- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Canım benim 41 kere maşallahGöbüşünde,cicilerinizde çok şirin Rabbim o cicileri sağlıkla bebişinin üzerinde de görmeyide nasip etsin inşallah.
Ay umutege o esprili t-shirt ne tatliymis nerde çektin onu
Mezos gormedin mı , neyse
katinam işyerinde boya yapıldığını söylemişti. belki izinine ayrılmıştır ya da rapor almıştır.
temmuz27de hiç gelmiyor artık ben mi farketmiyorum ki acaba?
Yok canım soğuk olmuyor bizde ayarlıcaz bugun bakalım.
Eşim bana sarıl diyor ama aniden döner bebişe gelir diye ödüm kopuyor.
Kocişde tek koluma sarılıp öyle uyuyor :)
umutege16 bende göremiyorum resimleri :S
ah sorma bacım ya geniz akıntım var o öksürük yapıyor. gece içim dışıma çıktı. öksürmekten altıma bile kaçırdım. tek iyi tarafı ben öksürdükçe bebeğimin hareket ettiğini hissettim sanki. kelebek gibi bişeyler vardı içimde. bebiş olduğunu düşünüyorum ama doğru mudur ki?Dertsizzz papatyam hastamı oldun
Bende de öksürük var ama kötü alışkanlığımı bıraktım diye
Ihlamuru ben diyecektim mergen söylemiş
Temmuz dün girmiş ama yazmıyor herhalde bende merak ettim:44:
Katinamm boyayı söyledi isiticiyi sordu galiba usuttu :44: belki de nette sorun vardır.
eyyttttttt nispet mi yapıyosunuzzzz leyyynnnnn !!!!!!! umutege o badileri hemen görmek istiyorum ! o kadar :)))))))))) hem biliyoooo musun bende hamile-lohusa gecelikleri aldım bende size göstermem bakkkkkk (3-6 yaş triplerim )
yüksek voltaj seni rüyamda gördüm. doğum yapıyorsun bebekle ilgilenmekten bulaşıkların birikmiş makinaya yerleştiremiyorsun minicik kuzun sandalye çekmiş küçücük elleriyle bulaşıkları temizlemeye çalışıyordu. ay nasıl üzüldüm kıyamam ya ben miniğine. ben size nasıl geliyorum bilmiyorum ama kendimi sizde gördüm bebeğimide bir akrabama bırakıp gelmişim. böyle bir rüyaydı işte.
sağol canım benim. yarın 16.30da doktor randevumuz var. eğer tahlil falan istemezse yarın akşam yola çıkıyoruz. keşke bursaya gidebilsem canım. ama çok zor izinde gitsek ona bile şükredicem valla.kayınvalidem hastanede dedemin yanında kalıyor yemek işi bana kalıcak gibi görünüyor. ben nasıl yapıcam onuda bilmiyorum. gidince görücez artık.eyyttttttt nispet mi yapıyosunuzzzz leyyynnnnn !!!!!!! umutege o badileri hemen görmek istiyorum ! o kadar :)))))))))) hem biliyoooo musun bende hamile-lohusa gecelikleri aldım bende size göstermem bakkkkkk (3-6 yaş triplerim )
dertsizzzz canım geçmiş olsun. çıkın artık şu izne.. sana hava değişimi lazımmm.. ya orda da hastalık falan filan yerinde olsam direk Bursaya giderim anneciğin misler gibi bakardı behem moral hem sağlık bulur dönerdin.. ahhh şu ellere karışmak yok muuu ( efkarlandım
Allah muhabbetinizi artırsın canım benim..
resimleri göremeyenler Voltajım tarif eder bizeeee :))
ah sorma bacım ya geniz akıntım var o öksürük yapıyor. gece içim dışıma çıktı. öksürmekten altıma bile kaçırdım. tek iyi tarafı ben öksürdükçe bebeğimin hareket ettiğini hissettim sanki. kelebek gibi bişeyler vardı içimde. bebiş olduğunu düşünüyorum ama doğru mudur ki?
Öperim seni tatlı anniş
sağol canım benim. yarın 16.30da doktor randevumuz var. eğer tahlil falan istemezse yarın akşam yola çıkıyoruz. keşke bursaya gidebilsem canım. ama çok zor izinde gitsek ona bile şükredicem valla.kayınvalidem hastanede dedemin yanında kalıyor yemek işi bana kalıcak gibi görünüyor. ben nasıl yapıcam onuda bilmiyorum. gidince görücez artık.
seni üzmek istemedim canım çok özür dilerim.Ay burnum sizladi
Hayirdir inşallah canım ,bak rüyanda bile kendinden feragat ediyorsun :)
Benim kiz doğduğunda kanguruya koyup bulasik dizdigim oldu ya o geldi aklıma :)
Bende rüyamda birinize diyorum kocasının adı Hakan kızı olacakmış nehir koy adını diyordum
tecrübeli annem benim doğru diyorsun alışveriş için bekliyorum zaten daha 7. aydan sonra alıcam hepsini toptanHayatım o tulumlarin icine bunlardan giydirirsin.9 lu takımlar falan oluyor sadece body. 0-3 olandan alsan yeter olmazsa 5-6 tane ayrı alırsın .daha zaman var tatlım az bekle
Canım benim 41 kere maşallahGöbüşünde,cicilerinizde çok şirin Rabbim o cicileri sağlıkla bebişinin üzerinde de görmeyide nasip etsin inşallah.
teşekkürler canımmm lcw dan bulduğum t-shırleri alıyorum
Ay umutege o esprili t-shirt ne tatliymis nerde çektin onu
Mezos gormedin mı , neyse
umutege ben de göremiyorum
Yok canım soğuk olmuyor bizde ayarlıcaz bugun bakalım.
Eşim bana sarıl diyor ama aniden döner bebişe gelir diye ödüm kopuyor.
Kocişde tek koluma sarılıp öyle uyuyor :)
umutege16 bende göremiyorum resimleri :S
eyyttttttt nispet mi yapıyosunuzzzz leyyynnnnn !!!!!!! umutege o badileri hemen görmek istiyorum ! o kadar :)))))))))) hem biliyoooo musun bende hamile-lohusa gecelikleri aldım bende size göstermem bakkkkkk (3-6 yaş triplerim )
dertsizzzz canım geçmiş olsun. çıkın artık şu izne.. sana hava değişimi lazımmm.. ya orda da hastalık falan filan yerinde olsam direk Bursaya giderim anneciğin misler gibi bakardı behem moral hem sağlık bulur dönerdin.. ahhh şu ellere karışmak yok muuu ( efkarlandım
Allah muhabbetinizi artırsın canım benim..
resimleri göremeyenler Voltajım tarif eder bizeeee :))
sağol canım benim. yarın 16.30da doktor randevumuz var. eğer tahlil falan istemezse yarın akşam yola çıkıyoruz. keşke bursaya gidebilsem canım. ama çok zor izinde gitsek ona bile şükredicem valla.kayınvalidem hastanede dedemin yanında kalıyor yemek işi bana kalıcak gibi görünüyor. ben nasıl yapıcam onuda bilmiyorum. gidince görücez artık.
ay inşallah kaç gündür kalbi atıyor mu acaba diye düşünmekten kafayı yemiştim. öksürdüğüme sevinicem nerdeyse.Evet hayatım bebektir oda sarsılıyor çünkü sabit duracak kadar büyük değil oksururken otur canım ayakta oksurme
amin canım amin. size haber vericem söz.bende öperimmm kocamannn.. ya şu simgeleri nasıl yapıyorsunuzzzzbende istiyom. ay bugün kıskanç kardeş gibiyim onu istiyom bunu istiyom :)
Allah yardımcın olsun canım yainşallah beklediğinden olumlu bir ziyaret olur. dedeniz şifa bulur..
allah razı olsun canım...tebrik ederim canım sağlıkla gelsin prensesimiz inşallah;maşallah ona
ekledim canım,Allah kabul etsin inşallah
çok sağol canım...canım kızın hayırlı olsun, fıstığıma bi arkadaş daha geliyo
ben yatıyorum artık öptüüm hepinizi
yarında geç gelirim yine dolar sayfalar maşallah oku oku bitmez
günaydın kızlar,
günümüz güzel olsun inş.:)
yine mide yanmasıyla başladım ben:)
günaydın kızlarr; nasılsınız?
benim kasık ağrılarım çok zorluyor beni bugün ama sanırım yorulduğum zaman artıyor inşallah kasılmalardan değildir.
akşam misafirliğe gitmiştik oğluşun peşinde koşturmaktan bi sancı girdi kasığıma hala olduğu gibi duruyor valla.
tam yaramazlık çağında Allah yardım etsin bana inşallah.
bugün de telefonu evde unutmuşum sesini duyamadı kuzumun öğlen olsa da kavuşsak :))
ben bütün olumsuzluklardan sonra güzel bir haber aldım sonunda ev için krediye başvurmuştuk. banka kredimizi onaylamış çok şükür yarın tapumuzu alabileceğiz.
Allahım olmayanlara çok çok daha iyisini nasip etsin inşallahh.
bi de malum hamilelerin duası kabul olur sizde dua ederseniz sevinirim:
yakın bir arkadaşımız var işyerinden ramazan bayramından beri eşiyle ayrılar. mahkemeye falan verdiler. bi de 20 aylık oğulları var.
az önce yanımdaydı konuştuk biraz. çok üzülüyor. özellikle de oğlu için. Allah rızası için dua edelim kızlar haklarında hayırlı ise yuvaları kurtulsun diye.
laterne canım ben yeğenim için tefriciye okuyorum diye bu sefer almadım inşallah haftaya katılacağım canım.
Allah hepinizden razı olsun, dualarınız kabul olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?