Yıllar sonra,sabırla beklenen,uzunca süren mücadelenin ardından gelen mucizelerim için ...
ben yine çıkıyorum akşama doğru işlerimi biraz hale yola koyarsam yine girerim nete. bugün cuma ya. illaki herşey acele.
akşama görüşürüz
kız izledin di mi uslu uslu vadiyi :)) evet erkekler anneye kızlar babaya.. istediği kadar maça gitsin o ilk kalp sızısını gelip anasına anlatacak
Selam arkadaşlar, nasılsınız? İş, kurs, ev derken çok sık giremez oldum son haftalarda. Bazen ekşam fırsat bulup giriyorum o zaman da kimsecikler olmuyor zaten.
Benim girmediğim süre içinde tatsız şeyler olmamıştır inşallah. Herkesin sağliğı yerindedir, bebişlerin durumları iyidir ve doktorlarınızdan güzel haberler alıyorsunuzdur inşallah.
Ben dün minnoşumu gördüm :)) o kadar büyümüş ki çok tatlıydı :) boyu 21 cm olmuş ve 300 gr :)))) Doktorumuz detaylı ultrason baktı, çok şükür herşey yolunda. İlk defa yüz hatlarını gördüm kızımın, çok tuhaf bir duyguydu :) Doktorumuz profilden fotoğrafını verdi eheheheh. Bakmaya doyamıyorum. Şimdilik kızım bana benziyor :)) her gören bana benzetti. Sonradan değişir mi bilmiyorum ama değişmez inşallah :)))))
ben yine çıkıyorum akşama doğru işlerimi biraz hale yola koyarsam yine girerim nete. bugün cuma ya. illaki herşey acele.
akşama görüşürüz
Selam arkadaşlar, nasılsınız? İş, kurs, ev derken çok sık giremez oldum son haftalarda. Bazen ekşam fırsat bulup giriyorum o zaman da kimsecikler olmuyor zaten.
Benim girmediğim süre içinde tatsız şeyler olmamıştır inşallah. Herkesin sağliğı yerindedir, bebişlerin durumları iyidir ve doktorlarınızdan güzel haberler alıyorsunuzdur inşallah.
Ben dün minnoşumu gördüm :)) o kadar büyümüş ki çok tatlıydı :) boyu 21 cm olmuş ve 300 gr :)))) Doktorumuz detaylı ultrason baktı, çok şükür herşey yolunda. İlk defa yüz hatlarını gördüm kızımın, çok tuhaf bir duyguydu :) Doktorumuz profilden fotoğrafını verdi eheheheh. Bakmaya doyamıyorum. Şimdilik kızım bana benziyor :)) her gören bana benzetti. Sonradan değişir mi bilmiyorum ama değişmez inşallah :)))))
canım sen yediğine dikkat ediyormuşsun yine ben de dikkat ediyorum sayılır ama ekmek konusunda aynı şeyi söyleyemicemCanım sorma bu kilo konusu benimde çok canımı sıkmaya başladı
Bu yaşıma dek hiç kilo problemi yaşamamıştım,şimdi kontrol edemez haldeyim.
Günde sadece 2 dilim bugday ekmeği yiyorum,hamur işi,pirinç,makarna vb.tüketmiyorum yinede doktorumun haftada önerdiği kilo artış izni olan 500 gr geçiyorum.
Prensesimize adıyla,sağlıkla,huzurla,analı,babalı uzun ömürler nasip etsin Allah.Hayırlı olsun.Listeye ekledim canım.
Güle güle giy kuzum cicilerini. Üzerinde paralansın.
70 imi gördün neeeeeeeeeeee nasıl olur buuuuuuuuuuuuKız ben 70i tartıda görmeyeli yıllar oldu :) 72den düşemedim hiç aşağı hahahahhaaaa
hiç zor olmadı canım paso yiyorummm
bende hayatımda ilk defa 70 i gördümmmm
​İyiyiz canım sen nasılsın?
ben her sabah tartılıyorum ama artık tartılmasam daha iyi olacak galibaaaHele ben hele ben
7 kg almıştım cinsiyet öğrendiğimde güncelleme sakinlitven litven
Şimdi 10 olmuşumdur ,belki 10 dur bile.hatta 10bir doysam...
o saman söyleym ben :) arnavut ciğeri ,pilav, ayran :))
evet evet bende 4.5 dan 5 olmak üzereyim de :))) ahanda bu da fotom. bu hamile elbisesini netten aldım dün geldi. ben çok beğendim .
Vermem oğluşumu vermemmm kimseciklere vermemmm
Anasının dizinin dibinde olacak benim oğlumm
Yerim ben onu allahım o günleri görmeyi nasip eylesin inşallah.
Evet cnm izledim malesef.Zaza öldü mesela,polat her zamanki gibi hayatta
Ortalık karıştı bana göre,kocişe göre dizi heyecanlandı.
Şükür dünü atlattık darısı haftaya perşembenin başına
çok güzel görünüyorsun canım maşallahhhhh
Kızlar kundak konusunda ne düşünüyorsunuz??
Dün bir yazıda okudum öneriyorda önermiyorda...
Siz bebeğinizi kundak yapmayı düşünüyormusunuz??
Bazı eski yöntemler var ki ne kadar zaman geçerse geçen hala geçerliliğini koruyor. Kundaklama da bunlardan biri… - Kundaklamak anneanne yöntemi midir? - MSN Anne ve Bebek
bu da benim göbüşüm
ben çok mücadele verdim aştık artık ne ben izliyorum dizileri ne o :))) kız şimdiden kaynana damarın çıktı bakıyorum
kızlar ya benim göbeğimin alt kısmında çizgi oluştu geçen hemşire hatta ameliyatmı oldun dedi yok dedim gebelikle geldi o çizgi sizdede oldumu kalacakmı o çizgi doğumdan sonra geçecekmi
bu da benim göbüşüm
herkes iyi çok şükür bi yaramazlık yok burda canım.. maşallah kızınabende kızım bana benzesin istiyom (egoya bak ) :))
Kolay gelsin tatlım akşam çayına uğra mutlaka :)
Oy oy kıyamam.Renkli olarak mı bakdı cnm daha erken değil miydi?
Çok güzel ya inşallah görmek bizede nasip olur bende çok merak ediyorum oğluşumu.Allahım nazarlardan saklasın inşallah.
Eminim paha biçilemez bir duygudur.
Canım benim aslında öneriyor.
Sadece birkaç püf noktası vermiş o kadar.
Çok sıcakda kundaklamamak,bebek büyüdükçe en azından kollarını kundakdan çıkarmak gibi.
Yoksa ana rahminde sarıp sarmalanıyor,dış dünyaya alışması açısından kundaklayın diyor.
kızlar ben ilk 3 ay kundaklıycam inş., hatta dün bi siteden hazır kundak aldı annem bana d.günü hediyesi:)
çünkü dış dünyaya alışmaya zorlandıkları için ve elleriyle ayaklarıyla kendilerini uyandırdıkları için uyumaları ve dışarıya alışmaları zor oluyomuş, ben 3 ay gevşek bi şekilde kundaklıycam babaanneme söledinm çok sevindi aferin dedi ama ekledi ne akıllı kadın ya uzmanlar da öel dio zaten kundaktan çıakrınca altını açtığın zmn falan aerobik yaptır dio, biz öle kolunu bacağını indirir kaldırırdık dio:)ben de bebek masajı yapıcam zaten inş. Allah kısmet ederse o günleri görürsek:)
Hayır canım renkli değil siyah-beyaz baktı yine. Detaylı ultrasona 19. Haftadan itibaren bakılıyor. Tam zamanında baktı yani. Hepimizin bebekleri nazarlardan uzak olsun inşallah. Baya uzun süre seyrettim miniğimi sma yinede doyamadım.
Rabbim size bağışlasın onları canım
canım sen yediğine dikkat ediyormuşsun yine ben de dikkat ediyorum sayılır ama ekmek konusunda aynı şeyi söyleyemicem
sabah 2-3 dilim öğlen pilav yada makarna varsa ekmek yok akşamda aynı ama bazen kaçırıyorum yinede günde 5-6 dilim ekmek yiyorum yani
ama zararlı hiç bir şey yemiyorum tatlım yok çikolatam yok yinede 70 kilo oldum1 haftada 1,5 kilo aldım yani
geri kalan 4,5 ayda kaç kilo olucam allah bilirrr:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?