2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
​Kızlar 6 Aralık ta detaylı renkli usg randevum var. Ücreti 19TL imiş. Resim ve cd istersem 300 TL imiş. Aradaki farka inanamadım. Ne yapacağıma da karar veremedim?

Fiyatı eğer resim ve cd almazsan çok uygunmuş canım.
Bizde öyle bir seçenek olduğunu sanmıyorum.
Direk resim ve cd veriyor doktorum.
Arkadaşımında doktoruydu aynı zamanda ondan biliyorum.
Yaşkalık 9 ay önce arkadaşım 200 tlye yaptırmışdı.
Kızı şu anda 6 aylık.Bende heyecanla o günü bekliyorum.
Kasım sonundaki kontrolde alıcaz randevumuzu.
Arkadaşıma kızın çok tatlı aynı sana benziyor demil hakikatende öyle.
Arkadaşım çok belli oluyor çok şaşırıcaksın diyor.

Bu arada canım ben aradaki fiyat farkına göz yumar alırdım.
Ama illada orda yaptırman gerekmiyorsa en azından 100 lira daha aşağı yapıyor benim hastanem ve birçok hastane.

Benim de özel sigortam var 300 ödicem ama 1 hafta sonra bana 225ini geri yatıracaklar, 75 e gelmiş olacak, özel sigortanın karşılayacağından emin değilim sadece

Benimde özel sigortam var ama hamilelikde ilgili hiç bir şeyi karşılamıyor.
Planlı olmadığı için onu dahil ettirmemişdim.Şirketten var çünkü sigortam.
Dahil ettireyim dedim ama en az 1 yıl sonra kullanırsın dediler.Eh o zamana doğum yapmış oluyorum zaten hayırlısıyla :)

ben randevu alırken cd ile ilgili bşy sormadılar radyoloji uzmanına mı gidiyorsunuz sizde?ben 140 TL ödeyeceğim sizce cd olma ihtimali var mıdır

Sordum kızlar bana cd veriyormuş vede resimde veriyormuş.

Hanipekscim bu arada yazdıklarına bakdım başın ağrıyormuş kuzum çok geçmiş olsun bidenem.

Bende çıkıyorum kızlar iyi akşamlar yarın görüşürüz...

Akşama kayınvalidem çağırdı yemek derdi yok yaşasın :)

Canım bir şey çekmişti laf arasında söylemiştim yapmış allah razı olsun :)
Öpüldünüz çok çok.

tatlım ekran görüntüsünü kameraya kaydedebilirsin;olmaz mı??
cd için ekstra uğraşıyorlarmış galiba,kontrol sırasındakileri kaydetmiyorlarmış..

İzin verirler mi ki?

Evet ben de şaşırdım zaten nası ya 19 mu dedim Ben de çok istiyorum ama bebeğin sağlığı daha önemli o 300 liraya ihtiyacını daha kaliteli karşılarız diye düşünüyorum, ama bi yandan da hergün bebeğimizi izleme düşüncesi beni cezbediyor.

Benimki karşılıyor şükür, bir tek psikoloğu ve estetiği karşılamıyor. Hatta bebek doğunca hemen onunki de başlıyor. Eşime ve ailesine banka yapıyor özel sigortayı biz çok cuzi 20-30 tl gibi bir katılım payı ödüyoruz.

Kizlarr ben geldim.pazarda ne ciciler fardi aman yareppim

Hanipeks damdan düşme konuna dalayım cd hakkında ne sorarsan söylerim kızımın var.
300 tl değecek mı asla fotoların birleşmesi
Çekinme bak sor

ben randevu alırken cd ile ilgili bşy sormadılar radyoloji uzmanına mı gidiyorsunuz sizde?ben 140 TL ödeyeceğim sizce cd olma ihtimali var mıdır

dayanamadım sordum yokmuş cd (

e cd resim yoksa 19 tl benimki yazık günah değilmi 140 tl ye

Şekerim benim ikili testtede cd vardı resimler vardı.
Dur bende sorayım merak ettim şimdi.

Ohhhhhhhhh 2li testte vardı ha, ne kadardı 2li test peki?

Sordum kızlar bana cd veriyormuş vede resimde veriyormuş.

Hanipekscim bu arada yazdıklarına bakdım başın ağrıyormuş kuzum çok geçmiş olsun bidenem.

Kız ölüyodum ne başağrısı, 3 ihlas 1 fatiha okuyacaktınız az daha bana

YA CD YE YAZABİLİYORLARSA usb bellek götürelim ona kaydetsinler, ama hamileyiz diye bu kadar da vurulmaz ki insana. gelen vuruyor giden vuruyor

​Anaaa çok iyi fikir flash disk götürelim daha kolay kullanırız.

Kizlarr ben geldim.pazarda ne ciciler fardi aman yareppim

Hanipeks damdan düşme konuna dalayım cd hakkında ne sorarsan söylerim kızımın var.
300 tl değecek mı asla fotoların birleşmesi
Çekinme bak sor

​hadi ya fotoların birleşmesi mi, böyle kımıl kımıl video değil mi yani?

Mezosumm balik mı istedinay canım ya
Boşver cok kötü kokuyor Eminönü Bizm pazarda bile vardı amaan ayaklarım belime degerek kactim

Bak ne diycem sana;
Bu aksam ne yiyeceksen,misal makarna"niyet ettim balik ekmek yemeye di"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…