2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım hamileleik bizleri biraz daha hassaşlaştırıyor herşeye sinirimiz bozuluyor doğal olarak
üzme kendini inşallah yakında doğum iznine çıkacaksın o zaman ilgilenirsin oğlunla
peki doğumdan sonrada çalışacakmısın canım

canım Allahın izni ile inşallah güzel haberler ile döneceksin..
senin ki benden de geçmiş;benim ki 17.30
bugün gün bitmez bize tatlım
inşallah ikimizde iyi haberlerle döneriz canım
bana şimdiden bitmeyecek gibi geliyo
evde olsam uyurdum ne güzel neyseki sizler varsınız sohbet ederken anlamayız belkide zamanın nasıl geçtiğini
Hayirdir inşallah . La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim... Sıkma canını ...

Ay canım seninkide mı bugun:18:
Tatlı birseyler ye iç.hayirli haberlerle gel

inşallah canım
çikolata yiyorum ben de hareketlensin diye

Ben bile heyecanlaniyorum hayatım sizin günleriniz gelirken
Kızımda cok Hareketliydi , yalnız uzun bakılıyor ya su isisi artıyor.uykulari geliyor galiba
En azından bir meyve suyu iç benim icim alevlenmisti heyecandan soğuk ictim ferahladim hatta :)))

ben de açılmadı canım yaaa

en çok bayıldığım şey anne kız aynı giyinmekkk

oğlumla aynı gömlekten giyeriz bizde

kaç dk sürecek canım
ben ikili test sırasında girmiştim ama çok fazla uzun sürmemişti 10-15 dk kadardı sanki:26:

Allah yardımcın olsun iyi sonuçlar çıksın

ne güzel sonuçların iyi çıkmış kızın iyi darısı başımıza işallah bende sabırsızlıkla ayrıntılı ultrasonu bekliyorum belki yarın kadın doğum hastanesine gidip ordada baktırabilirim baktırırsam yarında ben anlatırım burda :))

OKUNMUŞ LİSTESİNDE EKSİK KALANLAR :

Naz.............................300 Salat-ı Tefriciye + 3 Kezül Arş
Hanipeks.......................................... .........+ 3 Kezül Arş
Esrasm.........................200 Salat-ı Tefriciye + 3 Kezül Arş
PeriLois.......................................... ......... + 3 Kezül Arş
Ersnil...........................300 Salat-ı Tefriciye + 3 Kezül Arş
Katinam.......................100 Salat-ı Tefriciye + 3 Kezül Arş
Umutege........................................... ...... + 3 Kezül Arş

kızlar listede adı olup tamamlayan varsa lütfen dua topiğinde bildirsin...

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html

aynen canım benim eşim de ocaktan sonra alalım diyor... tek maaş evleneli 1 sene oldu ama esik bitmiyor...
evet evet bugün;akşam 17.30'da
çok heyecanlıyım yaaa

senin detaylı kaç dakika sürdü tatlım??
ay canım inşallah herşey güzel olur iyi haberlerle gelirsin...
ne güzel doktormuş öyle ben de özel bi tıp merkezine gidiyorum 10 dakika falan sürüyor ama ultrasonu çok iyi gibi... daha ben hiç doğumla ilgili bişeyler araştırmıyorum canım...
inş canım herşey gönlünce olur... allah yardımcınız olsun... bi sorun çıkmaz inş...
aynen walla bende öle yere oturunca kalkamıyorum bide bu aralar soğuk ya yürüyüşde yapamıyorum şişmeye başladım walla eşim dalga geçio puf yastığım diye

benim eşim de popomla dalga geçiyo daha 4 kilo aldım büyüdü diyo...

Ah canım benim inanki geçecek hepsi.su anda zor.diger bebeğin oldugunda daha metanetli ve sabırlı oluyorsun.
Esine karsı değil ama :)) çünkü bizde hala saat sesine tartışıyoruz. Kiz uyanıyor arkalarından ağlıyor
Bir gün yastığının altına koydum cin gibi kalktı kapattı.simdi daha tecrübeli kalkıyor :)
Allah yardımcın olsun

valla salatı tefriciyelerde okumuştum ama adımı bulamadım bu sefer de aksaklık yaşamayalım direk sorayım sorayım benim var mı varsa kaç tane ve ne okuyayaım ?Şimdiden rabbim kabul etsin inşallah

Leterne canım dua bölümüne yazdım.
Benimkiler tamamdır.Kezül Arş'ı girince gördüm.
Saolsun voltajım eklemiş hemen ordan okudum.
Allahım kabul eylesin.

canım benim kıyamam sana ya..hem hamilesin hem dinlenemiyorsun..ben bile çocuk olmadıgı halde bu kadar yoruluyorum dinlenemiyorum..ki seni düşünemiyorum..sinirlerin normaldir bozulması canım benim..az kaldı sabret şubatta doğum iznine ayrılıcaksın inşallah..Allah yardımcın olsun..acaba oğluş hastalandımı gece mızmızlandı..:26:

kaç dk sürecek canım
ben ikili test sırasında girmiştim ama çok fazla uzun sürmemişti 10-15 dk kadardı sanki:26:

Bu uzun canım.20 ser dk 2 sefer arayla baktı . Suyu isitmamak ve Biraz dinlenmesi adına 15 dk mola verdi.
İlk önce siyah beyaz olan 3 boyutlu ile tüm organları,damarları ,beyni,rahme,idrar kesesine kadar hatta kese dolu dedi cisli kızım
Daha sonra 4 boyutlu yani kahverengi olanla baktı ağzına yüzüne.hatta ta o zaman dudaklarının güzelliğine ve güldü gamzesine hayran kalmıştım . AgZim acik izledim,cinsiyetini o zaman öğrenmiştim sevinçten ağladım.cok muhteşem birsey doya doya bakİn:)

Kıyamam ya.Bende çok merak ediyorum oğluşumu.
İnşallah bizde hayırlısıyla atlatırız ve mutlu haberlerle çıkarız.
Benim paşamın keyfi hep yerinde maşallah.
Haftalar öncesinde bu ultrason görüntüsünü hiç unutamam.
En belirgin buydu benim için.Şimdi büyüdü oğluşum ekranda tam göremiyorum.

Eklentiler

• $Bebeğim.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 36
selam kızlar dün akşam çok kötü sancılar çektim bir an doğuruyorum sandım sol kasığımda oldu 10 dk falan sürdü geçti. Bu sabah tekrar başladı kasılmalar bu sefer sağ tarafıma geçti. Bu sancılar bebeğin büyümesiyle ilgili mi bilemedim yoksa başka arkadaşlara da olmuştu istiraat vermişti doktor saat 8:30 gibi oldu bir de şimdi oluyor 10:30 tekrarlarsa doktorumu arasam ayy böyle ne olduğunu bilememek kötü ya

Canım Umutege yazmıştı sanıyorum topikte, Kenzularşı okudum diye

Yok cnaım benim detaylı değildi, Bende dün biraz evham yaptım gittim farklı bir dr.a , Detaylıma var daha ((

Benidme dün aşağı bsı olur gibi oluyordu , Korktum gittim, Dr.bebeğin büyüyor rahminde büyüyor diğer organlar yer açıyor olabilir bu tarz ağrılar dedi.

Ama insan görmeyince rahat edemiyor, Anlıyorum seni git istersen bir dr.a

Gerçi her ağrımızda sızımızda ultrasonla bakılınca çocuğa zararı olur mu diyede düşünmüyor değilim ,aama içim rahatladı artık ciddi birşey olmazsa gitmem böyle..

Çok geçmiş olsun canım.
Bende bir ara çok öekmişdim o ağrıları.
Doktor istirahat vermişti yorma kendini demişdi.
Riskli bir durum değil ama kendini yormamak yavaş hareket etmek en güzeli.
Bebişlerimiz büyüdükçe baskı yapıyor hiç kolay değil.

Ne olursa olsun en ufak bir şeyde insan evham yapıyor.
Annemle dün konuşuyoruz diyorki sağlıkla kalk kızım ayaga sağlıkla atlat doğumu.
Bende diyorum ki anne ben bir şekilde atlatırım oğluşum sağlıkla gelsin.
Annem bana yanar ben oğluşuma.Annelik böyle bir şey işde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…