- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Afiyet olsun tatlımben bunu nasıl kaçırdım ya.. eve gidince ton balıklı salata yaptım kesti isteğimi canım :)) ama niyet mevzusu güzelmiş :)) artık öyle yaparım daha kolay :)
dün akşam misafir vardı altı aylık bebekleriyle.. aman Allahım akşam gittiklerinde ağlayacaktım nerdeyse nolur bizde kalsın diye.. oyna oyna bittim tükendim o gülüşleri varyaaa.... voltajjjjj hemen doğsun istiyorummmmmmm
Kimin Kaç Salat-ı Tefriciyesi Eksik :
Vitamin....................................250
Tul...........................................20
kızlar bu akşam için son demiştik,okuyabildiniz mi?yarın sıkışmayalım bir eksik sizinkiler kaldı(
bitti bitti hemen okudum alınca okuyamamış olsam haber ederdim merak etme ...Allah kabul etsin inşallah :)
bugün allah nasip ederse bebeğimi görcem. allahım inşallah sağlıklıdır. çok korkuyorum. :18:
akşam stresten ishal oldum ya. benim bu doktor fobisi nolcak böyle?
kızlar dua edin benim içinde nolur :26:
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Sorunsuz Hayırlı berektlerden yararlandığımız güzel bir Cuma günümüz olsun inşallah...
KIZLARRRR HERKESE GÜNAYDIN.. HAFTANIN SON GÜNÜ ÇOK MUTLUYUM
Günaydın mis kokulu anneler ,hayırlı cumalar...
Allahım bügünde neşeli uyandim ben ya
günaydın kızlarrrrr
günaydın anneler çok mutluyum bugun cumaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kuzummmm kurban olaydımm bi gün giremedim neler olmuşşayy canım benim yaa bende dün aksam iş çıkısı acile gittim ama doktoru begenmedim muayene olmadım =) suratsız bir adam var nie gelionuz der gibi o varmış bi kez felaket sancım vardı gittim korkuyorum bi kez düşük yaptım bunda elimde olmadan panikliyorum nevar die sordu direk adam dedşim cok sancım var baygınlık hissi gibi bi his sürekli kasımın 5inde gel ultrasona gir dedi gönderdi acile gittim ama bakmadı bile baktım yine o giriş yaptırmadım annem dio ki acilde doktor seçende bir seni gördüm dio =)kuzumm iyisin demi simdi kıyamam sanaa lan =)
Hanipekss cok güldüm sana
keşke haber etseydim....Allah kabul etsin inşallah...... şimdi ne okuyalım ......iyi oluyor böyle devam edelim inşallah......canım okudum bitti demeden kimsenin aldığını okunmuş listesine yazmıyoruz;Allah korusun unutan olur,hastalanan olur,vs. vs. haberimiz olmaz eksik bağışlama yapmayalım diye..
okumadığını düşündüğümüz yada yetiştiremeyip haber veren kişilerin yerine el birliği ile okuyup toparlıyoruz..
Allah kabul etsin inşallah
:)))) bende dün gece kontrol ettim yoksa kalanı alacaktım artık ...Voltajım Allaha şükürler olsun Tefriciyemiz tamamlandı :)) bağışlamasını yine sen yapar mısın?ben daha önce hiç Tefriciye bağışlamadım bir eksiğim olur diye korku geldi içime bak;tüm gece Tefriciye yetişmedi korkusuyla uyudum uyandım kabusum oldu valla(
bir daha çarşamba akşamı son yapalım bari,aynı stresi bu bünye bir daha kaldırır mı bilmem(
Salat-ı Tefriciye okuyan okumaya niyetlenen herkesden Allah Razı olsun inşallah..
Allah Kabul Etsin İnşallah..
günaydın, hayırlı cumalar kızlar
bugün allah nasip ederse bebeğimi görcem. allahım inşallah sağlıklıdır. çok korkuyorum. :18:
akşam stresten ishal oldum ya. benim bu doktor fobisi nolcak böyle?
kızlar dua edin benim içinde nolur :26:
ama ben oğlumada çok alıştım tatlım yaherşey güzel olacakkkkk :)) hadi git de gör bakalım kuzucuğun ne yapıyor. hem belki cinsiyet değişmiştir
kızlarrrr....
2 dr. birden gidiyorum ya özeldekinin dün kont. vardı ve ailecek gittik oğluk kıkır kıkır izledi 4 boyutlu ult. resmen izledik kıvrılarak yatıyo parmakları çok güzel kulağı kürek kemiği hele bi de poposunu dönüp top gibi çıkarttı gülmekten.........çok şükür rabbim.....amniyon sıvısı güzel dedi rahim ağzı kapalıymış,385 gram olmuş bebbiş nabzıda 154 dü herşey yolundaymış şükür....
bel ağrım var 10 yıllık fıtığım var onu sordum bi de çişim var hissimi sordum baskıdan olur dedi.2li-3 lü testlerim yapılmıştı,indirect coombs yapılmıştı sırada 1 ay sonra ayrıntlı ult. varmış bi merkezde çekilecek
kızz neredeydin sen??tul'a yazarken aklıma sen geldin şimdi...günaydın kızlar..ben geldim nasılsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?