Görüşemedik kuzum.Çok mu yoğunsun?
Bende artık hazırlanıp çıkıyorum kızlar.Bugunde bitti şükür.
Hafta sonu bebişlere ve kendinize dikkat edin.Bol bol dinlenin.
Pazartesi hala raporlu olmama rağmen işe gelicem.Pazartesi görüşmek üzere.
Kuzum daha yeni oturabildim masama. İyi akşamlar sana ve diğer arkadaşlara..
Kırtasiye odasını doktük öğretmenin biri ile, çok yoruldum. Off, siz de kaynatmışınız maşşşşşş.
ay canım sorma çok fazlalaştı işlerimçok yoruldum.geçici bir durum ama çok şükür konferans var da ona hazırlık var. Bir de net gidip gelince doğrudüzgün yazamıyorum kusuruma bakmayın takip ediyorum ama hepinizi okuyorum bazen toplu olarak laf atıyorum alıntı yapıyorum :)
eşimle komik şeyler oluyor hala da unutuyorum yazmayı :) evlamlı evet yaaa yazık. sabahları cevizimi kırıp kuru kaysıyla beraber getiriyor yediriyor falan :) yazık sabah 6 buçukta evden çıkmasına rağmen böyle bizle uğraşıp duruyor işte. Allah onu başımızdan eksik etmesin inşallah. Amin. hala hiç iş yaptırmıyor falan bulaşık makinesine bile eğilmeyim diye ogün çatal bıçak almam için sepeti yukarıya çıkartmış :) yatakta tv seyrederken iki yanıma arkama falan yastık koyuyor sanki bebek gibi hissediyorum kendimi :) dik duramıyorum da sanki yastıklarla duruyorum gibi oluyor ha aha haah:) nerdeyse beni yıkayacak falan :) ha aha aha ha aha:) hakkını ödeyemem doğum yapayım da artık ben ele alıcam bakalım bebekten fırsat kalırsa işleri. :) bu hamilelik günlerimi çok arayacağım galiba ben. :) birtek yemek yapıyorum şuanda onu da asistanım gibi mesela sebze soyuyorum ya hemen gelip onları atıyor. tencereyi koyuyor yağı getiriyor soğanı salçayı falan veriyor işi bitince geri kaldırıyor tabi kavanozları da açıyor kapatıyor. yani anlayacağınız ben birtek doğramış oluyorum hııı bir de tencereye koyuyorum bi zahmet :) sizlerden ne haber?
Hahahahahha :) Bu anlattıkların o kadar tanıdık ki:) Eşimi anlatmamı istesen benzer şeyleri yazardım.
Ben halimden memnunum da annem çok nazlanıyorsun diyor :) Sabah giyindik kapıdan çıkıcaz kocişle ben raporluyum diye geç çıkıyorum evde.
Montumu giydim kocişi bekliyorum.Ayakkabılarımı giydirip bağlıyor birde ben eğilmiyim diye.
Geçen günde mutfak dolabını açtım.Üstteki tabakları bir alta koymuş ben uzanmiyim diye.
Sabahda dolmuşda illa benden tut,kolunu yukarı kaldırma diyor:)
Kıyamam ya allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah.
ayy beni mutlu ettiniz motive oldum :)))çok tatlı görünüyor canım maşallah
seni görünce kendimi çok şişko hissettim
hihiii ben yinede mutlu oldum ince demendenBiz normaliz kız zapzup ince :)
Ay kendimi nasıl motive ediyorum
Tecrübe konuşuyor tabi.Her yazdığın kelime önemli valla.
Laternede aynı şekilde tabi.Yaşamadan kimse anlamaz bencede hamilelik zor.
Kendinden çok bebişin için endişe ediyorsun çünkü,yoksa her şeye katlanırsın.
Hakkımızda hayırlısı artık.Bende büyük konuşmak istemiyorum ama şuan zor yani.
Mezosum,
Kinali yapincagim benim
Dogumu duydun pirrr.
Ameliyathaneden bile kaçarım Voltajimmmmm :18:
Ameliyathaneden bile kaçarım Voltajimmmmm :18:
Aranizda epidural dusunen var mi?
geçmiş olsun canım; bitti gitti inşallah.prensesin için ayrıca tebrikler.
en aktif topik tabiki burası bak gecenin yarısı oldu burda hala birileri var.
uykum kaçtı ne yapsam dedim yarın için yemek yaptım başka ne yapsam dedim koştur koştur buraya geldim
Aminn canım benim.Sizde ihmal etmeyin balığı özellikle.
Allahtan seviyorumda zorlanmıyorum.
teşekkür ederim cnm...
topik ne kalabalık maşallah,ben aranızda yeniyim ne yazcağmı bilmiyorum ama geldimmmm
​Kızlar 6 Aralık ta detaylı renkli usg randevum var. Ücreti 19TL imiş. Resim ve cd istersem 300 TL imiş. Aradaki farka inanamadım. Ne yapacağıma da karar veremedim?
hayırlı akşamlar kızlar,
geçmişi okuya okuya geliyorum 2 gündür baya yazmışsınız
2 gün önce hanipekscim seni rüyamda gördüm, çalışmak istiyormuşsun heralde çınarı kime bıraksam diye üzülüyosun, diyorum ki çınar benimde oğlum sayılır, ben bakarım üzülme sakın diyorum
ameliyathaneyi bilemem ama doğumhaneden çıkamazsın doğurmadan haberin olsun(
Bırakırlarsa
hoşgeldin canım,sağlıkla gelsin bebişin inşallah
ameliyathaneyi bilemem ama doğumhaneden çıkamazsın doğurmadan haberin olsun(
canım ya aradaki fark gercekten çok abartılı.benide hastaneden aradılar 7 aralıkta detaylı usg için hastanemize bekliyoruz diye fiyat içinde 70tl cd istersem 90 dediler ama ben şimdi senin rakamları görünce acaba benmi yanlış anladım diye tekrar aradım hastaneyi ve sordum bir yanlışlık yokmuş resim ve cd istediğim için 90 tl ödeyeceğim.
hanipeks nasılsın canım bugün yoğunmuşsun galiba(
keyfin sağlığın nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?