2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

hayırlı haberlerle gelin inş ikinizde

canım benim sendende güzel haberler bekliyoruz Allahın izniyle..mutlu mesut gel bizimlede paylaş..

annem kırmızı beyaz puantiyeli bir kumaştan bir etek dikmişti dantellerle kat kat yapmıştı içini, kabarık bişey. dönünce havalanırdı. ortanca kardeşe dikilmişti aslında etek. bana ve o zamanlar 2 yaşında olan en küçüğümüze aynı kumaştan kabarık olmayanını dikmişti. hepimizi tek kumaştan bir örnek giydirip gezmelere götürürdü annem. ördek yavruları gibi sıralardık yanına. ama o eteği üçümüz de giydik hem de nasıl zevkle. bizim minik, 8 yaşına geldiğinde etek çoktan kendinden geçmişti ama o da giydi garibim; 16mızdan sonra üçümüz de birbirimizin ve annemizin kıyafetlerini giyebiliyorduk.

çocuk sevindirmek güzel şey, bir çocuğun gülümsemesindeki masumiyet başka neyde var.

herkese günaydın. (işler yine çok yoğun. bana şans dileyin sağ salim çıkayım şu işten.)

yürürken arada öyle hava yapıyorum ama akşam salonda koltukta uyuyakalıyorum;uyandırdığında elimden tutup çekmezse uyku sersemi yattığım yerden kalkamıyorum (

aynen walla bende öle yere oturunca kalkamıyorum bide bu aralar soğuk ya yürüyüşde yapamıyorum şişmeye başladım walla eşim dalga geçio puf yastığım diye

çok sağolun kızlar iyiki varsınızzzz
düşünmemeye çalışıyorum ama meraktan da çatlıyorum biran önce akşam olsunnnnn

hoşgeldin canım..hayırdır önemli bişi yok değilmi..

yok canım her zamanki şeyler ama artık bünyem kaldırmıyor çok fazla alıngan oldum .
dün gece oğlum hiç uyumadı tabi bende sürekli ağladı uyandı vb. sabahta eşim 8 de evden çıkacak saati 7 ye kurmuş durmadan çaldı durdu akşamda uyarmıştım bak saati unutma die tabi o sese çocukta uyandı tutturdu sen işe gitme ben yanlız uyuyamıyorum die ağlamaya başladı o ağladı ben ağladım kalktım hazırlandım onuda babannesinin yanına yatırdım bıraktım çıktım.bilmiyorum ama artık dayanamıcam sanki gücüm kalmadı sinirlerim çok bozuk.

canım Allahın izni ile inşallah güzel haberler ile döneceksin..
senin ki benden de geçmiş;benim ki 17.30
bugün gün bitmez bize tatlım

günaydın herkese bugün güne kötübaşladım hala sinirlerim bozuk inş. düzelirim.
Hayirdir inşallah . La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim... Sıkma canını ...

Ay canım seninkide mı bugun:18:
Tatlı birseyler ye iç.hayirli haberlerle gel

Laterne,detaylıda Allah yardımcın olsun,iyi haberlerle gel.Yalniz sana tavsiyem tatlı birşeylerde yeyip,iç .Dr kızımda 15 mola verdi meyve suyu ve çikolata ye diye

Yarında Mergenin
Saglikla gidin,gelin...

Allah razı olsun canım,inşallah sağlıklı haberleri ile döneriz..
ayy kalbim hızlı hızlı çarpıyor konuştukça :))

oğluşum çok hareketli ama yine de yiyeyim mi dersin??çok kilo aldım kız psikolojim bozuluyor (

Son düzenleme:

canım işinde başarılar...kardeşlerle yapılan kıyafet kavgaları bizim şimdi en komik ve tatlı hatıralarımız :)) bende şu ara kızımla aynı giyinmeye takıldım :)) baksanıza ne tatlılar. kayınvalidem de kızıma, eşime ve bana aynı pijamadan dikmiş :)) o kadar tatlı ki..

çok sağolun kızlar iyiki varsınızzzz
düşünmemeye çalışıyorum ama meraktan da çatlıyorum biran önce akşam olsunnnnn

güzel haberlerle dön inşallah...

gayet normalmiş canım kilolarımız.mezopotamyanın paylaşımını görünce içim rahatladı:)

cnm ya bi tv programında izlemiştim süper dadı die senin yaşadığın bi sıkıntıyı yaşıodu işe giderken çocuğu hep ağlıodu kadın dadıda ona ne yapması gerektiğini anlattı netten onu işzleyip sende uygulayabilirsin çocuğa baya faydası olmuştu

ay tatlım uykusuz kalmışsın iyice sinirlerin bozulmuş (
hormonlarının seni yıpratmasına izin verme;karamsar düşünüp kendini çaresiz yada güçsüz hissettiğini düşünürsen bir süre sonra gerçekten ruhsal çöküntü yaşarsın
hadi fıstığım benim canlan biraz;yeni bebişle daha az uykuyla daha iyi hissettiğin günlerin olacak bugünlere haksızlık etme :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…