2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kesinlikle katılıyorum sana tartı şart yoksa alır başını gider bu kilolar

slm kızlar yine ne çok yazmışsınız 30 sayfa okumaya gözüm kesmedi çok yorgun hissediyorum kendimi.iki gün sonra dr teyzemize gideceğiz inş kızımı görcem özledim ne kadar oldu acaba kilosu boyu ?

Hanipeks video gülüm ama toplasan 3-4 dk anca zaten bebek cok oynamıyor suyu ısınıyor diye uzun cekemiyorlar.
Aynı görüntüyü sen zaten çekerken izleyeceksin onlar pespese montajlar 15 dk olur sana.sanaverdikleri fotolar yeter hayatim yinede sen bilirsin , 300 e deger mı

çok fazla demişler ya ben cd ve fotonun bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum zaten verildiğini de bilmiyordum cahil kalmışım :)
ama bilmiyorum da sanırım almam zaten babası ve annesi onu görecek önemli olan o o parayla kuzuma bişeyler alırım diye düşünüyorum babamız ne düşünür bilmiyorum ama ben bu fiyata almayacağım. cep telefonuyla babamız videoya alır oda olur :)) tabi doktor izin verirse[/QUOTE]

bence izin vermek durumunda çünkü bebek size ait. resim ve foto hakkı sizde.

öpücük 5 tl yazan mama önlükleri var ya bebişlere onlardan takarız detaylı ultrason masrafını amorti ettiririz doğumdan sonra. şaka bir yana doktora gittiğimde bana nasıl bir fatura çıkaracak hiç bir fikrim yok. detaylı ultrasona girmek istiyorum ama fiyat bu kadar farkediyorsa video olmasa da olur bence. nikah videomu bir kez izledim evlendikten sonra

bilmiyorum belkide yeterince duygusal değilim

Ama resim de vermeyecekler üüüüüüüüüüüüüüüü

​hadi ya fotoların birleşmesi mi, böyle kımıl kımıl video değil mi yani?

hanipeksim biz 16. haftada yaptırdık cd de verdiler ve hareketli video tabiki.yoksa ne anlamı varki.yalnız çok pahalı demişler size gerçi bulunugunuz ile görede değişir biz 50 tl ye yaptırdık ve cd de bu fiyata dahildi

Ama resim de vermeyecekler üüüüüüüüüüüüüüüü

ben doktora geçen randevuda steteskop alsam eve bebişin kalp atışlarını her istediğimde dinleyebilir miyim dedim. ne yazık ki hayır, sadece bağırsak hareketlerini dinleyebilirsin dedi. ama ben onun orda olup olmadığını bilmek istediğimde hemen öğrenebilmek istiyorum

Voltajimmmmm ne aldın ne aldın ne aldın

Kızıma bir terlik bir pijama takımı aldim.ogluma pantif.bebise cırt kiz bebe takmlari 7.5 lira hemde yumuşacik penyesi Neler var neler hastane çıkışları vardı senin kundaktan vardı kiz 20 tl dedi sen kaça aldın .dedim kuşumu kazikladilar mı acep

Ben bir de Adanadaki diğer hastanelere sorayım o zaman belki daha hesaplıdır gider orada yaptırırım

Hayırlı olsun kuzular güle güle giysin.

çok internette dolaşan mı çok gezen mi ucuza alır gibi oldu bu. bir ay kendimi tutayım ben de çarşı pazar gezeceğim.

kızlar mesai bitti. ben evin yolunu tutuyorum. herkese iyi geceler

Ben bir de Adanadaki diğer hastanelere sorayım o zaman belki daha hesaplıdır gider orada yaptırırım

Bende onu soracaktım sadece renkli görüntüyü alacağım diye detayliyi aksatma hayatım.renkliyi istedin yer keyfi bile yapar

çok internette dolaşan mı çok gezen mi ucuza alır gibi oldu bu. bir ay kendimi tutayım ben de çarşı pazar gezeceğim.

kızlar mesai bitti. ben evin yolunu tutuyorum. herkese iyi geceler

Kiz dur Hayatım geceletme hemen yeni geldim eve
Cikamayana net iyi ama görerek birde ben acayip pazarlık yapmadan almam öyle tadı bir başka
Yoksa bebek arabasını bile netten almıştım

Voltajj hayorli olsun kiz cicilerin, anam ben de su cinsiyeti ogrensem de bi alisverise ciksam yetti gari gerci erkek ama iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…