2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
yok canım okurum ben sorun değil ezbere biliyorum zaten eksik varsa tamamamlayalım bugün

çoksağ ol canım bunlar ilk hevesle aldığım birkaç parça şey artık oturup liste yapıcam hangi aydan kaçta alayım diye
0-3 aylık olarak genelde tulum daha kullanışlı gibi yazada 3-6 aylık olacak ya o zaman için gebelde sıfır kollu çıt çıtlılardan alsam daha iyi olur yada kısa kollu 6-9 ve 9-12 ayları genel olarak tulum yada alt üst takım olarak şecicem mevsimine göre alayım diyorum ihtiyaçlarını tecrübeli anneler ne diyorsunuz siz bakalım akıl verin bize

Günaydın mergenciğim, evet katinam sabahtan gelirdi, bugün de gelmedi :26:

Canım benim seni gördüğüme sevindim.Tekrar çok geçmiş olsun.

Katinam acaba izine mi ayrıldı ki?:44:İnşallah öyledir,sağlığı,keyfi yerindedir...

Kızlar bu resim ekleme konusunu bilen varsa bana yardımcı olurmu
canım sırasıyla anlatıyorum;
-konuya cevap ver bölümüne gir,
-başlığın altında ki simgelerin içinde gülen yüzün tam yanında ataç resmi var ona tıkla,
-ayrı bir pencere açılacak orada dosya yükleyi seç,
-kutu içinde kutu çıkacak dosyaları seçe tıkla,
-bilgisayarından istediğin resimleri seç ve aç/yükleye tıkla,
-upload files yazısına tıkla
ve konuyu cevapla

Hayatım o tulumlarin icine bunlardan giydirirsin.9 lu takımlar falan oluyor sadece body. 0-3 olandan alsan yeter olmazsa 5-6 tane ayrı alırsın .daha zaman var tatlım az bekle

sağol canım baldan sonra biraz yumuşamıştı boğazım ama sabah kalkınca yine öksürmeye başladım.sinüzitim var benim o da geniz akıntısı yapıyor sonrada gıcık geliyor işte. sanada çok geçmiş olsun bitanem iyi ki hastanedeymişsin allah korusun ya araba kullanırken olsaydın. aman düşünmek bile istemiyorum valla.

zencefili de çok seviyorum ama hamilelikte içiliyor mu bilmiyorum. o da göğsü ısıtıyor. senin karışımı sirke koymadan karabiberle bi deniyeyim bakalım inşallah böyle faydası lolur.

Geçmiş olsun tatlım
sağol canım. öksürmekten mahfoldum ya...

katinam işyerinde boya yapıldığını söylemişti. belki izinine ayrılmıştır ya da rapor almıştır.

temmuz27de hiç gelmiyor artık ben mi farketmiyorum ki acaba?

katinam işyerinde boya yapıldığını söylemişti. belki izinine ayrılmıştır ya da rapor almıştır.

temmuz27de hiç gelmiyor artık ben mi farketmiyorum ki acaba?

dün de hiç gelmedi numarası yok mu canım sende ?

Yok canım katinam mesaj atmamıştı.

Canım benim seni gördüğüme sevindim.Tekrar çok geçmiş olsun.

Katinam acaba izine mi ayrıldı ki?:44:İnşallah öyledir,sağlığı,keyfi yerindedir...

Teşekkür ederim canım, herkesten uzak olsun inşş.

Zencefilli bal da yapabilirsin canım. Toz zencefil ile yapılıyor. Çok teşekkür ederim tekrardan. Biz de onu konuştuk akşam çok kötü olurdu trafikte başıma gelseydi. Allah korudu yavrumu ve beni

Yok canım soğuk olmuyor bizde ayarlıcaz bugun bakalım.
Eşim bana sarıl diyor ama aniden döner bebişe gelir diye ödüm kopuyor.
Kocişde tek koluma sarılıp öyle uyuyor :)

umutege16 bende göremiyorum resimleri :S

Canım çok geçmiş olsun.Bana ıhlamur+bal+limon iyi geliyor,boğazı rahatlatıyor.Sıcak tut kendini,inşallah biran önce atlatırsın canım,dikkat et kendine...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…