yok canım okurum ben sorun değil ezbere biliyorum zaten eksik varsa tamamamlayalım bugünayy kıyamam tembellik yapmışzaten kalan 100 son gün okurum demiştin tatlım,ben karışıklık olmasın diye liste yaptım:) Görkemre fazladan 40 okumuş sen 60 oku o zaman;vaktin yoksa ben de okuya bilirim :)
Allah kabul etsin inşallah canım ağzına sağlık
Umutege Cook tatlı maşallah kizben bir tık kuccugum
O bir body var ondende citli o cok rahat ettirir seni bebisi kaldırmadan kolunu bacağını bükmeden giydirirsin.biraz büyük galiba 0-3 ilk 2 ay idare eder .Gulee guleee kullan
Günaydın mergenciğim, evet katinam sabahtan gelirdi, bugün de gelmedi :26:
dün de hiç gelmedinumarası yok mu canım sende ?
Günaydın mergenciğim, evet katinam sabahtan gelirdi, bugün de gelmedi :26:
ben neden göremiyorummmm yaaa(((
canım sırasıyla anlatıyorum;Kızlar bu resim ekleme konusunu bilen varsa bana yardımcı olurmu
sanırım sadece arkadaş listem görüyor canım bi ayar yapayım bi dk
yok canım okurum ben sorun değil ezbere biliyorum zaten eksik varsa tamamamlayalım bugün
çoksağ ol canım bunlar ilk hevesle aldığım birkaç parça şey artık oturup liste yapıcam hangi aydan kaçta alayım diye
0-3 aylık olarak genelde tulum daha kullanışlı gibi yazada 3-6 aylık olacak ya o zaman için gebelde sıfır kollu çıt çıtlılardan alsam daha iyi olur yada kısa kollu 6-9 ve 9-12 ayları genel olarak tulum yada alt üst takım olarak şecicem mevsimine göre alayım diyorum ihtiyaçlarını tecrübeli anneler ne diyorsunuz siz bakalım akıl verin bize
sağol canım baldan sonra biraz yumuşamıştı boğazım ama sabah kalkınca yine öksürmeye başladım.sinüzitim var benim o da geniz akıntısı yapıyor sonrada gıcık geliyor işte. sanada çok geçmiş olsun bitanem iyi ki hastanedeymişsin allah korusun ya araba kullanırken olsaydın. aman düşünmek bile istemiyorum valla.Çok teşekkür ederim arkadaşlar, şimdi daha iyiyim. Baş ağrım vardı evet ama çok şiddetli değildi.
​Gıcık gelmiştir kuzum, iyi yapmışsın bal yumuşatır boğazını. Geçmiş olsun.
zencefili de çok seviyorum ama hamilelikte içiliyor mu bilmiyorum. o da göğsü ısıtıyor. senin karışımı sirke koymadan karabiberle bi deniyeyim bakalım inşallah böyle faydası lolur.Canım öksürüğe bizim doğal karışımız var hep yaparız ama bilmem bu dönemde nasıl gider :) Yarım bardaktan az ılık suya tatlı kaşığıyla olabilir elma sirkesi, biraz bal, annem karabiberde ekler abartıp ama ben eklemem.. Bunu iç. Isıtıyor göğsünü
sağol canım. öksürmekten mahfoldum ya...Geçmiş olsun tatlım
sanırım sadece arkadaş listem görüyor canım bi ayar yapayım bi dk
yap tabiii yaaaaa !!!!!!!! Allah Allah görmek istiyorum o cicileri yaaa :)))))))
Canım benim seni gördüğüme sevindim.Tekrar çok geçmiş olsun.
Katinam acaba izine mi ayrıldı ki?:44:İnşallah öyledir,sağlığı,keyfi yerindedir...
sağol canım baldan sonra biraz yumuşamıştı boğazım ama sabah kalkınca yine öksürmeye başladım.sinüzitim var benim o da geniz akıntısı yapıyor sonrada gıcık geliyor işte. sanada çok geçmiş olsun bitanem iyi ki hastanedeymişsin allah korusun ya araba kullanırken olsaydın. aman düşünmek bile istemiyorum valla.
zencefili de çok seviyorum ama hamilelikte içiliyor mu bilmiyorum. o da göğsü ısıtıyor. senin karışımı sirke koymadan karabiberle bi deniyeyim bakalım inşallah böyle faydası lolur.
sağol canım. öksürmekten mahfoldum ya...
biz sadece ıkı gece yatabildik kışlık yorganda. çok ağır ve sıcak geldi. ben sıcağı severim ama eşim hepten üstü açık yatmaya başladı .bende battaniyeye nevresim geçirdim. ev sıcak oluyo zaten..böyle daha rahat oluyo. bende bacaklarımın arasına birşey sokmayı severim. yastık yokken yorganı tıkıştırıyodum. dediğin gibi üstümüz açık kalıyodu. daha ince birsey bul eviniz soğuk değilse.
sağol tatlım. artık ne duyarsam denicem inşallah bana da faydası olur.Canım çok geçmiş olsun.Bana ıhlamur+bal+limon iyi geliyor,boğazı rahatlatıyor.Sıcak tut kendini,inşallah biran önce atlatırsın canım,dikkat et kendine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?