Ohh ellerine sağlık, olsun olsun kızma aç doyuruyorsun sevaptır
Hey yavrum gayretlim :))
Ya 2 ya 4
Benim oğlum dayı olup amca olamayacak :)
Bu bebis erkek olsaydı kızım teyze olamayacakti :)
1 oğlun 1 kızın olursa ikiside gocunmaz
Kısmetse olur inşş :)
Bu arada sen benim soruma cevap vermedin, ayfonundan okuyamadın mı yoksa?
ya ne bileyim benimde içime erkek doğuyo hatta geçen eşimede dedim oda rüyasında beni görmüş erkek bi çocuğumuz olmuş ama doktor %90 kız dedi o yüzden dedim kızdır değişmez heralde die sormadımda bidaha ama emin olmasa bukadar yüksek oran vermezdi heralde
Allah gönlüne göre versin inşallah tatlım
cok cok afidersün bacı .
Görmedim ki
Arkadaşlar ;
Bu ikinci düzey ultrasonu kafam takıldı fiyatlar uçuyor bir yandan radyolog mu olsun perinatolog mu iki boyutlu mu üç boyutlu
anadolu yakasında uygun yer bilen var mı daha önce de yazmıştım ama yardımcı olabilecek tecrübeli arkadaşlar var mı acaba
ikinci duzey ultrason dedigin detayli ultrason mu? o normal iki boyutlu siyah beyaz oluyor bebegin organlarini inceliyorlar
evet öyle bunun 3 boyutlusu dört boyutlusu da varmış. Bir de yapanlar radyolog ya da periontolog bunlara göre fiyat değişiyor
1oo tl fiyat söyleyende oldu 400 tl söyleyendekafama takıldı işte bu hafta yaptırmama gerekiyor
hoşgeldin canım, maşallah bi kız daha geliyo öyleyse,günaydın annecikler ben geldim kızımı gördüm ultrasonumuza girdik doktor herhangi bir sorun gözükmüor dedi %15 lik bi yanılma payı olabilir dedi sizede dedimi böle bi ihtimali
ben 3 ve 4 boyutlu yaptirmayi dusunmuyorum gerek yok hem de bebege zararli olabilir diyorlar...
anladım peki nerede yaptırıyorsun devlet hastanesinde yaptırmak için geç kaldım ben.
aslında çok takıntılı değilim ama bu mesele de kafam o kadar karıştı ki. bir de fiyatlar böyle yüksek ve farklı olunca
periontolog için en uygun aslunda afiyet hastanesi 200 tl fiyatı da ama ancak 4 aralık için randevu veriyo
benim de kocamın canı sucuk çekiyo, benim yerime o aşeriyo maşallahkızlar biz bu haftalarda aşerebiliyor muyuz? benim canım sucuk çekiyor. çok yediğim bişey değil ama 1 haftadır olsa da yesek diyorum ara ara.
Kızlar çok kötüyüm ya çok kötüyüm bende rubella enfeksiyonu çıktı bu hastalık bebekte zeka geriliği körlük vs yapabiliyormuş bugün ozonla kanımı temizlediler ya bebekte bişey çıkarsa ??????????? ayy bayılacak gibiyim........
Turkiyede yasamiyorum canim ben bilemicem, kendi doktorumla anlasmali olan uzman geliyor ofislerine o yapacakmis
çok teşekkür ederim vakit ayırdın fikir verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?