2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Günaydınlar annecikler
Biz bebişimle zor kalkıp işe geldik ama Babişkomuz mesaj atmış "Bebişimi ve annesini çok seviyorum"
Yüzümde tebessüm yapıştı kaldı bugün su gibi geçer artık...

Günaydın anneleeer bugün kızımla doktora gidicez görcem bugün yavrumuuu :)))) herkese bebişini görmüş kadar mutlu huzurlu sağlıklı günler diliyorum

Selam kızlar gelemedim uzun zamandır bu arada bende bebişimin cinsiyetini öğrendim. Allahın izniyle minik bir prensesim daha olacak

Hayırlı uğurlu olsun prensesleriniz arkadaşlar.

kızlar uzunca bir süredir uğrayamıyorum sayfaya, umarım hepiniz iyisinizdir. geçmişi okuyacağım şimdi biraz... hepinizi öpüyorum, çok özledim muhabbetinizi.

Sen nasılsın asıl canım? Merak ediyoruz böyle uzun ara vermeyin.

​5 boyutlu mu? O nasıl bişeymiş?

Günaydınlar annecikler
Biz bebişimle zor kalkıp işe geldik ama Babişkomuz mesaj atmış "Bebişimi ve annesini çok seviyorum"
Yüzümde tebessüm yapıştı kaldı bugün su gibi geçer artık...

günaydın güzellerim gününüz güzel olsun inşallah

Günaydın anneleeer bugün kızımla doktora gidicez görcem bugün yavrumuuu :)))) herkese bebişini görmüş kadar mutlu huzurlu sağlıklı günler diliyorum

Sizlere de günaydın kızlar.

BoO selam söyle yeğenimize, güzel haberlerle dön inşş.

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn

Sorunsuz Hayırlı berektlerden yararlandığımız güzel bir Cuma günümüz olsun inşallah...​

benimde bebeğim popodan karnıma doğru yükselmeye başlamış :)))) nihayet !! çok özledim ya göresim var ama daha 15 gün var kontrole.. kızlar bi de ben her gün aşağıdaki takvimi kopyalayıp eşime mail atıyorum bebişin gelişiminden haberdar olsun diye

Bugün benim doğum günüm

HAPİDE BÖRTDEY TUUUU YUUU =))) KUZUMMM SEVDİKLERİNLE NİCE SENELERE İNŞALLAH HAYIRLI ÖMÜRLER VERSİN ALLAHIM

bende onu düşünüyorum canım şimdiden zaten. ayrıca bu gidişimde yatmıycam yani kusura bakmasın ağdacı hnm artık arkayı nası halledicek bakcaz. o kadar tecrübelilerdir heralde

bencede ben hala gitmedim üstleri makinayla almaya çabaladım da cırt alamadım bi tane ilginç başlıgı var benim makinanın acıtmıo jilet gibi sertte cıkartmıo ama kökten almıo kesio sanırım ucu çıkan kıllar için makinaya adaya gelmiyorlarya onunla aldım ama bu hafta giderim valla yok rahat edemezsem o baslıgı sevdim devam =)

kuzummmm kurban olaydımm bi gün giremedim neler olmuşş ayy canım benim yaa bende dün aksam iş çıkısı acile gittim ama doktoru begenmedim muayene olmadım =) suratsız bir adam var nie gelionuz der gibi o varmış bi kez felaket sancım vardı gittim korkuyorum bi kez düşük yaptım bunda elimde olmadan panikliyorum nevar die sordu direk adam dedşim cok sancım var baygınlık hissi gibi bi his sürekli kasımın 5inde gel ultrasona gir dedi gönderdi acile gittim ama bakmadı bile baktım yine o giriş yaptırmadım annem dio ki acilde doktor seçende bir seni gördüm dio =)kuzumm iyisin demi simdi kıyamam sanaa lan =)

Günaydın mis kokulu anneler ,hayırlı cumalar...
Allahım bügünde neşeli uyandim ben ya

ben bunu nasıl kaçırdım ya.. eve gidince ton balıklı salata yaptım kesti isteğimi canım :)) ama niyet mevzusu güzelmiş :)) artık öyle yaparım daha kolay :)
dün akşam misafir vardı altı aylık bebekleriyle.. aman Allahım akşam gittiklerinde ağlayacaktım nerdeyse nolur bizde kalsın diye.. oyna oyna bittim tükendim o gülüşleri varyaaa.... voltajjjjj hemen doğsun istiyorummmmmmm

günaydınn ballarım peteklerim kızlar dün iş yerinde sürekli net kesildi geldiğinde de donuo du bide ay bası maas oldugu için nefes alamadık maası ceken ödeme yapmaya gelio =)dün genel olarak iyiydim ama sol kasık bölgemde felaket bir sancı var bi kaç haftadır böyle orda içi su dolu bir torba varmış şişmiş ben adım attıkca patlayacakmış gibi oluyor sol ayagımı hareket ettirirken çok canım acıyor aksam da işten çıktım kocam aradı ki ben fabrikadayım 6 gibi çıkarım bekleme die benim anahtarımda annemdeydi hava buz gibi kaldım öyle allahtan tam çarsının ortasında iş yeri biraz caddede yürüdüm annemi aradım akm nin orası anneme yakın caddeninde sonu dedim oraya dogru gel bende geliyorum bulusup bize gidelim kapıda kaldım die annem hemen çıktı dün birazcıkda topuklu ayakkabı giyinmiştim ama kalın topuk evle iş yerinin arası 10 dk oldugu için giydim ne bileyim kapıda kalacagımı =) bi cadde boyu yürüdüm maası cekeyim bari dedim sıra bekledim o arada arkadasın calıstıgı yere bi girdim üşüyünce annem geldi o arada akm ile devlet hastanesi hemen yan yana benim o söylediğim sancı arttı dedim anneme gel bi acile baktıralım oda girdim ki leventciğim yok acilde suratsız ayhan varmış uyuz adamın teki sanki silah zoruyla bu işi yaptırıolar ayy bende sinirlerimi bozmamak için hiç giriş yaptırmadım annem diyor ki acile gelip doktor seçen bir seni gördÜm dio dedim simdi öküz gibi davranacak ben gerileceğim kavga edeceğim gerek yok dedim çok sıkışmıştım ihtiyacımı giderdim o işe yaradı hastane azıcıkta ısındık =)) ayaklarım çok acıyordu nasıl gittim bilmiyorum neyse eve geldik annem haç hurması getirmişti bebeğe çok yararlıymış leventcim doktorcum söylemişti onu yedim 20lik dişim yan dişime baskı yaptıgı için çürümüş müdahale etmiyorlar haftalardır çekiyorum tatlı yiyincede dişim tuttu gece sabaha kadar salonda ağlamaktan iflahım söküldü kendim sökesim geldi hiç uyuyamadım sabah oldu kalktım işe geldim hala aynı iş yerinde çok kötü sağ tarafım uyuşuk migrenim tutacak die korkuyorum bir puacayı yiyemedim hala bebeğim ac kalacak die korkuyorum kızlar ne yapmalıyım diştekiler doktorum onay verdiği halde müdahale etmediler çekin dedim kurtulabilecek bir diş kanal yapılır doğumu bekle dogacak emzirmeyi bekle ben ne yapacağım kızlar yüzüm çok acıyor bademciklerim şişti dişimden kulağıma dokunamıyorum yüzüm uyuşuk resmen sabaha kadar tuz bastım dişime duymuştum biraz hafifletio uyuyayım diorum namümkün uyunmuyor 1 dk sürmüor geri şiddetleniyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…