2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Hönkarim hurremi bozunca varya Tefriciyeye başladım
Senin yaptıklarını baskası yapsaydı deyince tip neydi ya

Kızlar hepinize iyi geceler,yarın aksama tefriciye sayılarımızı bildirelim cumaya sıkışmayalim...

See you

güzel hamişler,hızlıca geçmişi okuyup uyumam lazım, dışardan yeni geldim, annemlerde doğum günü mü kutladık, doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ediyorum, her yıl mumlar 1 tane azalsa artık hiç fena olmaz

hanımlar yarın hac görmesi için bi akraba ziyareti yapıcam, eyüp'e gidicez, gitmişken de inşallah Eyüp Sultan Hazretlerinde hepimiz için dua edicem,

wosgi oğluşun hayırlı olsun canım, hanipeks geçmiş olsun canım,test sonuçlarının iyi çıkasına sevindim, voltajım senin sonuçlarını göremedim, eşin alıcaktı ne oldu son durum?

off kızlar ben çok kötü öksürüyorum. bütün apartman beni dinliyor şu an. noldu anlamadım gıcık mı geldi ne. balla limon yedim şimdide kuşburnu içiyorum. öksürmekten içim dışıma çıktı.

doktor bana sırtüstüde yatma dedi sadece sağ ve sol tarafa doğru, sırtüstü azcık uzansam ağrıyo belim artık:2:

o kıl dönmeleri yok mu öldürüyo beni, lazere gittim nişanlıyken kıl tüy derdim olmayacaktı güya çok güzel seanslardan sonra bikaç ay yine tertemizdi sonra başladı tekrar çıkmaya, eşimde izin vermedi gitmeme sonra zaten tüm vücut gidiyodum, benden başkası göremez uleeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnn dedi
Gulimier benim evim pırıl pırıl oluyorrr şuan da ohh misler gibi oturucam Allah izin verirse
yaaa ama laterna yapılır mı böyle ama biz pislik içinde oturalım sen gel hava at bize hıh hıh hııh
ohhh güle güle otur canım bana da gaz geldi haftaya bende temizliğe başlıyorum inşallah
Kızlar dün evlilik yıl dönümümüzde eşime en büyük hediye :)) bebeğimizin erkek, olduğunu söyledim kanatları olsa uçacaktı :))))
nice nice senelere canım bebeişlerinle sevdiklerinle inşallah
ee iyiki dogmussun o zaman

Allah yavrunla esinle uzun omurler nasip etsin...

nice mutlu senelere canımmmmm

Dogum gunün kutlu olsun gulimier
hepinize teşekkürler, esrasm, umutege, voltaj,mergen, naz,

iyi akşamlar kızlar... 250 tefriciye okudum bitti benim... biz de bu arada cinsiyetimizi sonunda öğrendik kızımız olcakmış...
canım kızın hayırlı olsun, fıstığıma bi arkadaş daha geliyo
ben yatıyorum artık öptüüm hepinizi
yarında geç gelirim yine dolar sayfalar maşallah oku oku bitmez

Günaydın annişlerr bebişlerii herkese mutlu huzurlu sağlıklı güzel günler :))))

tatlım ya büyük gecmiş olsun..kendine ve prensine çok dikkat et öpüyorum sizi iyi akşamlar

hanipeks tatlım aman dikkat et kendine;bu günlerde herkese birer birer nazar değiyor sanki
Allah hepinizi ve bebişlerinizi nazarlardan saklasın kem gözlerden esirgesin inşallah güzellerim benim

Hanipeks tatlim kiyamam sana ya, gecmis olsun

e bas agrin filan varmiydi peki sadece koku mu tetiklemis migrenini Allah Allah

eve git de dinlen, dikkat et araba kullanirken de Allah korusun

Canım benim çok geçmiş olsun iyisindir şimdi umarım.

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve yegenimize

iyi akşamlar kızlar... 250 tefriciye okudum bitti benim... biz de bu arada cinsiyetimizi sonunda öğrendik kızımız olcakmış...

çok geçmiş olsun canım...

çok çok geçmiş olsun..

hanipeks geçmiş olsun canım,test sonuçlarının iyi çıkasına sevindim, voltajım senin sonuçlarını göremedim, eşin alıcaktı ne oldu son durum?

Çok teşekkür ederim arkadaşlar, şimdi daha iyiyim. Baş ağrım vardı evet ama çok şiddetli değildi.

Allah Allah bununla gecmis olsun hanipeks.Kahveden bir firt çekseymissin keske
Rabbim tekrarını yaşatmasın canim adet döneminde gitme bir yere ne olur ne olmaz

Hanipeks kiz birde ne diyecektim bak hele;
Kahvaltını yapta git ise

Güldürdün beni hahahah aklıma gelmedi fırtlatmak kahveyi kız yazdım ya hatta altı çizili yazdım özellikle kahvaltı yapmıştım diye.

​Gıcık gelmiştir kuzum, iyi yapmışsın bal yumuşatır boğazını. Geçmiş olsun.

Bugün benim doğum günüm

Canımm nice güzel sağlıklı yaşlara, Eşin ve bebeğinle geçireceğin mutlu günleriniz olsun inşallah ...

bende bebeğim için 4444 tane okumayı planlıyorum kısmet olursa okumaya başlayacağım her gün 1 tanede Yasin

Bende aynı şeyi düşündüm. Hesap yapıcam bugün kaç gün kaldı hergün ne kadar okursam tahmini biter:)) Başak burcuyum ben plansız pogramsız bir işe başlayamıyorum

Canım öksürüğe bizim doğal karışımız var hep yaparız ama bilmem bu dönemde nasıl gider :) Yarım bardaktan az ılık suya tatlı kaşığıyla olabilir elma sirkesi, biraz bal, annem karabiberde ekler abartıp ama ben eklemem.. Bunu iç. Isıtıyor göğsünü

günaydın kızlar avize resmini getirdim sizee ama ekleyemiorum

Ama ben çook merak ediyorum ::))

nazcım bende sürekli elbise giyiyorum. şu hamile çorapları var onlardan al. göbek yerleri var çok rahatlar çekiyorsun misss gibi.. ben çok memnunum..

Günaydınlar diliyorum herkese güzel annişler bebişler

günaydın canım korkuttun bizi.. şimdi iyi olmana sevindim..

Günaydın annişlerr bebişlerii herkese mutlu huzurlu sağlıklı güzel günler :))))

Günaydın Güzellerim,Mutlu Sabahlar

günaydın kızlar avize resmini getirdim sizee ama ekleyemiorum

günaydınnnnnnnnn kızlarrr hepinize günaydınnnnnn mutlu bir gün diliyorum hepinize :)

Hanipeks cim, Çok geçmiş olsun neyseki hastanedeymişsin yine yaptığın bir iyilik varmış.. Allah yardımcın olmuş ...

Bu arada özel mesaj atılmıyor sana silmen gerkmiş mesaj kutun dolu şekerim, Sende bana telefon nonu yaz kaydedeyim. Cevapsızlarda tanımadık nolara dönmüyorum.Arada kaynamasın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…