2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
cnm akıl vermek gibi olmasında doktor bana kesinlikle pilav makarna hamur işi yasak dedi hatta olduğunca azalt dedi ama ben ekmeği kesemiorum

selam kızlar yarın doktora gıdıyoruz ınsallah bebegımı gorecem cok mutluyum ve heyecanıyım cunkı en son 13 haftalıktı gormustum esımde 7 haftalıktı gormustu ay allahım cabuk sabah olsun artık

Benim hiç bilgim yok nasıl oluyormuş?
Acı hissetmiyor musun uyuşuyor musun?
Ama kesilip biçilmeden normal doğum yapıyorsun öyle mi?

Evet benim bildigim oyle,benim bir tanidigim var,o oyle yapmisti dogumunu,ayni sekilde yengemde(sezeryan oldu, fakat son anda)
Belirli bi acilma olduktan sonra igne yapiyormus, ikinabiliyormusun ama agri olarak degilde kasilma gibi hissediyormussun.
yanliz ben yurtdisindayim,ama turkiyede dogumhanede calisan bi tanidigim var onunla konusurken sormustum oda belirli hastaneler kullaniyorlar demisti.

Son düzenleme:

çok iyi o zaman cnm benim

Bana doktor hamur işi makarna pilav yasak dedi şekerim.
Ayrıca içindeki katkı maddelerinden dolayı active yoğurt da hiç önermiyor.
Bana doktorum mandalinayı bile yarısını ye birkaç saat sonra diğer yarısını ye diye bilgi verdi.
Ama o kadar bende uymuyorum tabi.

fıstıklar ne yapıyorsunuz bakayım;ne güzel kaynatmışsınız valla maşallah
aşımı oldum,oğlumun kalp atışlarını dinledim geldim :)

cnm akıl vermek gibi olmasında doktor bana kesinlikle pilav makarna hamur işi yasak dedi hatta olduğunca azalt dedi ama ben ekmeği kesemiorum

yok canım benim ki yasaklamadı ama azar porsiyon olsun dedi hepsi birde diyet makarna önerdi ama ben kendim yemek yapmadığım için ne olursa onu yiyorum mecbur ama onları biraz azalttım:26::26::26:
birde nette okudum hamileyken pirinç yiyin bol bol diye
bu drların her biri farklı farklı konuşuyor ya hangisinin dediği doğru bilemiyorum artık ben

My Weblog: Baby boots... Crash ?

bu bottan yapalımmm hep beraberrr çok dadlııı kızlar bu arada benim göbüş büyüdü ama eğilmemde dogrulmamda bi sıkıntı yaşamıyorum cimnastikciydim ya vücudum o zamanki kadar olmasada esnek ondan mı mesela eğilmeye erinirsem ayagımı el hizama kaldırıom yada kapıdan girer girmez antreye sırt üstü uzanıom kafamın hizasına ayağımı çekiom hani bebekler yapıo ya ağzına sokuo ayagını öyle yapıom çıkarıom ayakkabımı gecen bi kez esim çıkarmaya eğildi sinirlendim benim elim ayağım yokmu sadece hamileyim sakat değil die bir anlık reflexti sonra özür diledim ama göbek daha fazla büyüyüp ayagımı kaldırmamada engel olunca mecbur kocamın merhametli ellerine kalcam =)

yok canım benim ki yasaklamadı ama azar porsiyon olsun dedi hepsi birde diyet makarna önerdi ama ben kendim yemek yapmadığım için ne olursa onu yiyorum mecbur ama onları biraz azalttım:26::26::26:
bu drların her biri farklı farklı konuşuyor ya hangisinin dediği doğru bilemiyorum artık ben

naptınız siz yaaa bikaç saatte 30 sayfa hızınıza yetişilmiyor.....uğradım sadece yemek vakti geliyor tekrar baaayyyyy

Oy oy oy ben ne halt yicem hiç bilmiyom.
İkiside birbirinden fena.Neyse şimdiden doğuma takılmıyım.
Yoksa doktorum artık bana gelme ersnil dicek.
Tecrübeli olmak çok hoş bence.
Gerçi ben 2. düşünemiyorum bile.
Çok evhamlıyım

ekleyin ekleyin en son da becerebilirsem eklemeyi ben çekip eklicem bakalım :)

Ekliyelim cn ya hoş olur.

Bende henüz doktorumla konuşmadığım için bilmiyorum açıkcası canım.
Ama bende araştırıcam.Gerçi çevremde olanda yok tamamen tahmin yürüttüm.
Hayırlısı artık.

Seda bugun varya tam formundasın hee

fıstıklar ne yapıyorsunuz bakayım;ne güzel kaynatmışsınız valla maşallah
aşımı oldum,oğlumun kalp atışlarını dinledim geldim :)

Oy oy canım benim çok şükür.
Çok sevindim senin adına darısı bizim başımıza inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…