- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Ben ilk asımı 2004 te Hamileyken yaptırdım ondan dedimkuzum benim oğlan 7 buçuk yaşında..
gidelimmmm gidelimm.. voltaj da gelsin.. dün çatladım neler varmış neler varmış pazarda.. ayyy ne dalarız şimdi be. başından girsem sonundan çıksam.. ahhh ah :)))
korkma korkma kız daha dün bunu okudum bulursam şimdi linki göndercem sana. kaan kocatepe yazmıstı. doğumdan sonra gidiyor korkmayın diye. tam bu haftalarda olusuyormus
Canım fırsat buldukca saf zeytin yağıyla masaj yap...Hem karındaki o gerginlik hissinede çok iyi geliyor.
heee iyi o zaman bende öle okumuştumda hemşire ameliyatmı deyince dedim kalıomu
Egomego Katinam geçmiş olsun
Arkadaşlar benimde geçen hafta aşıdan ertesi gün tüm vücudum ağrımıştı, içten bir ateş oldu....
Ama bence vücut direncimiz düştüğü için olduk biz böyle olduk. Zayıf bir günüme geldi diye düşünüyorum ben. Çocuklarda aşı vurulunca bir gün falan halsiz olabiliyor sonuçta. Değilmi kıdemli anneler.?
İşallah dişin çok çabuk iyileşir diş ağrısı zor Allah yardımcın olsun canım.günaydınn ballarım peteklerim kızlar dün iş yerinde sürekli net kesildi geldiğinde de donuo du bide ay bası maas oldugu için nefes alamadık maası ceken ödeme yapmaya gelio =)dün genel olarak iyiydim ama sol kasık bölgemde felaket bir sancı var bi kaç haftadır böyle orda içi su dolu bir torba varmış şişmiş ben adım attıkca patlayacakmış gibi oluyor sol ayagımı hareket ettirirken çok canım acıyor aksam da işten çıktım kocam aradı ki ben fabrikadayım 6 gibi çıkarım bekleme die benim anahtarımda annemdeydi hava buz gibi kaldım öyle allahtan tam çarsının ortasında iş yeri biraz caddede yürüdüm annemi aradım akm nin orası anneme yakın caddeninde sonu dedim oraya dogru gel bende geliyorum bulusup bize gidelim kapıda kaldım die annem hemen çıktı dün birazcıkda topuklu ayakkabı giyinmiştim ama kalın topuk evle iş yerinin arası 10 dk oldugu için giydim ne bileyim kapıda kalacagımı =) bi cadde boyu yürüdüm maası cekeyim bari dedim sıra bekledim o arada arkadasın calıstıgı yere bi girdim üşüyünce annem geldi o arada akm ile devlet hastanesi hemen yan yana benim o söylediğim sancı arttı dedim anneme gel bi acile baktıralım oda girdim ki leventciğim yok acilde suratsız ayhan varmış uyuz adamın teki sanki silah zoruyla bu işi yaptırıolar ayy bende sinirlerimi bozmamak için hiç giriş yaptırmadım annem diyor ki acile gelip doktor seçen bir seni gördÜm dio dedim simdi öküz gibi davranacak ben gerileceğim kavga edeceğim gerek yok dedim çok sıkışmıştım ihtiyacımı giderdim o işe yaradı hastane azıcıkta ısındık =)) ayaklarım çok acıyordu nasıl gittim bilmiyorum neyse eve geldik annem haç hurması getirmişti bebeğe çok yararlıymış leventcim doktorcum söylemişti onu yedim 20lik dişim yan dişime baskı yaptıgı için çürümüş müdahale etmiyorlar haftalardır çekiyorum tatlı yiyincede dişim tuttu gece sabaha kadar salonda ağlamaktan iflahım söküldü kendim sökesim geldi hiç uyuyamadım sabah oldu kalktım işe geldim hala aynı iş yerinde çok kötü sağ tarafım uyuşuk migrenim tutacak die korkuyorum bir puacayı yiyemedim hala bebeğim ac kalacak die korkuyorum kızlar ne yapmalıyım diştekiler doktorum onay verdiği halde müdahale etmediler çekin dedim kurtulabilecek bir diş kanal yapılır doğumu bekle dogacak emzirmeyi bekle ben ne yapacağım kızlar yüzüm çok acıyor bademciklerim şişti dişimden kulağıma dokunamıyorum yüzüm uyuşuk resmen sabaha kadar tuz bastım dişime duymuştum biraz hafifletio uyuyayım diorum namümkün uyunmuyor 1 dk sürmüor geri şiddetleniyorrr
Allah Kabul Etsin okuyanların ağzına sağlık ben bu hafta katılamadım iş yoğunluğu çok yoruyor beni işallah diğerlerinde katılırım.Voltajım Allaha şükürler olsun Tefriciyemiz tamamlandı :)) bağışlamasını yine sen yapar mısın?ben daha önce hiç Tefriciye bağışlamadım bir eksiğim olur diye korku geldi içime bak;tüm gece Tefriciye yetişmedi korkusuyla uyudum uyandım kabusum oldu valla(
bir daha çarşamba akşamı son yapalım bari,aynı stresi bu bünye bir daha kaldırır mı bilmem(
Salat-ı Tefriciye okuyan okumaya niyetlenen herkesden Allah Razı olsun inşallah..
Allah Kabul Etsin İnşallah..
hay maşallah bebişine 385 gram ha benimki minicik daha 200 gramdı geçen cumartesi maşallah senin kuzuna işallah benimkide büyür minik kalmaz aklım hep onda senin için çok sevindim güzel geçmiş kontrolün darısı hepimizin başınakızlarrrr....
2 dr. birden gidiyorum ya özeldekinin dün kont. vardı ve ailecek gittik oğluk kıkır kıkır izledi 4 boyutlu ult. resmen izledik kıvrılarak yatıyo parmakları çok güzel kulağı kürek kemiği hele bi de poposunu dönüp top gibi çıkarttı gülmekten.........çok şükür rabbim.....amniyon sıvısı güzel dedi rahim ağzı kapalıymış,385 gram olmuş bebbiş nabzıda 154 dü herşey yolundaymış şükür....
bel ağrım var 10 yıllık fıtığım var onu sordum bi de çişim var hissimi sordum baskıdan olur dedi.2li-3 lü testlerim yapılmıştı,indirect coombs yapılmıştı sırada 1 ay sonra ayrıntlı ult. varmış bi merkezde çekilecek
ayy geçmiş olsun canım iyileşmene sevindim bir daha olmaz umarımçok rahatsızlandım kötü günler geçirdim..39,5 ateşle acile gittim..raporum bitti işe döndüm..Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.
bu aşının böyle etkisi varsa kötü bende haftaya vuralacağım vurulmasak olmaz doğumda sezeryan olursa tetanoz olma riskine karşı yapılıyor. senin bünyenin hasaslığı olmuş birazda gelmiş geçmiş olsun kolundaki ağrında geçsin hemenceciksağolun kızlar..hayır boyadan olmadı..keşke üşütseydim..yapılan tetenoz bebeğimi ve beni çok etkiledi..hem ateş hem baş dönmesi tansiyon düşüklüğü sıtma hepsi bianda oldu.sistik olmusum ama aşıyı bünyem kaldıramamıs.bebeğimin çok sağlıklı oldugunu düşünürken meğersem rahatsızlanmış oda ateşten..bunları tekrar düşündükçe deli oluyorum..lütfen gerekmedikçe tetenoz vurulmayın kızlar..aşı yapılan kolum hala ağrıyor.bebeğim şuan iyi hamdolsun..tamamen olmasada daha iyiyim şimdi..sizler nasılsnız..yaramaz bişi yok değilmi..
kızlar ya benim göbeğimin alt kısmında çizgi oluştu geçen hemşire hatta ameliyatmı oldun dedi yok dedim gebelikle geldi o çizgi sizdede oldumu kalacakmı o çizgi doğumdan sonra geçecekmi
heee iyi o zaman bende öle okumuştumda hemşire ameliyatmı deyince dedim kalıomu
kızlar ben çıkıyorum valiz hazırlamam gerekiyor.
bidaha girebilir miyim vaktim olur mu bilmiyorum.
ama giremezsem hakkınızı helal edin.
dualarınızı esirgemeyin lütfen.
hanipeksime numaramı verdim. sizi haberdar ederim.
arada sırada netede girerim. sizi çok özleyeceğim.
kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın.
Allaha emanet olun. hoşçakalın.
Banada yapmadılar vücudundaki degisimi tahmin ediyorum.Dogumdan sonra hemen yapılıyor ama Dr dir donüyor etrafında.sağol canım benim.ilk dozdu bu.ikincisini vurmayalım dedi hemşire..doktorda vurulma ikincisi demişti..
sağol canım ya..Allah razı olsun..dediğim gibi herkese olucak diye bişi yok..ben çok etkilendim..burda bunu paylaşırken düşündüm yazmasammı korkarlarmı diye ama bunlarda bize tecrübe diye yazdım..ama doktorunuza muhakkak danıısın..
Egomego Katinam geçmiş olsun
Arkadaşlar benimde geçen hafta aşıdan ertesi gün tüm vücudum ağrımıştı, içten bir ateş oldu....
Ama bence vücut direncimiz düştüğü için olduk biz böyle olduk. Zayıf bir günüme geldi diye düşünüyorum ben. Çocuklarda aşı vurulunca bir gün falan halsiz olabiliyor sonuçta. Değilmi kıdemli anneler.?
kalmıyo canım merak etme bende de çıktı o çizgi hatta şimdi sanki göbek deliğinin üstüne geçmiş
çatlak kremini kullanıyorum ama zeytinyağını kıl yapar dediler zaten göbeğimde normaldede kıllar var bide onu sürersem kötü olur die sürmemiştim o geçiriomu o izi
amanın oğlum geliyorvoltajcım sen gördüysen kesin demek ki eşimin kirpikleri uzundur,sürmelidirde boyda 1,85 babasına benzicek demek benim oğlum. doktor zaten boyu olması gerekenden uzun diyordu. ben sarışınım benim bütün anne tarafım renkli gözlü kardeşim yeşil annemin lacivert gibi ayyy anneme benzesin gözleri de. en yakın arkadşımızın bebişi utku canım. utku koymayız şimdilik egemen düşünüyoruz ama bakalım hayırlısı çok fazla arayış içine girmedik. kayınbabamın ismi olmasında bayrama bile razıyım.
çok rahatsızlandım kötü günler geçirdim..39,5 ateşle acile gittim..raporum bitti işe döndüm..Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.
egomego çok geçmiş olsun diş ağrısı çok kötü.
ben tam döllenme zamanından birkaç gün sonra kanal tedavisi yaptırmışım.
hamile oldğumu öğrendiğimde bişey olacak diye çok korktum.
2 kadın doğumcuda bişey olmaz o dönemde kalbi bile atmıyor deyince rahatlamıştım.
hem artık hamileykende dişe müdahale ediliyor demişti.
ewt ewt benimkide bugun öleydi bütün göbeği kaplayacakmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?