Taviz tavizi getirir mantığıyla,yasaklar konusunda çok netim.Bırak kola gibi gazlı içecekleri,meyve suyumu bile kendim sıkıp,yanımda gezdiriyorum,hazırların içindeki katkı maddelerinden dolayı.Abarttığımın farkındayım ama başka türlü içim rahat etmiyor.:101:
tşk ederim canımmmm :)) ya ben hiç düzgün beslenemiyorum ki( önceden yemediğim sevmediğim herşey cazip geliyo. eskiden asla kola içmezdim, okul kantininde bile satışını yasaklatmak için mücadele vermiştim.. ama hamile kaldığımdan beri kola içiyorum, çikolataya başladım feci şekilde.. ben kötü beslenen bi hamileyim
hoşbulduk canım, ben de yeniyim zaten. ankarada ikamet eden, 29 yaşında, 3 yıllık evli, 20 haftalık hamile, çalışan-vakit buldukça topiğe girebilen, aç kalmayacak kadar yemek yapabilen, yer süpürmeyi sevmeyen, cam silmeye bayılan, hamileyim diye her gün bir porsiyon tatlı yiyen, 3 haftadır midesi bulanmadığı, kusmadığı ve başı ağrımadığı için hamileliğin tadını çıkaran biriyim.
hissetmiyorum bacım,benim oğlan hayırsız çıktı sabahtan akşama dürtüyorum ses seda yok. hatta "evim sensin"e götürdüm 40 dk hüngür hüngür ağladım yok. 20. haftaya yeni başladım. bu hafta da bitsin hala kımıldamazsa o zaman endişeleneceğim.
oyyyy ben de anamı özledim. dün konuştuk.bitanemin dişi apse yapmış ateşi çıkmış, çene röntgeni çektirirken bayılmış. gel ben sana bakarım dedim ama nafile gelmez ki.ona bişey olmasın da zararı yok uzakta olsun.
tuncss anneni benim yerime de öp, kokla
yaaa yapma öyleeeeehatıra kalır.. yıllar geçtikçe üzülürsünnn bak bırak anılar kalsın. model değiliz sonucta nasıl çıkarsa çıksın. bence çektir bol bol . kız on kere hamile kalacak halimiz yok ya. bu dönemden başla kır zincirlerini
aynısının tıpkısı, şu ilk 3 aylık kısımda sindirimime yardım ediyor, kusturmuyor diye içiyordum, artık kendimi tutamıyorum. geçen yemekte iş arkadaşımdan utana sıkıla "kolandan bir yudum içeyim mi" dedim. kırmadı beni ama mahalle baskısı var iş yerinde kardeşim. kola içen hamileye kötü bakıyorlar. ben de bazen akşam evde içiyorum(ama doktorum abartmadan içebilirsin demişti)
Oğluşum için değer zaten canım.
Dün makineyi elime aldımda pili bitmiş.
Bu akşam eve giderken alıcam çekinirim hafta sonu.
Ayy işe olan adaptasyonu kaybettim hee lak lak yapcam diye
bana da doktorrrr dedi. tamamen doktor tavsiyesi ile içiyorum
evvvetttt işte bu :))
tmm tmm sustuk
Benim için fark etmiyor kuzucum her şekilde kasılıyorum :)
Eşimle bir erkek bir kadını izliyoruz.Fotolarından albüm yapmışlar.
Eşim diyorki hatun biz neden foto çekinmiyoruz anımız yok.
Ben çektiğimiz her fotoyu kötü oluyor diye siliyorum da
Hahahah tabi tabi:)
Doktorumda bana günde iki tane çikolatyı önerdi.
Aldım çekmeceme koydum :)
Bizim şirkettede her yediğim takip altında :)
Kola içmemeye gayret ediyorum ama hiç içmedim diyemem.
bana da doktorrrr dedi. tamamen doktor tavsiyesi ile içiyorum
dün baktım benimki netten fotograf makinesi bakıyor . hayrola dedim. bebeğimizin hiç resmi yok, makine alıp seni çekeceğim. beni bu halimle çekme, istemem dedim. zaten göbeğini çekeceğim diyor.
evde fotograf makinesi var bu arada. anlaştık, benim kendinden bile haberi olmayan kocişim akşam benim fotomu çekecek. ben de beğenmedim deyip sileceğim.
demokrasi güzel şey
seni tebrik ediyorum önünde eğiliyorum saygıylahiçbir zaman bu kadar iradeli ve de istikrarlı olmadım olamadım olamam da.. maşallah sana
Ben dün kurtlar vadisi izlemiyeyim kalkayım diyorum.
Nereye gidiyorsunuz oğlum izliyor diyor
Birde diyorum ki erkekler annelerine düşkün olurlar hiç şansın yok.
Eşimde diyorki tabi tabi oğlumla maç yaparsınız artık.
doktor demişse yiyeceksin bacım kaçarı yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?