Kizlarr ben geldim.pazarda ne ciciler fardi aman yareppim
Hanipeks damdan düşme konuna dalayım cd hakkında ne sorarsan söylerim kızımın var.
300 tl değecek mı asla fotoların birleşmesi
Çekinme bak sor
kesinlikle katılıyorum sana tartı şart yoksa alır başını gider bu kilolarben sana bilgileri yolladım canım özelden . o fiyat fazla gerçekten. bende kabuklu almıştım o fiyata ufak bi çuvalla ama :))
tartı almak işine yarar bende sabah akşam tartılıyorum :)) kontrollü gidiyosun öyle olunca
Bana da sormadılar, ben randevuyu aldım ne kadar ödeyeceğim dedim? 19 tl dedi. nasıl olur dedim bütün özel hastaneler 200-300 tl talep ediyor dedim. cd ve foto isterseniz bizde de 300 dedi
çok fazla demişler ya ben cd ve fotonun bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum zaten verildiğini de bilmiyordum cahil kalmışım :)
ama bilmiyorum da sanırım almam zaten babası ve annesi onu görecek önemli olan o o parayla kuzuma bişeyler alırım diye düşünüyorum babamız ne düşünür bilmiyorum ama ben bu fiyata almayacağım. cep telefonuyla babamız videoya alır oda olur :)) tabi doktor izin verirse
Hanipeks video gülüm ama toplasan 3-4 dk anca zaten bebek cok oynamıyor suyu ısınıyor diye uzun cekemiyorlar.
Aynı görüntüyü sen zaten çekerken izleyeceksin onlar pespese montajlar 15 dk olur sana.sanaverdikleri fotolar yeter hayatim yinede sen bilirsin , 300 e deger mı
​hadi ya fotoların birleşmesi mi, böyle kımıl kımıl video değil mi yani?
Ama resim de vermeyecekler üüüüüüüüüüüüüüüü
Voltajimmmmm ne aldın ne aldın ne aldın
hanipeksim biz 16. haftada yaptırdık cd de verdiler ve hareketli video tabiki.yoksa ne anlamı varki.yalnız çok pahalı demişler size gerçi bulunugunuz ile görede değişir biz 50 tl ye yaptırdık ve cd de bu fiyata dahildi
Kızıma bir terlik bir pijama takımı aldim.ogluma pantif.bebise cırtkiz bebe takmlari 7.5 lira hemde yumuşacik penyesi Neler var neler hastane çıkışları vardı senin kundaktan vardı kiz 20 tl dedi sen kaça aldın .dedim kuşumu kazikladilar mı acep
Kızıma bir terlik bir pijama takımı aldim.ogluma pantif.bebise cırtkiz bebe takmlari 7.5 lira hemde yumuşacik penyesi Neler var neler hastane çıkışları vardı senin kundaktan vardı kiz 20 tl dedi sen kaça aldın .dedim kuşumu kazikladilar mı acep
Ben bir de Adanadaki diğer hastanelere sorayım o zaman belki daha hesaplıdır gider orada yaptırırım
çok internette dolaşan mı çok gezen mi ucuza alır gibi oldu bu. bir ay kendimi tutayım ben de çarşı pazar gezeceğim.
kızlar mesai bitti. ben evin yolunu tutuyorum. herkese iyi geceler
Bende onu soracaktım sadece renkli görüntüyü alacağım diye detayliyi aksatma hayatım.renkliyi istedin yer keyfi bile yapar
Kiz ben bebise almadım birsey,benim olan bebislere aldım sizi çatlatmak gibi olmasınVoltajj hayorli olsun kiz cicilerin, anam ben de su cinsiyeti ogrensem de bi alisverise ciksam yetti garigerci erkek ama iste
Kiz ben bebise almadım birsey,benim olan bebislere aldım sizi çatlatmak gibi olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?