cnm akıl vermek gibi olmasında doktor bana kesinlikle pilav makarna hamur işi yasak dedi hatta olduğunca azalt dedi ama ben ekmeği kesemiorum
benimle zaten herkes dalaga geçiyor topaç gibi birşey doğuracaksın diye
ama 18+5 de bebeğim 220 gr dı hatta bana zayıf bile gelmiştiilerleyen haftalarda ne olur bilmiyorum tabi
kızlar benim beslenme listemi şu şekilde
kahvaltı1 haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
pekmez ve tahib karışımı
2-3 dilim ekmek
ara öğün
active yoğurt
ceviz-badem-fıstık
öğlen
iş yerinde ne çıkarsa o
ama genel olarak sebze-tavuk-kuru baklagil olarak çıkıyor
ara öğün
elma-mandalina
akşam
sebze ve et oluyor genelde
haftada bir balık oluyor
pilav makarnada oluyor tabiyki bunların yanında
saat 21:00 de 2 mandalina yiyorum saat 22:00 de yataktayım
çok mu yiyorum sizce zararlı hiçbirşey yok ama görüldüğü gibi menülerimde
Eğilmek banada zor geliyor valla.O yüzden anlıyorum seni.
Eşlerimiz alıştırdı bizi ne yapalım :) Yanlız eklicem resmiya haftaya benim göbiş gerçekden eğilmeme müsade etmiyor
Benim hiç bilgim yok nasıl oluyormuş?
Acı hissetmiyor musun uyuşuyor musun?
Ama kesilip biçilmeden normal doğum yapıyorsun öyle mi?
kızlar ben tuvalette bile aferdersiniz taharetlenirken zorlanıyorum artık yetişemiorum zar zor
Ben kendi doktorumda yapıcam doğumu canım.
Yani özelde.Doktorum tanıyor beni en azından nelere takıntılıyım biliyor.
Arkadaşıma sezeryana girerken çok korkuyor diye elini tutup kızıma nasıl davranıyorsam sana da öyle davranıcam korkma demiş mesela.
çok sağol canım valla öyle işte benimde neyle alakalı bilmiyorum 5 yasında kreşe başladım alışkanlık sürekli diş fırçalarım hoby gbi benim için ama dişlerimde çürük çok fazla böyle bakımsız gibi sanki temizdir beyzdır ama çürük çok fazla anlamıyorum arka azı dişlerim hep düt dişlerim çoğu dişim çıkmadı annemlerin de ihmalkarlıgı doktorda çektirmemişler şimdi ben çekiyorum süt dişlerim hep dayanıksızlar bide meyve çok yerim salataya bayılırım saf zeytinyağı ve bol tuzlu limonlu veeee colaaaa cola hastasıyım ama dişlerimi sürekli fırçalıyorum doktorum daha az fırçalamamı bile söylemişti canım skılınca diş fırçalıodum bi ara ferahlama geliyordu =) ama şimdi çekmek zorundayımm =) doğurayım vidalı diş yaptırcam =)
anammm bende isterim ya =))) yazın de
sağol bebeeeemmm valla öküz dedim ya nevar denirmi acile gelmiş hastaya bide kadın doğumdasın moral vermen lazım kızlar yaa levent hocayla hepinizin tanışmasını o kadar isterdim ki yok böyle bi insan ya düşük yaptıgımda bana en büyük destek oydu o dönem eşimlede aramız çok kötü olmuştu levent hocanın pozitifliği beni kendime getirdi ve bitanemm annem benim her zaman yanımda oldu ama valla böylece toplananıp levent hocaya muayeneye gitsek bakın nasıl çıkıonuz moraller tavan ne hastalık kalıo ne bişi teyzem dio ki adam bişiler mi yapıo her çıkan kadın kahkahayla çıkıo die ama çok güler yüzü pozitif ve imanlı adam hepsi toplanınca annelere bonus moral oluo =)
Kıslar hepinize günaydın, yaşasın haftanın son çalışma günü
egomego
çok geçmiş olsun canım. oy kıyamam ben sana bir de hamileyken diş ağrısı çekiyorsun. ben de tüm yirmiliklerinden 22 yaşında kurtulmuş biriyim ama 16 yaşımdan 22 yaşıma kadar çektim. allah düşmanıma vermesin. biri eğriydi tüm çene yapımı bozdu diğeri çürüdü bademciklerim şiş dolaştım bir yıl sürekli ishal oldum falan.
hamile kalmadan önce dişçiye gittim çürük falan yoktu ama 2 hafta önce dilime ön dişimin kenarında bir tırtık değdi baktım incecik kırılmış. bu bebiklerin herşeyi bizden aldıkları doğru valla. kendimi zorlaya zorlaya her gün süt yoğurt ayran içiyorum. alsana kalsiyumunu ordan, benimkini niye kullanıyorsun
çok tesekkürler canımcımm bende çok yerim yogurt ayran süt bayılırım ama dediğin gibi onlardan beslensene dişimden ne istiom =)
çıkkkk kızzzz =) anamm yazamadım maaş alan solugu burda alıyor allahtan sorunlu vatandas gelmedi yaa iyi yolcular bacım kendine kocaman iyi bak bebişimize xxxkocaman iyi bak =) bol bol bol gez alışveriş yapmasanda mapza gez sürekli pozitif ol =)
ismede bayıldım doğacağı günede daha bir kanım ısındı sıpaya =)
diş çok kötü gerçekten canım inşallah doğumdan sonra istediğin gibi yaptırırsın
bende eskiden günde 2 kere yada bir kere fırçalardım damak çekilmesinden sonra 3 e çıkardım dişlerimi kaybetme korkusu sardı çürük falanda yok bende çok şükür diş taşlarımın temizlenmesi lazım artık doğumdan sonra artık benimkide şimdide yapılıyormuş ama ben istemiyorum
benimle zaten herkes dalaga geçiyor topaç gibi birşey doğuracaksın diye
ama 18+5 de bebeğim 220 gr dı hatta bana zayıf bile gelmiştiilerleyen haftalarda ne olur bilmiyorum tabi
kızlar benim beslenme listemi şu şekilde
kahvaltı1 haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
pekmez ve tahib karışımı
2-3 dilim ekmek
ara öğün
active yoğurt
ceviz-badem-fıstık
öğlen
iş yerinde ne çıkarsa o
ama genel olarak sebze-tavuk-kuru baklagil olarak çıkıyor
ara öğün
elma-mandalina
akşam
sebze ve et oluyor genelde
haftada bir balık oluyor
pilav makarnada oluyor tabiyki bunların yanında
saat 21:00 de 2 mandalina yiyorum saat 22:00 de yataktayım
çok mu yiyorum sizce zararlı hiçbirşey yok ama görüldüğü gibi menülerimde
Haahahhah bunlar daha iyi günlerimiz :)
cnm akıl vermek gibi olmasında doktor bana kesinlikle pilav makarna hamur işi yasak dedi hatta olduğunca azalt dedi ama ben ekmeği kesemiorum
fıstıklar ne yapıyorsunuz bakayım;ne güzel kaynatmışsınız valla maşallah
aşımı oldum,oğlumun kalp atışlarını dinledim geldim :)
Kolay değil.nasil ki hamilelikten evvel bulantiyi kim anlatsa anlamazsın Buda öyle .herkes adet sancısı gibi diyor bende kabiz olup bir an evvel kurtulmak istiyorum hissiydi.saatte,dk,sn bir geliyor Rabbim nefeslik müsaade veriyor nefesini topla devam...
Sezaryende uyanınca hani şimdi kasıklarımızda yırtılıyor gibi arada bağ sancısı varya o tam dikiş yerinde yalnız nefes Alman'a müsaade yok:)
Bunda epidural Yada spinal olacağım nasipse,genel olmayacağım.kizim kuvoze alındığında ilk Dr um dedi"aglayarak doğdu bebek nesi hasta ya" diye...
Görmek istiyorum.hic birşeyde korkutmuyor beni.korku benim isimi kolaylaştırmaz zorlar.korktukca Dr sabirsizlasiyor haliyle gerçi o anda Dr bana trip atsa sacından tutar yatirirm yere
ekleyin ekleyin en son da becerebilirsem eklemeyi ben çekip eklicem bakalım :)
Evet benim bildigim oyle,benim bir tanidigim var,o oyle yapmisti dogumunu,ayni sekilde yengemde(sezeryan oldu, fakat son anda)
Belirli bi acilma olduktan sonra igne yapiyormus, ikinabiliyormusun ama agri olarak degilde kasilma gibi hissediyormussun.
yanliz ben yurtdisindayim,ama turkiyede dogumhanede calisan bi tanidigim var onunla konusurken sormustum oda belirli hastaneler kullaniyorlar demisti.
kız daha kötüsü ne olacak şimdiden bağcıklarımı eşim bağlıo bu işimizi bari kendimiz yapak artık zar zor ne yapalım cetvelin ucuna tuvalet kağıdını bağlayıp sileriz anayız biz çare tükenmez
fıstıklar ne yapıyorsunuz bakayım;ne güzel kaynatmışsınız valla maşallah
aşımı oldum,oğlumun kalp atışlarını dinledim geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?