2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Kuzum daha yeni oturabildim masama. İyi akşamlar sana ve diğer arkadaşlara..

Kuzum daha yeni oturabildim masama. İyi akşamlar sana ve diğer arkadaşlara..

İyi akşamlar tatlım.Herkes burda oluncada insanın çıkası gelmiyor.
Ama gemiye yetişmem lazım

Kırtasiye odasını doktük öğretmenin biri ile, çok yoruldum. Off, siz de kaynatmışınız maşşşşşş.

Kendini yorma tatlım.Zaten hareketli bir işe sahipsin.
Allahım yardımcın olsun.Aman dikkat et

ya kıskandım sizi benimki kendi naz yapmasını sever ben şimdi bişey yapmıyorum pek ya oda of puf dolanıyor zar zor yardım ediyor annesi ekmek almaya bile göndermemiş yorulmasın oğlum diye hala daha yapmaya çalışıyor bağırıyorum karışma artık yapacak bana zorluk oluyor sizin yaptığınız diye ama ne güzel eşin hep güzel davransın sana Allah bozmasın benimkide sendeki model gibi olsun bol anlayış ve ilgili amin :)

naz ve ersnil sizin bu yazıları eşime gönderdim gör bak nasıl iyi davranan eşler var diye ama hala cevap yok önceden böyle değildi gittikçe ilgisiz oluyor ayı kocam ben ona ayıcık derim oda bana maymun diyo : bu ilgisizlikle iyice ayıcık oldu

çok tatlı görünüyor canım maşallah
seni görünce kendimi çok şişko hissettim
ayy beni mutlu ettiniz motive oldum :)))
Biz normaliz kız zapzup ince :)

Ay kendimi nasıl motive ediyorum
hihiii ben yinede mutlu oldum ince demenden

kuzum benim daha öncede söylemiştim;hamilelikten korktuğum için ikinci çocuğu 7 yıl kadar hiiiiçç düşünmedim inan..
herkes tek çocukla olmaz geç olmadan yapın diye uyarırdı ama ben; Allah isteyenlere versin bize yeter bir tane dedim..
ama oğlum büyüdükçe hep kardeş aradı istedi;bahçede oynarken bazen arkadaşlarını bırakıp arkadaşlarının kardeşleri ile oynuyordu (
bir kardeşin olabilecek tüm kötü yanlarını abarta abarta anlatmama rağmen isteğinden vazgeçmedi..
oğlumun gece uyanınca bizim yatağa gelme huyu vardı bende oradan girdim can evinden vurayım bir daha kardeş istemesin diye düşündüm;
''sen daha bizim yatakta yatarken ben nasıl bir kardeş yapayım''dedim..
o konuşmamızdan sonraki gecelerde oğlum bir daha yanımıza gelmedi;gece uyanıp sessiz sessiz ağladığını duyuyordum;oğlum uyandın mı gel istersen diyordum uyuyorum anne diyordu (
ondan sonra anladım oğluma haksızlık ettiğimi,her çocuk bir kardeşi hak eder yalnızlık çok zor (
eğer bunu 40'lı yaşlarımda anlasaydım ve elimden bir şey gelmeseydi kahrımdan ölürdüm (

uzun lafın kısası tatlım bazen kim ne anlatırsa anlatsın kim ne öğüt verirse versin hiç bir şeyi yaşamadan öğrenemiyorsun;Allah size keşkesiz bir ömür nasip etsin inşallah..

hayırlı akşamlar kızlar,

geçmişi okuya okuya geliyorum 2 gündür baya yazmışsınız

2 gün önce hanipekscim seni rüyamda gördüm, çalışmak istiyormuşsun heralde çınarı kime bıraksam diye üzülüyosun, diyorum ki çınar benimde oğlum sayılır, ben bakarım üzülme sakın diyorum

teşekkür ederim cnm...
topik ne kalabalık maşallah,ben aranızda yeniyim ne yazcağmı bilmiyorum ama geldimmmm

​Kızlar 6 Aralık ta detaylı renkli usg randevum var. Ücreti 19TL imiş. Resim ve cd istersem 300 TL imiş. Aradaki farka inanamadım. Ne yapacağıma da karar veremedim?

canım ya aradaki fark gercekten çok abartılı.benide hastaneden aradılar 7 aralıkta detaylı usg için hastanemize bekliyoruz diye fiyat içinde 70tl cd istersem 90 dediler ama ben şimdi senin rakamları görünce acaba benmi yanlış anladım diye tekrar aradım hastaneyi ve sordum bir yanlışlık yokmuş resim ve cd istediğim için 90 tl ödeyeceğim.

geçmişi okuyayım dedim ama bugün 10 dk erken çıkacağım okuyamadım
ben kaçıyorum
herkese iyi hafta sonları

kendinize ve bebişleri şımartın bu haftasonu

​İyi akşamlar canım hoşgeldin, ay canım çınarım yavrum bakıcısız mı kalmış teyzesi bakar mıymış ona. Canım benim ya rüyanda da olsa teşekkür ederim oğluşuma bakacağın için.

ameliyathaneyi bilemem ama doğumhaneden çıkamazsın doğurmadan haberin olsun (

Canım dogum korkumun boyutunu anlayın diye söylüyorum. Dogum aklıma gelince su cocuğu hiç yapmasaydık diyorum sonra vicdan azabından geberiyorum. Keske başka bir yolu olsa onu dünyaya getirmenin. Allah affetsin neler neler daha düşünüyorum . Rüyalarımda bayılıyorum ayildigimda bebek doğmuş oluyo falan!!

Kız acaba ben mi yanlış anladım :)

hanipeks nasılsın canım bugün yoğunmuşsun galiba (
keyfin sağlığın nasıl?

Çok iyi değildim canım bugün. Benim tansiyon yine düştü sabah hemen uzandım sınıfın birine, ayaklarımı sandalye üstüne koydum ve hamileliğimin ilk kusmasını bugün yaşadım. Ne kadar zor bir şeymiş. Bu zamana kadar mide bulantısı ve kusma yaşayan arkadaşların ne çektiğini bugün anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…