- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Canım dogum korkumun boyutunu anlayın diye söylüyorum. Dogum aklıma gelince su cocuğu hiç yapmasaydık diyorum sonra vicdan azabından geberiyorum. Keske başka bir yolu olsa onu dünyaya getirmenin. Allah affetsin neler neler daha düşünüyorum . Rüyalarımda bayılıyorum ayildigimda bebek doğmuş oluyo falan!!
Kız acaba ben mi yanlış anladım :)
Çok iyi değildim canım bugün. Benim tansiyon yine düştü sabah hemen uzandım sınıfın birine, ayaklarımı sandalye üstüne koydum ve hamileliğimin ilk kusmasını bugün yaşadım. Ne kadar zor bir şeymiş. Bu zamana kadar mide bulantısı ve kusma yaşayan arkadaşların ne çektiğini bugün anladım
bende yılbaşına kadar kabus olarak hamile kaldığımı görüyordum :))Canım dogum korkumun boyutunu anlayın diye söylüyorum. Dogum aklıma gelince su cocuğu hiç yapmasaydık diyorum sonra vicdan azabından geberiyorum. Keske başka bir yolu olsa onu dünyaya getirmenin. Allah affetsin neler neler daha düşünüyorum . Rüyalarımda bayılıyorum ayildigimda bebek doğmuş oluyo falan!!
Kiz:)))) oldum oldum
Hayatım İnan hepsini yasadık . Benim ablam 30 yasında bacaklarını alamaz.kendi kuaförü var bir bacağa 20 dk uğraşıyor.kaslari alınırken gözlerinden yas gelir cart cart burnunu çeker.2 tane normal doğumlu oglu var.oda derdi beni bayıltin alın.2si de devlette doğdu . O doğurduysa doğurmayacak yok.Anlık birsey .dogal akışa bırak senin korkun heyecanın seni yıpratır .
Ben daha sana kızımın doğumunu anlatacağım
Çok iyi değildim canım bugün. Benim tansiyon yine düştü sabah hemen uzandım sınıfın birine, ayaklarımı sandalye üstüne koydum ve hamileliğimin ilk kusmasını bugün yaşadım. Ne kadar zor bir şeymiş. Bu zamana kadar mide bulantısı ve kusma yaşayan arkadaşların ne çektiğini bugün anladım
yalnız olmadığımı anlayınca mutlu oluyorum :)bende yılbaşına kadar kabus olarak hamile kaldığımı görüyordum :))
Kızlar opuyorum sizi
Yemek vakti yaklasiyor.
Canım dogum korkumun boyutunu anlayın diye söylüyorum. Dogum aklıma gelince su cocuğu hiç yapmasaydık diyorum sonra vicdan azabından geberiyorum. Keske başka bir yolu olsa onu dünyaya getirmenin. Allah affetsin neler neler daha düşünüyorum . Rüyalarımda bayılıyorum ayildigimda bebek doğmuş oluyo falan!!
ya kıskandım sizi benimki kendi naz yapmasını sever ben şimdi bişey yapmıyorum pek ya oda of puf dolanıyor zar zor yardım ediyor annesi ekmek almaya bile göndermemiş yorulmasın oğlum diye hala daha yapmaya çalışıyor bağırıyorum karışma artık yapacak bana zorluk oluyor sizin yaptığınız diye ama ne güzel eşin hep güzel davransın sana Allah bozmasın benimkide sendeki model gibi olsun bol anlayış ve ilgili amin :)
naz ve ersnil sizin bu yazıları eşime gönderdim gör bak nasıl iyi davranan eşler var diye ama hala cevap yok önceden böyle değildi gittikçe ilgisiz oluyor ayı kocam ben ona ayıcık derim oda bana maymun diyo : bu ilgisizlikle iyice ayıcık oldu
ayy beni mutlu ettiniz motive oldum :)))
hihiii ben yinede mutlu oldum ince demenden
iyiymiş dünürüm çok şükür :))
tansiyonum çok düşük çıktı 7/4( birde doktoruna sor onaylarsa D vitamini verelim dedi hemşire..
fıstıklar ne yapıyorsunuz bakayım;ne güzel kaynatmışsınız valla maşallah
aşımı oldum,oğlumun kalp atışlarını dinledim geldim :)
laterne gelmiş ama sanırım ben kaçırdım... neyse girdiğinde görür belki,Temmuz laternenin misafiri gelecek ama senden recam ne zaman görürsen "ben kac aylık hamileyim "de litven litven
doğurunca anlarız artık...walla o ayı nasıl hesaplıolar bende hala anlamadım yakında doğurcam ama hala anlamadım
ben epidural normal doğum düşünüyorumAranizda epidural dusunen var mi?
valla ben şu sıra soranlara 4,5 aylık hamileyim diyorum, bana ne ya benim hesabım böyle hıhhaynen ben de birtürlü anlayamadım onun için soralara ne zaman doğacağını söylüyorum okadar :)
Bana doktor hamur işi makarna pilav yasak dedi şekerim.
Ayrıca içindeki katkı maddelerinden dolayı active yoğurt da hiç önermiyor.
Bana doktorum mandalinayı bile yarısını ye birkaç saat sonra diğer yarısını ye diye bilgi verdi.
Ama o kadar bende uymuyorum tabi.
çok geçmiş olsun canım, yazdıklarını okuyunca ben de çok tırstım pazartesi gididcektim bende aşıyaa, iğneden de korkuyorum biraz sanırım, aç tok farkediyo mu aşı için nasıl yaptırdınız?sağolun kızlar..hayır boyadan olmadı..keşke üşütseydim..yapılan tetenoz bebeğimi ve beni çok etkiledi..hem ateş hem baş dönmesi tansiyon düşüklüğü sıtma hepsi bianda oldu.sistik olmusum ama aşıyı bünyem kaldıramamıs.bebeğimin çok sağlıklı oldugunu düşünürken meğersem rahatsızlanmış oda ateşten..bunları tekrar düşündükçe deli oluyorum..lütfen gerekmedikçe tetenoz vurulmayın kızlar..aşı yapılan kolum hala ağrıyor.bebeğim şuan iyi hamdolsun..tamamen olmasada daha iyiyim şimdi..sizler nasılsnız..yaramaz bişi yok değilmi..
katinam geçmiş olsun canım çok merak ettik seni
bende pazartesi gidicem iğneye ama tırstım şimdi ya:18::18::18:
ayyy ben görmedim o listeyi kaydeden varsa paylaşsın tekrar yyaaaa süper olurkızlar doğumdan önce alınacaklar listesi vardı topikte. kimse kaydetmedi mi?
kaydeden varsa gönderebilir mi?
kızlar ben çıkıyorum valiz hazırlamam gerekiyor.
bidaha girebilir miyim vaktim olur mu bilmiyorum.
ama giremezsem hakkınızı helal edin.
dualarınızı esirgemeyin lütfen.
hanipeksime numaramı verdim. sizi haberdar ederim.
arada sırada netede girerim. sizi çok özleyeceğim.
kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın.
Allaha emanet olun. hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?