2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ben o minyatürü yerim yerimmmm :)) Allahım bebek çok güzel bir sey ya. dün akşam misafirliğe gittik. 3 aylık bebekleri vardı. kendimi kaybettim resmen.. çocuğu verseler akşam eve getirecektim.. ayrılmak istemedim.. bu akşam da bana gelecek misafirin bebeği var 6 aylık. akşamı iple çekiyorum :))

saol cnm yok senle alakalı değil işte annelik heralde ister istemez ta o zaman dan bi kuşku var doktorla konuşacağım gidişimde ondan sonra rahatlarım heralde hastaneden hastaneyede farkedio test sonuçları belki ondan olmuştur yüksek çıkması tıp fakülteside yanılmaz heralde

cnm aynen benimde öle utanıyorum biraz alışık olmayınca öle göbekli gezmeye şalla geziorum iş yerinde hep cnm senin aşı yarındı demi

Kimin Kaç Salat-ı Tefriciyesi Eksik :

Umutege.................................100
Vitamin....................................250
Hanipeks..................................350
Tul...........................................20
Ycl............................................50
Esrasm.......................................50

benim ki ikinci ayından beri belli olduğu için tuhafıma gitmiyor ama dün akşam fark ettim göbek deliğim yavaş yavaş dışarı çıkmaya başlıyor gibi 1 hafta sonra sanırım tamamen dışarda olur

bu arada profilimde bebeğimin cicilerinin resmi ve benim böbiş resmim var kızlar

benimki öğlene kadar tamamlanır canım dün tembellik yaptım ve hiç okumadımm

Tatlım ben 40 tane daha okudum.

iyi olmana sevindim . dün burda bahsi çok geçince bende dün gece her uyandığımda sola döndüm. bacaklarımın arasına yastık koydum. gerçekten fark ediyor yatış şekli.

Dün bende fark ettim.Gerçekden fark oluyor canım.
Bende bacak arama uyku setinin bir kısmını alıyorum.Bugun yastık ayarlıcaz kocişle.
Ben şimdi uyku setinin bir kısmını alınca kocişinde benimde üstüm açılıyor.Sabaha kadar ugraşıyor eşim:)
Sizdede oluyor mu bilmiyorum ama kışlık yorgan bana çok agır geliyor.Sanki karnıma baskı yapıyormuşum gibi oluyor.

Benimde artık göbişim iyice belli.Dün fark ettim bende.

Şahane bir duygu :)

Kızlar bu resim ekleme konusunu bilen varsa bana yardımcı olurmu

canım msj yazdığımız yerde üst tarafda gülücük işaretin yanında bir simge var ona tıklıyorsun dosya ekleden resmi ekle diyorsun sonra resim yüklenince bir yazı cıkıyor karşına ortadakine tıklayıp resmi ekliyorsun
ben anlatmam biraz karışık gelebilir sana en iyi laterne anlatır sana

Bakim dur bakım

biz sadece ıkı gece yatabildik kışlık yorganda. çok ağır ve sıcak geldi. ben sıcağı severim ama eşim hepten üstü açık yatmaya başladı .bende battaniyeye nevresim geçirdim. ev sıcak oluyo zaten..böyle daha rahat oluyo. bende bacaklarımın arasına birşey sokmayı severim. yastık yokken yorganı tıkıştırıyodum. dediğin gibi üstümüz açık kalıyodu. daha ince birsey bul eviniz soğuk değilse.

benimki öğlene kadar tamamlanır canım dün tembellik yaptım ve hiç okumadımm

ayy kıyamam tembellik yapmış zaten kalan 100 son gün okurum demiştin tatlım,ben karışıklık olmasın diye liste yaptım:) Görkemre fazladan 40 okumuş sen 60 oku o zaman;vaktin yoksa ben de okuya bilirim :)

Tatlım ben 40 tane daha okudum.

Allah kabul etsin inşallah canım ağzına sağlık

Umutege Cook tatlı maşallah kiz ben bir tık kuccugum
O bir body var ondende citli o cok rahat ettirir seni bebisi kaldırmadan kolunu bacağını bükmeden giydirirsin.biraz büyük galiba 0-3 ilk 2 ay idare eder .Gulee guleee kullan

Günaydınlaaar

İnşallah herkes iyidir ve hayırlı,güzel bir gün olur.

Katinam bugünde mi yok :26:

Hanipeks cim, Çok geçmiş olsun neyseki hastanedeymişsin yine yaptığın bir iyilik varmış.. Allah yardımcın olmuş ...

Teşekkür ederim tatlım çok sağol.

günaydın canım korkuttun bizi.. şimdi iyi olmana sevindim..

Sana da günaydın canım. Teşekkür ederim iyiyim şükür.

Bu arada özel mesaj atılmıyor sana silmen gerkmiş mesaj kutun dolu şekerim, Sende bana telefon nonu yaz kaydedeyim. Cevapsızlarda tanımadık nolara dönmüyorum.Arada kaynamasın :))

Sildim canım eski mesajlarımı. Mesaj atarım az sonra canım.

Günaydın mis kokulu anneler gunümüz huzurlu mutlu geçsin.

Hayatım özellikle söyledim sonundaki smile lardan anlamadın mı

Sana da günaydın canım, benim jeton köşeliymiş hahahaha:26:

Kızlar bu resim ekleme konusunu bilen varsa bana yardımcı olurmu

Canım mesaj yazma panelinin altında eklenti ekle bölümü var kırmızı kutucuk içinde, oraya tıkla, ordan yönlendirir seni açılan sayfa. Bir dene bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…