2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
"Annelerde karnın iki yanında olan ligament ağrıları olabilir."

Kızlar , bu hamilelik günlüğünde yazıyor, Ne ki bilen var mı?

"Annelerde karnın iki yanında olan ligament ağrıları olabilir."

Kızlar , bu hamilelik günlüğünde yazıyor, Ne ki bilen var mı?

evet ben biliyom çünkü iki hafta önce o ağrılar yüzünden doğuruyorum sanmıştım.. doktor da normal olduğunu söyledi. nasıl desem böbrek ağrısı gibi ama değil alt tarafa baskı yapan bir ağrı.. Allah göstermesin..

Arkadaşlar merhaba,

7 aylık bir bebek annesi olarak bu heyecanları günleri çok yakından biliyorum.
Allah hepinize bebeklerinizi sagsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Siteden uzak kaldığım su birkaç ayda minik bebeklerimizin doğumlarında ya da doğum günlerinde gelen misafirlerimize hediye etmek için küçük sevimli rengarenk kokulu sabunlar yaptık.
Odalarını süslemek için de kullanabilirsiniz.
Dün limangoda satışa cıktı.
İlgilenenler için link aşağıda.

http://kids.limango.com.tr/shop/index.php?cID=16961&c=67111&s=0&allproduct=0

"Vücudun muhtelif eklemlerinde, organlarında bulunan bağlara verilen isimdir." miş ,

Ben bugün sabah servise giderken , annemlerim kapısı önünde ayağım kaydı düşecek gibi oldum ama toparladım, Sonra serviste sanki karnım boş gibi oldu bi garip sırt ağrısı , Bir an panik oldum , Kanamadada aynı şeyi yaşamıştım. Kalbim çarpmaya başladı hemen dua okudum .. Hala sırt tarafımda ağrı var gibi .. Bu mu acaba ?

Bastığınız heryere dikkat edin kızlar ,Ben bugün tecrubelendim, Hızlanmadan önüme bakarak , Bazen unutuyorum hamile olduğumu, Göbek sabah inik olunca:)

Kızlar İzmir'de Aylin hanıma gidenler vardı acaba ben ona gitsem cinsiyet için bakar mı ?? Bir de cumartesi açık mı buca tıp? Cumartesi günü eşimin doğum günü ve benden çok merak ediyor öğrenirsem eğer hemen eşime sürpriz yapmak istiyorum.

günaydın kızlar,

günümüz güzel olsun inş.:)

yine mide yanmasıyla başladım ben:)

evet bazen unutuluyo gerçekten :) ama sırt ağrısı gibi değil canım ya.. hem kanama ve idrarda yanma olmazsa korkma dedi doktor bu ligament ağrıları için..

günaydın kızlar,

günümüz güzel olsun inş.:)

yine mide yanmasıyla başladım ben:)

günaydınnn.. saçları çıkıyomuş bebişlerimizin bu haftalarda. gaviskon bende işe yaramadı fazla. soğuk sütten bi yudum bi yudum alıyorum çok yandığında. deneyebilirsin.

ben de sabah uyandım ki her gün kasıklarıma yakın kıpırtılarla uyanırdım baktım bugün hiç ses yok bi an korkmadım değil kalktıktan sonra başlayınca rahatladım... hiç birşey bizi elimizde değil rabbim evlatlarımıza sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallah.......

cnm 10 tane okudum duayı allah kabul etsin inş. allah tüm amin diyen dillerimizi geri çevirmesin şu mübarek günde

O agrıları dün bende çok çektim kızlar.

Böbreklerimde desem değil,ama fena bir agrıydı.
Sırtım ve belimde ağrıyordu.Ama dün keşfettim o tamamen yatma şeklimdenmiş.
Sırt üstü yatınca ben oğluşumda büyünce baskı yapıyormuş ve kan dolaşımı yavaşladığı için ağrı oluyormuş.
Dün kocişle yıl dönümü yemeğimize çıkdık.Yıldönümümüzde kayınvalidem bizde olduğu için gidememişdik.
Çok güzel geçti :) Sonra ben eve gelince direk yataga yattım.Kocişde beni ısıttıp kalkmış maç izlemeye :)
Arada yanıma gelip bakıyordu ama ben gözlerimi pek açamıyordum :) Nerdeyse 12 saat uyumuşum.
Her uyandığımdada baktım sırt üstü yatıyorum hemen sola döndüm.
Kociş sabaha kadar üzerimi örtmekle uğraştı.Bugun çok daha iyiyim şükür.

iyi olmana sevindim . dün burda bahsi çok geçince bende dün gece her uyandığımda sola döndüm. bacaklarımın arasına yastık koydum. gerçekten fark ediyor yatış şekli.

Cnm ya dün anlattın ya tanıdıklarınızın bebeği down sendromlu die baya etkilendim testlerde belli olmamışmı acaba beni biliosun yüksek çıkmıştı test ama sonuçlarım temiz çıktı ama hala kuşku var içimde madem temiz çıktı bişey yoktu da nie başta yüksek çıktı değerler o zaman gece hep bunu düşündüm ya testin yanılma payı varmıdır ki acaba

canım ya söylediğime pişman oldum vallahi ben birinizi teselli edeyim diye daha çok kafa karıştırmışım bilmeden
bence amniyosentezin yanılma payı yoktur o testleri yaptırmışmıdır bilmiyorum ama yaptırmadığını tahmin ediyorum çünkü onlar bebek doğduktan 3 ay sonra öğrendi bu durumu bebek kilo alamıyormuş büyümüyordu falan öyle çıktı ortaya yani bence ne ikili ne üçlü nede detaylı ultrasyona girdiğini sanmıyorum ben...
abimin eşininde 2 li test sonuçları iki hamileleğinde riskli çıktı ilk hamileleğinde amniyosentez yaptırdır çok şükür birşey çıkmadı şimdi 6 yaşında sağlıklı bir kızı var
ikinci hamileleğinde aynı şey aynı oranda riskli çıkmış bunda amniyosentez yaptırmadı bile çok şükür onuda sağlıkla kucağına aldı bence drlarınıza güvenin kızlar emin olun riskli bir durumda doktorlar bu durumu ciddiye alıp sizinle mutlaka konuşurdu
lütfen sende kafanı hiç yorma canım bu konuda bebeğin sağlıkla gelecek dünyaya inşallahhh

artık bebeğim minyatür bir bebek gibi görünüyormuş
kızlar benim dünden beri göbüş büyüdü;artık dışarıdan hamile olduğum anlaşılır hale geldi;bir günde nasıl değiştiğine kendim bile hayret ettimaynanın yanından geçerken sürekli göbeğime bakar oldum

Günaydın mis kokulu anneler gunümüz huzurlu mutlu geçsin.

Güldürdün beni hahahah aklıma gelmedi fırtlatmak kahveyi kız yazdım ya hatta altı çizili yazdım özellikle kahvaltı yapmıştım diye.
Hayatım özellikle söyledim sonundaki smile lardan anlamadın mı

ay süt artık işe yaramıyo bende canım doktor rennie duo yazdı , ben de hiç ilaç içmek istemiyodum ama o kadar kötüüym ki şu anda kusucak kıvamdayım yani mecbur kaldım içtim bakalım işe yarıycak mı

canım unut artık korkularını gelinimi üzme amniyosentezin doğruluk payı %99...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…