Selam kızlar gelemedim uzun zamandır bu arada bende bebişimin cinsiyetini öğrendim. Allahın izniyle minik bir prensesim daha olacak
mrb kızlar ben bu topiğe ilk defa 12.haftamda yazmıştım. ve uzun zamandır internete girme şansım olmadığından topiği takip edemiyodum,bnm hamileliğim riskli geçiyodu o zamanlar şükürler olsun ki şimdi 17+6 olduk bebeğimin kız olduğunu öğrendik ve artık bu forumu sürekli takip etmeye çalışacağım merak ettiğim, öğrenmek istediğim ve sizlerinde yaşadığnız benzer şeyleri paylaşmak istedğim çok şey var umarım aranızda olmaktan mutlu oluruz inş. biçok nisan anneleri ile ilgili topik buldum ama en aktifi burası galiba
kızlar uzunca bir süredir uğrayamıyorum sayfaya, umarım hepiniz iyisinizdir. geçmişi okuyacağım şimdi biraz... hepinizi öpüyorum, çok özledim muhabbetinizi.
selam kızlar , valla bizim dr 5 boyutlu ultrason her gittiğimizde muayne görüntüleri ile cd,güzel foto hem renkli hem renksiz kartlara basılmış şekilde dosya ile veriyor.küçük ince ultrason kağıdıda değil üstelik uçma riski de yok 120 tl muayne 1 de kontrol oluyor
Günaydınlar annecikler
Biz bebişimle zor kalkıp işe geldik ama Babişkomuz mesaj atmış "Bebişimi ve annesini çok seviyorum"
Yüzümde tebessüm yapıştı kaldı bugün su gibi geçer artık...
günaydın güzellerim gününüz güzel olsun inşallah
Günaydın anneleeer bugün kızımla doktora gidicez görcem bugün yavrumuuu :)))) herkese bebişini görmüş kadar mutlu huzurlu sağlıklı günler diliyorum
Günaydın anneleeer bugün kızımla doktora gidicez görcem bugün yavrumuuu :)))) herkese bebişini görmüş kadar mutlu huzurlu sağlıklı günler diliyorum
Sana dediğimi yaptın mı canım
Bugün benim doğum günüm
bende onu düşünüyorum canım şimdiden zaten. ayrıca bu gidişimde yatmıycam yani kusura bakmasın ağdacı hnm artık arkayı nası halledicek bakcaz. o kadar tecrübelilerdir heralde
Arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Kurucumuzun eşi hastaneye yatmıştı, kurucumu sabah alıp okula getirecektim, 10 gibi çıktım, hastaneye vardım, hastane benim kontrole gittiğim hastane zaten. Park yeri bulamadım ne de olsa 10-15 dak sürer işim diye bir arabanın çıkışını engelleyecek şekilde parkettim. Kurucumla buluştuk, dün 4lü test sonucumun çıktığını (sonucun iyi olduğunu söylemişlerdi) söylemek için aradılar. Ben de gitmişken dedim sonucu göstereyim. Bekleme alanında beklerken burnuma bir koku geldi ve başım dönmeye başladı. O sırada yanımda duran kadınlar hanımefendi iyi misiniz hemşire çağıralım mı dediler. Ben de yok istemem girecem zaten doktorun yanına şimdi dedim ve kapısı açıldı içerdeki hasta çıktı dışarı, hemşire beni almaya geldi, dr birden yüzümün halini gördü, ben içeri girdim sandalyeyi tuttum ve yığıldım. Dr ve hemşire hemen sedyeye aldı, tansiyonumu ölçtüler 8-4. Hemen acile haber verdiler. Kusacak gibi oldum devamlı (o his hala var ama kusamadım bir türlü.). Hemen hasta bakıcı beni tekerlekli sandalye ile acile götürdü. Bu arada nefes alamamaya başladım. Hemen yatırdılar, yatağın etrafındaki perdeleri çektiler, tansiyonumu tekrar ölçtüler 11-7 çıktı ama ben kötüydüm hala, hemen oksijen tüpü başladılar, serum taktılar, kan aldılar diğer kolumdan - bir türlü damar yolunu bulamadılar önce kan fışkırdı çarşafa, panik yaşattılar bana, meğerse tansiyon düşünce damar yolu bulmak zorlaşırmış sonradan öğrendim - bi yandan başka doktor ekg çekti. Çıldıracak gibi oldum, dedim herkes koştuğuna göre bana bir şeyler oluyor. Elim karnımda bağırdım herkese ben hamileyim bana ilaç vermeyin diye -minoset plus vakasından sonra daha pimpirikliyim ilaç konusunda- yarım saat geçti, eşim geldi ben başladım ağlamaya sinirlerim bozuldu, dilim damağım kurudu. Eşim gelince kurucuma dedim siz gidin okula diye. Sağolsun kayıt işlemlerimle felan uğraşmış hep. Tabi bu arada bir de hastane anons yapmaz mı bizim arabanın plakasını, o stres arasında bir de hemşirelere benim araba tüh napcam ben şimdi felan dedim, anahtarı verin güvenlik çeker dediler, güvenlikte hastanenin kilometrelerce uzağına götürmüş maşallah. Neyseki eşim gelince ben sakinleştikten sonra gitti getirdi. Eşim gidince de bebeciyi ve laterneyi aradım, helallik isteyeyim diyededim laterneye 3 ihlas 1 elham okuyun bana sonra kaynımı aradık o geldi kız arkadaşıyla. Onlar da gelince eşimi gönderdim iyiyim diye, yazık müşterilerine randevu vermiş telefonları susmadı, bir de beni öyle hortumlar arasında görünce çok kötü oldu. 1 saat kadar sonra serum bitti, test sonuçlarım çıktı hepsi iyiymiş. Bu arada belirteyim sabah kahvaltımı yapmıştım kızlar, iyiki de yapmışım daha kötü olabilirdim. Doktorun tahmini bu yaşadığım 2. migren vakası. Biliyorsunuz şiddetli geçiriyorum hele ki adet dönemlerimde ilki yüzüm morarmıştı neredeyse ve bugünkü serüven de bir koku ile başladı. (nescafe 3ü 1 arada gelmiş o esnada bekleme salonuna, kurucum söyledi, koku onun kokusuymuş)
Kaynım beni okula bıraktı, eve gitsem daha kötü olcam, burda en azından yemeğimi felan getirdiler, oturdum odamda işlerimi yaptım. Şimdi herkes çıktı, sizinle paylaşayım diye kitledim okulu içerden size yazıyorum. Eşim de erken çıkmış eve varmak üzereymiş, ben de çıkayım artık, hepinizi öpüyorum, çok teşekkür ederim dualarınız ve beni merak ettiğiniz için.
Laterne bebeci ve naz teşekkür ederim aramışsınız mesaj atmışsınız. Hepinize sevgiler.
Mezosumm balik mı istedinay canım ya
Boşver cok kötü kokuyor EminönüBizm pazarda bile vardı amaan ayaklarım belime degerek kactim
Bak ne diycem sana;
Bu aksam ne yiyeceksen,misal makarna"niyet ettim balik ekmek yemeye di"
Bunu demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?