2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

sağol canım gönlüne göre olur inşallah..

tamam canım ama insanın elinde olmuyor işte acaba fazla mı küçük diye endişe ediyorum ceviz yemiyordum ben bugün öğlen almaya gittim tuğba kuruyemişten onlarda çıldırmış 46 lira ceviz almadım başka kuruyemişçiden alır yerim bebişim için zorlarım yürüyüşte yapacağım ben kilo fazla almışım :)

eşiminde suçu var beni pimpirikli yapıyor küçük olur bu çocuk dedi içimi huzursuz etti seninkine kıyasla azıcık az gr mı neyse rabbim onu korusun yediklerim bebeğime yarasın büyüsün işallah

tatlım girdim haftana göre biraz fazla gösteriyor..açıklama olarak da: endişeye gerek yok, gebelikte kilo alımı ile ilgili konuyu okuyun diyor. ben ona bakar sana özelden gönderirim.
ok sağol tatlım biraz meyveyi kesmem lazım eve hemen tartı alacağım kilo kontolü için çok teşekkür ederim ilgin için

pompayı ne marka aldın ve nasıl bir model paylaşırmısın fikir olsun hangisi kullanışlı oluyorsa onu alalım çünkü bunlarda çok uçuk fiyatlarda mevcut, uygun olanlarıda mevcut ona göre bilgilenelim şimdiden ben çalışacağım için işyerinde sağıp bebeişime götüreceğim hergün

Biliyorum tatlım biliyorum :)

Ay ay kıyamam ben sana.Kız hiç hava atar mıyım.Keşke bir araya gelebilsekde hep birlikde zaman geçirebilsek.
Nede güzel olurdu.Hepimizin göbişler büyümüş dolaşıyoruz eminönünde fena dikkat çekerdik.
Birde bebişler doğdukdan sonra var tabi :) Paytak paytak yürürlerdi yanımızda oy oy.
O günleri görelim inşallah hayırlısıyla

ben sana bilgileri yolladım canım özelden . o fiyat fazla gerçekten. bende kabuklu almıştım o fiyata ufak bi çuvalla ama :))
tartı almak işine yarar bende sabah akşam tartılıyorum :)) kontrollü gidiyosun öyle olunca

eşiminde suçu var beni pimpirikli yapıyor küçük olur bu çocuk dedi içimi huzursuz etti seninkine kıyasla azıcık az gr mı neyse rabbim onu korusun yediklerim bebeğime yarasın büyüsün işallah

Hiç evham yapma bak ben o kadar evhamlıyım 10 günde bir doktorun yanındayım.
Ararım mesaj atarım sürekli sor sorarım.Küçük olsaydı söylerdi.Bence gayet normal.
5 günce 53 gr büyümüş düşün.Şimdi aradan 3 gün geçti dahada büyümüştür.
Tahmini rakamlar onlar.

Son düzenleme:

amin canım rabbim göstersin inşallah. ben zaten bebeğim doğduktan sonra (inş. sağlıkla ilerlerse) 3. ayında memlekete götüreceğim.. bizim inişlerimiz sabiha gökçen'e oluyor genelde bizde hemen balık muhabbetine üsküdar'a geçiyoruz sonra yola çıkıyoruz. kızıma bir bir tanıtıcam heryeri :))))))

evet tatlım kullanışlı ama adet olarak bol miktarda bulundurman gerekiyor;4-5 bazı günler için iyimser bir rakam oldu sanki haberin olsun

korkuyorum ya yolda falanda olursa birden en çok ondan korkuyorum
canım benim baş dönmesi normal;bazı dönemler hiç olmasa bile olmadık zamanda gelebiliyor
benim hamileliğin başından itibaren çok baş dönmem oldu tek başıma dışarıya çıkamadım bu nedenle (
yukarıya yada aşağıya bakmak da acayip baş döndürüyor (

öle galiba walla dikkat edicem bundan sonra seni aşı yarındı demi vnm

benim bir kilo fazlam varmış
bence gayet iyi canım bebeğin kilosu
aynı düşünce benide sarmıştı acaba zayıf mı diye bende 18+5 de gittim 220 gr dı burda 280 yazıyordu sonra başkalarının yorumlarını ve başka siterden doktor yorumlarına baktım normal olduğunu öğrendim hem kızlarında dediği gibi tahmini bir rakam bunlar sağlıklı olsunlarda 10-20 gr fazlalık yada eksiklik fark etmez
ben çalışmıcam canım bir daha bebeğim olacak benim işim artıksonra allah nasip ederse bir tane daha yaparım

kendimi gördüm canım sende
bende eşim yanımda yatmadan uyumazdım hamile kalmadan önce 10 dk yatıp yanımda giderdi
ama şimdi istemiyorum onu oğlum var benim o beni uyutur diyorumm

Ne hoş olur:)
Ben küçükken eminönünü çok uzak bir yer sanırdım.
Gözümde o kadar büyüktü yani.Bir kere gittiğimizi hatırlıyorum annem,babam,ben.
Kardeşim babamın işi kendine ait olduğu için dükkanda kalmışdı.
Keşke kardeşimde gelseymiş.Eşim istli değil normalde.Ama benden daha iyi biliyordu.
Kocişle öğrendim diyebilirim istyi.Tabi işin karşıya taşınmasınında faydası oldu.
Taksime 5 dk.Eminönüne tranvayla 15 dk.Beşiktaşa otobüsle 10 dk :)
Çoğu arkadaşım hala bilmez buraları.O yüzden bende oğluşumu gezdiricem.
Hele hayalimizdeki gibi arabamızıda alırsak çok rahat edicez.

evet tatlım kullanışlı ama adet olarak bol miktarda bulundurman gerekiyor;4-5 bazı günler için iyimser bir rakam oldu sanki haberin olsun

iyice gözümü korkutmaya başladın canım ya:18::18::18:ama ne yapalım alıcaz artık en büyük hazinemiz o bizim herşeyi tam olsun
sanırım ilk üç ay için 20-30 adet adet tulum almam lazım benimmmm

herşey gönlüne göre olsun inşallah :)) bende anadolu tarafını daha iyi bilirdim. eşim de karşıyı öğretti. eminönü bana da küçükken çoookk uzak ve karmakarışık gelirdi :)

hadi ya :18: amanınnnnn !! sürekli ona çalışacağız demektir bu . tırstım :44:

iyice gözümü korkutmaya başladın canım ya:18::18::18:ama ne yapalım alıcaz artık en büyük hazinemiz o bizim herşeyi tam olsun
sanırım ilk üç ay için 20-30 adet adet tulum almam lazım benimmmm

çok beğendiğiniz şeylerin yanında bir iki parça da ucuz yollu tulumlardan da alın;kusabilir,çişi-kakası bulaşabilir yedeği bol olsun (
içine çıt çıtlı badylerden alıcaksınız zaten, alt üst takımlardan da korkmayın :))
haa birde 40 günde herşey küçülmeye başlıyor;eşden dosttan gelen hediye kıyafet olursa beğenmemezlik yapmayın koyun dursun kenarda olmadık anda hayat kurtarır

​Teşekkür ederim tatlım. Verilmiş sadakam varmış. Sizlerden uzak olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…