2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

cicilerin çok güzelmiş güle güle kullan canım. nazar boncuğu almayı unutma

Bünyeden bünyeye fark gösteriyor bence canım 6,7 kiloda bence normal.

Çok şeker olmuşsun kuzucum :)
Haftaya ptesi gidicez anneme o zaman fotoları ayarlıyabilirsem haftaya bende eklicem:)

tşk ederimmm.. çek çek yollaa.. hatta diyom ilerleyen aylarda gidip profesyonel foto mu çektirsemmm :) kızıma gösteririm ahanda böyle olmuştum seni beklerken diye :))) hatıra kalır

Hele ben hele ben
7 kg almıştım cinsiyet öğrendiğimde güncelleme sakinlitven litven
Şimdi 10 olmuşumdur ,belki 10 dur bile.hatta 10bir doysam...

"10 olmuşumdur ,belki 10 dur bile.hatta 10 "

Tontişin halinden tontiş anlar,bu mesajı görmedim,okumadım,bilmiyorum

Afiyet olsun.Benim canım aylardır istiyor fakat yasaklı listemde olduğundan hiç aklıma getirmemeye çalışıyorum.

Elbisen güzelmiş güle güle kullan.

tşk ederim canımmmm :)) ya ben hiç düzgün beslenemiyorum ki ( önceden yemediğim sevmediğim herşey cazip geliyo. eskiden asla kola içmezdim, okul kantininde bile satışını yasaklatmak için mücadele vermiştim.. ama hamile kaldığımdan beri kola içiyorum, çikolataya başladım feci şekilde.. ben kötü beslenen bi hamileyim

tşk ederimmm.. çek çek yollaa.. hatta diyom ilerleyen aylarda gidip profesyonel foto mu çektirsemmm :) kızıma gösteririm ahanda böyle olmuştum seni beklerken diye :))) hatıra kalır

:):)
Ay ben foto çekinmekden hiç hoşlanmam özellikle profesyonel olandan
Ama sizin için çekicem göbişimi oğluşun cicilerini eklicem.

Bence senin çektiklerinde gayet hoş :) Ama ben rahat rahat çektiririm dersen git tabi

hoşbulduk canım, ben de yeniyim zaten. ankarada ikamet eden, 29 yaşında, 3 yıllık evli, 20 haftalık hamile, çalışan-vakit buldukça topiğe girebilen, aç kalmayacak kadar yemek yapabilen, yer süpürmeyi sevmeyen, cam silmeye bayılan, hamileyim diye her gün bir porsiyon tatlı yiyen, 3 haftadır midesi bulanmadığı, kusmadığı ve başı ağrımadığı için hamileliğin tadını çıkaran biriyim.

kız niye rahat edemeyeceksin ki :)) öyle pozla mozla uğraşacak halim yok düğün fotosu değil sonuçta.. göbeği al yeter diycem
esra erol gibi çimlere yatıp gömleğin düğmesini açıp göbeğimi çektirmiycemmmm kiiii :)))))))))))

Az önce annemle konuştum haftaya salı tetenoz aşısı randevumuz varya.
Diyorki bana doktor kan alcakmış ilaçlarını iyi kullan ersnil kötü bir şey çıksın istemiyorum.

Bir keresinde ben küçük bir operasyon geçirmişdim acıdan da bayılmışım
Benim peşimden kızıma ne yaptınız diye annemde bayılmıs
Allahdan yengemde vardıda yanımızda sorun yaşamamışız :)
Yoksa kalcakdık hastane köşelerinde:)

Salı günü allah yardımcım olsun

çok süper bi tanıtım pek hoşuma gitti :)) cam silmeyi çıkartıp, porsiyonu iki yaparsak bana da çok uygun bi tanımm :))

amin, Allahım sen dualarımızı kabul eyle yarabbim.

Benim için fark etmiyor kuzucum her şekilde kasılıyorum :)
Eşimle bir erkek bir kadını izliyoruz.Fotolarından albüm yapmışlar.
Eşim diyorki hatun biz neden foto çekinmiyoruz anımız yok.
Ben çektiğimiz her fotoyu kötü oluyor diye siliyorum da

Taviz tavizi getirir mantığıyla,yasaklar konusunda çok netim.Bırak kola gibi gazlı içecekleri,meyve suyumu bile kendim sıkıp,yanımda gezdiriyorum,hazırların içindeki katkı maddelerinden dolayı.Abarttığımın farkındayım ama başka türlü içim rahat etmiyor.:101:

hoşgeldin gönlünüze göre olur inşallah sağlıkla

Evet kızlar bende aranıza yeni katıldım :)) Nisan 21 ile 27 arasında dogumum 16+6 günlük hamişimmmmm :) Ve yaramazım daha cinsiyetini göstermiyor terss duruyor ve asagıda

gözünaydın ne güzel gezin bol bol. ben de daha bişry hissetmiyorum.

sorma canım yaaa vallahi ben de özledim sizi kesintili oluyor böyle çok.

Canım Nazım sanada hayırlı cumalar Özlüyoruz senin tatlı sohbetini

canım ağzına ve gönlüne sğlık Allah kabul etsin inşallah. Amin. Duygulandım okurken yine.

harika canım güle güle giy inşallah iyi günlerde.

canım iyi yolculuklar hayırlı tatiller olsun herşey gönlünce olsun inşallah güle güle git güle güle gel. Kendine ve bebişimize dikkat et.

iyi atlatmışınız çok şükür geçmiş olsun darısı başımıza

kızlar ben aşı oldum çarşıa gezmeye gittim akşam eve geldim ne ateş var ne bişey yattım uyudum sadece üstüne yatamadım yeri çok avıdı oda kastım heralde ondan

ah canım yaaa çok üzüldüm llah birdaha göstermesin ben de pzt doktora danışcam öyle yaptırıcam çünkü salı günü aşı. Tekrar geçmiş olsun.

Evet kızlar bende aranıza yeni katıldım :)) Nisan 21 ile 27 arasında dogumum 16+6 günlük hamişimmmmm :) Ve yaramazım daha cinsiyetini göstermiyor terss duruyor ve asagıda

canım ağzına ve gönlüne sğlık Allah kabul etsin inşallah. Amin. Duygulandım okurken yine.

canım iyi yolculuklar hayırlı tatiller olsun herşey gönlünce olsun inşallah güle güle git güle güle gel. Kendine ve bebişimize dikkat et.

kızlar ben aşı oldum çarşıa gezmeye gittim akşam eve geldim ne ateş var ne bişey yattım uyudum sadece üstüne yatamadım yeri çok avıdı oda kastım heralde ondan

ah canım yaaa çok üzüldüm llah birdaha göstermesin ben de pzt doktora danışcam öyle yaptırıcam çünkü salı günü aşı. Tekrar geçmiş olsun.

kız eşimin adı mehmet
bacım senin rüyalarında, tahmininde doğru
hayrola ya ermiş insan var aramızda bize de rüyaya yatın bari :)) eşinin adını bildi hatun maşallah yani. birazda tırstım sanki

güle güle giy çok güzel cicilerin
bende hiç kilo almazdım yer içer yatardım yine zayıftım 32-34 bedendim ama şimdi çok yemiyorum yinede fazla kilo alıyorum su içsem yarıyor durumundayım senin yine iyi haftada 500gr benim ayda 1 kg mı geçmeyecek nasıl geçmeyecek bende bilmiyorum bakalım yürüyüşlere başladım belki yediğimi vücudum yakar yağ depolamaz. işimiz çok zor hem bebiş için herşeyden ye hemde kilo alma nasıl olacak bu aklım şaştı.

yaaa yapma öyleeeee hatıra kalır.. yıllar geçtikçe üzülürsünnn bak bırak anılar kalsın. model değiliz sonucta nasıl çıkarsa çıksın. bence çektir bol bol . kız on kere hamile kalacak halimiz yok ya. bu dönemden başla kır zincirlerini

hissetmiyorum bacım, benim oğlan hayırsız çıktı sabahtan akşama dürtüyorum ses seda yok. hatta "evim sensin"e götürdüm 40 dk hüngür hüngür ağladım yok. 20. haftaya yeni başladım. bu hafta da bitsin hala kımıldamazsa o zaman endişeleneceğim.

oyyyy ben de anamı özledim. dün konuştuk.bitanemin dişi apse yapmış ateşi çıkmış, çene röntgeni çektirirken bayılmış. gel ben sana bakarım dedim ama nafile gelmez ki.ona bişey olmasın da zararı yok uzakta olsun.
tuncss anneni benim yerime de öp, kokla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…