"Annelerde karnın iki yanında olan ligament ağrıları olabilir."
Kızlar , bu hamilelik günlüğünde yazıyor, Ne ki bilen var mı?
off kızlar ben çok kötü öksürüyorum. bütün apartman beni dinliyor şu an. noldu anlamadım gıcık mı geldi ne. balla limon yedim şimdide kuşburnu içiyorum. öksürmekten içim dışıma çıktı.
evet ben biliyom çünkü iki hafta önce o ağrılar yüzünden doğuruyorum sanmıştım.. doktor da normal olduğunu söyledi. nasıl desem böbrek ağrısı gibi ama değil alt tarafa baskı yapan bir ağrı.. Allah göstermesin..
"Vücudun muhtelif eklemlerinde, organlarında bulunan bağlara verilen isimdir." miş ,
Ben bugün sabah servise giderken , annemlerim kapısı önünde ayağım kaydı düşecek gibi oldum ama toparladım, Sonra serviste sanki karnım boş gibi oldu bi garip sırt ağrısı , Bir an panik oldum , Kanamadada aynı şeyi yaşamıştım. Kalbim çarpmaya başladı hemen dua okudum .. Hala sırt tarafımda ağrı var gibi .. Bu mu acaba ?
Bastığınız heryere dikkat edin kızlar ,Ben bugün tecrubelendim, Hızlanmadan önüme bakarak , Bazen unutuyorum hamile olduğumu, Göbek sabah inik olunca:)
günaydın kızlar,
günümüz güzel olsun inş.:)
yine mide yanmasıyla başladım ben:)
O agrıları dün bende çok çektim kızlar.
Böbreklerimde desem değil,ama fena bir agrıydı.
Sırtım ve belimde ağrıyordu.Ama dün keşfettim o tamamen yatma şeklimdenmiş.
Sırt üstü yatınca ben oğluşumda büyünce baskı yapıyormuş ve kan dolaşımı yavaşladığı için ağrı oluyormuş.
Dün kocişle yıl dönümü yemeğimize çıkdık.Yıldönümümüzde kayınvalidem bizde olduğu için gidememişdik.
Çok güzel geçti :) Sonra ben eve gelince direk yataga yattım.Kocişde beni ısıttıp kalkmış maç izlemeye :)
Arada yanıma gelip bakıyordu ama ben gözlerimi pek açamıyordum :) Nerdeyse 12 saat uyumuşum.
Her uyandığımdada baktım sırt üstü yatıyorum hemen sola döndüm.
Kociş sabaha kadar üzerimi örtmekle uğraştı.Bugun çok daha iyiyim şükür.
cnm 10 tane okudum duayı allah kabul etsin inş. allah tüm amin diyen dillerimizi geri çevirmesin şu mübarek günde
Cnm ya dün anlattın ya tanıdıklarınızın bebeği down sendromlu die baya etkilendim testlerde belli olmamışmı acaba beni biliosun yüksek çıkmıştı test ama sonuçlarım temiz çıktı ama hala kuşku var içimde madem temiz çıktı bişey yoktu da nie başta yüksek çıktı değerler o zaman gece hep bunu düşündüm ya testin yanılma payı varmıdır ki acaba
Hayatım özellikle söyledim sonundaki smile lardan anlamadın mıGüldürdün beni hahahah aklıma gelmedi fırtlatmak kahveyi kız yazdım ya hatta altı çizili yazdım özellikle kahvaltı yapmıştım diye.
evet bazen unutuluyo gerçekten :) ama sırt ağrısı gibi değil canım ya.. hem kanama ve idrarda yanma olmazsa korkma dedi doktor bu ligament ağrıları için..
günaydınnn.. saçları çıkıyomuş bebişlerimizin bu haftalarda. gaviskon bende işe yaramadı fazla. soğuk sütten bi yudum bi yudum alıyorum çok yandığında. deneyebilirsin.
fıstığım 100 demek istedin değil mi?? Yanlışlık yapmayayım(
Cnm ya dün anlattın ya tanıdıklarınızın bebeği down sendromlu die baya etkilendim testlerde belli olmamışmı acaba beni biliosun yüksek çıkmıştı test ama sonuçlarım temiz çıktı ama hala kuşku var içimde madem temiz çıktı bişey yoktu da nie başta yüksek çıktı değerler o zaman gece hep bunu düşündüm ya testin yanılma payı varmıdır ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?