2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Çoğu arkadaşımızın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu, artık organize olma vakti :)

Bu topikte buluştuk kaynaştık, birimizin mutluluğuyla mutlu olduk, diğerimizin hüznünü de yaşadık aynı anda. Bebeklerimizi yeğenlerimiz yerine koyduk, bunun sonucu olarak da hediye çekilişi yapan mart annelerinden esinlenip biz de kendi organizasyonumuzu yapmaya karar verdik.

Güzel anneler, çoğu arkadaşımızın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu, artık tam anlamıyla organize olmanın vakti geldi.
Çekilişmize katılmak isteyen arkadaşlarımız listemize isimlerini yazdırıyorlar. Bana da özel mesajla adres bilgilerini gönderiyorlar. Ben kura çekip, eşleştirme yapıyorum. Daha sonra özel mesajla hediye gönderecekleri adresleri bildiriyorum ama kimin kime çıktığını sadece ben biliyorum. Siz sadece kime hediye göndereceğinizi biliyorsunuz ama size kimden geleceğini bilmiyorsunuz.

Bir tarih belirleyeceğiz ve o tarih aralığında hediyeler yollanacak. Bu arada Yüksek Voltaj da kim kime çıktı tahminlerini yapacak Hediyeleri ellerine geçen arkadaşlarımız da fotoğraf çekip formumuza koyuyor. Heyecanla sohbetimize devam edip renkleniyoruz.

Hediyelerin limiti 25-50 TL arasında olsun. Son katılım 29 KASIM, Eşleşmeler ve Adresler 30 KASIM'da sizlere özel mesaj ile yollanacaktır. Hediye Gönderim Tarihi 17-21 ARALIK. Daha önce ya da daha sonra göndermeyelim ki herkesin eline aynı tarih aralığında geçsin.

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD] Arkadaşımız[/TD]
[TD]Yeğenimiz[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[TD]Adres Durumu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hanipeks[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wosgi[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PeriLous[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laterne[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]derineser[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ersnil[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zapzup[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ofelyam[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuncss[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]somewherecold[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedagg[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sernil[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egomego[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Sivas[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BoO[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gorkemre[/TD]
[TD]belli değil :)[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Arkadaşlar ;

Bu ikinci düzey ultrasonu kafam takıldı fiyatlar uçuyor bir yandan radyolog mu olsun perinatolog mu iki boyutlu mu üç boyutlu

anadolu yakasında uygun yer bilen var mı daha önce de yazmıştım ama yardımcı olabilecek tecrübeli arkadaşlar var mı acaba

ikinci duzey ultrason dedigin detayli ultrason mu? o normal iki boyutlu siyah beyaz oluyor bebegin organlarini inceliyorlar

ikinci duzey ultrason dedigin detayli ultrason mu? o normal iki boyutlu siyah beyaz oluyor bebegin organlarini inceliyorlar

evet öyle bunun 3 boyutlusu dört boyutlusu da varmış. Bir de yapanlar radyolog ya da periontolog bunlara göre fiyat değişiyor

1oo tl fiyat söyleyende oldu 400 tl söyleyende kafama takıldı işte bu hafta yaptırmama gerekiyor

ben 3 ve 4 boyutlu yaptirmayi dusunmuyorum gerek yok hem de bebege zararli olabilir diyorlar...

tüm hamişlere hayırlı akşamlar

günaydın annecikler ben geldim kızımı gördüm ultrasonumuza girdik doktor herhangi bir sorun gözükmüor dedi %15 lik bi yanılma payı olabilir dedi sizede dedimi böle bi ihtimali
hoşgeldin canım, maşallah bi kız daha geliyo öyleyse, bana kesin kız demişti %100

grip olan arkadaşlar çok geçmiş olsun hepinize, dikkat edin, ben daha olmadım bu sene, inşallah da olmam, bugün tüm kemiklerim ağrıyo gibi hissediyorum halsizim çok, heralde aşıdan dolayı

babası ameliyata girecek arkadaşlara Rabbimden acil şifa diliyorum, bir an önce toparlanırlar inşallah,
babalarınıza iyi bakın kızlar, vakit varken uzun sağlıklı ömür için dua edin onlara

voltajım seni rüyamda gördüm, siyah küt saçlısın üzerinde mavi bi elbise var, seni görünce, voltajın başı kapalıydı ama ben niye böyle gördüm ki acaba diyorum

ben 3 ve 4 boyutlu yaptirmayi dusunmuyorum gerek yok hem de bebege zararli olabilir diyorlar...

anladım peki nerede yaptırıyorsun devlet hastanesinde yaptırmak için geç kaldım ben.
aslında çok takıntılı değilim ama bu mesele de kafam o kadar karıştı ki. bir de fiyatlar böyle yüksek ve farklı olunca
periontolog için en uygun aslunda afiyet hastanesi 200 tl fiyatı da ama ancak 4 aralık için randevu veriyo

Turkiyede yasamiyorum canim ben bilemicem, kendi doktorumla anlasmali olan uzman geliyor ofislerine o yapacakmis

kızlar biz bu haftalarda aşerebiliyor muyuz? benim canım sucuk çekiyor. çok yediğim bişey değil ama 1 haftadır olsa da yesek diyorum ara ara.
benim de kocamın canı sucuk çekiyo, benim yerime o aşeriyo maşallah

canım hiç endişelenme, teşhisin tedavin olmuş, hiç bişey olmaz Allahın izniyle bebeğine, benimde dayımın hanımında hamileyken çıktı tedavisini yaptılar çok şükür hiç bişey olmadı kuzenime, 8 yaşında şimdi maşallah

canım bende çekilişe katılmak istiyorum, hatta tarih için şubat olsun diye yazmıştım,
aralık ayında bizim baya ödemelerimiz ve masrafımız olacak,
15 inde bedelli askerlik taksidi var, 30 unda erkek kardeşimin düğünü var, takıydı ev hediyesiydi, kıyafetiydi falan baya masrafımız var, yatılı misafirlerimde olacak 3-5 gün, sonra rahatlıycaz Allahın izniyle,
ihtiyaçlar arttıkça benim kocişin gözleride açılıyo böyle
kızıma bile bişeyler alalım diyorum, hatun bekle ocak ayından sonra başlayalım diyo, ben yalnız çıkınca bir iki bişey aldım, onu da gösterirken , güzelmiş diyip beni ilgilendiren kısmına bakayım diyo hemen etikete bakıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…