Canım bende de benzer şeyler var zeytinyağ kullanıyorum bir süredir,doktorum önerdi,kıl,tüy problemine bir etkisi olmadı...
kızlar ben çıkıyorum valiz hazırlamam gerekiyor.
bidaha girebilir miyim vaktim olur mu bilmiyorum.
ama giremezsem hakkınızı helal edin.
dualarınızı esirgemeyin lütfen.
hanipeksime numaramı verdim. sizi haberdar ederim.
arada sırada netede girerim. sizi çok özleyeceğim.
kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın.
Allaha emanet olun. hoşçakalın.
kızlar bakın bunlarda benim yeni cicilerimEki Görüntüle 554506 Eki Görüntüle 554507
sizde allaha emanet olun canım hayırlı yolculuklar
sende allaha emanet ol kendine yawruna dikkat et tatilin tadını çıkar herkese rağmen güzel güzel git gel hemen
23 nisanda doğacak görünüyor ya bizim bebek resmi bayram diye bayram dedim kız. kayınpederimin ismi unisex şimdi söylemiyeyim. egemenide 23 nisan ulusal egemenlik bayramından dolayı düşünüyoruz.kız çok güldüm yaa manyakk bayramada razımısın kayınpederin adı ne senin =) abuzittin murtaza yada zikrullah mı ne =)bayrama razı edecek seni ne isim bu ama işin şakası tabide bende gıcık oluom benimkilerde dedenin ismini koyar die korktum da dedemiz allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun vefat ettiği için koyarlar die şeettimde kocamm ben dayanamam babamın ismine dedi bende sen nasıl istersen canım dedm =) doruk yağız olduuuuukk
kızlar ben çıkıyorum valiz hazırlamam gerekiyor.
bidaha girebilir miyim vaktim olur mu bilmiyorum.
ama giremezsem hakkınızı helal edin.
dualarınızı esirgemeyin lütfen.
hanipeksime numaramı verdim. sizi haberdar ederim.
arada sırada netede girerim. sizi çok özleyeceğim.
kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın.
Allaha emanet olun. hoşçakalın.
cnım güle güle giy. üzerinde eskisin tatlım.kızlar bakın bunlarda benim yeni cicilerimEki Görüntüle 554506 Eki Görüntüle 554507
sağlıcakla gidin sağlıcakla dönün. sen de kendine ve yakışıklına iyi bak.
dertsiz hayırlı yolculuklar..kazasız belasız inşallah..
sağolun kızlar. valiz hazırlamakta bir dert hamile hamile ben ne koycam şimdi. kayınvalidemin komşuları sırayla hoşgeldine geliyorlar. tabi amaç başka. ne giymiş aynı şeyi mi getirmiş kilo almış mı şimdi daha bir süzerler. offf kıyafetleri deneyip koyucam valize.iyi yolculuklar.. dikkat et kendine ve oğluna :)) umarım beklediğinden iyi geçer herşey..
canım sağlıklı olsunda hareket etmesin napayım. iyi olduğunu bileyim yeter.dertsiz
sana da iyi seyirler canım. bebişin güzel güzel el sallasın sana. detaylı ultrason biraz uzun sürüyormuş ya patlamış mısır da mı götürsek acaba. bu arada 24 ü doktorumuzun doğum günü pasta mı alıp gitsek. gerçi bizim oğlan hep yatıyor hep yatıyor, ultrason zamanları hiç eğlenceli geçmiyor. insan annnem-babam gelmiş bir silkineyim kendime geleyim bir iki hareket yapayım sevinsinler der. yok öylece eli kafasının arkasında yatıyor paşam.
sağol canım.inşallah güzel geçer. nedense bu kez gidiyorum diye çok hevesliyim. her zaman ayaklarım geri geri giderdi. şimdi ise gitmek için can atıyorum. hayırdır inşallah.Dertsiz güle güle git gel.hersey gonlunce olsun. Dilediğini yasa uzme kendini bebeği efe pufe takılma.
çoktan çıkmışsındır belki ama sağlıcakla gidin sağlıcakla gelin.kimselerin ne dediğini de takma canım.
katinam
sana da yeniden geçmiş olsun. ben de bu hafta aşı olacaktım ama korktum şimdi. 20. haftadan önce yan etkileri olabilir sen gelecek hafta yirmiyi doldurunca gel demişti hemşire. belki idrar yolu enfeksiyonu varken aşı olduğundandır yan etkileri. valla bebişine de sana da büyük geçmiş olsun. o küçücük şey hastalığa nasıl dayansın biz büyük adamlar dayanamazken.
günaydınn ballarım peteklerim kızlar dün iş yerinde sürekli net kesildi geldiğinde de donuo du bide ay bası maas oldugu için nefes alamadık maası ceken ödeme yapmaya gelio =)dün genel olarak iyiydim ama sol kasık bölgemde felaket bir sancı var bi kaç haftadır böyle orda içi su dolu bir torba varmış şişmiş ben adım attıkca patlayacakmış gibi oluyor sol ayagımı hareket ettirirken çok canım acıyor aksam da işten çıktım kocam aradı ki ben fabrikadayım 6 gibi çıkarım bekleme die benim anahtarımda annemdeydi hava buz gibi kaldım öyle allahtan tam çarsının ortasında iş yeri biraz caddede yürüdüm annemi aradım akm nin orası anneme yakın caddeninde sonu dedim oraya dogru gel bende geliyorum bulusup bize gidelim kapıda kaldım die annem hemen çıktı dün birazcıkda topuklu ayakkabı giyinmiştim ama kalın topuk evle iş yerinin arası 10 dk oldugu için giydim ne bileyim kapıda kalacagımı =) bi cadde boyu yürüdüm maası cekeyim bari dedim sıra bekledim o arada arkadasın calıstıgı yere bi girdim üşüyünce annem geldi o arada akm ile devlet hastanesi hemen yan yana benim o söylediğim sancı arttı dedim anneme gel bi acile baktıralım oda girdim ki leventciğim yok acilde suratsız ayhan varmış uyuz adamın teki sanki silah zoruyla bu işi yaptırıolar ayy bende sinirlerimi bozmamak için hiç giriş yaptırmadım annem diyor ki acile gelip doktor seçen bir seni gördÜm dio dedim simdi öküz gibi davranacak ben gerileceğim kavga edeceğim gerek yok dedim çok sıkışmıştım ihtiyacımı giderdim o işe yaradı hastane azıcıkta ısındık =)) ayaklarım çok acıyordu nasıl gittim bilmiyorum neyse eve geldik annem haç hurması getirmişti bebeğe çok yararlıymış leventcim doktorcum söylemişti onu yedim 20lik dişim yan dişime baskı yaptıgı için çürümüş müdahale etmiyorlar haftalardır çekiyorum tatlı yiyincede dişim tuttu gece sabaha kadar salonda ağlamaktan iflahım söküldü kendim sökesim geldi hiç uyuyamadım sabah oldu kalktım işe geldim hala aynı iş yerinde çok kötü sağ tarafım uyuşuk migrenim tutacak die korkuyorum bir puacayı yiyemedim hala bebeğim ac kalacak die korkuyorum kızlar ne yapmalıyım diştekiler doktorum onay verdiği halde müdahale etmediler çekin dedim kurtulabilecek bir diş kanal yapılır doğumu bekle dogacak emzirmeyi bekle ben ne yapacağım kızlar yüzüm çok acıyor bademciklerim şişti dişimden kulağıma dokunamıyorum yüzüm uyuşuk resmen sabaha kadar tuz bastım dişime duymuştum biraz hafifletio uyuyayım diorum namümkün uyunmuyor 1 dk sürmüor geri şiddetleniyorrr
Voltajım Allaha şükürler olsun Tefriciyemiz tamamlandı :)) bağışlamasını yine sen yapar mısın?ben daha önce hiç Tefriciye bağışlamadım bir eksiğim olur diye korku geldi içime bak;tüm gece Tefriciye yetişmedi korkusuyla uyudum uyandım kabusum oldu valla(
bir daha çarşamba akşamı son yapalım bari,aynı stresi bu bünye bir daha kaldırır mı bilmem(
Salat-ı Tefriciye okuyan okumaya niyetlenen herkesden Allah Razı olsun inşallah..
Allah Kabul Etsin İnşallah..
günaydın, hayırlı cumalar kızlar
bugün allah nasip ederse bebeğimi görcem. allahım inşallah sağlıklıdır. çok korkuyorum. :18:
akşam stresten ishal oldum ya. benim bu doktor fobisi nolcak böyle?
kızlar dua edin benim içinde nolur :26:
kızlarrrr....
2 dr. birden gidiyorum ya özeldekinin dün kont. vardı ve ailecek gittik oğluk kıkır kıkır izledi 4 boyutlu ult. resmen izledik kıvrılarak yatıyo parmakları çok güzel kulağı kürek kemiği hele bi de poposunu dönüp top gibi çıkarttı gülmekten.........çok şükür rabbim.....amniyon sıvısı güzel dedi rahim ağzı kapalıymış,385 gram olmuş bebbiş nabzıda 154 dü herşey yolundaymış şükür....
bel ağrım var 10 yıllık fıtığım var onu sordum bi de çişim var hissimi sordum baskıdan olur dedi.2li-3 lü testlerim yapılmıştı,indirect coombs yapılmıştı sırada 1 ay sonra ayrıntlı ult. varmış bi merkezde çekilecek
günaydın kızlar..ben geldim nasılsınız..
çok rahatsızlandım kötü günler geçirdim..39,5 ateşle acile gittim..raporum bitti işe döndüm..Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.
Günaydın annişler ve bebişler
Hayırlı cumalar ...:81:
Sağlıklı,huzurlu,keyifli bir gün olsun inşallah.
günaydın kızlar
amanın oğlum geliyorvoltajcım sen gördüysen kesin demek ki eşimin kirpikleri uzundur,sürmelidirde boyda 1,85 babasına benzicek demek benim oğlum. doktor zaten boyu olması gerekenden uzun diyordu. ben sarışınım benim bütün anne tarafım renkli gözlü kardeşim yeşil annemin lacivert gibi ayyy anneme benzesin gözleri de. en yakın arkadşımızın bebişi utku canım. utku koymayız şimdilik egemen düşünüyoruz ama bakalım hayırlısı çok fazla arayış içine girmedik. kayınbabamın ismi olmasında bayrama bile razıyım.
Selam canlar..
Nasilsiniz?
Gelemedim bi suredir, herkesler iyidir umarim..
merhaba güzel anneler,
egomegocum, katinacım, hanipekscim üçünüze de geçmiş olsun kızlar. sakınan göze çöp batar derler ya; biz ne kadar dikkat edersek ederim olacağı varsa bişey oluyor işte. nazar mı değiyor nedir; ben de anlamadım. içinizden felak ve nas okuyun bol bol; kem gözlerden korur derdi ninem.
ben de kaynana stresine girmiş durumdayım şu an. bu akşam ve haftasonu full görüşücez; yoğun miktarda kaynanaya maruz kalıcam yani; radyoaktif sızıntı gibi :)
dün telefonda gıcık etti yine beni; başım dönüyor rahatsızım diyorum. "sinirseldir şekerim; sen çok sinirli bir insansın; ondan oluyor" dedi!!!! evlendiğimizden beri zaten bana "sen bir psikologa görün hayatım sen de sinir var" deyip duruyor!!!! kadın beni ruh hastası ilan etti yani; valla yarın birşey derse bu sefer " evet sayende sinir hastası oldum" diycem!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?