2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
çılgınlar gibi acıktım.. sanırsın günlerce aç bırakıldım hücrede o derece. beslenme saati kızlarrrrrrrrrrrrr :)))))))) herkese afiyet olsun

Selam kızlar ben geldim.

Bugun işlerim çok yoğun.Mutabakat yapıyorum firmalarla,ödeme topluyorum.
Çok yoruldum ama öğlen nasıl oldu anlamadım.Kocişide ikna edemedim haftaya doktora randevu almaya.
Zamanını bekle hatun çok sık doktora gidiyorsun dedi 1 Aralık'a alıcam randevuyu kocişde gelcek.
Bakalım artık sabredicez ne yapalım.

Son düzenleme:
Euzûbillâhimineşşeytanirracîm Bismillahirrahmanirrahim.
Ya Rabbî...

Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.

Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.

Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...

Ya Rab ! Dogum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta dogum nasib eyle.

Ya Rab ! Sen çaresizlere caresin,biz aciziz.Sen veren,affedensin affet bizi allahım...

Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı saglikla sihhatle kucaklarımıza almamızı nasib eyle.

Ya Rab ! Katinamm ve Perilous annemize ve diğer saglık için senden şifa,medet bekleyen annelerimize şifa ver.Dertsiz annemizin yüreğinden kederi al,kazasiz belasiz donder...

Âmin ...
Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...

1 aralık cumartesi doktorum yokmuş.Eh kocişde gelmek istiyor.
Bende 24 kasıma aldım =)

Son düzenleme:

AMİN canım ağzına sağlık

Canım benim çok geçmiş olsun.
Bende haftaya salı vurulucam aşımı ne yapsam ki
Allahım bir daha göstermesin inşallah.
İnsan kendini geçiyorda bebişlerimize bir şey olma düşüncesi bile her şeyin alt üst olmasına yetiyor.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun dualarımızı kabul eylesin inşallah.

kızlar bu sabah tartıda 70 i gördüm

Canım sorma bu kilo konusu benimde çok canımı sıkmaya başladı

Bu yaşıma dek hiç kilo problemi yaşamamıştım,şimdi kontrol edemez haldeyim.

Günde sadece 2 dilim bugday ekmeği yiyorum,hamur işi,pirinç,makarna vb.tüketmiyorum yinede doktorumun haftada önerdiği kilo artış izni olan 500 gr geçiyorum.

özel mesaj yetkim yokmuş; o yüzden buaradan yazıyorum canım; benim eksik bilgiler şu şekilde:

bebeğin ismi : selin (olacak inşallah)
kilo: 64-71

Prensesimize adıyla,sağlıkla,huzurla,analı,babalı uzun ömürler nasip etsin Allah.Hayırlı olsun.Listeye ekledim canım.

Geçmiş olsun canım.
ağzına sağlık canım allah kabul etsin. Amin.

ah canım yaaa ne oldu sana böyle çok geçmiş olsun üzüldüm

çok rahatsızlandım kötü günler geçirdim..39,5 ateşle acile gittim..raporum bitti işe döndüm..allah bebeklerimizi bize bağışlasın.

maşallah hayılrı haberlerle geldiğine sevindim.

korkma canım güzel haberlerle döneceksin inşallah. Dualarımız seninle ve bebişinle.

ah canım kötü müsün yien inşallah tez zamanda iyi olursun.

[/center]
[/sıze]

sizlere de günaydın kızlar

saol canım benim. şimdi iyiyim demeyi çok isterdim ama malesef değilim.

hayır var da ben mi bilmiyorum ?:18:

ben de hergün gönderiyorum çok seviniyor ::)

sana da geçmiş olsun canım inşallah bugün iyisindir.

maşallah canım allah gülen yüzünü soldurmasın hep böyle ol inşallah.

günaydın mis kokulu anneler ,hayırlı cumalar...
Allahım bügünde neşeli uyandim ben ya

hepinize nazar değdi geçmiş olsun.

sağlıkla git gel güzel haberlerle inşallah canım.

günaydın anneleeer bugün kızımla doktora gidicez görcem bugün yavrumuuu :)))) herkese bebişini görmüş kadar mutlu huzurlu sağlıklı günler diliyorum

ikinizin de prensesleri hayrlı uğurlu olsun inşallah :) tebrik ederim.

[ı]selam kızlar gelemedim uzun zamandır bu arada bende bebişimin cinsiyetini öğrendim. Allahın izniyle minik bir prensesim daha olacak [/ı]

güle güle giysin inşallah sağlıkla ne güzel haber vermişsin cindiyeti maşallah.

bebişinin cicileri bir harika güle güle giysin inşallah. Biz iyiyiz canım sağol ınternet sıkıntılı sizi takip edemedim dün bugün okudum anca cevap yazıyorum işte. Iyi olduğuna sevindim.

naz canım herkes yemekte bir ben burdayım galiba. Sen nasılsın bebişimiz nasıl tatlım.
Ben daha iyiyim canım gıcık geldiği zaman kötü oluyorum.

sağol canım benim. Ben de tulumlara takmış durumdayım bi de şunları aldım.
Eki Görüntüle 553445 Eki Görüntüle 553446 Eki Görüntüle 553447 Eki Görüntüle 553448

Yüreğine sağlık canım benim.
Allahım dularımızı kabul eylesin inşallah.

Çok acımdım bende sipariş verdim ama henüz gelmedi.
Kilo konusunda bende sıkıntı yaşıyorum malesef.
Arada verdim sandığım şişkinlik olmamasıymış.
72 kilo ile hamile kaldım şuan 77 kiloyum.
Toplamda 5 kilo ne yapcam bilmiyorum:S

amin,allah razı olsun allah kabul etsin yüreğinize ağzınıza sağlık

Güle güle giy kuzum cicilerini. Üzerinde paralansın.

kızlar bu sabah tartıda 70 i gördüm

70 imi gördün neeeeeeeeeeee nasıl olur buuuuuuuuuuuu Kız ben 70i tartıda görmeyeli yıllar oldu :) 72den düşemedim hiç aşağı hahahahhaaaa

merhaba kızlar uzun süredir pc yoktu giremedim dilerim kötü bişey yoktur.. herkes iyidir...

​İyiyiz canım sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…