bulantılar kalmadı ama açken iyiyim-yerken iyiyim-yedikten sonra midem kaynıyo ve bu ara yemek sonrası sığınamıyorum patlıcak gibi oluyorum ....geriliyorum resmen...
hepinize mutlu sabahlar,gününüz güzel olsun inşallah
günaydın güzel anneler.günümüz güzel geçsin inşallah:)benimde ağzım boş durmuyor sürekli bişeyler yiyorum engellemeye çalışıyorum kendimi 62 ile hamile kalmıştım şimdi 67 oldum
evettt :)) özellikle akşam yemeğinden sonra artık bir davul kadar gergin bir karnım oluyor :) tam bir hamile gibi gözüküyorum o zaman
seda Allah korusun kız.. hiç kolay değil valla. yemek içmek gibisi yok.. hem 58 çok mu yani ?
sana da günaydın canım :))günaydın güzel anneler.günümüz güzel geçsin inşallah:)benimde ağzım boş durmuyor sürekli bişeyler yiyorum engellemeye çalışıyorum kendimi 62 ile hamile kalmıştım şimdi 67 oldum
hepinize mutlu sabahlar,gününüz güzel olsun inşallah
ben de bu sabah bulantı ile mücadele ederek uyandım;sanırım gynoferon dokundu çünkü bir o vardı ve tutamadım içimde(
burnuma hala kan/demir kokusu geliyor,nane çayı içip içimin kokusunu değiştirmeye çalışıyorum(
ayy çok iğrenç anlattım sabah sabah,bulantılardan bahsedilmiş ben de paylaşayım dedim;sedaggım anlasın diye :))
ben de bu sabah bulantı ile mücadele ederek uyandım;sanırım gynoferon dokundu çünkü bir o vardı ve tutamadım içimde(
burnuma hala kan/demir kokusu geliyor,nane çayı içip içimin kokusunu değiştirmeye çalışıyorum(
ayy çok iğrenç anlattım sabah sabah,bulantılardan bahsedilmiş ben de paylaşayım dedim;sedaggım anlasın diye :))
aynen..... bi de o gerginlik hissi panikletmiyor mu?
kız bcm öle deme bende boy yok şimdiden merdivenleri zor çıkıom walla nefes nefese kalıom 9 kilo aldım şimdiden nolacak halim dışardan baktığında hamile bile demezsin ama 9 kilo nere gitti bilmem
evettt :)) özellikle akşam yemeğinden sonra artık bir davul kadar gergin bir karnım oluyor :) tam bir hamile gibi gözüküyorum o zaman
cnm senin detaylı bugundü demi
evet evet bugün;akşam 17.30'da
çok heyecanlıyım yaaa
senin detaylı kaç dakika sürdü tatlım??
LAternacım, Sağlık dileğin için teşekkür ederim. Rabbim en hayırlısını verir inşallah...
Bende dün akşam servisten iner inmez gittim hastaneye, O kadar güzel muayene yaptı ki dr. Uzun uzun kızımı inceledi. Kendi dr.umda bir alalacele halde girip çıkıyoruz hep bir telaşı var yoğunluktan Hiçirsorununuz yok annesi merak etme dedi :) Herbirşeyciği iyiymiş yani, Ben ö.arası biraz yürüdüm o yüzden korktum dedim. Aksine artık eskide kaldı o hamile yatsın dinlensin hep muhabbetleri dedi:) Yürüyüş öneriyoruz tabi yorma kendini kötü birşey yapmamışsın dedi
Kızım hep içime doğru dönüktü , Bize dönmedi yüzünü :) Çok uğraştı dr .bekledik ama dönmedi ,eller kollar hep hareketli oynattığını izledik 2.taramadan sonra hiç bu kadar uzun izlememiştim kızımı
İyiki gitmişim şimdi o kadar rahatım ki , Bana hamile korsesi alabilirsin dedi eğer aşağı doğru baskı hissediyorsan dedi. içtiğim multivitamin vardı önceden onu kesmiştim kafama göre kilo aldırır diye Osteocare, Ona devam et iyi bir destekçi dedi.
Decavit aldırırsa kilo aldırır onuda günaşırı içiyorsun zaten dedi,
Balık yağı içmiyordum , Onu önerdi, Bizim denizlerden çıkan balıklarda omega yok dedi.Soğuk deniz balığı ye yiceksen dedi, Bende e ben niye gün aşırı zorla yiyorum ozamn dedim :) Protein dedi. O yüzden destek için yağa başlıcam
Bitkisel bir krem önerdi başla artık dedi Striacare ; tamamen bitkisel deid ama kakao badem o tarz yağ karışımlarıda yapabilirsin dedi , Ben z.yağı kullanıyorum.
Bol su iç , Eski Kaşar beyeaz peynir tüket ayran iç dedi.( Ben süt ve yoğurt nerdeyse hiç tüketmiyorum ) Dedi de dedi yani :)
4 kilo almışım 5 ay da iyiymiş ,
Başka aklıma gelen birşey yok önerdiği bunlar
Hastaneye bayıldım tabi hemen doğumu filan sordum ,Özel sigortam var aslında fiyatlarda çok uçuk değil ama benim hastanemle arasında fiyatta en az 1500 fark var ,
Bana düşen tutarda az olacak ama ..Ya başka bir komplikasyon olur ya doğumda diye düşündüm ek bir şeyler çıkarsa ...
Örn. En kötüsü Sezeryan olursa:4650 ( Tabi 2012 fiyatı bide özel sigorta için.Normalde 7800 müş.) Benim hastanem de :2670
Normal : 3600 Benim hastanem :1950
Bunlar 2013 fiyatı olacak en az %10 artar,
Sizler hiç sordunuz mu fiyatlar nedir, İstanbulda bir Erdem Hast. var orda okadr ucuz ki doğum, Arkadaşım bahsetti normal 600 Sezeryan 1000 yaklaşık
göğüs altından itibaren şişiyor bende göbüş( kendimi aynada öyle görünce kaptırıyorum;doğuma sanki bir ay kalmış gibi, evde kimse yokken paytak paytak yürüyorum
valla gerçekten zor olacak gibi saat daha 9:26Hadi inşallah iyi haberlerle gel Tatlım, Akşam zor olacak şimdi sana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?