergin.Ve bu sabah fark ettim artık iyice büyüdü.
Öne doğru top gibi bir karnım var artık.
Bir arkadaşımla konuştum.Bana sırt üstü yatma dedi.
Sırt üstü yatınca bebeğin baskı yapar sırtın belin agrır dedi.
Ayrıca kan akışı yavaş oluyormuş.
Sabit sola dönüp yatıcakmışım.Ben sürekli uyurken hareket etme gereği duyan biriyim.
Birçok gece şimdiden uykusuz geçiyor
Siz nasıl uyuyorsunuz?
o kıl dönmeleri yok mu öldürüyo beni, lazere gittim nişanlıyken kıl tüy derdim olmayacaktı güya çok güzel seanslardan sonra bikaç ay yine tertemizdi sonra başladı tekrar çıkmaya, eşimde izin vermedi gitmeme sonra zaten tüm vücut gidiyodum, benden başkası göremez uleeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnn dedibisey sorcam ben hic bikini bolgesine epilasyon makinesi kullanmadim korkumdan normal agda yapiyorum, heryerini rahatca alabiliyormunuz tahris etmiyormu ya, cok guclu ya aletler ben korkuyorum, bi de bacaklarima kullandigimda bile kil donmesi falan yapiyor makine siz de yapmiyor mu?
yaaa ama laterna yapılır mı böyle ama biz pislik içinde oturalım sen gel hava at bize hıh hıh hııhGulimier benim evim pırıl pırıl oluyorrr şuan da ohh misler gibi oturucam Allah izin verirse
nice nice senelere canım bebeişlerinle sevdiklerinle inşallahKızlar dün evlilik yıl dönümümüzde eşime en büyük hediye :)) bebeğimizin erkek, olduğunu söyledim kanatları olsa uçacaktı :))))
ee iyiki dogmussun o zaman
Allah yavrunla esinle uzun omurler nasip etsin...
nice mutlu senelere canımmmmm
hepinize teşekkürler, esrasm, umutege, voltaj,mergen, naz,Dogum gunün kutlu olsun gulimier
Canım bikini bölgesi için ayrı başlığı var.Yani çok rahat aldığım söylenemez,genelde korka korka alıyorum
Kıl dönmesi problemi için kabak lifi kullanıyorum,inanılmaz etkili çok memnunum.
Canım bence kilon gayet normal.Doktorun kontrollü gitmen için uyarmıştır..
Doğum günün kutlu,herşey gönlünce olsun canım.
Nice senelere canım sağlıkla,mutlulukla,oğlşunuzla inş.
Evet kuşum bende farkettimAynı kuşağın hatunlarıyız Buarada philips katı meyve sıkacağını aldım çok memnunum,önerine tekrar teşekkürler canım
Bende duymuştum bu yöntemi ama çok zor değil mi ya :44:
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine amanHayırlı uğurlu olsun canım oğluşun.
Nice mutlu huzurlu bebekli ve sağlıklı yıllar diliyorum tatlım. iyi ki doğdun.
canım kızın hayırlı olsun, fıstığıma bi arkadaş daha geliyoiyi akşamlar kızlar... 250 tefriciye okudum bitti benim... biz de bu arada cinsiyetimizi sonunda öğrendik kızımız olcakmış...
ben gülümsere gidiyordum tatlım her bölge için farklı ürün kullanıyor maşallah hiççç acıtmıyor:)) yine ona giderim herhalde;sen nereye gidiyorsun??
Bugün benim doğum günüm
tatlım ya büyük gecmiş olsun..kendine ve prensine çok dikkat et öpüyorum sizi iyi akşamlar
hanipeks tatlım aman dikkat et kendine;bu günlerde herkese birer birer nazar değiyor sanki
Allah hepinizi ve bebişlerinizi nazarlardan saklasın kem gözlerden esirgesin inşallah güzellerim benim
Hanipekscim çok geçmiş olsun canım.
İnşAllah tekrar yaşamazsın şükür atlatmışsın.
Bende migren yok ama bugün sabahtan akşama kadar başım ağrıdı parol aldım geçmedi12 ye kadar uyuyorum kafamı kaldıramıyorum acaba o yüzden olabilirmi ki...
Hanipeks tatlim kiyamam sana ya, gecmis olsun
e bas agrin filan varmiydi peki sadece koku mu tetiklemis migrenini Allah Allah
eve git de dinlen, dikkat et araba kullanirken de Allah korusun
Canım benim çok geçmiş olsun iyisindir şimdi umarım.
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve yegenimize
iyi akşamlar kızlar... 250 tefriciye okudum bitti benim... biz de bu arada cinsiyetimizi sonunda öğrendik kızımız olcakmış...
çok geçmiş olsun canım...
çok çok geçmiş olsun..
hanipeks geçmiş olsun canım,test sonuçlarının iyi çıkasına sevindim, voltajım senin sonuçlarını göremedim, eşin alıcaktı ne oldu son durum?
Allah Allahbununla gecmis olsun hanipeks.Kahveden bir firt çekseymissin keske
Rabbim tekrarını yaşatmasın canim adet döneminde gitme bir yere ne olur ne olmaz
Hanipeks kiz birde ne diyecektim bak hele;
Kahvaltını yapta git ise
off kızlar ben çok kötü öksürüyorum. bütün apartman beni dinliyor şu an. noldu anlamadım gıcık mı geldi ne. balla limon yedim şimdide kuşburnu içiyorum. öksürmekten içim dışıma çıktı.
Günaydın annişlerr bebişlerii herkese mutlu huzurlu sağlıklı güzel günler :))))
Günaydın Güzellerim,Mutlu Sabahlar
günaydın kızlar avize resmini getirdim sizee ama ekleyemiorum
Bugün benim doğum günüm
bende bebeğim için 4444 tane okumayı planlıyorum kısmet olursa okumaya başlayacağım her gün 1 tanede Yasin
off kızlar ben çok kötü öksürüyorum. bütün apartman beni dinliyor şu an. noldu anlamadım gıcık mı geldi ne. balla limon yedim şimdide kuşburnu içiyorum. öksürmekten içim dışıma çıktı.
Çok öptüm hepinizi :) Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. Ben de bugün elbise giymiştim ince çorapla çorap sıktı sanki bacaklarımı kasıklarımı karnımı falanumarım bebişe bişey olmaz. bir daha da giymem giyersem de en büyük beden almam lazım demek ki.
Günaydınlar diliyorum herkese güzel annişler bebişler
Günaydın annişlerr bebişlerii herkese mutlu huzurlu sağlıklı güzel günler :))))
Günaydın Güzellerim,Mutlu Sabahlar
Hanipeks cim, Çok geçmiş olsun neyseki hastanedeymişsin yine yaptığın bir iyilik varmış.. Allah yardımcın olmuş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?