2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
umutege ilk hevesle aldıkların çok güzel, dahada güzellerini alırsın inşallah. Bende ilk hevesle bi şeyler aldım. Birazda abarttım galiba. Allah evlatlarımıza sağlık, huzur mutluluk içinde giydirmeyi ve bunları eskitmeyi nasip etsin inşallah.

yemeğe kaçıyorum; herkese afiyet bal şeker olsun; yediklerimiz bizim popolara değil; bebişlerin zihnine gıdısına yarasın inşallah!

canım cicilerine bayıldım Allah giydirmeyi nasip etsin inşallah
hem göbüşe hem bebişe 41 kere maşallah

papyon bebişi rahatsız eder ama gömleğin yada tshirt üstünde papyon/kravat resmi olanlar var onlarda çok şeker duruyor
bir de örgü kazaklara önü iliklenmiş ceket deseni yapıp yakasına papyon şeklinde örgü fiyonk koyuyorlar;örgü giysiden hiç hoşlanmam ama bir miniğin üstünde gördüm bayıldım

Aldıklarına bayıldım nasılda şekerler kuzucum.
Allahım hayırlısıyla sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah.

Benim oğluşunda bir tane yakalı badisi.
Bir tane minicik çorabı
Bir tanede ayakkabısı var:)

Selam kızlar yazamadım bayadır, işler çok yoğundu öğle aralarında bile açamadım siteyi. Akşamları zaten şaftım kaydığı için hiiç bakamadım.
Herşey yolundadır, herkes iyidir umarım.

Ben bu sabah uyanmaya çalışırken bebiş uyandırdı beni, pıt pıt, minicik tekmeler herhalde bunlar :)
Ne kadar güzel, ne kadar mucizevi bir hismiş.
Allah isteyen herkese yaşatsın, kimseyi mahrum etmesin inşallah.
Çoook acıktığım için yemeğe gidiyorum, hepinizi öptüm.

Aylin hanım biraz yoğun çalışan bir insan randevu bulmak zor oluyor ama cinsiyet öğrenmek için gittiğinde bence bakar çok harika bir bayan cumartesi çalışıyor özel tınaztepe hastanesinde oluyor ara randevu almayı dene senin doktorun kimdi hangi hastaneydi

ne güzel göbüşlüler olarak hayatımıza devam ediyoruz ya bugün herkes göbüşlü foto çekip koysa ne güzel olur ben öğlen çekip yemekten sonra yükleyeceğim koca göbüşümü görün sizde :)
sanada gönderdim canım
şimdilik herkese açık yaptım herkes görebilir sonra kapatırım

ayy çok güzel şeyler almışsın iyi günlerde kullandın yavrucun yanlız senin meyveli tişörtüne bayıldım bende istiyorum çok meyve yiyorum diye eşim beni doktora şikayet etti ona inat böyle giyeyim bendeğil bebiş yiyor derim :) nerden aldın acaba bende almaya çalışayım sanada çok yakışmış güle güle giy

çoksağ ol canım
o papyon resimli t-shırtler benimde çok hoşuma gidiyor belki öyle alırım hayırlısıyla geliriz inşallah o günlere cicili bicili giydirirz bebeklerimize bayramlıklarını
o örgüleri örecek marifetli insan lazım yok bizde canım onları örecek kimse malesef hem bende örgü olark sadece patikleri seviyorum diğerleri sanki çoçuğu bunaltır gibi geliyor

teşekkür ederriz teysesi
hepimize nasip etsin allah sağlıkla giydirmeyi
sizlerde ekleyin aldığınız cicileri bende merak ediyorum ama:44::44::44:

boşver canım al istediğini bende abartım alaıcam ama babamı engelliyor bizi toptan gidip alırız herşeyini diye
hem babannesi ve dedesi kızıyor bize onlar alacak herşeyini oğluşumun

afiyet bal şeker olsun kızlar. bebişlerinize yarasın inşallah.
benimde bugün arkadaşım öğle yemeğimi getirdi ağlamaktan yiyemiyorum ki...
allah razı olsun arkadaşımdan rabbim gönlünde ne varsa onu versin.

-hanipeks canım iyi olduğuna çok sevindim şimdi allah bir daha göstermesin tekrar geçmiş olsun

-dertsiz canım geçmiş olsun dikkat et kendine sıcak bişeyler iç

- pembe33 canım kızınız hayırlı uğurlu olsun canım gözünaydın

naz canım herkes yemekte bir ben burdayım galiba. sen nasılsın bebişimiz nasıl tatlım.
ben daha iyiyim canım gıcık geldiği zaman kötü oluyorum.

canım ben papyonlu tulum aldım. daha kargoda elime ulaşamadı bir türlü. haftada bir gün kargo gelen yer olunca böyle oluyor.

Banada heves geldi kızlar:)

İş yerinde yükleme şansım yok malesef.
Muhtemelen engellenir ve çok uğraşırım.
Ama hafta sonu hazırlığımı yapar yüklerim haftaya kısmetse.

Annaneside ciciler almış oğluşuma ben daha görmedim.
Pazartesi annemde kalıcaz kocişle ertesi gün aile hekimliğine gitmem lazım çünkü.
Eşime dün annemde kalmam lazım kociş dedim.Kalırız hayatım dedi:)
Normalde annemden işe gitmesi zordur eşimin uzak kaçıyor.
Senin tek gitmendense birlikde gideriz,ayrı kalacak değiliz dedi.
Çok mutlu oldum :)

Anneme kalsa kocişle ayrı kalcaz.Sen gel kal bizde diyor annem:)
Ee eşim ne olcak diyorum bizden işe gitmesi ters.Olsun tek kalsın diyor.
Hala kabullenemdi saolsun

Son düzenleme:

teşekkürler canımm
ben lcw dan almıştım yazın şimdi yok sanırım orda :26::26::26:ama netten bi araştır belki bulursun buna benzer birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…