kızlar iş yeri çok yoğun bugün. geçmişten üç sayfa okudum. selam vermeden de çıkmayayım dedim.
bende 6 ay aylıksız izin alayım diyorum.oğluşuma bakacak birini bulursam 6 ayın sonunda paşa paşa dönerim işime. aksini düşünmek istemiyorum, en büyük korkum bakıcı şimdilik
çok kıyafet almicam şimdilik ilk 6 aylık kısmı alsam yeter diyorum nasılsa önü yaz, oğluşumla geze geze, zevkine göre alırız :)
tartılmayı hep unutuyorum ben. bu ara öyle çok yedim ki göbeğim küçük geliyor, kasım kasım kasılıyor. ütüsüz çarşafları katlarken karşılıklı çekiştirirz ya onun gibi. göbekaltı ağrım bayağı belirgin bir hal aldı, otururken kalkarken hissettiriyor hep.
laterne yarın aşı gününmüş, kolay gelsin canım, sağlıkla
umut_ege işi bırakıyormuşsun doğumdan sonra. oğlunla doya doya zaman geçireceksin o zaman. ne mutlu sana. imzanda gördüm. ben de KAAN koymak istiyorum oğluşumun adını ama eşimi hala razı edemedim. nasılsa daha güzel bir isim bulamayacak :)
herkese iyi akşamlar
ben çalışmıcam canım bir daha bebeğim olacak benim işim artıksonra allah nasip ederse bir tane daha yaparım
kendimi gördüm canım sende
bende eşim yanımda yatmadan uyumazdım hamile kalmadan önce 10 dk yatıp yanımda giderdi
ama şimdi istemiyorum onu oğlum var benim o beni uyutur diyorumm
kızlar iş yeri çok yoğun bugün. geçmişten üç sayfa okudum. selam vermeden de çıkmayayım dedim.
bende 6 ay aylıksız izin alayım diyorum.oğluşuma bakacak birini bulursam 6 ayın sonunda paşa paşa dönerim işime. aksini düşünmek istemiyorum, en büyük korkum bakıcı şimdilik
çok kıyafet almicam şimdilik ilk 6 aylık kısmı alsam yeter diyorum nasılsa önü yaz, oğluşumla geze geze, zevkine göre alırız :)
tartılmayı hep unutuyorum ben. bu ara öyle çok yedim ki göbeğim küçük geliyor, kasım kasım kasılıyor. ütüsüz çarşafları katlarken karşılıklı çekiştirirz ya onun gibi. göbekaltı ağrım bayağı belirgin bir hal aldı, otururken kalkarken hissettiriyor hep.
laterne yarın aşı gününmüş, kolay gelsin canım, sağlıkla
umut_ege işi bırakıyormuşsun doğumdan sonra. oğlunla doya doya zaman geçireceksin o zaman. ne mutlu sana. imzanda gördüm. ben de KAAN koymak istiyorum oğluşumun adını ama eşimi hala razı edemedim. nasılsa daha güzel bir isim bulamayacak :)
herkese iyi akşamlar
yanlı hatırlamıyorsam Elif'ti tatlım:26:
sen nereye gidiyorsun?ben mail büyük ermana gidiyorum;kaydım oradaydı aldırmadım bu tarafa
​Kızlar 6 Aralık ta detaylı renkli usg randevum var. Ücreti 19TL imiş. Resim ve cd istersem 300 TL imiş. Aradaki farka inanamadım. Ne yapacağıma da karar veremedim?
​Kızlar 6 Aralık ta detaylı renkli usg randevum var. Ücreti 19TL imiş. Resim ve cd istersem 300 TL imiş. Aradaki farka inanamadım. Ne yapacağıma da karar veremedim?
benim gittiğim boynerin karşısında olan..adını bilmiorum ama ara sokakda bi yerde bizimki 9 nolu asm galiba
Ohhh en güzelini yaparsın canım :) Ben oğluşumu kucağıma alayımda sağlıkla şuan ikinci çocuk aklımın ucundan geçmiyor.
Daha yaşım 23 eşim 25.Evleneli yeni 1 yıl oldu.Ve biz daha tatile bile çıkamadık.Bir çok şeyi erteledik.Bütün yaz tatili planlarımız suya düştü.
Oğluşuma değer tabi ama,yinede cıks düşünmüyorum.
Kız yok ben kocişimi yine bırakamam heralde.
Eşimin öyle arkadaş ortamı yok istde.Senede bir kere arkadaşları geliyor eşleriyle kalıyor birlikde gezip tozuyoruz.
Onun dışında eşim evden işe işden eve.O yüzden bu kadar çok düşüyoruz belkide birbirimize.
Eşim benim galeride bilgi işlemde çalışıyor.Arada müşteri geldikçe satış yapıyor prim alıyoruz:)
Neyse inanın bana her akşam hiç şaşmaz hangi müşteriler gelmiş satışlar olmuş mu hangi araba kaça verilmiş.
Hangi fiyattan ne kadara indirilmiş hepsini biliyorum :) Yolda yürürken bende araba modellerine bakar oldum.
Artık maçdan nefret etmeme rağmen kocişle maç izliyorum :) Poziyonları öğrendim bende yorum yapıyorum.
Koşmuyor bizimkiler hayatım orta sahadan çıkmıyor adamlar bak karşı taraf nasıl atak yapıyor gibi yorumlar yapıyorum.
Gol pozisyonlarını değerlendiriyorum :)
Eşimle aynı zamanda çok iyi arkadaşız galiba :)
herşey gönlüne göre olsun inşallah :)) bende anadolu tarafını daha iyi bilirdim. eşim de karşıyı öğretti. eminönü bana da küçükken çoookk uzak ve karmakarışık gelirdi :)
Sen dünden beri neden benimle konuşmuyosun bakiim. Bi geçmiş olsun bile demedin bana :26:
forumdan çıkmam lazım çıkamıyorum bir türlü
ben de bir gün eşimle maç izlerken "devre arası üstlerini değiştiriyor di mi bunlar, terli terli durmasınlar üşütürler" dedim. o günden beri yanında ben varken maç izlemiyor
hanipeks çok büyük geçmiş olsun canım ya.
arada ciddi fiyat farkı var. sanki fotoğrafçıya gidiyorsun da bebek albümü hazırlıyorlar
forumdan çıkmam lazım çıkamıyorum bir türlü
ben de bir gün eşimle maç izlerken "devre arası üstlerini değiştiriyor di mi bunlar, terli terli durmasınlar üşütürler" dedim. o günden beri yanında ben varken maç izlemiyor
Cok tatlisinizinsAllah biran once sinyal verir.
Bu arada ne tur muzik dinliyorsunuz?bi kac ornek verebilir misiniz?Ben arastirmadayim su anda bir kac tanesini ozellikle cok dinleyip dogumdan sonra ogluma dinletmek istiyorum,tanidiklari seslerde sakinlesiyorlarmis.
canım bana istiyormusun diye bir soru sorulmadı açıklamısını yaptı dr resim ve cd verilecek dedi
randevu alırkende 210 tl diye söyledi asistanı
heycanla bekliyorum o günü açıp açıp izlerim artık ben iş yerinde
Oy oy neyin var kuzucum.
Ben kaçırmışım heralde o kısmı kız.
En son benim ilaç alma muhabbeti yaptık onu hatırlıyorum.
Bende senin işler yoğun sanıyorum.Arada gelip kayboluyorsun.
Hatta dua bölümünde bakdım hanipeks duruyor dedim bizim kız çocukları gezmeye mi çıkardı acaba diye.
Hiç konuşmaz olur muyum seninle aşk olsun.
tatlım ekran görüntüsünü kameraya kaydedebilirsin;olmaz mı??
Ben de çok şaşırdım, afalladım ama bir yandan da cd si olanları kıskanıyorum ben de akşamları çınarımı izlemek istiyorum.
Ohhh en güzelini yaparsın canım :) Ben oğluşumu kucağıma alayımda sağlıkla şuan ikinci çocuk aklımın ucundan geçmiyor.
Daha yaşım 23 eşim 25.Evleneli yeni 1 yıl oldu.Ve biz daha tatile bile çıkamadık.Bir çok şeyi erteledik.Bütün yaz tatili planlarımız suya düştü.
Oğluşuma değer tabi ama,yinede cıks düşünmüyorum.
Kız yok ben kocişimi yine bırakamam heralde.
Eşimin öyle arkadaş ortamı yok istde.Senede bir kere arkadaşları geliyor eşleriyle kalıyor birlikde gezip tozuyoruz.
Onun dışında eşim evden işe işden eve.O yüzden bu kadar çok düşüyoruz belkide birbirimize.
Eşim benim galeride bilgi işlemde çalışıyor.Arada müşteri geldikçe satış yapıyor prim alıyoruz:)
Neyse inanın bana her akşam hiç şaşmaz hangi müşteriler gelmiş satışlar olmuş mu hangi araba kaça verilmiş.
Hangi fiyattan ne kadara indirilmiş hepsini biliyorum :) Yolda yürürken bende araba modellerine bakar oldum.
Artık maçdan nefret etmeme rağmen kocişle maç izliyorum :) Poziyonları öğrendim bende yorum yapıyorum.
Koşmuyor bizimkiler hayatım orta sahadan çıkmıyor adamlar bak karşı taraf nasıl atak yapıyor gibi yorumlar yapıyorum.
Gol pozisyonlarını değerlendiriyorum :)
Eşimle aynı zamanda çok iyi arkadaşız galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?