2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
wosgicim tecrübeli annemmm sana bi şey sorucam . bu biberon ısıtıcı, steril cihazları, göğüs pompaları vs işe yarıyor mu almak gerekir mi canım ya ???

tatlım girdim haftana göre biraz fazla gösteriyor..açıklama olarak da: endişeye gerek yok, gebelikte kilo alımı ile ilgili konuyu okuyun diyor. ben ona bakar sana özelden gönderirim.

sahil derken esk deniz yok ama meşhur kokulu porsuk çayımız var

Kızlar eşim mesaj atmış yemeğini yediğini söylemiş.
Bende mesaj attım afiyet olsun kociş özledim seni diye.

Eşimin mesaj aynen şu.
Bende seni çok özledim bebeğim.Seni çok çok seviyorum canım.
Akşam koyun koyuna vadi izleriz hemi

Bugun vadi günü ve ben sevmediğim için hamişliğide bahane ederek genelde erkenden uyumayı tercih ediyorum.
Yorgun oluyorum son zamanlarda heran eşimin yanında olamıyorum.
Kıyamam kocişime ya.

Sende jest yapıver o zaman bu gece izle onunla da memnun olsun bak o seni memnun etmeye uğraşıyor

bizimde vadi gunumuz bugun benim uykum da gelmiyo o saatte mecbur alistim polati izlemeye napim

Çalışan annelerim ücretli izin almayı düşünüyor musunuz?

Ben böyle giderse 7. ayın sonunda işe veda edeceğim.
Eğer öyle olursada oğluşumun yanında yanlızca iki ay kalacağım.
Ama çok az geliyor bana.Bende ücretsiz izin mi alsam diye düşünüyorum.

ben ocak sonu ayrılacağım canım ücretli bitince de ücretsiz alacağım 2 yıl sadece ben olmak istiyorum bebeğimle. zaten burda bırakacağım kimsem yok. ellerin eline de vermek istemiyorum.

of ya en çokda balık ekmek gider

ufffffffffffff çok istedi canım be olsa da yesek

Sende jest yapıver o zaman bu gece izle onunla da memnun olsun bak o seni memnun etmeye uğraşıyor

Eşim gerçekden çok fena ya :) Böyle yapınca kıramıyacağımı biliyor.
Şimdi her perşembe eşim vadi izler mutlaka.Hemde kesintisiz:)
Neyse bende hamişliği bahane ederek yatıyorum dedim ya.
Ama eşim olmadan yatmıyorum.Eşim kırmıyor beni geliyor yanıma.
Sarılıyor sarmalıyor öpüyor kokluyor ama aklı vadide gözlerinden belli.
Geçen perşembe yine aynı durum uyuma numarası yaptım.
Kociş bakdım yavaştan yavaştan kalkıyor yanımdan.
Gözlerimi bir açtım.Hayatım nereye gidiyorsun oğluşu ve beni bırakıyor musun dedim.
Bastı kahkahayı :) Yok fıstığım olur mu burdayım diyor.
Dedim tamam kociş git izle kıyamam sana.Oğluşum ve ben bir başımıza uyuruz diyorum yine dayanamıyor.
En sonunda beni salona taşıdıda öyle izledi bende uyudum =)
bizimde vadi gunumuz bugun benim uykum da gelmiyo o saatte mecbur alistim polati izlemeye napim

Allah yardımcımız olsun kuzucum :)

wosgicim tecrübeli annemmm sana bi şey sorucam . bu biberon ısıtıcı, steril cihazları, göğüs pompaları vs işe yarıyor mu almak gerekir mi canım ya ???

konuya bodoslama dalıyorum :) bence biberon ısıtıcı tamamen hikaye; steril cihazlarına da hiç gerek yokmuş,dr.kadir tuğcu öyle yazmıştı. ama göğüs pompası benim hayat kurtarıcım olmuştu. bir yere gitmem gerektiğinde bebeğe süt bırakmak için ya da süt sıkıştığında açmak için faydalı oldu. tabi bir de işe başlayınca her gün yanımda götürüp günde iki defa çekip revirdeki dolapta saklamak için.

of ya en çokda balık ekmek gider

Tamda yerine eminönüne gideriz kız :) Benim işime yakın.Tranvayla 15 dk :)

ben ocak sonu ayrılacağım canım ücretli bitince de ücretsiz alacağım 2 yıl sadece ben olmak istiyorum bebeğimle. zaten burda bırakacağım kimsem yok. ellerin eline de vermek istemiyorum.

En güzelini yaparsın canım.
Benimki özel sektör.Stajer bakıyoruz şimdi dönemlik ben yokken işlere destek olsun diye.
Müdürümde ik ya şey dedi.Belki ersnil ücretsizde izin alır dönem bildirmiyelim dedi.
Benimde aklıma yattı.En azından 6 aylık olana kadar oğluşumla olsam ne güzel olur.
Bakıcak kişi konusunda sorunumuz yok şükür güveniyorum.Ama yinede bırakıp gitmek çok zor olacak.
SSk yı düşünmesem umrumda olmıcakda özel sigortamda var imkanlarından vazgeçmek istemiyorum.
Hakkımızda hayırlısı artık.

çok fenasın şekerim çokkkkkkkkkk :)) kıymetini bil valla

hımmm. bu dalış güzel oldu canım :) ısıtıcı ve steril cihazları geçtim. pompa için tavsiyen nedir. bin çeşit var. mekanik , elektirikli,yok şişeli yok poşetli ????
alayım fikirlerini ????

Tamda yerine eminönüne gideriz kız :) Benim işime yakın.Tranvayla 15 dk :)

ersnilllllllllllllllllllllllll bi kere eminönüne yakınsın diye hava atma taaammmm mııııı taam mıııı olan var olmayan var çok özledim oraları ve de balık ekmeği

canım oğlumda çalışmadığm için evde oğluşumu 2 yaşına kadar emzirdim sütümde akardı durgun değildi bu söylediklerinin hiç birini kullanmadım çok doğal bir dönem atlattım yani.şimdide çalışmayı düşünmüyorum bebeğime kendim bakacağım inş. kullananlar yorum yapsın tatlım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…