2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Kiz:)))) oldum oldum
Hayatım İnan hepsini yasadık . Benim ablam 30 yasında bacaklarını alamaz.kendi kuaförü var bir bacağa 20 dk uğraşıyor.kaslari alınırken gözlerinden yas gelir cart cart burnunu çeker.2 tane normal doğumlu oglu var.oda derdi beni bayıltin alın.2si de devlette doğdu . O doğurduysa doğurmayacak yok.Anlık birsey .dogal akışa bırak senin korkun heyecanın seni yıpratır .
Ben daha sana kızımın doğumunu anlatacağım

ayy tatlım çok geçmiş olsun ( bu tansiyon düşmesi ve bulantı migrenden mi acaba??hafta sonu bari biraz dinlenip kendine gelsen

bende yılbaşına kadar kabus olarak hamile kaldığımı görüyordum :))

Canimsinnnnn :)

canım ya gecmiş olsun bu düşük tansiyon problemi bende de var benim doktorum gece yatmadan baş ucuna tuzlu kuruyemiş,kraker vs koy yataktan kalkmadan önce onlardan ye sonra kalk demişti bende öyle yaptım evet tansiyonum halen düşük seyrediyor ama en azından midem bulanmıyor ve çıkarmıyorum.birde sen detaylı usg fiyatını tekrar sor istersen ve sonuçu bizede bildir merak ettim ben şimdi yanlışlık varmı yokmu diye:))

canım yaaa üzüldüm neden böyle oluyor ki acaba dikkat et kendine geçmiş olsun.

korkma bitanem yaaaa kıyamam ben de ilkokuldan beri aşılardan falan sıraların tepesinden kaçardım dişçiden kaçardım falan eskiden beri çok ödleğim ama el mahkum doğurucaz artık birşekilde inşallah.

inşallah canım benim amin. alemsin :)

ne oldu kızlar sizlere yaaa nazar değdi benim de hep düşük tansiyonum ama bukadar değil aman dikkat et canım.aşıyı da atlattın çok şükür geçmiş olsun canım.

iyiymiş dünürüm çok şükür :))
tansiyonum çok düşük çıktı 7/4 ( birde doktoruna sor onaylarsa D vitamini verelim dedi hemşire..

fıstıklar ne yapıyorsunuz bakayım;ne güzel kaynatmışsınız valla maşallah
aşımı oldum,oğlumun kalp atışlarını dinledim geldim :)

Temmuz laternenin misafiri gelecek ama senden recam ne zaman görürsen "ben kac aylık hamileyim "de litven litven
laterne gelmiş ama sanırım ben kaçırdım... neyse girdiğinde görür belki,
laternecim bana açıklar mısın ben niye 4,5 aylık hamile olamıyorum?
walla o ayı nasıl hesaplıolar bende hala anlamadım yakında doğurcam ama hala anlamadım
doğurunca anlarız artık...

Aranizda epidural dusunen var mi?
ben epidural normal doğum düşünüyorum

aynen ben de birtürlü anlayamadım onun için soralara ne zaman doğacağını söylüyorum okadar :)
valla ben şu sıra soranlara 4,5 aylık hamileyim diyorum, bana ne ya benim hesabım böyle hıhh

mandalinanin nesi varmis yaa ben aksamlari 2 mandalina 2 portakal goturuyom valla, ici sulu eksi meyveleri canim cekiyo napam, yaninda diger meyvelerde var da demeyim simdi abartiyoruz biz kocisle demekki

ha kizlar bu arada ben de epidural normal dogum istiyorum

sezeryandan cok korkuyorum, Allah zorunda birakmasin insallah

bazen diyorum disimi siksam epidural de mi almasam, ama bi arkadas o kapiyi biliyosun bikere alacaksan bastan soyle doktora yoksa sancilar artiginda zor oluyor igneyi vurmalari demisti iyiden cesaretim kirildi

kendi de bastan istememis sonra dayanamamis epidural vermisler, kizi gelmemis bi turlu sezeryana almislar sonra, sezeryanin sonraki acisi cok kotu oluyo diyodu bi de kabiz olusan tuvalete cikmak falan

Allahim hepimize kolay bi cirpida dogum nasip etsin insallahhh

çok geçmiş olsun canım, yazdıklarını okuyunca ben de çok tırstım pazartesi gididcektim bende aşıyaa, iğneden de korkuyorum biraz sanırım, aç tok farkediyo mu aşı için nasıl yaptırdınız?

katinam geçmiş olsun canım çok merak ettik seni
bende pazartesi gidicem iğneye ama tırstım şimdi ya:18::18::18:

kızlar doğumdan önce alınacaklar listesi vardı topikte. kimse kaydetmedi mi?
kaydeden varsa gönderebilir mi?
ayyy ben görmedim o listeyi kaydeden varsa paylaşsın tekrar yyaaaa süper olur

kızlar merhaba,

yüksek voltaj beni de duanıza almışsınız. allah bin kere razı olsun tatlım.
ne kadar nisan annemiz varsa rabbim hepsinin gönlüne göre versin.
sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin.

ben bebeğimi gördüm kızlar. izine gidicez deyince doktor 2 kez ultrasonla baktı.
1 kez baktı cinsiyeti net görelim dedi belli etmedi miniğim.
siz 3lü için kan verin sonra meyve suyu ve çikolata yiyip öyle gelin dedi.
çikolatamı yedim doktor tekrar baktı.
bebeşim kıpır kıpırdı. hatta doktor bak bak tekme geliyor görüyor musun dedi.
benim hissettiğim bebeğimin hareketleriymiş. cinsiyeti de kesin erkek dedi.
mergen canım 56,200 olmuşum. kilomu güncelleyebilirsin tatlım.
şimdilik benden bu kadar valiz hazırlayamadım henüz. çok işim var çok.
yarın sabah erkenden yola çıkıcaz. allah emanet olun kızlar.

Son düzenleme:
bu arada unnadodan sipariş ettiğim tulumlarımız geldi. köpekli ve tavşanlı olan ikiside çok güzel.
gönül rahatlığıyla unnadodan alışveriş yapabilirsiniz. hadi öptüm hepinizi.

hayırlı yokculuklar canım, kazasız belasız gidin gelin inşallah
Allaha emanet ol

iyi geceler kıssslarr :)) ne yapıyorsunuz geçmişi mi okuyorsunuz??
öyle çok başım dönüyor ki şuan sarhoş gibiyim :))

mutlu geceler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…