2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Bende kundaklarım heralde canım.
Hiç düşünmemişdim açıkcası.En az 40 gün yanımda bir büyük olacağı için bir şekilde karar verilir heralde.
Allahım o günleri görmeyi nasip etsin inşallah.

bence çok kaşınma. teklif etmişsin istememiş. sonra zorladığına pişman etmesinler..

annem de kundaklamayı teklif etti. izin verirsen falan dedi. dedim ne demek bana ne yaptıysan ona da yap anacım :)) dediğin gibi ondan başkası karışmazsa sorun yok :)

Oy kıyamam ya maşallah sana :)
Çok incesin kız sennn maşallah
Kaç kilo ile hamiş kalmışdın sen şimdi kaçsın?

sağol canım hamile kaldığımda 61,5 idi kilom şimdi 66 kg ama boyum uzun 1.74 boyum bu ay 3 kilo almışım doktor kızdı bile 1 kilo al diye şimdi öğlenleri yemekten sonra yürüyüşe başladım daha fazla kilo almayayım diye :)

Bu ekmek nasıl kilo aldırıyor. hiiç farkedilmiyor.5 aydan sonra asıl kilo,gelsinnnn:)62 ile hamile kaldım.limit 75 suanki durum 67kilo 5 ayda ,son 8 kilo hakkım. arkadasım 6 aylık hamile diyetisyenden yardım aldı.dr. diyetisyene git dedi.suan uymaya basladı bakalım nekadar istikrarlı olacak.

ya bu nasıl olacak bende anlamıyorum tüm doktorlar aynı şeyi söylüyor 12-13 kg alacaksın ama nasıl olacak o 4-5 ayda 5 kilo aldık son aylar daha çok kilo alınıyor Allah yardımcımız olsun ama bence imkansız şu çağla şikel falan nasıl 9 kilo ile doğurdu yemedimi bunlar ya gıcık oldum şimdi onlara

bence çok kaşınma. teklif etmişsin istememiş. sonra zorladığına pişman etmesinler..

Kız insan üzülüyor he.Ama bu artık 3 den fazla oldu.Kabul etmedi artık yapcak bişi yok.

Boyunun uzun olmasının avantajı bence gayet iyi durumdasın cnm

Amin inşşşş :)) Rabbim hepimize sağlık mutlu bir bebiş dogurmayı nasıp etsın ıns

Canım işlerin çok mu yoğun senin? Kendini çok yorma emi.
Artık eşinle dialoklarınızı yazmıyorsun.
Bebiş büyüdükçe nasıl evhamlı olmuştr eşin kim bilir :)

genellikle yurt dışında yapılan ve artık türkiyede de bazı kişilerin yaptığı BABY SHOWER partisi nasıl yapılır anlatan bir link yapmak isteyen çıkarsa fikir olabilir geçenlerde arkadaşım davet edilmiş ve nasıl olduğunu bilmediğimiz için tereddütde kalmıştık Allah'tan hediyesini falan hazırlayıp gitmişti bebek doğmadan bu partileri yapanlar var fikir olsun hepimize

Anne adayının bebeğinin doğumu beklediği son günlerini ona özel düzenleyeceğiniz baby shower partisi ile renklendirmeye ne dersiniz? İşte size adım adım baby shower hazırlama rehberi. - Baby Shower hazırlama rehberi - MSN Anne ve Bebek

çok güzelll :) maşallah

annene çok geçmiş olsun canım.

ben sevmem Allahtan :) afiyet olsun sana. ÇOK GÜZEL ÇIKMIŞIN :) Çorap nerde satılır okudum evet yazmışın sağol canım . Zaten eşim diyip duruyordu donuna kadar hamile donu elbise pantalon herşey hamileler için çorap ne böyle dar dar diye :)

o saman söyleym ben :) arnavut ciğeri ,pilav, ayran :))

evet evet bende 4.5 dan 5 olmak üzereyim de :))) ahanda bu da fotom. bu hamile elbisesini netten aldım dün geldi. ben çok beğendim .

nazzzz ben sana geçen hamile çoraplarından bahsettiydim de sen gördün mü acep.. hani çorap sıktı demiştin ya. bunlar çok rahat elbiselerle çok rahat kullanırsın hem koton üşütmez bu havalarda

bi arkadaş yaptı biz de öğrendik sayesinde !! hamileliğinin son ayında yapmıştı. aman ya maksat muhabbet işte.. tek yapmayı planladığım organizasyon 40 mevlütü olacak sanırım :)) o da annem yanımda olursa.. yoksa o da yok :)

Bende aynen sana katılıyorum.
İnşallah o günleri görmek nasip olursa bende sadece 40 mevlütünü düşünüyorum.
40'ımı çıkarmak için annemde kalma şansım olmayabilir.
Eşimin işine ters çünkü.Eşimin iş yeride geç kalma konusunda taviz vermez.
O yüzden evimde geçiricem.Annem en fazla 1 hafta kalabilir.Ama ara ara gelir diye düşünüyorum.
Kayınvalidem torunu olacağının bilincinde değil.Eşyaları toplasaydım keşke dediğine göre bakmayı düşünmüyor gibi.
Allahım yardımcımız olsun.

Sırf bu yüzden normal doğum düşünüyorum ki ağrılı sancılı olmasın.
Yerimden hızlı kalkabiliyim.Çünkü arkadaşım eğilip kızımı alamıyordum diyor.
Kayınvalidesinde kaldı.Ama kadın allah için annesi kadar ilgilendi,belkide daha fazla.

Canım o bence testleri ihmal etmiştir ya da yaptırmamıştır..kaç test var down sendromuna bakılan,mutlaka tespit edilirdi,senin test sonucuna doktor ne yorum yaptığına ne tavisye ettiğne bakmalısın,daha bir kaç test var yapılacak onları da dikkate alacaktır..Kadere bırakırsak sonumuz hüsran olabilir..Doktorlar hangi testleri istiyorsa yaptırmalı elbette ki..

Bende çok istiyorum annem yanımda olsun ama o kadar kalamayabilir. k.v ne kadar iyi olsa anne gibi olmuyo, yerini tutmuyo. ben ondan utanıp çekiniyorum ama annem olsa çok rahat olurum. senin kv gitmez bence, anneler öyle nazlanır bazen

Yok 40'ımda yanımda olabilirde,sonrasında kalmaz.
Ama yanımda olsada dediğin gibi çeknirim.Hareket olanığım kısıtlı olursa zor olur benim için.
Gerçi normaldede kordon düğümlenmesi vs diyorlar ondanda korkuyorum.
Zor valla allahım yardımcımız olsun inşallah.

Kızlar ya telefondan giriş sayfası çok kötü olmuş. Evde vakit bulup gireyim. Tam telefonum düzeldi cepten girerim diyordum. Sayfa değişmiş. Bugün 19. Haftaya girmem gerekiyordu. Oglusumun gelişimini bile okuyamadım.

bende 40 mevlüdü yaparım baby shower falan bana göre değil bizim kültürümüzdeki şeyleri yapmak daha güzel ama seninde dediğin gibi özenip yapan oluyor ne yapacaksın ne alacaksın bilmiyorsun çok fena oluyor antin kuntin ama bilgi bilgidir kalsın kenarda köşede :)

amin canım. ben normal yapamam kendimi biliyorum. ben kesilip biçilicem orası belli şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…