- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
hee catliyoz biraz ama neyse
Esraa kızıma bir terlik aldım Na elim kadar yokGörsen ayaklarını yere vura vura ağlarsın ben giyeceğim diye
Hanipeks video gülüm ama toplasan 3-4 dk anca zaten bebek cok oynamıyor suyu ısınıyor diye uzun cekemiyorlar.
Aynı görüntüyü sen zaten çekerken izleyeceksin onlar pespese montajlar 15 dk olur sana.sanaverdikleri fotolar yeter hayatim yinede sen bilirsin , 300 e deger mı
Selam kızlar gelemedim uzun zamandır bu arada bende bebişimin cinsiyetini öğrendim. Allahın izniyle minik bir prensesim daha olacak
Kimin Kaç Salat-ı Tefriciyesi Eksik :
Vitamin....................................250
Tul...........................................20
kızlar bu akşam için son demiştik,okuyabildiniz mi?yarın sıkışmayalım bir eksik sizinkiler kaldı(
Kızıma bir terlik bir pijama takımı aldim.ogluma pantif.bebise cırtkiz bebe takmlari 7.5 lira hemde yumuşacik penyesi Neler var neler hastane çıkışları vardı senin kundaktan vardı kiz 20 tl dedi sen kaça aldın .dedim kuşumu kazikladilar mı acep
Esraa kızıma bir terlik aldım Na elim kadar yokGörsen ayaklarını yere vura vura ağlarsın ben giyeceğim diye
Evet sekerim 5 tl kadar kaziklamislar bu kuşu :). İcim gitti pazar gezesim var benimde
Bende istiyom kuzuma((
Bugun kıskanç günümdeydim zaten
kızlar uzunca bir süredir uğrayamıyorum sayfaya, umarım hepiniz iyisinizdir. geçmişi okuyacağım şimdi biraz... hepinizi öpüyorum, çok özledim muhabbetinizi.
mrb kızlar ben bu topiğe ilk defa 12.haftamda yazmıştım. ve uzun zamandır internete girme şansım olmadığından topiği takip edemiyodum,bnm hamileliğim riskli geçiyodu o zamanlar şükürler olsun ki şimdi 17+6 olduk bebeğimin kız olduğunu öğrendik ve artık bu forumu sürekli takip etmeye çalışacağım merak ettiğim, öğrenmek istediğim ve sizlerinde yaşadığnız benzer şeyleri paylaşmak istedğim çok şey var umarım aranızda olmaktan mutlu oluruz inş. biçok nisan anneleri ile ilgili topik buldum ama en aktifi burası galiba
Hoşgeldin...
Geçmiş olsun.Hayırlı gebelik ve doğum olsun inşallah...
konuya bodoslama dalıyorum :) bence biberon ısıtıcı tamamen hikaye; steril cihazlarına da hiç gerek yokmuş,dr.kadir tuğcu öyle yazmıştı. ama göğüs pompası benim hayat kurtarıcım olmuştu. bir yere gitmem gerektiğinde bebeğe süt bırakmak için ya da süt sıkıştığında açmak için faydalı oldu. tabi bir de işe başlayınca her gün yanımda götürüp günde iki defa çekip revirdeki dolapta saklamak için.
çok kıyafet almicam şimdilik ilk 6 aylık kısmı alsam yeter diyorum nasılsa önü yaz, oğluşumla geze geze alırız
mrb kızlar ben bu topiğe ilk defa 12.haftamda yazmıştım. ve uzun zamandır internete girme şansım olmadığından topiği takip edemiyodum,bnm hamileliğim riskli geçiyodu o zamanlar şükürler olsun ki şimdi 17+6 olduk bebeğimin kız olduğunu öğrendik ve artık bu forumu sürekli takip etmeye çalışacağım merak ettiğim, öğrenmek istediğim ve sizlerinde yaşadığnız benzer şeyleri paylaşmak istedğim çok şey var umarım aranızda olmaktan mutlu oluruz inş. biçok nisan anneleri ile ilgili topik buldum ama en aktifi burası galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?