çok teşekkür ederiz teyzeleri daha güzelleri sizlerin olsun inşallahhhh
ama ben oğluma daha çok güzel ciciler alıcambunlar sadece ilk hevesla aldığım cicileri dün akşam düşünüyorum da oğluma seneye aramazan bayramı için papyon ve yelekli takım alıcam oğluma yada şotlu bahcivan panyolonu ne tatlı durur dimi topbik bacaklarında yesin onu annesiya
Aylin hanım biraz yoğun çalışan bir insan randevu bulmak zor oluyor ama cinsiyet öğrenmek için gittiğinde bence bakar çok harika bir bayan cumartesi çalışıyor özel tınaztepe hastanesinde oluyor ara randevu almayı dene senin doktorun kimdi hangi hastaneydiKızlar İzmir'de Aylin hanıma gidenler vardı acaba ben ona gitsem cinsiyet için bakar mı ?? Bir de cumartesi açık mı buca tıp? Cumartesi günü eşimin doğum günü ve benden çok merak ediyor öğrenirsem eğer hemen eşime sürpriz yapmak istiyorum.
ne güzel göbüşlüler olarak hayatımıza devam ediyoruz ya bugün herkes göbüşlü foto çekip koysa ne güzel olur ben öğlen çekip yemekten sonra yükleyeceğim koca göbüşümü görün sizde :)Dün bende fark ettim.Gerçekden fark oluyor canım.
Bende bacak arama uyku setinin bir kısmını alıyorum.Bugun yastık ayarlıcaz kocişle.
Ben şimdi uyku setinin bir kısmını alınca kocişinde benimde üstüm açılıyor.Sabaha kadar ugraşıyor eşim:)
Sizdede oluyor mu bilmiyorum ama kışlık yorgan bana çok agır geliyor.Sanki karnıma baskı yapıyormuşum gibi oluyor.
Benimde artık göbişim iyice belli.Dün fark ettim bende.
Şahane bir duygu :)
sanada gönderdim canım
şimdilik herkese açık yaptım herkes görebilir sonra kapatırım
çoksağ ol canımcanım cicilerine bayıldım Allah giydirmeyi nasip etsin inşallah
hem göbüşe hem bebişe 41 kere maşallah
papyon bebişi rahatsız eder ama gömleğin yada tshirt üstünde papyon/kravat resmi olanlar var onlarda çok şeker duruyor
bir de örgü kazaklara önü iliklenmiş ceket deseni yapıp yakasına papyon şeklinde örgü fiyonk koyuyorlar;örgü giysiden hiç hoşlanmam ama bir miniğin üstünde gördüm bayıldım
teşekkür ederriz teysesiAldıklarına bayıldım nasılda şekerler kuzucum.
Allahım hayırlısıyla sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah.
Benim oğluşunda bir tane yakalı badisi.
Bir tane minicik çorabı
Bir tanede ayakkabısı var:)
umutege ilk hevesle aldıkların çok güzel, dahada güzellerini alırsın inşallah. Bende ilk hevesle bi şeyler aldım. Birazda abarttım galiba. Allah evlatlarımıza sağlık, huzur mutluluk içinde giydirmeyi ve bunları eskitmeyi nasip etsin inşallah.
canım ben papyonlu tulum aldım. daha kargoda elime ulaşamadı bir türlü. haftada bir gün kargo gelen yer olunca böyle oluyor.çoksağ ol canım
o papyon resimli t-shırtler benimde çok hoşuma gidiyor belki öyle alırım hayırlısıyla geliriz inşallah o günlere cicili bicili giydirirz bebeklerimize bayramlıklarını
o örgüleri örecek marifetli insan lazım yok bizde canım onları örecek kimse malesef hem bende örgü olark sadece patikleri seviyorum diğerleri sanki çoçuğu bunaltır gibi geliyor
teşekkür ederriz teysesi
hepimize nasip etsin allah sağlıkla giydirmeyi
sizlerde ekleyin aldığınız cicileri bende merak ediyorum ama:44::44::44:
boşver canım al istediğini bende abartım alaıcam ama babamı engelliyor bizi toptan gidip alırız herşeyini diye
hem babannesi ve dedesi kızıyor bize onlar alacak herşeyini oğluşumun
Kızlar ninni öğrenmek istiyorum .. Bebeğimin gözlerine bakarak söylemek istiyorum ,, Ben kuzumun odasına bir radyo yada cd çalar alıp seste uyumasını sağlamaya çalışıcam, Kalabalıktan korkmasın alışsın müzikle büyüsün keyfi yerinde olsun ...
Dinleyin çoook güzel,, Yalnız ağlayabilirsiniz uyarayım :)))
bebegime ninni bebek kokusu - YouTube
canım ben papyonlu tulum aldım. Daha kargoda elime ulaşamadı bir türlü. Haftada bir gün kargo gelen yer olunca böyle oluyor. Eki Görüntüle 553436
Aylin hanım biraz yoğun çalışan bir insan randevu bulmak zor oluyor ama cinsiyet öğrenmek için gittiğinde bence bakar çok harika bir bayan cumartesi çalışıyor özel tınaztepe hastanesinde oluyor ara randevu almayı dene senin doktorun kimdi hangi hastaneydi
ne güzel göbüşlüler olarak hayatımıza devam ediyoruz ya bugün herkes göbüşlü foto çekip koysa ne güzel olur ben öğlen çekip yemekten sonra yükleyeceğim koca göbüşümü görün sizde :)
ayy çok güzel şeyler almışsın iyi günlerde kullandın yavrucun yanlız senin meyveli tişörtüne bayıldım bende istiyorum çok meyve yiyorum diye eşim beni doktora şikayet etti ona inat böyle giyeyim bendeğil bebiş yiyor derim :) nerden aldın acaba bende almaya çalışayım sanada çok yakışmış güle güle giy
sağol canım benim. ben de tulumlara takmış durumdayım bi de şunları aldım.
Eki Görüntüle 553445 Eki Görüntüle 553446 Eki Görüntüle 553447 Eki Görüntüle 553448
Eki Görüntüle 553445 Eki Görüntüle 553446 Eki Görüntüle 553447 Eki Görüntüle 553448
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?