damadım nasıl damadım iyimi aşısınıda oldu
Bana doktor hamur işi makarna pilav yasak dedi şekerim.
Ayrıca içindeki katkı maddelerinden dolayı active yoğurt da hiç önermiyor.
Bana doktorum mandalinayı bile yarısını ye birkaç saat sonra diğer yarısını ye diye bilgi verdi.
Ama o kadar bende uymuyorum tabi.
iyiymiş dünürüm çok şükür :))
tansiyonum çok düşük çıktı 7/4( birde doktoruna sor onaylarsa D vitamini verelim dedi hemşire..
Bende henüz doktorumla konuşmadığım için bilmiyorum açıkcası canım.
Ama bende araştırıcam.Gerçi çevremde olanda yok tamamen tahmin yürüttüm.
Hayırlısı artık.
Kolay değil.nasil ki hamilelikten evvel bulantiyi kim anlatsa anlamazsın Buda öyle .herkes adet sancısı gibi diyor bende kabiz olup bir an evvel kurtulmak istiyorum hissiydi.saatte,dk,sn bir geliyor Rabbim nefeslik müsaade veriyor nefesini topla devam...
Sezaryende uyanınca hani şimdi kasıklarımızda yırtılıyor gibi arada bağ sancısı varya o tam dikiş yerinde yalnız nefes Alman'a müsaade yok:)
Bunda epidural Yada spinal olacağım nasipse,genel olmayacağım.kizim kuvoze alındığında ilk Dr um dedi"aglayarak doğdu bebek nesi hasta ya" diye...
Görmek istiyorum.hic birşeyde korkutmuyor beni.korku benim isimi kolaylaştırmaz zorlar.korktukca Dr sabirsizlasiyor haliyle gerçi o anda Dr bana trip atsa sacından tutar yatirirm yere
tansiyonum çok düşük çıktı 7/4( birde doktoruna sor onaylarsa D vitamini verelim dedi hemşire..
Kesinlikle arastirmani oneririm canim,bu yontemle sancilari hissedebiliyorsun ama agri olarak degil kasilma olarak hissediyormussun.
Ne sezeryana gerek kalir bicak acisi cekersin,nede normal dogum gozunu korkutmaz agrisiz yapariz.
Allahim herkese hayirli dogumlar nasip etsin.
ben doktoruma kurban olayım o zaman
hamur işi ve tatlı banada yasak ama ben zaten yemiyorum onları
active yoğurduda her gittiğimde söylüyor normalde bende yemiyordum evde yapılmış yoğurt yediğim için bol bol
ama geçen hafta yedim yoğurdu son 2 tane kaldı onu yiyip bitirim bu hafta sı-onu başkada alam artık
evde yapılmış mis gibi yoğurt varken ne gerek var ona para vermeye
ama meyveden kimse vazgeçiremez beni kimse kusura bakmasın
arkadaşım örneklerine hastayım senin yaa :))
ayıptır söylemesi dün wc de tam bunu düşünüyordum;resmen hafta da iki kere doğum yapıyorum yaaa(
Bende 2. Ye asla derken 3. Yü kucağıma almama 18 haftam var...
Bir zamanlar bende sizler gibi kim ne anlatsa hmm diye kurar dokerdim.
İnan bana en beteri en zoru "hamilelik"...
Benimde aklıma yattı.Doktorumla konuşup bilgi alacağım.
Daha erken ama önce oğluşu göreyim renkli ultrasonda aşımı olayım sonraki aşamada meşgul etsin beni
Benimde vazgeçtiğim söylenemez canım özellikle mandalinaya dayanmıyorum:)
Makarnayın her şeklini sevdiğim için yemeye devam ediyorum.
Öğlen dışardan söylediğim için öyle tavuk ete güvenemiyorum,sebze yiyorum.
Bu hafta oğluşun beyin gelişim haftası iki kere balık yedim.
Eşim 3. seferinide hafta sonu yiyelim diyor bakalım :)
iğneyi atlatmışsın canım geçmiş olsun
tansiyonunda gerçekten çok düşük hep mi böyle yoksa acaba ilk kez mi oldu:44::44::44:
benimde genelde düşüktür ama bu kadar değil tabi 9-6 çıkıyor hep hamilelikte düşük tansiyon daha iyi diyorlar gerçi ama senin ki baya düşük :26:
afiyet olsun canım yarasın oğlunaaa
nazzzz ben sana geçen hamile çoraplarından bahsettiydim de sen gördün mü acep.. hani çorap sıktı demiştin ya. bunlar çok rahat elbiselerle çok rahat kullanırsın hem koton üşütmez bu havalarda
Nerelerdesin şekerim ?
Laterne'de tetenoz aşısı vurulmaya gitti sanırsam inşallah sorun yaşamadan gelir.
Benimde gözüm korkmadı değil.21. haftamda olmuş olucam aşımı.
Hayırlısı artık.
Ohh iyi, sevindim :) iyi olsun herkes :))) babamızda inşallah sana benzer deyip duruyor, kocamın kız versiyonunun pek güzel olmayacağına karar verdik ehhehe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?