tulumlar rahat;kolay giydiriliyor alt kolay değiştiriliyor amaaaa bebişin çişi taşarsa yada kusarsa tüm kıyafet değişmiş oluyor(
kıyafeti çok tatlı,, ne güzel sürpriz olmuş eşine.. seni gidi wosgiiii :))) oğluşunda yok romantizm yapıyorsunuz he :))) canım benim ne güzel başbaşa kalmanın tadını çıkarın.. sende tam hanımağa olacaksın ha.. üç erkek iki gelin düşünsene :)) herkes pervane etrafında :13:
kızlar ya benim bugün çok başım dönüyor normalmi acaba böle arada bi dönüyor geçio
Gebelikte (hamilelikte) kilo alm hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
kızlar bu linkten kilonuzun normal gidip gitmediğini takip edebilirsiniz
benim bir haftadır aynı şekilde dönüyor; tansiyonum hep düşük sanırım onunla alakalı.
her anne kendi çocuğunun rahatını düşünür şekerim :)) kayınvalidemi çok severim o da beni sever ama bazen eşime bir sey yaptırdığımda içi gidiyor kadının.. yorulmasın benim oğlum, sıkıntıya gelemez o diyo hemen :))) tüm anneler öyle yani .. yıllar geçtikçe alışırlar belki.. yalnız bu aralar sizde pek bi bahar esintisi var canım ya. maşallahtahtalara vur
Ne demek :)) Ne güzel severim ben o yaramazıı:))
bir kulaklık göbüşümde bir kulaklık kulağımda akşama kadar şarkı dinliyorus kızımla ama benimki henüz bana sinyal vermiyor,
kızlar ya benim bugün çok başım dönüyor normalmi acaba böle arada bi dönüyor geçio
ben üst sınırdaymışım; 7 kilo
Allah nazarlardan saklasın tatlım bizde hep öyle:) Hani hamişimde kocişim ilgilenmeye başladı diyemem.
Tabi ben daha nazlıyım o ayrı ama kociş hep aynı.3 gün önce 1. yılımızı dolduruk.Daha çok yeni sayılırız.
Yıllar sonrada böyle oluruz inş.
Annem yanımda müstehcen konuları en ufak şaka yollu olanları bile hiç konuşturmazdı :)
Ersnil hamile kalmış nasıl kabullendin sen diyenlere.
Temas yok aşılama yaptırdık biz kızıma diyormuş
Tansiyonla alakalıdır belki canım.
Yada kendini yorup halsiz mi kaldın acaba?
Benim tansiyonum düşünce öyle oluyordum ben.
Geçmiş olsun kuzucum.
kızlar 18+3 te doktora kontrole gittiğimizde bebişim 200 gr dı biraz küçük dedi doktorum dün eşimde bebiş kıyafetlerine bakarken biraz küçük olacak bizimki sanırım dedi acaba benden beslenemiyormu anlamadım sizin nasıldı kaçıncı haftada gittiniz kaç gr dı kafama o takıldı burdaki hamilelik takviminde de 280 gr yazıyordu bebişim çok mu küçük bende bu arada totalde 4,5 kilo almışım yediğim bana yarıyor sanırım
inşallah daim olur canım.. senin espri kabiliyetin anneden geçmiş tatlım :)) çok iyi ya :) aşımalama haannenlere gidince özellikle sırnaş kocana alışsın
kızlar 18+3 te doktora kontrole gittiğimizde bebişim 200 gr dı biraz küçük dedi doktorum dün eşimde bebiş kıyafetlerine bakarken biraz küçük olacak bizimki sanırım dedi acaba benden beslenemiyormu anlamadım sizin nasıldı kaçıncı haftada gittiniz kaç gr dı kafama o takıldı burdaki hamilelik takviminde de 280 gr yazıyordu bebişim çok mu küçük bende bu arada totalde 4,5 kilo almışım yediğim bana yarıyor sanırım
bedensel yorgunluk değilde beyincek yorgunluk çekiorum ondan da olabilir çünkü ellerimdede uyuşma başladı yine
Gebelikte (hamilelikte) kilo alm hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
kızlar bu linkten kilonuzun normal gidip gitmediğini takip edebilirsiniz
bedensel yorgunluk değilde beyincek yorgunluk çekiorum ondan da olabilir çünkü ellerimdede uyuşma başladı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?