2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

seni tebrik ediyorum önünde eğiliyorum saygıyla hiçbir zaman bu kadar iradeli ve de istikrarlı olmadım olamadım olamam da.. maşallah sana

aynısının tıpkısı, şu ilk 3 aylık kısımda sindirimime yardım ediyor, kusturmuyor diye içiyordum, artık kendimi tutamıyorum. geçen yemekte iş arkadaşımdan utana sıkıla "kolandan bir yudum içeyim mi" dedim. kırmadı beni ama mahalle baskısı var iş yerinde kardeşim. kola içen hamileye kötü bakıyorlar. ben de bazen akşam evde içiyorum (ama doktorum abartmadan içebilirsin demişti)

Canım çok hoş bir tanıtım olmuş gerçekten.Okuduktan sonra listeye "Anne Adayının Becerileri & Özellikleri" sutunu ekleyesim geldi

Anneciğine geçmiş olsun,Allah şifa versin tez vakitte...

Hissetme konusuna gelince;doktorum normal olduğunu söylüyor,endişe etme,kuzucuğunun keyfi yerindedir Allah'ın izniyle

Oğluşum için değer zaten canım.
Dün makineyi elime aldımda pili bitmiş.
Bu akşam eve giderken alıcam çekinirim hafta sonu.

bana da doktorrrr dedi. tamamen doktor tavsiyesi ile içiyorum

Nerelerdesin şekerim ?

Laterne'de tetenoz aşısı vurulmaya gitti sanırsam inşallah sorun yaşamadan gelir.
Benimde gözüm korkmadı değil.21. haftamda olmuş olucam aşımı.
Hayırlısı artık.

dün baktım benimki netten fotograf makinesi bakıyor . hayrola dedim. bebeğimizin hiç resmi yok, makine alıp seni çekeceğim. beni bu halimle çekme, istemem dedim. zaten göbeğini çekeceğim diyor.

evde fotograf makinesi var bu arada. anlaştık, benim kendinden bile haberi olmayan kocişim akşam benim fotomu çekecek. ben de beğenmedim deyip sileceğim.

demokrasi güzel şey

Ayyyy çok fenasınnn

Benimde sabah kocişim karnıma hafifçe dokundu.
Sonrada karnıma bakarak özür diledi.Özür bana değil oğluşumuza yanlız :)

Ben dün kurtlar vadisi izlemiyeyim kalkayım diyorum.
Nereye gidiyorsunuz oğlum izliyor diyor

Birde diyorum ki erkekler annelerine düşkün olurlar hiç şansın yok.
Eşimde diyorki tabi tabi oğlumla maç yaparsınız artık.

ben yine çıkıyorum akşama doğru işlerimi biraz hale yola koyarsam yine girerim nete. bugün cuma ya. illaki herşey acele.

akşama görüşürüz

Selam arkadaşlar, nasılsınız? İş, kurs, ev derken çok sık giremez oldum son haftalarda. Bazen ekşam fırsat bulup giriyorum o zaman da kimsecikler olmuyor zaten.

Benim girmediğim süre içinde tatsız şeyler olmamıştır inşallah. Herkesin sağliğı yerindedir, bebişlerin durumları iyidir ve doktorlarınızdan güzel haberler alıyorsunuzdur inşallah.

Ben dün minnoşumu gördüm :)) o kadar büyümüş ki çok tatlıydı :) boyu 21 cm olmuş ve 300 gr :)))) Doktorumuz detaylı ultrason baktı, çok şükür herşey yolunda. İlk defa yüz hatlarını gördüm kızımın, çok tuhaf bir duyguydu :) Doktorumuz profilden fotoğrafını verdi eheheheh. Bakmaya doyamıyorum. Şimdilik kızım bana benziyor :)) her gören bana benzetti. Sonradan değişir mi bilmiyorum ama değişmez inşallah :)))))

kız izledin di mi uslu uslu vadiyi :)) evet erkekler anneye kızlar babaya.. istediği kadar maça gitsin o ilk kalp sızısını gelip anasına anlatacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…