2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kiz bir paragraf koy virgül koy gözüm pir pir etti, ben ayfonumlan giriyorum zor okudum hıh

Gecmis olsun canım 20 lik dış kurtulsa ne kurtulmasa ne o hep basık ,ezik ,geride,küçük kalacak
Çekerlerse çektir derim ama cekİlİnce eti daha cok acıyor ya ben yeğenime soracaktım kanal tedavisini unuttum bak
Ben bunu doguram tüm damak yaptircam gece bardağa koyarım sabah tak
Bıktım disten

Afiyet olsun tatlım
Bebis kendinin ki olunca neye gulecegini falanda biliyorsun,
O daha başka da

bitti bitti hemen okudum alınca okuyamamış olsam haber ederdim merak etme ...Allah kabul etsin inşallah :)

Voltajım Allaha şükürler olsun Tefriciyemiz tamamlandı :)) bağışlamasını yine sen yapar mısın?ben daha önce hiç Tefriciye bağışlamadım bir eksiğim olur diye korku geldi içime bak;tüm gece Tefriciye yetişmedi korkusuyla uyudum uyandım kabusum oldu valla (
bir daha çarşamba akşamı son yapalım bari,aynı stresi bu bünye bir daha kaldırır mı bilmem (

Salat-ı Tefriciye okuyan okumaya niyetlenen herkesden Allah Razı olsun inşallah..
Allah Kabul Etsin İnşallah..

günaydın, hayırlı cumalar kızlar

bugün allah nasip ederse bebeğimi görcem. allahım inşallah sağlıklıdır. çok korkuyorum. :18:
akşam stresten ishal oldum ya. benim bu doktor fobisi nolcak böyle?
kızlar dua edin benim içinde nolur :26:

bitti bitti hemen okudum alınca okuyamamış olsam haber ederdim merak etme ...Allah kabul etsin inşallah :)

canım okudum bitti demeden kimsenin aldığını okunmuş listesine yazmıyoruz;Allah korusun unutan olur,hastalanan olur,vs. vs. haberimiz olmaz eksik bağışlama yapmayalım diye..
okumadığını düşündüğümüz yada yetiştiremeyip haber veren kişilerin yerine el birliği ile okuyup toparlıyoruz..

Allah kabul etsin inşallah

bugün allah nasip ederse bebeğimi görcem. allahım inşallah sağlıklıdır. çok korkuyorum. :18:
akşam stresten ishal oldum ya. benim bu doktor fobisi nolcak böyle?
kızlar dua edin benim içinde nolur :26:

herşey güzel olacakkkkk :)) hadi git de gör bakalım kuzucuğun ne yapıyor. hem belki cinsiyet değişmiştir

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn

Sorunsuz Hayırlı berektlerden yararlandığımız güzel bir Cuma günümüz olsun inşallah...​

KIZLARRRR HERKESE GÜNAYDIN.. HAFTANIN SON GÜNÜ ÇOK MUTLUYUM

Günaydın mis kokulu anneler ,hayırlı cumalar...
Allahım bügünde neşeli uyandim ben ya

günaydın kızlarrrrr

günaydın anneler çok mutluyum bugun cumaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sizlere de günaydın kızlar

Saol canım benim. Şimdi iyiyim demeyi çok isterdim ama malesef değilim.

Hanipekss cok güldüm sana

Hayır var da ben mi bilmiyorum ?:18:

kızlarrrr....
2 dr. birden gidiyorum ya özeldekinin dün kont. vardı ve ailecek gittik oğluk kıkır kıkır izledi 4 boyutlu ult. resmen izledik kıvrılarak yatıyo parmakları çok güzel kulağı kürek kemiği hele bi de poposunu dönüp top gibi çıkarttı gülmekten.........çok şükür rabbim.....amniyon sıvısı güzel dedi rahim ağzı kapalıymış,385 gram olmuş bebbiş nabzıda 154 dü herşey yolundaymış şükür....
bel ağrım var 10 yıllık fıtığım var onu sordum bi de çişim var hissimi sordum baskıdan olur dedi.2li-3 lü testlerim yapılmıştı,indirect coombs yapılmıştı sırada 1 ay sonra ayrıntlı ult. varmış bi merkezde çekilecek

egomego çok geçmiş olsun diş ağrısı çok kötü.
ben tam döllenme zamanından birkaç gün sonra kanal tedavisi yaptırmışım.
hamile oldğumu öğrendiğimde bişey olacak diye çok korktum.
2 kadın doğumcuda bişey olmaz o dönemde kalbi bile atmıyor deyince rahatlamıştım.
hem artık hamileykende dişe müdahale ediliyor demişti.

keşke haber etseydim....Allah kabul etsin inşallah...... şimdi ne okuyalım ......iyi oluyor böyle devam edelim inşallah......

:)))) bende dün gece kontrol ettim yoksa kalanı alacaktım artık ...
Bagislariz kiz copy pasteAynı şekil cok bir fark yok aslında...
Cumadan evvel bağışlarım tatlım...

Canimm...Sabaha kadar oğluna baktım oynadım :)
Adı görkem utku veya umut tu anaaaamm.esmer ama kirpikleri falan Gor ok ,gözler sürmeli he cok tombis degildi ama uzun,ağzı neyim cocoman kiz nasil öptüm

41 kere maşallah ne güzel büyümüş bebişin
Allah hep böyle güzel haberlerini duyurmayı nasip etsin inşallah

Günaydın annişler ve bebişler

Hayırlı cumalar ...:81:

Sağlıklı,huzurlu,keyifli bir gün olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…