günaydın kızlarrrrrrr
bugün hava biraz sert burda ama kendime güvenebilirsem beşik bakmaya gidicez oğluma
şimdi bakıp karar verelim 7. ayından sonra gidip alırız inşallahhhh
kızlar iyi geceler. ben ancak girebildim geçmişi de okuyamadım. dün öğle arasında ağrılarım iyice arttı tansiyonum da düştü yattım biraz baktık olmayack doktora gittik.
doktor baktı karnım çok sert. ultrasonu açtı. rahmim aşırı kasılmış. kum saati şeklini almış resmen kasılmalardan. açılma yoktur inşallah dedi. ben orda bittim zaten.
hemen muayeneye aldı baktı açılma yok ama aşırı baskı var her an açılma olabilir. dikkat etmemiz lazım dedi. gizli enfeksiyon olabilir diyeo antibiyotik verdi.
durumumuz vahim anlayacağınız. bugün sancılarım çok arttı akşamdan beri. aşırı idrara çıkma durumundayım ya korkuyorum kızlar. ankarada iyi bir doktor bulup oraya gitmek istiyorum en kısa zamanda. tavsiye debileceğiniz bir doktr var mı???
burdaki doktor elinden geleni yaptı daha fazlasını anlayamıyor maalesef. dua edin bizim için lütfen...
slm kızlar. inşallah hepinizin keyfi yerindedir. geçmişi okuyamadım daha. kaynanamdan geldim de canım sıkkın.
size bişey soracam.
el örgüsü bebek yeleği satan, internet sitesi var mı. aradım ama bulamadım.
bana kalsa el örgüsü falan almıycam ama kaynanam şimdiden sizden bişey ören yok mu diye takmış durumda. bir kaçtane alıp, örmüşler gibi yapacam.
kız annesi bebek battaniyesi örermiş yada ördürürmüş. adetmiş. benim annemde hiç sorumluluk sahibi olmayan birisi umrunda bile değil. herşeyi ben düşünmek zorundayım.
Hayatım dün sana pirinç için birsey diyecektim güme gitti...
Pirinç yasaklayan Dr lara kızıyorum ben
Eskiler bebegi gelismeyen hamilelere,geriden gelen bebeklere pirinç lapasi yaparlardı .
Sutlac , pilav,lapa hamileyken favori yiyeceklerimdi
Beşiğin şimdiden hayırlı olsun,tavsiyem mobilya , öndeki parmaklığı inen ,alti cekmeceli beşik
kızlar iyi geceler. ben ancak girebildim geçmişi de okuyamadım. dün öğle arasında ağrılarım iyice arttı tansiyonum da düştü yattım biraz baktık olmayack doktora gittik.
doktor baktı karnım çok sert. ultrasonu açtı. rahmim aşırı kasılmış. kum saati şeklini almış resmen kasılmalardan. açılma yoktur inşallah dedi. ben orda bittim zaten.
hemen muayeneye aldı baktı açılma yok ama aşırı baskı var her an açılma olabilir. dikkat etmemiz lazım dedi. gizli enfeksiyon olabilir diyeo antibiyotik verdi.
durumumuz vahim anlayacağınız. bugün sancılarım çok arttı akşamdan beri. aşırı idrara çıkma durumundayım ya korkuyorum kızlar. ankarada iyi bir doktor bulup oraya gitmek istiyorum en kısa zamanda. tavsiye debileceğiniz bir doktr var mı???
burdaki doktor elinden geleni yaptı daha fazlasını anlayamıyor maalesef. dua edin bizim için lütfen...
kuzum benim daha öncede söylemiştim;hamilelikten korktuğum için ikinci çocuğu 7 yıl kadar hiiiiçç düşünmedim inan..
herkes tek çocukla olmaz geç olmadan yapın diye uyarırdı ama ben; Allah isteyenlere versin bize yeter bir tane dedim..
ama oğlum büyüdükçe hep kardeş aradı istedi;bahçede oynarken bazen arkadaşlarını bırakıp arkadaşlarının kardeşleri ile oynuyordu(
bir kardeşin olabilecek tüm kötü yanlarını abarta abarta anlatmama rağmen isteğinden vazgeçmedi..
oğlumun gece uyanınca bizim yatağa gelme huyu vardı bende oradan girdim can evinden vurayım bir daha kardeş istemesin diye düşündüm;
''sen daha bizim yatakta yatarken ben nasıl bir kardeş yapayım''dedim..
o konuşmamızdan sonraki gecelerde oğlum bir daha yanımıza gelmedi;gece uyanıp sessiz sessiz ağladığını duyuyordum;oğlum uyandın mı gel istersen diyordum uyuyorum anne diyordu(
ondan sonra anladım oğluma haksızlık ettiğimi,her çocuk bir kardeşi hak eder yalnızlık çok zor(
eğer bunu 40'lı yaşlarımda anlasaydım ve elimden bir şey gelmeseydi kahrımdan ölürdüm(
uzun lafın kısası tatlım bazen kim ne anlatırsa anlatsın kim ne öğüt verirse versin hiç bir şeyi yaşamadan öğrenemiyorsun;Allah size keşkesiz bir ömür nasip etsin inşallah..
ayy tatlım çok geçmiş olsun( bu tansiyon düşmesi ve bulantı migrenden mi acaba??hafta sonu bari biraz dinlenip kendine gelsen
canım ya gecmiş olsun bu düşük tansiyon problemi bende de var benim doktorum gece yatmadan baş ucuna tuzlu kuruyemiş,kraker vs koy yataktan kalkmadan önce onlardan ye sonra kalk demişti bende öyle yaptım evet tansiyonum halen düşük seyrediyor ama en azından midem bulanmıyor ve çıkarmıyorum.birde sen detaylı usg fiyatını tekrar sor istersen ve sonuçu bizede bildir merak ettim ben şimdi yanlışlık varmı yokmu diye:))
canım yaaa üzüldüm neden böyle oluyor ki acaba dikkat et kendine geçmiş olsun.
ne oldu kızlar sizlere yaaa nazar değdibenim de hep düşük tansiyonum ama bukadar değil aman dikkat et canım.aşıyı da atlattın çok şükür geçmiş olsun canım.
mandalinanin nesi varmis yaa ben aksamlari 2 mandalina 2 portakal goturuyom valla, ici sulu eksi meyveleri canim cekiyo napam, yaninda diger meyvelerde var da demeyim simdi abartiyoruz biz kocisle demekki
kızlar merhaba,
yüksek voltaj beni de duanıza almışsınız. allah bin kere razı olsun tatlım.
ne kadar nisan annemiz varsa rabbim hepsinin gönlüne göre versin.
sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin.
ben bebeğimi gördüm kızlar.izine gidicez deyince doktor 2 kez ultrasonla baktı.
1 kez baktı cinsiyeti net görelim dedi belli etmedi miniğim.
siz 3lü için kan verin sonra meyve suyu ve çikolata yiyip öyle gelin dedi.
çikolatamı yedim doktor tekrar baktı.
bebeşim kıpır kıpırdı. hatta doktor bak bak tekme geliyor görüyor musun dedi.
benim hissettiğim bebeğimin hareketleriymiş. cinsiyeti de kesin erkek dedi.
mergen canım 56,200 olmuşum. kilomu güncelleyebilirsin tatlım.
şimdilik benden bu kadar valiz hazırlayamadım henüz. çok işim var çok.
yarın sabah erkenden yola çıkıcaz. allah emanet olun kızlar.
yarın kızımı görcem inş dua edin kızlar herşey yolunda olsunbu arada kızımızn adı belli oldu babası koydu NAZLI olacak kısmetse.
canım ya aradaki fark gercekten çok abartılı.benide hastaneden aradılar 7 aralıkta detaylı usg için hastanemize bekliyoruz diye fiyat içinde 70tl cd istersem 90 dediler ama ben şimdi senin rakamları görünce acaba benmi yanlış anladım diye tekrar aradım hastaneyi ve sordum bir yanlışlık yokmuş resim ve cd istediğim için 90 tl ödeyeceğim.
slm kızlar. inşallah hepinizin keyfi yerindedir. geçmişi okuyamadım daha. kaynanamdan geldim de canım sıkkın.
size bişey soracam.
el örgüsü bebek yeleği satan, internet sitesi var mı. aradım ama bulamadım.
bana kalsa el örgüsü falan almıycam ama kaynanam şimdiden sizden bişey ören yok mu diye takmış durumda. bir kaçtane alıp, örmüşler gibi yapacam.
kız annesi bebek battaniyesi örermiş yada ördürürmüş. adetmiş. benim annemde hiç sorumluluk sahibi olmayan birisi umrunda bile değil. herşeyi ben düşünmek zorundayım.
Ggünaydın tatlım bizim telafi eğitimleri devam ettiği için bugün de mesai var. Sende eğitimci degilmidin bugün niye gidiyorsunki ?
temmuz nasılsın canım?sağlığın ve keyfin nasıl?dersler başladı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?