kan tahlili falan 20 dk içinde çıkıyor canım. hastane bu konuda baya hızlı. uzarsada bir iki gün geç gideriz belki bursaya gidip dönüşte de sonuçlarımızı alabiliriz oturduğumuz yer yolumuzun üstü oluyor.Canım muhtemelen tam kan,tam idrar,CRP ister tahlil olarak.Doktorunu bugünden aramanı öneririm o halde...
sanada gönderdim canım
şimdilik herkese açık yaptım herkes görebilir sonra kapatırım
vitamin iştah açar diye biliyorum canım ama tabi artık bebeklerin de beslenmeye ihtiyacı arttı ondan da olabilir. ben bu hamileliğimde aşırı bulantı yaşamadım daha doğrusu hep geniz akıntısından dolayı bulanıyordum. mesela yemeğimi falan hep kendim yaptım ama ilk hamileliğimde yemek yemek istiyorum diye ağladığımı biliyorum çünkü boş boş öğürmekten perişan oluyordum. ağzıma lokma koyasım gelmiyordu. mutfağa giremedim aylarca. hatta hiç unutmam bi gün eşim tost yapıp bırakmıştı da belki bi lokma yerim diye yarısını yemiştim nasıl olduysa. telefon açıp herkese müjde vermiştim yarım tost yedim diyee :))
yemek yiyebilmek bile büyük bir nimet. ayy en iyisi eve gidip makarna yapayım eski günlerin şerefine :))
canım göremedim ama güle güle kullansın bebeğin inşallah iyi günlerde giydirmek nasip olsun
çok teşekkür ederiz teyzeleri daha güzelleri sizlerin olsun inşallahhhh
ama ben oğluma daha çok güzel ciciler alıcambunlar sadece ilk hevesla aldığım cicileri dün akşam düşünüyorum da oğluma seneye aramazan bayramı için papyon ve yelekli takım alıcam oğluma yada şotlu bahcivan panyolonu ne tatlı durur dimi topbik bacaklarında yesin onu annesiya
kan tahlili falan 20 dk içinde çıkıyor canım. hastane bu konuda baya hızlı. uzarsada bir iki gün geç gideriz belki bursaya gidip dönüşte de sonuçlarımızı alabiliriz oturduğumuz yer yolumuzun üstü oluyor.
ciciler de göbeğin de çok şeker; allah nazardan saklasın; güzel günlerde giymeyi nasip etsin inşallah.
Dmt_ evin hayırlı olsun darısı basıma Cook zor olsada istiyorum gece gündüz dileğim bu
Arkadasinın hakkında hayırlısı olsun , belki ayrılmak değil birleşmek daha zor gelir yavruya...
Kızlar ninni öğrenmek istiyorum .. Bebeğimin gözlerine bakarak söylemek istiyorum ,, Ben kuzumun odasına bir radyo yada cd çalar alıp seste uyumasını sağlamaya çalışıcam, Kalabalıktan korkmasın alışsın müzikle büyüsün keyfi yerinde olsun ...
Dinleyin çoook güzel,, Yalnız ağlayabilirsiniz uyarayım :)))
bebegime ninni bebek kokusu - YouTube
günaydın kızlarr; nasılsınız?
benim kasık ağrılarım çok zorluyor beni bugün ama sanırım yorulduğum zaman artıyor inşallah kasılmalardan değildir.
akşam misafirliğe gitmiştik oğluşun peşinde koşturmaktan bi sancı girdi kasığıma hala olduğu gibi duruyor valla.
tam yaramazlık çağında Allah yardım etsin bana inşallah.
bugün de telefonu evde unutmuşum sesini duyamadı kuzumun öğlen olsa da kavuşsak :))
ben bütün olumsuzluklardan sonra güzel bir haber aldım sonunda ev için krediye başvurmuştuk. banka kredimizi onaylamış çok şükür yarın tapumuzu alabileceğiz.
Allahım olmayanlara çok çok daha iyisini nasip etsin inşallahh.
bi de malum hamilelerin duası kabul olur sizde dua ederseniz sevinirim:
yakın bir arkadaşımız var işyerinden ramazan bayramından beri eşiyle ayrılar. mahkemeye falan verdiler. bi de 20 aylık oğulları var.
az önce yanımdaydı konuştuk biraz. çok üzülüyor. özellikle de oğlu için. Allah rızası için dua edelim kızlar haklarında hayırlı ise yuvaları kurtulsun diye.
laterne canım ben yeğenim için tefriciye okuyorum diye bu sefer almadım inşallah haftaya katılacağım canım.
Allah hepinizden razı olsun, dualarınız kabul olsun inşallah
Dmt_ evin hayırlı olsun darısı basıma Cook zor olsada istiyorum gece gündüz dileğim bu
Arkadasinın hakkında hayırlısı olsun , belki ayrılmak değil birleşmek daha zor gelir yavruya...
Kızlar ninni öğrenmek istiyorum .. Bebeğimin gözlerine bakarak söylemek istiyorum ,, Ben kuzumun odasına bir radyo yada cd çalar alıp seste uyumasını sağlamaya çalışıcam, Kalabalıktan korkmasın alışsın müzikle büyüsün keyfi yerinde olsun ...
Dinleyin çoook güzel,, Yalnız ağlayabilirsiniz uyarayım :)))
bebegime ninni bebek kokusu - YouTube
işte bende aynen anlattığın şekilde geçirdim. bi lokma alsam herkese haber veriyodu eşim yedi yedi diye :)) duygulandım bak şimdi :)
yemeğe gidiyorum ben şimdi herkesee afiyet bal şeker olsun bebeklere vitamin olsun yedikleri
Mezosum yatağın ustunde değilde bebisin ustunde daha tatlı duruyor biliyo musun
canım ev işine çok sevindim Allah sağlıkla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallaheee darısı olmayanların başına inşallah
arkadaşın için çok üzüldüm;özellikle çocuk olduğu zaman boşanma konusu beni çok üzüyorRabbim o küçük sabi için, ana babasının gönlüne; birbirlerine karşı saygı sevgi anlayış koysun,hayırlısı ile yuvalarının üstünde ki kara bulutlar dağılsın inşallah
Tefriciye için üzülme canım Allah nasip ederse daha çok okuruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?