ben kocişim varken popumu sallaya sallaya dik yürümeye çalışıyorum;ama izlenmediğime eminsem koridoru dönünce hemen bir elimi belime bir elimi göbüşün altına koyuyorumben kimse varken de paytak yürüyorummm ki :))
ben kimse varken de paytak yürüyorummm ki :))
LAternacım, Sağlık dileğin için teşekkür ederim. Rabbim en hayırlısını verir inşallah...
Bende dün akşam servisten iner inmez gittim hastaneye, O kadar güzel muayene yaptı ki dr. Uzun uzun kızımı inceledi. Kendi dr.umda bir alalacele halde girip çıkıyoruz hep bir telaşı var yoğunluktan Hiçirsorununuz yok annesi merak etme dedi :) Herbirşeyciği iyiymiş yani, Ben ö.arası biraz yürüdüm o yüzden korktum dedim. Aksine artık eskide kaldı o hamile yatsın dinlensin hep muhabbetleri dedi:) Yürüyüş öneriyoruz tabi yorma kendini kötü birşey yapmamışsın dedi
Kızım hep içime doğru dönüktü , Bize dönmedi yüzünü :) Çok uğraştı dr .bekledik ama dönmedi ,eller kollar hep hareketli oynattığını izledik 2.taramadan sonra hiç bu kadar uzun izlememiştim kızımı
...
Sizler hiç sordunuz mu fiyatlar nedir, İstanbulda bir Erdem Hast. var orda okadr ucuz ki doğum, Arkadaşım bahsetti normal 600 Sezeryan 1000 yaklaşık
ayrıntı ultrason sorulmuş epey fiyat;ben 120 tl çektirdim....45 dk. sürdü baktık da baktık...bi de fotoğrafını verdi ..zaten özeldeki dr. un ult.4 boyutlu o da veriyor resmini ..
ben kocişim varken popumu sallaya sallaya dik yürümeye çalışıyorum;ama izlenmediğime eminsem koridoru dönünce hemen bir elimi belime bir elimi göbüşün altına koyuyorum
günaydın herkese bugün güne kötübaşladım hala sinirlerim bozuk inş. düzelirim.
evet evet bugün;akşam 17.30'da
çok heyecanlıyım yaaa
Senin detaylı kaç dakika sürdü tatlım??
sağol tatlım akşama gideceğim inşallah pek heyecanlıyımgünaydın herkese..
bugun laternenin usgsi vardı dimi..hadi selametle git gel laternem..doya doya izle..
ben kocişim varken popumu sallaya sallaya dik yürümeye çalışıyorum;ama izlenmediğime eminsem koridoru dönünce hemen bir elimi belime bir elimi göbüşün altına koyuyorum
günaydın herkese bugün güne kötübaşladım hala sinirlerim bozuk inş. düzelirim.
Kızlar listeyi 2-3 günde bir güncelliyorum ve her güncellemede topicte ya da özel mesajla haber alamadığımız 2-3 arkadası listeden çıkartıyorum bilginize...:114:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?