herşeyi kafana takıyorsun o yüzden sedacım ya( şu aldığın cd leri dinle bol bol canım
veeeeee sadece bebeğini düşün annesii
işyerinin bilgisayarıyla açılmadı bazı şeyler engelli çünkü ben kilo mu söylesem bakar mısınız ilk hamile kaldığım kilo 51.5 - şimdikiş kilo 66 sana zahmet ne diyor bana burdan paylaşırsan çok sevinirim :) teşekkürler şimdiden
Kitap oku,müzik dinle,sahilde yürü kafanı dağıt canım sitrese girme.
Ben en son pazartesi gittim canım biliyorsunuz o zaman 265 gr dedi yanlış hatırlamıyorsam.
19. haftamdaydım.
Yine yanlış hatırlamıyorsam senin haftanda bebeğim 212 grdı.
Ve doktor hiçde küçük demedi.Ayrıca sedagg'a katılıyorum söylediği gibi küçük olsa önlem alırdı.
Hiç korkutma kendini.
sahil derken esk deniz yok ama meşhur kokulu porsuk çayımız var
sahil derken esk deniz yok ama meşhur kokulu porsuk çayımız var
Kızlar eşim mesaj atmış yemeğini yediğini söylemiş.
Bende mesaj attım afiyet olsun kociş özledim seni diye.
Eşimin mesaj aynen şu.
Bende seni çok özledim bebeğim.Seni çok çok seviyorum canım.
Akşam koyun koyuna vadi izleriz hemi
Bugun vadi günü ve ben sevmediğim için hamişliğide bahane ederek genelde erkenden uyumayı tercih ediyorum.
Yorgun oluyorum son zamanlarda heran eşimin yanında olamıyorum.
Kıyamam kocişime ya.
Kızlar eşim mesaj atmış yemeğini yediğini söylemiş.
Bende mesaj attım afiyet olsun kociş özledim seni diye.
Eşimin mesaj aynen şu.
Bende seni çok özledim bebeğim.Seni çok çok seviyorum canım.
Akşam koyun koyuna vadi izleriz hemi
Bugun vadi günü ve ben sevmediğim için hamişliğide bahane ederek genelde erkenden uyumayı tercih ediyorum.
Yorgun oluyorum son zamanlarda heran eşimin yanında olamıyorum.
Kıyamam kocişime ya.
ahhh ah şekerim beterin beteri var onun da olmadığı yerler var.. kokulu mokulu su geçiyor mu şehrin içinden, geçiyor . bitmiştir
Ay biran nerde oturduğunu es geçmişim kuzucum:)
Gel istye inelim sahile.Çekirden çitletir çay keyfi yaparız :)
bizimde vadi gunumuz bugunbenim uykum da gelmiyo o saatte mecbur alistim polati izlemeye napim
sormayın ya walla bende müptelası oldm neyse benden size tio bu hafta zaza dayı ölüo
Çalışan annelerim ücretli izin almayı düşünüyor musunuz?
Ben böyle giderse 7. ayın sonunda işe veda edeceğim.
Eğer öyle olursada oğluşumun yanında yanlızca iki ay kalacağım.
Ama çok az geliyor bana.Bende ücretsiz izin mi alsam diye düşünüyorum.
of ya en çokda balık ekmek gider
Sende jest yapıver o zaman bu gece izle onunla da memnun olsunbak o seni memnun etmeye uğraşıyor
bizimde vadi gunumuz bugunbenim uykum da gelmiyo o saatte mecbur alistim polati izlemeye napim
wosgicim tecrübeli annemmm sana bi şey sorucam . bu biberon ısıtıcı, steril cihazları, göğüs pompaları vs işe yarıyor mu almak gerekir mi canım ya ???
of ya en çokda balık ekmek gider
ben ocak sonu ayrılacağım canım ücretli bitince de ücretsiz alacağım 2 yıl sadece ben olmak istiyorum bebeğimle. zaten burda bırakacağım kimsem yok. ellerin eline de vermek istemiyorum.
Eşim gerçekden çok fena ya :) Böyle yapınca kıramıyacağımı biliyor.
Şimdi her perşembe eşim vadi izler mutlaka.Hemde kesintisiz:)
Neyse bende hamişliği bahane ederek yatıyorum dedim ya.
Ama eşim olmadan yatmıyorum.Eşim kırmıyor beni geliyor yanıma.
Sarılıyor sarmalıyor öpüyor kokluyor ama aklı vadide gözlerinden belli.
Geçen perşembe yine aynı durum uyuma numarası yaptım.
Kociş bakdım yavaştan yavaştan kalkıyor yanımdan.
Gözlerimi bir açtım.Hayatım nereye gidiyorsun oğluşu ve beni bırakıyor musun dedim.
Bastı kahkahayı :) Yok fıstığım olur mu burdayım diyor.
Dedim tamam kociş git izle kıyamam sana.Oğluşum ve ben bir başımıza uyuruz diyorum yine dayanamıyor.
En sonunda beni salona taşıdıda öyle izledi bende uyudum =)
konuya bodoslama dalıyorum :) bence biberon ısıtıcı tamamen hikaye; steril cihazlarına da hiç gerek yokmuş,dr.kadir tuğcu öyle yazmıştı. ama göğüs pompası benim hayat kurtarıcım olmuştu. bir yere gitmem gerektiğinde bebeğe süt bırakmak için ya da süt sıkıştığında açmak için faydalı oldu. tabi bir de işe başlayınca her gün yanımda götürüp günde iki defa çekip revirdeki dolapta saklamak için.
Tamda yerine eminönüne gideriz kız :) Benim işime yakın.Tranvayla 15 dk :)
wosgicim tecrübeli annemmm sana bi şey sorucam . bu biberon ısıtıcı, steril cihazları, göğüs pompaları vs işe yarıyor mu almak gerekir mi canım ya ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?