45 dakika mı, uzun metrajlı film gibi.
günaydın kızlar
bugün dedaylı ultrasyona giricez ben ve laterne ikimiz içinde dua edin lütfen herşey iyi çıksın
benim rahim damarındaki daralmam geçmiş olsunnn
benim ki akşam 19:00 da fırsat bulursam akşam girip haber veririm
laterna senin ki kaçta canım
Laterne,detaylıda Allah yardımcın olsun,iyi haberlerle gel.Yalniz sana tavsiyem tatlı birşeylerde yeyip,iç .Dr kızımda 15 mola verdi meyve suyu ve çikolata ye diye
Yarında Mergenin
Saglikla gidin,gelin...
DÜNÜRÜM BENİM YA EŞİM ŞİMDİDEN BENİM YÜRÜYÜŞÜMÜN TAKLİDİNİ YAPIO:d
günaydın kızlar
bugün dedaylı ultrasyona giricez ben ve laterne ikimiz içinde dua edin lütfen herşey iyi çıksın
Hayırdır inşallah canım.Mavi renk iyisaçlarım beyaz ama ,siyah saçım tek tük :) Saçlarım mı çıkacak yoksa hadi inşallah
Kıyamam sana bitanem benim
Hepimiz öyleyiz .bizde Geçen eşimle konuşuyoruzda,eşim bizim ve annesigilin beyaz eşyasını almış kaynana hatta benimkilerden bile kullanıyordu.evlendiğimizde ocağım yoktu.düğünü kendimiz yapmıştık.görümce alacaktı ocağı.gerginlik oldu falan almadı.hep derdim ki ocak alalım patates kızartacağım:) sanki çok matah birşey işte .Şimdi eve bile uymasa değişiyorsun falan amaan.Geçiyor atlatılıyorda gelip geçmiyor,delip geçiyor.
İnan ki masraf bitmiyor,hani diyorlar ya çocuklar küçükken birşeylere sahip olun.çok doğru
O heves güves baktığınız cicilerden gına gelecek
Bugün bizde fırfırlı etek için ağladık
Dönerken havalanacakmış eteği,etekleri hep kot yada düz dar.Yarın erkenden yollara düşeceğîz.
Rabbim geçim kuvveti versin.
yürürken arada öyle hava yapıyorum ama akşam salonda koltukta uyuyakalıyorum;uyandırdığında elimden tutup çekmezse uyku sersemi yattığım yerden kalkamıyorum(
hoşgeldin canım..hayırdır önemli bişi yok değilmi..
canım Allahın izni ile inşallah güzel haberler ile döneceksin..günaydın kızlar
Hayirdir inşallah . La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim... Sıkma canını ...günaydın herkese bugün güne kötübaşladım hala sinirlerim bozuk inş. düzelirim.
günaydın kızlar
günaydınnnnn günaydınnnnnn günaydınnnnn
gayet normal haftamıza göre kızlar.. burdan da kontrol edebilirsiniz
Gebelikte (hamilelikte) kilo alm hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
Laterne,detaylıda Allah yardımcın olsun,iyi haberlerle gel.Yalniz sana tavsiyem tatlı birşeylerde yeyip,iç .Dr kızımda 15 mola verdi meyve suyu ve çikolata ye diye
Yarında Mergenin
Saglikla gidin,gelin...
annem kırmızı beyaz puantiyeli bir kumaştan bir etek dikmişti dantellerle kat kat yapmıştı içini, kabarık bişey. dönünce havalanırdı. ortanca kardeşe dikilmişti aslında etek. bana ve o zamanlar 2 yaşında olan en küçüğümüze aynı kumaştan kabarık olmayanını dikmişti. hepimizi tek kumaştan bir örnek giydirip gezmelere götürürdü annem. ördek yavruları gibi sıralardık yanına. ama o eteği üçümüz de giydik hem de nasıl zevkle. bizim minik, 8 yaşına geldiğinde etek çoktan kendinden geçmişti ama o da giydi garibim; 16mızdan sonra üçümüz de birbirimizin ve annemizin kıyafetlerini giyebiliyorduk.
çocuk sevindirmek güzel şey, bir çocuğun gülümsemesindeki masumiyet başka neyde var
herkese günaydın. (işler yine çok yoğun. bana şans dileyin sağ salim çıkayım şu işten.)
çok sağolun kızlar iyiki varsınızzzz
düşünmemeye çalışıyorum ama meraktan da çatlıyorum biran önce akşam olsunnnnn
sana da günaydın canım :))
eğer yiyorsan senin kilon gayet iyi bence tatlım maşallah nazar değmesin
ben yeme konusunda kendimi frenlenliyorum;gereksiz ve kilo yapıcı şeylerden,hazır gıdalardan hep uzak duruyorum,ekmek az yiyorum ama buna rağmen 54 ile başladım şuan 60 oldum(
yok canım her zamanki şeyler ama artık bünyem kaldırmıyor çok fazla alıngan oldum .
Dün gece oğlum hiç uyumadı tabi bende sürekli ağladı uyandı vb. Sabahta eşim 8 de evden çıkacak saati 7 ye kurmuş durmadan çaldı durdu akşamda uyarmıştım bak saati unutma die tabi o sese çocukta uyandı tutturdu sen işe gitme ben yanlız uyuyamıyorum die ağlamaya başladıO ağladı ben ağladım kalktım hazırlandım onuda babannesinin yanına yatırdım bıraktım çıktım.bilmiyorum ama artık dayanamıcam sanki gücüm kalmadı sinirlerim çok bozuk.
yok canım her zamanki şeyler ama artık bünyem kaldırmıyor çok fazla alıngan oldum .
dün gece oğlum hiç uyumadı tabi bende sürekli ağladı uyandı vb. sabahta eşim 8 de evden çıkacak saati 7 ye kurmuş durmadan çaldı durdu akşamda uyarmıştım bak saati unutma die tabi o sese çocukta uyandı tutturdu sen işe gitme ben yanlız uyuyamıyorum die ağlamaya başladıo ağladı ben ağladım kalktım hazırlandım onuda babannesinin yanına yatırdım bıraktım çıktım.bilmiyorum ama artık dayanamıcam sanki gücüm kalmadı sinirlerim çok bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?