Canım çok güzel şeyler almışsın :)
Benim sadece 1 tulum var pembe tavşanlı :)
Ama ben hala tekme filan hissedemiyorum.Hissetmeyen var mı benim gibi acaba ?
Günaydın güzel anneleeeeeeeeeeeer nasılsınız bugün?
kızlar arkadaşlık isteği gönderdim hepinize kabul bakayımm sonra göreceksnizi hepinizzz
günaydın kızlarr; nasılsınız?
benim kasık ağrılarım çok zorluyor beni bugün ama sanırım yorulduğum zaman artıyor inşallah kasılmalardan değildir.
akşam misafirliğe gitmiştik oğluşun peşinde koşturmaktan bi sancı girdi kasığıma hala olduğu gibi duruyor valla.
tam yaramazlık çağında Allah yardım etsin bana inşallah.
bugün de telefonu evde unutmuşum sesini duyamadı kuzumun öğlen olsa da kavuşsak :))
ben bütün olumsuzluklardan sonra güzel bir haber aldım sonunda ev için krediye başvurmuştuk. banka kredimizi onaylamış çok şükür yarın tapumuzu alabileceğiz.
Allahım olmayanlara çok çok daha iyisini nasip etsin inşallahh.
bi de malum hamilelerin duası kabul olur sizde dua ederseniz sevinirim:
yakın bir arkadaşımız var işyerinden ramazan bayramından beri eşiyle ayrılar. mahkemeye falan verdiler. bi de 20 aylık oğulları var.
az önce yanımdaydı konuştuk biraz. çok üzülüyor. özellikle de oğlu için. Allah rızası için dua edelim kızlar haklarında hayırlı ise yuvaları kurtulsun diye.
laterne canım ben yeğenim için tefriciye okuyorum diye bu sefer almadım inşallah haftaya katılacağım canım.
Allah hepinizden razı olsun, dualarınız kabul olsun inşallah
Estagfirullah tatlım ne demek.
Hiç sanmıyorum gülüm , belki bundan sonra :26:Kiz mı istiyordun sen
Ya bunu demisken baktim da bende Çin takvimi hep tutmuş
-hanipeks canım iyi olduğuna çok sevindim şimdi allah bir daha göstermesin tekrar geçmiş olsun
-dertsiz canım geçmiş olsun dikkat et kendine sıcak bişeyler iç
- pembe33 canım kızınız hayırlı uğurlu olsun canım gözünaydın
bende daha yeni bişeyler hissetmeye başladım. tam olarak emin değilim canım. kelebek var sanki içimde.Canım çok güzel şeyler almışsın :)
Benim sadece 1 tulum var pembe tavşanlı :)
Ama ben hala tekme filan hissedemiyorum.Hissetmeyen var mı benim gibi acaba ?
Ayyy bayildim, bayildim!! Hepsi gercekten cok tatli :)
güle güle giymeyi nasip eylesin güzel Allahım
sağol canım benim. ben de tulumlara takmış durumdayım bi de şunları aldım.
Eki Görüntüle 553445 Eki Görüntüle 553446 Eki Görüntüle 553447 Eki Görüntüle 553448
Banada heves geldi kızlar:)
İş yerinde yükleme şansım yok malesef.
Muhtemelen engellenir ve çok uğraşırım.
Ama hafta sonu hazırlığımı yapar yüklerim haftaya kısmetse.
Annaneside ciciler almış oğluşuma ben daha görmedim.
Pazartesi annemde kalıcaz kocişle ertesi gün aile hekimliğine gitmem lazım çünkü.
Eşime dün annemde kalmam lazım kociş dedim.Kalırız hayatım dedi:)
Normalde annemden işe gitmesi zordur eşimin uzak kaçıyor.
Senin tek gitmendense birlikde gideriz,ayrı kalacak değiliz dedi.
Çok mutlu oldum :)
Anneme kalsa kocişle ayrı kalcaz.Sen gel kal bizde diyor annem:)
Ee eşim ne olcak diyorum bizden işe gitmesi ters.Olsun tek kalsın diyor.
Hala kabullenemdi saolsun
Eki Görüntüle 553445 Eki Görüntüle 553446 Eki Görüntüle 553447 Eki Görüntüle 553448
bebişlerimizin cicileri hayırlı olsun; allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin.
ben pek birşey alamayacağım. oğlumunkileri saklamıştım; onları kullanırım. tekrar aynı şeyler için para harcamak istemiyorum; hepsi yeni kaldı yazık günah.
tek üzüldüğüm kızım erkek kıyafetleriyle büyüyecek bir süre; böyle papyonlu ya da denizci kıyafetli bir kız bebek düşünün işte :)))
kızlar öğlende d&r gidip kızıma dinletmek için müzik cd aldım gerçekten bana bile huzur verio müzikler okadar sakinleştirio okadar güzelki görümcelerim gelse şu an öper sarılırım okadar yane
bebişlerimizin cicileri hayırlı olsun; allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin.
ben pek birşey alamayacağım. oğlumunkileri saklamıştım; onları kullanırım. tekrar aynı şeyler için para harcamak istemiyorum; hepsi yeni kaldı yazık günah.
tek üzüldüğüm kızım erkek kıyafetleriyle büyüyecek bir süre; böyle papyonlu ya da denizci kıyafetli bir kız bebek düşünün işte :)))
kızlar öğlende d&r gidip kızıma dinletmek için müzik cd aldım gerçekten bana bile huzur verio müzikler okadar sakinleştirio okadar güzelki görümcelerim gelse şu an öper sarılırım okadar yane
canım ben papyonlu tulum aldım. daha kargoda elime ulaşamadı bir türlü. haftada bir gün kargo gelen yer olunca böyle oluyor. Eki Görüntüle 553436
çok güzeller canım
banada tulum daha mantıklı geliyor sırtları falan açılmaz daha derli toplu duruyor sanki
sanırım bende daha çok tulum tarzı şeyler alıcam
tavşanlı olana bayıldımmm
sesli güldüm valla,çok alemsin yaaömrün uzun olsun inşallah
Kızlar ninni öğrenmek istiyorum .. Bebeğimin gözlerine bakarak söylemek istiyorum ,, Ben kuzumun odasına bir radyo yada cd çalar alıp seste uyumasını sağlamaya çalışıcam, Kalabalıktan korkmasın alışsın müzikle büyüsün keyfi yerinde olsun ...
Dinleyin çoook güzel,, Yalnız ağlayabilirsiniz uyarayım :)))
bebegime ninni bebek kokusu - YouTube
kızlar oğluşumun ilk kıyafeti akşam eve giderken aldım paket yaptırdım yemek falan yaptım sofralar kurdum kocişimi beklidum geldi masanın üstüne koydum paketi bu ne dedi sana aldım dedim hemen açtı baktı biliodum bugün cinsiyetini öğrendiğini falan dedi sarıldık hüzünlendik biraz 2 oğlanla naparız falan die gelecek hakkında yorumlar falan yaptık öle yani güzel bir akşamdı.oğluşumda kardeşine isim bulma telaşında halası aradı az önce isim beğenmiyormuş bide kardeşim kız erkek değil diyormuş
Herkese merhaba,
Cok guzel,oglumda sevdi herhalde kipir kipir,tesekkurler.
Yaa benm iştah açıldı günde 1.5 ekmek yiyorum. Siz ne alemdesiniz? off yaaa iştahm çok açık
kalmamıştır o zaman lcw da güzel ne varsa hemen bitiyor :) sen güle güle giy canımteşekkürler canımm
ben lcw dan almıştım yazın şimdi yok sanırım orda :26::26::26:ama netten bi araştır belki bulursun buna benzer birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?