Euzûbillâhimineşşeytanirracîm Bismillahirrahmanirrahim.
Ya Rabbî...
Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.
Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.
Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...
Ya Rab ! Dogum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta dogum nasib eyle.
Ya Rab ! Sen çaresizlere caresin,biz aciziz.Sen veren,affedensin affet bizi allahım...
Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı saglikla sihhatle kucaklarımıza almamızı nasib eyle.
Ya Rab ! Katinamm ve Perilous annemize ve diğer saglık için senden şifa,medet bekleyen annelerimize şifa ver.Dertsiz annemizin yüreğinden kederi al,kazasiz belasiz donder...
Âmin ...
Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...
sağolun kızlar..hayır boyadan olmadı..keşke üşütseydim..yapılan tetenoz bebeğimi ve beni çok etkiledi..hem ateş hem baş dönmesi tansiyon düşüklüğü sıtma hepsi bianda oldu.sistik olmusum ama aşıyı bünyem kaldıramamıs.bebeğimin çok sağlıklı oldugunu düşünürken meğersem rahatsızlanmış oda ateşten..bunları tekrar düşündükçe deli oluyorum..lütfen gerekmedikçe tetenoz vurulmayın kızlar..aşı yapılan kolum hala ağrıyor.bebeğim şuan iyi hamdolsun..tamamen olmasada daha iyiyim şimdi..sizler nasılsnız..yaramaz bişi yok değilmi..
kızlar bu sabah tartıda 70 i gördüm
özel mesaj yetkim yokmuş; o yüzden buaradan yazıyorum canım; benim eksik bilgiler şu şekilde:
bebeğin ismi : selin (olacak inşallah)
kilo: 64-71
ağzına sağlık canım allah kabul etsin. Amin.voltajım şimdiden allah kabul etsin o zaman..
Sen duasını yaparken ben de sağlık ocağına gidip aşımı olacağım ve kısmetse kalp atışlarını dinleyeceğim
Dönüşte misafirim olacak akşama kadar giremem bir daha..
kızlar şimdilik allaha emanet olun....ben çıkıyorum şimdilik dua için toplanıcaz cuma vakti arkadaşlarla,hepinizi ekliycem duama. Rabbim sağlıkla kavuşup sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evlatlarımızı....eşleimizi başımızdan-yavrularımızı kucaklarımızdan eksik etmesin......görüşürüz.
çok rahatsızlandım kötü günler geçirdim..39,5 ateşle acile gittim..raporum bitti işe döndüm..allah bebeklerimizi bize bağışlasın.
kızlarrrr....
2 dr. Birden gidiyorum ya özeldekinin dün kont. Vardı ve ailecek gittik oğluk kıkır kıkır izledi 4 boyutlu ult. Resmen izledik kıvrılarak yatıyo parmakları çok güzel kulağı kürek kemiği hele bi de poposunu dönüp top gibi çıkarttı gülmekten.........çok şükür rabbim.....amniyon sıvısı güzel dedi rahim ağzı kapalıymış,385 gram olmuş bebbiş nabzıda 154 dü herşey yolundaymış şükür....
Bel ağrım var 10 yıllık fıtığım var onu sordum bi de çişim var hissimi sordum baskıdan olur dedi.2li-3 lü testlerim yapılmıştı,indirect coombs yapılmıştı sırada 1 ay sonra ayrıntlı ult. Varmış bi merkezde çekilecek
günaydın, hayırlı cumalar kızlar
Bugün allah nasip ederse bebeğimi görcem. Allahım inşallah sağlıklıdır. çok korkuyorum. :18:
Akşam stresten ishal oldum ya. Benim bu doktor fobisi nolcak böyle?
Kızlar dua edin benim içinde nolur :26:
[/center]
[/sıze]
sizlere de günaydın kızlar
saol canım benim. şimdi iyiyim demeyi çok isterdim ama malesef değilim.
hayır var da ben mi bilmiyorum ?:18:
benimde bebeğim popodan karnıma doğru yükselmeye başlamış :)))) nihayet !! çok özledim ya göresim var ama daha 15 gün var kontrole.. Kızlar bi de ben her gün aşağıdaki takvimi kopyalayıp eşime mail atıyorum bebişin gelişiminden haberdar olsun diye
hapide börtdey tuuuu yuuu =))) kuzummm sevdiklerinle nice senelere inşallah hayırlı ömürler versin allahım
bencede ben hala gitmedim üstleri makinayla almaya çabaladım da cırt alamadım bi tane ilginç başlıgı var benim makinanın acıtmıo jilet gibi sertte cıkartmıo ama kökten almıo kesio sanırım ucu çıkan kıllar için makinaya adaya gelmiyorlarya onunla aldım ama bu hafta giderim valla yok rahat edemezsem o baslıgı sevdim devam =)
kuzummmm kurban olaydımm bi gün giremedim neler olmuşşayy canım benim yaa bende dün aksam iş çıkısı acile gittim ama doktoru begenmedim muayene olmadım =) suratsız bir adam var nie gelionuz der gibi o varmış bi kez felaket sancım vardı gittim korkuyorum bi kez düşük yaptım bunda elimde olmadan panikliyorum nevar die sordu direk adam dedşim cok sancım var baygınlık hissi gibi bi his sürekli kasımın 5inde gel ultrasona gir dedi gönderdi acile gittim ama bakmadı bile baktım yine o giriş yaptırmadım annem dio ki acilde doktor seçende bir seni gördüm dio =)kuzumm iyisin demi simdi kıyamam sanaa lan =)
günaydın mis kokulu anneler ,hayırlı cumalar...
Allahım bügünde neşeli uyandim ben ya
günaydınn ballarım peteklerim kızlar dün iş yerinde sürekli net kesildi geldiğinde de donuo du bide ay bası maas oldugu için nefes alamadık maası ceken ödeme yapmaya gelio =)dün genel olarak iyiydim ama sol kasık bölgemde felaket bir sancı var bi kaç haftadır böyle orda içi su dolu bir torba varmış şişmiş ben adım attıkca patlayacakmış gibi oluyor sol ayagımı hareket ettirirken çok canım acıyor aksam da işten çıktım kocam aradı ki ben fabrikadayım 6 gibi çıkarım bekleme die benim anahtarımda annemdeydi hava buz gibi kaldım öyle allahtan tam çarsının ortasında iş yeri biraz caddede yürüdüm annemi aradım akm nin orası anneme yakın caddeninde sonu dedim oraya dogru gel bende geliyorum bulusup bize gidelim kapıda kaldım die annem hemen çıktı dün birazcıkda topuklu ayakkabı giyinmiştim ama kalın topuk evle iş yerinin arası 10 dk oldugu için giydim ne bileyim kapıda kalacagımı =) bi cadde boyu yürüdüm maası cekeyim bari dedim sıra bekledim o arada arkadasın calıstıgı yere bi girdim üşüyünce annem geldi o arada akm ile devlet hastanesi hemen yan yana benim o söylediğim sancı arttı dedim anneme gel bi acile baktıralım oda girdim ki leventciğim yok acilde suratsız ayhan varmış uyuz adamın teki sanki silah zoruyla bu işi yaptırıolar ayy bende sinirlerimi bozmamak için hiç giriş yaptırmadım annem diyor ki acile gelip doktor seçen bir seni gördüm dio dedim simdi öküz gibi davranacak ben gerileceğim kavga edeceğim gerek yok dedim çok sıkışmıştım ihtiyacımı giderdim o işe yaradı hastane azıcıkta ısındık =)) ayaklarım çok acıyordu nasıl gittim bilmiyorum neyse eve geldik annem haç hurması getirmişti bebeğe çok yararlıymış leventcim doktorcum söylemişti onu yedim 20lik dişim yan dişime baskı yaptıgı için çürümüş müdahale etmiyorlar haftalardır çekiyorum tatlı yiyincede dişim tuttu gece sabaha kadar salonda ağlamaktan iflahım söküldü kendim sökesim geldi hiç uyuyamadım sabah oldu kalktım işe geldim hala aynı iş yerinde çok kötü sağ tarafım uyuşuk migrenim tutacak die korkuyorum bir puacayı yiyemedim hala bebeğim ac kalacak die korkuyorum kızlar ne yapmalıyım diştekiler doktorum onay verdiği halde müdahale etmediler çekin dedim kurtulabilecek bir diş kanal yapılır doğumu bekle dogacak emzirmeyi bekle ben ne yapacağım kızlar yüzüm çok acıyor bademciklerim şişti dişimden kulağıma dokunamıyorum yüzüm uyuşuk resmen sabaha kadar tuz bastım dişime duymuştum biraz hafifletio uyuyayım diorum namümkün uyunmuyor 1 dk sürmüor geri şiddetleniyorrr
günaydın anneleeer bugün kızımla doktora gidicez görcem bugün yavrumuuu :)))) herkese bebişini görmüş kadar mutlu huzurlu sağlıklı günler diliyorum
mrb kızlar ben bu topiğe ilk defa 12.haftamda yazmıştım. Ve uzun zamandır internete girme şansım olmadığından topiği takip edemiyodum,bnm hamileliğim riskli geçiyodu o zamanlar şükürler olsun ki şimdi 17+6 olduk bebeğimin kız olduğunu öğrendik ve artık bu forumu sürekli takip etmeye çalışacağım merak ettiğim, öğrenmek istediğim ve sizlerinde yaşadığnız benzer şeyleri paylaşmak istedğim çok şey var umarım aranızda olmaktan mutlu oluruz inş. Biçok nisan anneleri ile ilgili topik buldum ama en aktifi burası galiba
[ı]selam kızlar gelemedim uzun zamandır bu arada bende bebişimin cinsiyetini öğrendim. Allahın izniyle minik bir prensesim daha olacak[/ı]
Eki Görüntüle 553633 kızlar oğluşumun ilk kıyafeti akşam eve giderken aldım paket yaptırdım yemek falan yaptım sofralar kurdum kocişimi beklidum geldi masanın üstüne koydum paketi bu ne dedi sana aldım dedim hemen açtı baktı biliodum bugün cinsiyetini öğrendiğini falan dedi sarıldık hüzünlendik biraz 2 oğlanla naparız falan die gelecek hakkında yorumlar falan yaptık öle yani güzel bir akşamdı.oğluşumda kardeşine isim bulma telaşında halası aradı az önce isim beğenmiyormuş bide kardeşim kız erkek değil diyormuş
naz canım herkes yemekte bir ben burdayım galiba. Sen nasılsın bebişimiz nasıl tatlım.
Ben daha iyiyim canım gıcık geldiği zaman kötü oluyorum.
sağol canım benim. Ben de tulumlara takmış durumdayım bi de şunları aldım.
Eki Görüntüle 553445 Eki Görüntüle 553446 Eki Görüntüle 553447 Eki Görüntüle 553448
Euzûbillâhimineşşeytanirracîm Bismillahirrahmanirrahim.
Ya Rabbî...
Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.
Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.
Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...
Ya Rab ! Dogum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta dogum nasib eyle.
Ya Rab ! Sen çaresizlere caresin,biz aciziz.Sen veren,affedensin affet bizi allahım...
Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı saglikla sihhatle kucaklarımıza almamızı nasib eyle.
Ya Rab ! Katinamm ve Perilous annemize ve diğer saglık için senden şifa,medet bekleyen annelerimize şifa ver.Dertsiz annemizin yüreğinden kederi al,kazasiz belasiz donder...
Âmin ...
çılgınlar gibi acıktım.. sanırsın günlerce aç bırakıldım hücrede o derece. beslenme saati kızlarrrrrrrrrrrrr :)))))))) herkese afiyet olsun
Gelir Gelmez fâtihanı oku,menüde ne vardı söyle sekerim
Arkadaşlar net gidip geliyor yazdıklarım siliniyor gönderemeden kusuruma bakmayın inşallah düzelir. Inşallah iyisinizdir.
euzûbillâhimineşşeytanirracîm bismillahirrahmanirrahim.
Ya rabbî...
Evvel hz.muhammed(sav) bu kutlu meclis'imizden haberdar eyle.o'na sonuz ve selam olsun.
Ya rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.
Ya rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...
Ya rab ! Dogum anında ;"ya rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta dogum nasib eyle.
Ya rab ! Sen çaresizlere caresin,biz aciziz.sen veren,affedensin affet bizi allahım...
Ya rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı saglikla sihhatle kucaklarımıza almamızı nasib eyle.
Ya rab ! Katinamm ve perilous annemize ve diğer saglık için senden şifa,medet bekleyen annelerimize şifa ver.dertsiz annemizin yüreğinden kederi al,kazasiz belasiz donder...
âmin ...
kızlar bakın bunlarda benim yeni cicilerimEki Görüntüle 554506 Eki Görüntüle 554507
kızlar bu sabah tartıda 70 i gördüm
merhaba kızlar uzun süredir pc yoktu giremedim dilerim kötü bişey yoktur.. herkes iyidir...
Bilmek,öğrenmek istemiyorum. :83:Kilomu kontrol edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?