- 29 Eylül 2012
- 406
- 107
- 103
evet öyle bunun 3 boyutlusu dört boyutlusu da varmış. Bir de yapanlar radyolog ya da periontolog bunlara göre fiyat değişiyor
1oo tl fiyat söyleyende oldu 400 tl söyleyendekafama takıldı işte bu hafta yaptırmama gerekiyor
ya ne bileyim benimde içime erkek doğuyo hatta geçen eşimede dedim oda rüyasında beni görmüş erkek bi çocuğumuz olmuş ama doktor %90 kız dedi o yüzden dedim kızdır değişmez heralde die sormadımda bidaha ama emin olmasa bukadar yüksek oran vermezdi heralde
canım bende çekilişe katılmak istiyorum, hatta tarih için şubat olsun diye yazmıştım,
aralık ayında bizim baya ödemelerimiz ve masrafımız olacak,
15 inde bedelli askerlik taksidi var, 30 unda erkek kardeşimin düğünü var, takıydı ev hediyesiydi, kıyafetiydi falan baya masrafımız var, yatılı misafirlerimde olacak 3-5 gün, sonra rahatlıycaz Allahın izniyle,
ihtiyaçlar arttıkça benim kocişin gözleride açılıyo böyle
kızıma bile bişeyler alalım diyorum, hatun bekle ocak ayından sonra başlayalım diyo, ben yalnız çıkınca bir iki bişey aldım, onu da gösterirken , güzelmiş diyip beni ilgilendiren kısmına bakayım diyo hemen etikete bakıyo
Teşekkür ederim cnm daha iyileri senin olsun.
Bana eşimin teyzesi hediye etmişti cnm markasına bakmadım ama yeri çok kaliteli. Hamile giyim mağazasına sordum hamile külotu var mı die siyah vardı ellerinde markasına hiç bakmadım, cüzdan da arabada kalmış sonra uğrarım dedim çıktım 10 liraydı.
Bana çıkarsan eğer söz ben gönderecem sana :)
Herkes martta doğurur ben kalırım yine nisana
Benden o fiyatı istese gidere bakardım.
Bu fiyata hay hay dersek sonunu getiremeyiz.hic biri fatura vermeye de cesaret ve tenezzül etmez.
O fiyata ayrıca cocuğumun tüm ihtiyaclarinida isterdim
hastane fiyatları çok uçuk olanlara Allah yardım etsin, cidden bebeğin okula başlayana kadar tüm ihtiyaçları çıkar o paralara,ben de aynı tepkiyi vermiştim :) çocuğun kaç yıllık okul ihtiyacını karşılıyosunuz şeklinde :) ama eşim bu test amniyosentez vs. olaylarından sonra iyice pimpirikli oldu; iyisi olsun da ne yapalım bir şekilde hallederiz diyo.
Hayırdır inşallah canım.Mavi renk iyivoltajım seni rüyamda gördüm, siyah küt saçlısın üzerinde mavi bi elbise var, seni görünce, voltajın başı kapalıydı ama ben niye böyle gördüm ki acaba diyorum
Kıyamam sana bitanem benimcanım bende çekilişe katılmak istiyorum, hatta tarih için şubat olsun diye yazmıştım,
aralık ayında bizim baya ödemelerimiz ve masrafımız olacak,
15 inde bedelli askerlik taksidi var, 30 unda erkek kardeşimin düğünü var, takıydı ev hediyesiydi, kıyafetiydi falan baya masrafımız var, yatılı misafirlerimde olacak 3-5 gün, sonra rahatlıycaz Allahın izniyle,
ihtiyaçlar arttıkça benim kocişin gözleride açılıyo böyle
kızıma bile bişeyler alalım diyorum, hatun bekle ocak ayından sonra başlayalım diyo, ben yalnız çıkınca bir iki bişey aldım, onu da gösterirken , güzelmiş diyip beni ilgilendiren kısmına bakayım diyo hemen etikete bakıyo
Ben de bu cumartesi gideceğim, bizim hastanede yokmuş. Doktor bir yerin adını verdi, randevu aldım ben de bugün ama fiyat sormak aklıma gelmedi hiç.
Yarın arayıp fiyatlarını öğreneyim bir de, kazıklanmayalım durduk yere.
hoşgeldin canım bebeğin hayırlı olsun, sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallahslm gebeşler :) aranıza yeni katılanlardanım nisan ortası dogum insallah herkeze saglıklı bebecikler kolay dogumlar diliyorum.....
dua ediyorum sürekli zaten Rabbimin yardımı olmasa altından kalkamayız pek, aslında benim koca biraz fazla sıkıyo bilerek, 1,5 sene çok utanıyodum şuna ihtiyacım var demeye, bekarken hiç maddi problemim olmadı çok şükür,sonra baktım şaka maka bi yol bulmak lazım, adamın aklına gelmiyo yoksa senin ihtiyaçların,artık nakit onda kartlar bendeayy ayy canım yaaa.. Allah ödeme kolaylığı versin.. o borçların üstüne düğün dernek ani ödemeler çıktı mı ne de zorlar insanı bilirim.. 1.5 sene 1580 tl maaş ile 1300 tl ev kredisi ödeyip bir de evin giderlerini karşıladık.. canımızdan can gitti.. bir de o dönemde bebek için tedavilere de başlamıştık. Rabbim veriyor kolaylığını.. kocan da aynı benim koca.. direk etiketle ilgileniyo.. diğer kısım beni ilgilendirmez diyor..çekilişte de 25 tl ile 50 tl aralık koyuldu. bütçene göre yani.. ama yine de sen bilirsin.. arkadaşlar da fikirlerini sunarlar belki tarih değişir..
.
bu yaşta kim ağarttı o saçlarını güzelim, bebeler mi kociiş mi yoksa?Hayırdır inşallah canım.Mavi renk iyisaçlarım beyaz ama ,siyah saçım tek tük :) Saçlarım mı çıkacak yoksa hadi inşallah
Kıyamam sana bitanem benim
Hepimiz öyleyiz .bizde Geçen eşimle konuşuyoruzda,eşim bizim ve annesigilin beyaz eşyasını almış kaynana hatta benimkilerden bile kullanıyordu.evlendiğimizde ocağım yoktu.düğünü kendimiz yapmıştık.görümce alacaktı ocağı.gerginlik oldu falan almadı.hep derdim ki ocak alalım patates kızartacağım:) sanki çok matah birşey işte .Şimdi eve bile uymasa değişiyorsun falan amaan.Geçiyor atlatılıyorda gelip geçmiyor,delip geçiyor.
İnan ki masraf bitmiyor,hani diyorlar ya çocuklar küçükken birşeylere sahip olun.çok doğru
O heves güves baktığınız cicilerden gına gelecek
Bugün bizde fırfırlı etek için ağladık
Dönerken havalanacakmış eteği,etekleri hep kot yada düz dar.Yarın erkenden yollara düşeceğîz.
Rabbim geçim kuvveti versin.
hanipeksin yüreğine inecek kız deme öyle, sen dersen çıkar da biliyosunHanipeksin yazısını gulimier sen kopyalayınca gördüm ya :)))))
Herkes Mart'ta ben Nisan'da doğururum demiş ,kulağın çınlasın kız:))
Hatta erkek bebişler geç doğar Mayıs diye hesapla
günaydın kızlar minik yawrular sabah kalktım her zamanki gibi keşke dedim bugun cuma olsaydı
herkesee günaydınnn... aynen bu sabah uyandım eşime ilk sorum cuma mı oldu( ne yazık ki bir gün daha dedi kendime, tembelliğime inanamıyorum artık.. bi de sabah bulantılarım hiç geçmedi benim.. dün sabah çıkardım bu sabah ramak kaldı geçmiyorrrr günlerrrr geçmiyorrr
ah keşke birazda benim olsa dün bi tartıldım tartılmaz olaydım 58 kilo olmuşum ama akşam yemekten sonra tartıldım ondandır kesin ide teselli ettim kendimi ama moralim çok bozuldu bu gidişle diyetisyen yolu gözüküor bana giden armı kızlar aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?