2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Esraa kızıma bir terlik aldım Na elim kadar yokGörsen ayaklarını yere vura vura ağlarsın ben giyeceğim diye

kiz anamm yirim onlari

ben de 2 kizim bi oglum olsun istiyorum bakalim Allah nasip ederse insallah, biz de oyleyiz 2 kiz kardes kuccugu de oglan, guzel oluyo ozellikle 2 kiz

Selam kızlar gelemedim uzun zamandır bu arada bende bebişimin cinsiyetini öğrendim. Allahın izniyle minik bir prensesim daha olacak

selam kızlar , valla bizim dr 5 boyutlu ultrason her gittiğimizde muayne görüntüleri ile cd,güzel foto hem renkli hem renksiz kartlara basılmış şekilde dosya ile veriyor.küçük ince ultrason kağıdıda değil üstelik uçma riski de yok 120 tl muayne 1 de kontrol oluyor

cikolata yedim tekmiklemeye basladi gene benimki agzinin tadini biliyor sipa iki gundur hareketlendi masallah ya

Selam kızlar gelemedim uzun zamandır bu arada bende bebişimin cinsiyetini öğrendim. Allahın izniyle minik bir prensesim daha olacak

Gözün Aydın canım sağlıklı bir gebelik ve dogum olsun
İki kiz daha keyifli , bende o keyfi yasayacağım nasipte

Kimin Kaç Salat-ı Tefriciyesi Eksik :

Vitamin....................................250
Tul...........................................20

kızlar bu akşam için son demiştik,okuyabildiniz mi?yarın sıkışmayalım bir eksik sizinkiler kaldı (

canım benim sadece son 50 kaldı onları şimdi okuyorum bitirince haber edecektim

Evet sekerim 5 tl kadar kaziklamislar bu kuşu :). İcim gitti pazar gezesim var benimde

Esraa kızıma bir terlik aldım Na elim kadar yokGörsen ayaklarını yere vura vura ağlarsın ben giyeceğim diye

Bende istiyom kuzuma ((
Bugun kıskanç günümdeydim zaten

kızlar uzunca bir süredir uğrayamıyorum sayfaya, umarım hepiniz iyisinizdir. geçmişi okuyacağım şimdi biraz... hepinizi öpüyorum, çok özledim muhabbetinizi.

kızlar uzunca bir süredir uğrayamıyorum sayfaya, umarım hepiniz iyisinizdir. geçmişi okuyacağım şimdi biraz... hepinizi öpüyorum, çok özledim muhabbetinizi.

Hoşgeldin canım,umarım iyisindir.En kısa zamanda dön tekrar

mrb kızlar ben bu topiğe ilk defa 12.haftamda yazmıştım. ve uzun zamandır internete girme şansım olmadığından topiği takip edemiyodum,bnm hamileliğim riskli geçiyodu o zamanlar şükürler olsun ki şimdi 17+6 olduk bebeğimin kız olduğunu öğrendik ve artık bu forumu sürekli takip etmeye çalışacağım merak ettiğim, öğrenmek istediğim ve sizlerinde yaşadığnız benzer şeyleri paylaşmak istedğim çok şey var umarım aranızda olmaktan mutlu oluruz inş. biçok nisan anneleri ile ilgili topik buldum ama en aktifi burası galiba

Hoşgeldin...
Geçmiş olsun.Hayırlı gebelik ve doğum olsun inşallah...

Aynı fikirdeyim.
Pompayı bende düşünmüştüm,kızım küvözdeyken hastanede pompayla alıyorlardı,bebişimi kucağıma aldırmamışlardı :)
Evde tirleyle denedim iğrenç birşey tirle.Çok tırt.göğsüm sütten şişerdi gece yarısı boşaltmaya hastaneye...

geçmiş olsun canım; bitti gitti inşallah.prensesin için ayrıca tebrikler.
en aktif topik tabiki burası bak gecenin yarısı oldu burda hala birileri var.
uykum kaçtı ne yapsam dedim yarın için yemek yaptım başka ne yapsam dedim koştur koştur buraya geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…