artık bebeğim minyatür bir bebek gibi görünüyormuş
kızlar benim dünden beri göbüş büyüdü;artık dışarıdan hamile olduğum anlaşılır hale geldi;bir günde nasıl değiştiğine kendim bile hayret ettimaynanın yanından geçerken sürekli göbeğime bakar oldum
canım ya söylediğime pişman oldum vallahi ben birinizi teselli edeyim diye daha çok kafa karıştırmışım bilmeden
Bence amniyosentezin yanılma payı yoktur o testleri yaptırmışmıdır bilmiyorum ama yaptırmadığını tahmin ediyorum çünkü onlar bebek doğduktan 3 ay sonra öğrendi bu durumu bebek kilo alamıyormuş büyümüyordu falan öyle çıktı ortaya yani bence ne ikili ne üçlü nede detaylı ultrasyona girdiğini sanmıyorum ben...
Abimin eşininde 2 li test sonuçları iki hamileleğinde riskli çıktı ilk hamileleğinde amniyosentez yaptırdır çok şükür birşey çıkmadı şimdi 6 yaşında sağlıklı bir kızı var
ikinci hamileleğinde aynı şey aynı oranda riskli çıkmış bunda amniyosentez yaptırmadı bile çok şükür onuda sağlıkla kucağına aldı bence drlarınıza güvenin kızlar emin olun riskli bir durumda doktorlar bu durumu ciddiye alıp sizinle mutlaka konuşurdu
lütfen sende kafanı hiç yorma canım bu konuda bebeğin sağlıkla gelecek dünyaya inşallahhh
Kızlar benim dünden beri göbüş büyüdü;artık dışarıdan hamile olduğum anlaşılır hale geldi;bir günde nasıl değiştiğine kendim bile hayret ettimaynanın yanından geçerken sürekli göbeğime bakar oldum
kızlar benim dünden beri göbüş büyüdü;artık dışarıdan hamile olduğum anlaşılır hale geldi;bir günde nasıl değiştiğine kendim bile hayret ettimaynanın yanından geçerken sürekli göbeğime bakar oldum
evet tatlım yarın aşı günüm :)) bakalım oğluşumun kalp atışlarını dinleyebilecekmiyimcnm aynen benimde öle utanıyorum biraz alışık olmayınca öle göbekli gezmeye şalla geziorum iş yerinde hep cnm senin aşı yarındı demi
Kimin Kaç Salat-ı Tefriciyesi Eksik :
Umutege.................................100
Vitamin....................................250
Hanipeks..................................350
Tul...........................................20
Ycl............................................50
Esrasm.......................................50
Kimin Kaç Salat-ı Tefriciyesi Eksik :
Umutege.................................100
Vitamin....................................250
Hanipeks..................................350
Tul...........................................20
Ycl............................................50
Esrasm.......................................50
canım unut artık korkularını gelinimi üzmeAmniyosentezin doğruluk payı %99...
iyi olmana sevindim . dün burda bahsi çok geçince bende dün gece her uyandığımda sola döndüm. bacaklarımın arasına yastık koydum. gerçekten fark ediyor yatış şekli.
Kızlar bu resim ekleme konusunu bilen varsa bana yardımcı olurmu
benim ki ikinci ayından beri belli olduğu için tuhafıma gitmiyor ama dün akşam fark ettim göbek deliğim yavaş yavaş dışarı çıkmaya başlıyor gibi 1 hafta sonra sanırım tamamen dışarda olur
bu arada profilimde bebeğimin cicilerinin resmi ve benim böbiş resmim var kızlar
Dün bende fark ettim.Gerçekden fark oluyor canım.
Bende bacak arama uyku setinin bir kısmını alıyorum.Bugun yastık ayarlıcaz kocişle.
Ben şimdi uyku setinin bir kısmını alınca kocişinde benimde üstüm açılıyor.Sabaha kadar ugraşıyor eşim:)
Sizdede oluyor mu bilmiyorum ama kışlık yorgan bana çok agır geliyor.Sanki karnıma baskı yapıyormuşum gibi oluyor.
benimki öğlene kadar tamamlanır canım dün tembellik yaptım ve hiç okumadımm
Tatlım ben 40 tane daha okudum.
Hanipeks cim, Çok geçmiş olsun neyseki hastanedeymişsin yine yaptığın bir iyilik varmış.. Allah yardımcın olmuş ...
günaydın canım korkuttun bizi.. şimdi iyi olmana sevindim..
Bu arada özel mesaj atılmıyor sana silmen gerkmiş mesaj kutun dolu şekerim, Sende bana telefon nonu yaz kaydedeyim. Cevapsızlarda tanımadık nolara dönmüyorum.Arada kaynamasın :))
Günaydın mis kokulu anneler gunümüz huzurlu mutlu geçsin.
Hayatım özellikle söyledim sonundaki smile lardan anlamadın mı
Kızlar bu resim ekleme konusunu bilen varsa bana yardımcı olurmu
bu arada profilimde bebeğimin cicilerinin resmi ve benim böbiş resmim var kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?