2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

heee iyi o zaman bende öle okumuştumda hemşire ameliyatmı deyince dedim kalıomu

çok geçmiş olsun canım ya ya neler yaşamışsın öyle allah bir daha yaşatmasınn
ağlayacaktım okurken nerdeyse zaten çok duygusalım bugün

Canım fırsat buldukca saf zeytin yağıyla masaj yap...Hem karındaki o gerginlik hissinede çok iyi geliyor.

çatlak kremini kullanıyorum ama zeytinyağını kıl yapar dediler zaten göbeğimde normaldede kıllar var bide onu sürersem kötü olur die sürmemiştim o geçiriomu o izi

kızlar ben çıkıyorum valiz hazırlamam gerekiyor.
bidaha girebilir miyim vaktim olur mu bilmiyorum.
ama giremezsem hakkınızı helal edin.
dualarınızı esirgemeyin lütfen.
hanipeksime numaramı verdim. sizi haberdar ederim.
arada sırada netede girerim. sizi çok özleyeceğim.
kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın.
Allaha emanet olun. hoşçakalın.

kızlar ben aşı oldum çarşıa gezmeye gittim akşam eve geldim ne ateş var ne bişey yattım uyudum sadece üstüne yatamadım yeri çok avıdı oda kastım heralde ondan

İşallah dişin çok çabuk iyileşir diş ağrısı zor Allah yardımcın olsun canım.
ahh o hastanedeki kasap doktorlar yokmu sinir bozucu insanı daha çok hasta ediyorlar en güzelini yapmışsın geri dönmekle yoksa tartışıp sinir olacaksın belkide sinirlenmekte bize iyi gelmez tansiyon fırlıyor

Allah Kabul Etsin okuyanların ağzına sağlık ben bu hafta katılamadım iş yoğunluğu çok yoruyor beni işallah diğerlerinde katılırım.
hay maşallah bebişine 385 gram ha benimki minicik daha 200 gramdı geçen cumartesi maşallah senin kuzuna işallah benimkide büyür minik kalmaz aklım hep onda senin için çok sevindim güzel geçmiş kontrolün darısı hepimizin başına

çok rahatsızlandım kötü günler geçirdim..39,5 ateşle acile gittim..raporum bitti işe döndüm..Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.
ayy geçmiş olsun canım iyileşmene sevindim bir daha olmaz umarım

bu aşının böyle etkisi varsa kötü bende haftaya vuralacağım vurulmasak olmaz doğumda sezeryan olursa tetanoz olma riskine karşı yapılıyor. senin bünyenin hasaslığı olmuş birazda gelmiş geçmiş olsun kolundaki ağrında geçsin hemencecik

kızlar ya benim göbeğimin alt kısmında çizgi oluştu geçen hemşire hatta ameliyatmı oldun dedi yok dedim gebelikle geldi o çizgi sizdede oldumu kalacakmı o çizgi doğumdan sonra geçecekmi

canım benimde çizgim oluştu.bacaklarımda çatlaklarım oluşmaya başladım hemen kakao yağı kullanmaya başladım umarım geç kalmamışımdır bende.tetanoz aşısını benim bünyem kaldırdı arkadaşlar ben olduğumun eresi günü banyo yaptım sadece biraz kol ağrım oldu başka şikayetim olmadı

heee iyi o zaman bende öle okumuştumda hemşire ameliyatmı deyince dedim kalıomu

sizde allaha emanet olun canım hayırlı yolculuklar

sende allaha emanet ol kendine yawruna dikkat et tatilin tadını çıkar herkese rağmen güzel güzel git gel hemen

Banada yapmadılar vücudundaki degisimi tahmin ediyorum.Dogumdan sonra hemen yapılıyor ama Dr dir donüyor etrafında.

Bana katinammdaki gibi olmuştu bende söylemek istememiştim çünkü herkes birsey söyleyecek şartta surtta bir Dr yazısı kopyalayacak vs.Halsizlik doğalda bu başka .gozum görmeyecek sanmıştım.
Herkeste aynı tepki olmuyor %20-25 lik kesim boyle.Katinamm vuruldu ağrım yok dediğinde bile demedim

çatlak kremini kullanıyorum ama zeytinyağını kıl yapar dediler zaten göbeğimde normaldede kıllar var bide onu sürersem kötü olur die sürmemiştim o geçiriomu o izi

Canım bende de benzer şeyler var zeytinyağ kullanıyorum bir süredir,doktorum önerdi,kıl,tüy problemine bir etkisi olmadı...

kız çok güldüm yaa manyakk bayramada razımısın kayınpederin adı ne senin =) abuzittin murtaza yada zikrullah mı ne =)bayrama razı edecek seni ne isim bu ama işin şakası tabide bende gıcık oluom benimkilerde dedenin ismini koyar die korktum da dedemiz allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun vefat ettiği için koyarlar die şeettimde kocamm ben dayanamam babamın ismine dedi bende sen nasıl istersen canım dedm =) doruk yağız olduuuuukk

çok rahatsızlandım kötü günler geçirdim..39,5 ateşle acile gittim..raporum bitti işe döndüm..Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.

kuzummm amaaninnn iyisin demi şimdi bana bi mesaj atsaydın kalkar gelirdim hemen çorbanı yapardım canın ne istiosa neyi aşeriosan yapardımm meyveler yedirirdim sana salatalar yapardım bol bol süt içirirdim nanelimon kaynatırdım taze portakallar sıkardım sana kızz nolmuşda neyden olmuş bebek iyi demi kuzum benimm ayy dinlendin mi iyice balımm

EVET benim doktorumda dedi ilk 3 ay bide son 3 ay müdahale edilmiyor ilk 3 ay düşük tehlikesinden dolayı son 3 ayda erken doğum tehlikesinden müdahale edilmiyor dedi ikinci trimesterde iste bebeğin biyerleri oluşmuyor sadece büyüyorya bişi olmuomuş ama dişçi doktorundan kağıt istio benim doktorumda yazdı ama dişçi müdahale etmek istemedi

sağlıcakla gidin sağlıcakla dönün. sen de kendine ve yakışıklına iyi bak.

nemu ve egocum çok teşekkür ederim umarım bunla gelip geçer dediğin gibi..

dertsiz hayırlı yolculuklar..kazasız belasız inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…