2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Canım çok güzel şeyler almışsın :)

Benim sadece 1 tulum var pembe tavşanlı :)

Ama ben hala tekme filan hissedemiyorum.Hissetmeyen var mı benim gibi acaba ?

ben tekme değilde 2 haftadır kıpırtılarını hissediyorum kızımın

Günaydın güzel anneleeeeeeeeeeeer nasılsınız bugün?

Günaydın canım hoşgeldin.

kızlar arkadaşlık isteği gönderdim hepinize kabul bakayımm sonra göreceksnizi hepinizzz

Oy oy oy çok güzeller, güle güle giysin yeğenimiz, kesenize bereket.

Hayırlı uğurlu olsun kuzum eviniz. Sıcacık yuvanızda kocaman bir aile olabilmenizi diliyorum.

Arkadaşın için de çok üzüldüm canım, inşallah yoluna girer hayatları.

Estagfirullah tatlım ne demek.

Hiç sanmıyorum gülüm , belki bundan sonra :26:Kiz mı istiyordun sen
Ya bunu demisken baktim da bende Çin takvimi hep tutmuş

Benim de çin takvimi tutmuş oldu ama ben senin takvimini daha güvenilir buluyorum

Amin canım çok teşekkür ederim ilgine.

Canım çok güzel şeyler almışsın :)

Benim sadece 1 tulum var pembe tavşanlı :)

Ama ben hala tekme filan hissedemiyorum.Hissetmeyen var mı benim gibi acaba ?
bende daha yeni bişeyler hissetmeye başladım. tam olarak emin değilim canım. kelebek var sanki içimde.

Ayyy bayildim, bayildim!! Hepsi gercekten cok tatli :)

güle güle giymeyi nasip eylesin güzel Allahım

kızlar çok teşekkür ederim. daha güzelleri sizin olsun inşallah. rabbim üzerinde görmeyi nasip etsin.

Son düzenleme:

her anne kendi çocuğunun rahatını düşünür şekerim :)) kayınvalidemi çok severim o da beni sever ama bazen eşime bir sey yaptırdığımda içi gidiyor kadının.. yorulmasın benim oğlum, sıkıntıya gelemez o diyo hemen :))) tüm anneler öyle yani .. yıllar geçtikçe alışırlar belki.. yalnız bu aralar sizde pek bi bahar esintisi var canım ya. maşallah tahtalara vur

sağol canım benim. ben de tulumlara takmış durumdayım bi de şunları aldım.
Eki Görüntüle 553445 Eki Görüntüle 553446 Eki Görüntüle 553447 Eki Görüntüle 553448

çokkkkkk güzellerrr... kuzunu içinde görmek nasip olsun inşallahh. bak bunları kız da giyer ha :)) yaren'e dönüşürse oğluşun diyorum unisex olmuş yani :))

bebişlerimizin cicileri hayırlı olsun; allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin.

ben pek birşey alamayacağım. oğlumunkileri saklamıştım; onları kullanırım. tekrar aynı şeyler için para harcamak istemiyorum; hepsi yeni kaldı yazık günah.

tek üzüldüğüm kızım erkek kıyafetleriyle büyüyecek bir süre; böyle papyonlu ya da denizci kıyafetli bir kız bebek düşünün işte :)))

kızlar öğlende d&r gidip kızıma dinletmek için müzik cd aldım gerçekten bana bile huzur verio müzikler okadar sakinleştirio okadar güzelki görümcelerim gelse şu an öper sarılırım okadar yane

olsun canım sonuçta elinde var iyiki saklamışsın abisinin kıyafetleri sonuçta sende alırsın bir kaç parça pembiş pembiş

kızlar öğlende d&r gidip kızıma dinletmek için müzik cd aldım gerçekten bana bile huzur verio müzikler okadar sakinleştirio okadar güzelki görümcelerim gelse şu an öper sarılırım okadar yane

hadi yaaa okadar etkilimi

ne güzel :) bende şimdi kızıma alırken hep kardeşine kalır diye düşünüyorum.. o yüzden pembeye yoğunlaşmadım her renk alıyorum erkek çocukta giyebilsin hesabı :)) yani benim kızımda mavilerle sarılarla büyüyecek.. ne güzel kardeşinden giyinmek .. şimdi kardeşimle aramızdaki en güzel anılar kıyafet kavgalarımız :))

çok tatlısın ya :)) şu görümcelerini bende öpmek istiyom senin

çok güzeller canım
banada tulum daha mantıklı geliyor sırtları falan açılmaz daha derli toplu duruyor sanki
sanırım bende daha çok tulum tarzı şeyler alıcam
tavşanlı olana bayıldımmm

tulumlar rahat;kolay giydiriliyor alt kolay değiştiriliyor amaaaa bebişin çişi taşarsa yada kusarsa tüm kıyafet değişmiş oluyor (

Herkese merhaba,

Cok guzel,oglumda sevdi herhalde kipir kipir,tesekkurler.

kızlar oğluşumun ilk kıyafeti akşam eve giderken aldım paket yaptırdım yemek falan yaptım sofralar kurdum kocişimi beklidum geldi masanın üstüne koydum paketi bu ne dedi sana aldım dedim hemen açtı baktı biliodum bugün cinsiyetini öğrendiğini falan dedi sarıldık hüzünlendik biraz 2 oğlanla naparız falan die gelecek hakkında yorumlar falan yaptık öle yani güzel bir akşamdı.oğluşumda kardeşine isim bulma telaşında halası aradı az önce isim beğenmiyormuş bide kardeşim kız erkek değil diyormuş

kıyafeti çok tatlı,, ne güzel sürpriz olmuş eşine.. seni gidi wosgiiii :))) oğluşunda yok romantizm yapıyorsunuz he :))) canım benim ne güzel başbaşa kalmanın tadını çıkarın.. sende tam hanımağa olacaksın ha.. üç erkek iki gelin düşünsene :)) herkes pervane etrafında :13:

Herkese merhaba,

Cok guzel,oglumda sevdi herhalde kipir kipir,tesekkurler.

Ne demek :)) Ne güzel severim ben o yaramazıı:))

bir kulaklık göbüşümde bir kulaklık kulağımda akşama kadar şarkı dinliyorus kızımla ama benimki henüz bana sinyal vermiyor

Yaa benm iştah açıldı günde 1.5 ekmek yiyorum. Siz ne alemdesiniz? off yaaa iştahm çok açık

Canım biraz fazla ekmek yiyorsun ama ( Ben sadece kahvaltıda 2-3 dilim yiyorum ,

teşekkürler canımm
ben lcw dan almıştım yazın şimdi yok sanırım orda :26::26::26:ama netten bi araştır belki bulursun buna benzer birşey
kalmamıştır o zaman lcw da güzel ne varsa hemen bitiyor :) sen güle güle giy canım

sağol canım benim. ben de tulumlara takmış durumdayım bi de şunları aldım.
Eki Görüntüle 553445 Eki Görüntüle 553446 Eki Görüntüle 553447 Eki Görüntüle 553448

ayy ne güzel bunlar şahane çok yakışacak kesin iyi günlerde giysin bebişin

ayy merak ettim bu cdyi bende eşime dinleteyim sakinleşsin son zamanlarda çok gergin asabi kendisi yumuşar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…