kızlar ben ilk 3 ay kundaklıycam inş., hatta dün bi siteden hazır kundak aldı annem bana d.günü hediyesi:)
çünkü dış dünyaya alışmaya zorlandıkları için ve elleriyle ayaklarıyla kendilerini uyandırdıkları için uyumaları ve dışarıya alışmaları zor oluyomuş, ben 3 ay gevşek bi şekilde kundaklıycam babaanneme söledinm çok sevindi aferin dedi ama ekledi ne akıllı kadın ya uzmanlar da öel dio zaten kundaktan çıakrınca altını açtığın zmn falan aerobik yaptır dio, biz öle kolunu bacağını indirir kaldırırdık dio:)ben de bebek masajı yapıcam zaten inş. Allah kısmet ederse o günleri görürsek:)
Yok kız kaynanamı örnek alarak o cümleyi kuruyorum
Her kurduğumdada çok gülüyorum :)
Valla anlamıyoruz ne istiyor.Ne yapıcağımızı şaşırdık.
Oğlum bunları yaşasın istemem.Her nesil bence bir öncekinden daha bilinçli.
Bende kundaklamayı düşünüyorum. Annem beni 40 gün kundaklamış çok uslu bir bebekmişim. İnşallah bende annemin yardımıyla bebeğimi kundak yapmak istiyorum. (tabi kaynanam ve görümler karışmazlarsa)
Oy kıyamam ya maşallah sana :)
Çok incesin kız sennn maşallah
Kaç kilo ile hamiş kalmışdın sen şimdi kaçsın?
Amin,inşallah,teşekkür ederim.
Maşallah canım tam bebiş göbüşü
Ben bu konuda etkli formül arayışındayım,bulduğumda paylaşacağım hayatım.Sadece bebişlere yönelik bir beslenme şekli ...Doktorumda örnek liste yoksa diyetisyene gideceğim...
Bu ekmek nasıl kilo aldırıyor. hiiç farkedilmiyor.5 aydan sonra asıl kilo,gelsinnnn:)62 ile hamile kaldım.limit 75 suanki durum 67kilo 5 ayda ,son 8 kilo hakkım. arkadasım 6 aylık hamile diyetisyenden yardım aldı.dr. diyetisyene git dedi.suan uymaya basladı bakalım nekadar istikrarlı olacak.
bence çok kaşınma. teklif etmişsin istememiş. sonra zorladığına pişman etmesinler..
sağol canım hamile kaldığımda 61,5 idi kilom şimdi 66 kg ama boyum uzun 1.74 boyum bu ay 3 kilo almışım doktor kızdı bile 1 kilo al diyeşimdi öğlenleri yemekten sonra yürüyüşe başladım daha fazla kilo almayayım diye :)
Göbeğim çok fazla büyümedi ama sanki beni öne çekiyor bu yüzden kambur gibi duruyorum sırtım ağrımaya başladı
hoşgeldin gönlünüze göre olur inşallah sağlıkla
gözünaydın ne güzel gezin bol bol. ben de daha bişry hissetmiyorum.
sorma canım yaaa vallahi ben de özledim sizi kesintili oluyor böyle çok.
canım ağzına ve gönlüne sğlık Allah kabul etsin inşallah. Amin. Duygulandım okurken yine.
harika canım güle güle giy inşallah iyi günlerde.
canım iyi yolculuklar hayırlı tatiller olsun herşey gönlünce olsun inşallah güle güle git güle güle gel. Kendine ve bebişimize dikkat et.
iyi atlatmışınız çok şükür geçmiş olsun darısı başımıza
ah canım yaaa çok üzüldüm llah birdaha göstermesin ben de pzt doktora danışcam öyle yaptırıcam çünkü salı günü aşı. Tekrar geçmiş olsun.
hissetmiyorum bacım,benim oğlan hayırsız çıktı sabahtan akşama dürtüyorum ses seda yok. hatta "evim sensin"e götürdüm 40 dk hüngür hüngür ağladım yok. 20. haftaya yeni başladım. bu hafta da bitsin hala kımıldamazsa o zaman endişeleneceğim.
oyyyy ben de anamı özledim. dün konuştuk.bitanemin dişi apse yapmış ateşi çıkmış, çene röntgeni çektirirken bayılmış. gel ben sana bakarım dedim ama nafile gelmez ki.ona bişey olmasın da zararı yok uzakta olsun.
tuncss anneni benim yerime de öp, kokla
o saman söyleym ben :) arnavut ciğeri ,pilav, ayran :))
evet evet bende 4.5 dan 5 olmak üzereyim de :))) ahanda bu da fotom. bu hamile elbisesini netten aldım dün geldi. ben çok beğendim .
nazzzz ben sana geçen hamile çoraplarından bahsettiydim de sen gördün mü acep.. hani çorap sıktı demiştin ya. bunlar çok rahat elbiselerle çok rahat kullanırsın hem koton üşütmez bu havalarda
genellikle yurt dışında yapılan ve artık türkiyede de bazı kişilerin yaptığı BABY SHOWER partisi nasıl yapılır anlatan bir link yapmak isteyen çıkarsa fikir olabilir geçenlerde arkadaşım davet edilmiş ve nasıl olduğunu bilmediğimiz için tereddütde kalmıştık Allah'tan hediyesini falan hazırlayıp gitmişti bebek doğmadan bu partileri yapanlar var fikir olsun hepimize
Anne adayının bebeğinin doğumu beklediği son günlerini ona özel düzenleyeceğiniz baby shower partisi ile renklendirmeye ne dersiniz? İşte size adım adım baby shower hazırlama rehberi. - Baby Shower hazırlama rehberi - MSN Anne ve Bebek
bi arkadaş yaptı biz de öğrendik sayesinde !! hamileliğinin son ayında yapmıştı. aman ya maksat muhabbet işte.. tek yapmayı planladığım organizasyon 40 mevlütü olacak sanırım :)) o da annem yanımda olursa.. yoksa o da yok :)
Cnm ya dün anlattın ya tanıdıklarınızın bebeği down sendromlu die baya etkilendim testlerde belli olmamışmı acaba beni biliosun yüksek çıkmıştı test ama sonuçlarım temiz çıktı ama hala kuşku var içimde madem temiz çıktı bişey yoktu da nie başta yüksek çıktı değerler o zaman gece hep bunu düşündüm ya testin yanılma payı varmıdır ki acaba
Bende aynen sana katılıyorum.
İnşallah o günleri görmek nasip olursa bende sadece 40 mevlütünü düşünüyorum.
40'ımı çıkarmak için annemde kalma şansım olmayabilir.
Eşimin işine ters çünkü.Eşimin iş yeride geç kalma konusunda taviz vermez.
O yüzden evimde geçiricem.Annem en fazla 1 hafta kalabilir.Ama ara ara gelir diye düşünüyorum.
Kayınvalidem torunu olacağının bilincinde değil.Eşyaları toplasaydım keşke dediğine göre bakmayı düşünmüyor gibi.
Allahım yardımcımız olsun.
Sırf bu yüzden normal doğum düşünüyorum ki ağrılı sancılı olmasın.
Yerimden hızlı kalkabiliyim.Çünkü arkadaşım eğilip kızımı alamıyordum diyor.
Kayınvalidesinde kaldı.Ama kadın allah için annesi kadar ilgilendi,belkide daha fazla.
Bende çok istiyorum annem yanımda olsun ama o kadar kalamayabilir. k.v ne kadar iyi olsa anne gibi olmuyo, yerini tutmuyo. ben ondan utanıp çekiniyorum ama annem olsa çok rahat olurum. senin kv gitmez bence, anneler öyle nazlanır bazen
bi arkadaş yaptı biz de öğrendik sayesinde !! hamileliğinin son ayında yapmıştı. aman ya maksat muhabbet işte.. tek yapmayı planladığım organizasyon 40 mevlütü olacak sanırım :)) o da annem yanımda olursa.. yoksa o da yok :)
Yok 40'ımda yanımda olabilirde,sonrasında kalmaz.
Ama yanımda olsada dediğin gibi çeknirim.Hareket olanığım kısıtlı olursa zor olur benim için.
Gerçi normaldede kordon düğümlenmesi vs diyorlar ondanda korkuyorum.
Zor valla allahım yardımcımız olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?