2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Canım muhtemelen tam kan,tam idrar,CRP ister tahlil olarak.Doktorunu bugünden aramanı öneririm o halde...
kan tahlili falan 20 dk içinde çıkıyor canım. hastane bu konuda baya hızlı. uzarsada bir iki gün geç gideriz belki bursaya gidip dönüşte de sonuçlarımızı alabiliriz oturduğumuz yer yolumuzun üstü oluyor.

Dmt_ evin hayırlı olsun darısı basıma Cook zor olsada istiyorum gece gündüz dileğim bu

Arkadasinın hakkında hayırlısı olsun , belki ayrılmak değil birleşmek daha zor gelir yavruya...

çok teşekkür ederiz teyzeleri daha güzelleri sizlerin olsun inşallahhhh
ama ben oğluma daha çok güzel ciciler alıcam bunlar sadece ilk hevesla aldığım cicileri dün akşam düşünüyorum da oğluma seneye aramazan bayramı için papyon ve yelekli takım alıcam oğlumayada şotlu bahcivan panyolonu ne tatlı durur dimi topbik bacaklarında yesin onu annesiya

işte bende aynen anlattığın şekilde geçirdim. bi lokma alsam herkese haber veriyodu eşim yedi yedi diye :)) duygulandım bak şimdi :)
yemeğe gidiyorum ben şimdi herkesee afiyet bal şeker olsun bebeklere vitamin olsun yedikleri

Kızlar ninni öğrenmek istiyorum .. Bebeğimin gözlerine bakarak söylemek istiyorum ,, Ben kuzumun odasına bir radyo yada cd çalar alıp seste uyumasını sağlamaya çalışıcam, Kalabalıktan korkmasın alışsın müzikle büyüsün keyfi yerinde olsun ...

Dinleyin çoook güzel,, Yalnız ağlayabilirsiniz uyarayım :)))

bebegime ninni bebek kokusu - YouTube

Bugün pazara gideceğim limonluparfe de yokki söylesem :)) basakpazara bakayım neler var.
Evimi supurem,yemeğim var isimde yok başka
Birsey alırsam size resim ekleyemem ama anlatırım
Şimdilik opuyorum sizi kızımın deyimiyle ;
Cocoman öptüm

Size bunu derken ona da soylettiriyordum "hayır cocoman demem canım sıkılıyo" diyor fındık bu :2:

ciciler de göbeğin de çok şeker; allah nazardan saklasın; güzel günlerde giymeyi nasip etsin inşallah.

mezopotamya canım kızım olsaydı bende yaren koyabilirdim. ama olsun yarenin teyzesi olcam dimi ama...

dmt eviniz hayırlı uğurlu olsun, güle güle oturun.
herkesin bebeşi uğurlu gelsin allah bizlerede nasip etsin.

laterna canım zencefilin zararı olmaz mı?bişey olur diye korkuyorum hamilelikten önce hergün yeşilçayla toz zencefil ve tarçını karıştırıp içerdim. zararı yoksa bal ve zencefili yapayım hemen.

inşallah bursaya da uğrayacak vaktiniz olur. gidebilirsen benim için kozahan da sıcak simit + çay keyfi yap olurmu?

Dmt_ evin hayırlı olsun darısı basıma Cook zor olsada istiyorum gece gündüz dileğim bu

Arkadasinın hakkında hayırlısı olsun , belki ayrılmak değil birleşmek daha zor gelir yavruya...

canımm inşallah daha güzeli daha iyisi senin olsun bende çok zor diyordum ama oldu inşallah sana da nasip olur.
haklarında hayırlısı olsun tabi ama çocuğun duyma problemi var doğuştan ve daha başka problemleri. 5 yaş civarı ameliyatları başlayacak.
ne bileyim zaten ilgiye fazlasıyla muhtaç bir çocuk bi de babaya çok düşkünken
babasından da ayrı kalması, boynunun bükük olduğunu düşünmek çok üzüyor beni.
ama Allah onu bizden daha fazla düşünüyor ve kayırıyor tabi ki biz ne desek boş.
tek yapabileceğim dua etmek hakkında hayırlısı olsun diye ve sizden de dua istemek. hiç bir yavru boynu bükük kalmasın inşallah...

Armağan oyuncakçı varya ! Ben orda müzik kutusu görmüştüm bebeğin uyumasına yardımcı. Yuvarlak karpuz büyüklüğünde belki biraz daha küçüktür. Açıldığında hem su, şelale gibi insanı transite geçirecek dinlendirecek sesler var hemde yine bebişi rahatlatıp uyku moduna sokacak müzikler var ayrıca çalıştığı zaman tavana dönerek yansıyan yıldızlar falan var bebek onlarada bakarken dikkat çekici oluyor ve dalıp gidiyor. Bana çok mantıklı geldi. Ablamın oğluna almıştım bizim yeğen 3 yaşına kadar onunla uyumuştu ablam çok memnundu hiç ayağında yada beşiğinde sallama gereği duymamıştı. Bende ondan almayı düşünüyorum.

canım ev işine çok sevindim Allah sağlıkla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah eee darısı olmayanların başına inşallah

arkadaşın için çok üzüldüm;özellikle çocuk olduğu zaman boşanma konusu beni çok üzüyor Rabbim o küçük sabi için, ana babasının gönlüne; birbirlerine karşı saygı sevgi anlayış koysun,hayırlısı ile yuvalarının üstünde ki kara bulutlar dağılsın inşallah

Tefriciye için üzülme canım Allah nasip ederse daha çok okuruz inşallah

Canım Voltajım Rabbim gönlüne göre versn,en kısa zamanda nasip etsin inşallah...

Aynen canım bende şöyle küçük kullanışlı bir cd çalar arıyorum.Meditasyon cd lerim var,çok rahatlatıcı,kuş,su sesleri vs.Uyku öncesi için çok ideal...

Afiyet olsun,Yarenciğimize kan olsun,can olsun canım

pembe gözünaydın canım. maşallah kızımıza allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

amin canım daha da güzelleri nasip olsun sizlere inşallahh
duan çok güzel canım amiin demekten başka bişey kalmamış bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…