canım hamileleik bizleri biraz daha hassaşlaştırıyor herşeye sinirimiz bozuluyor doğal olarakyok canım her zamanki şeyler ama artık bünyem kaldırmıyor çok fazla alıngan oldum .
dün gece oğlum hiç uyumadı tabi bende sürekli ağladı uyandı vb. sabahta eşim 8 de evden çıkacak saati 7 ye kurmuş durmadan çaldı durdu akşamda uyarmıştım bak saati unutma die tabi o sese çocukta uyandı tutturdu sen işe gitme ben yanlız uyuyamıyorum die ağlamaya başladıo ağladı ben ağladım kalktım hazırlandım onuda babannesinin yanına yatırdım bıraktım çıktım.bilmiyorum ama artık dayanamıcam sanki gücüm kalmadı sinirlerim çok bozuk.
inşallah ikimizde iyi haberlerle döneriz canımcanım Allahın izni ile inşallah güzel haberler ile döneceksin..
senin ki benden de geçmiş;benim ki 17.30
bugün gün bitmez bize tatlım
Hayirdir inşallah . La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim... Sıkma canını ...
Ay canım seninkide mı bugun:18:
Tatlı birseyler ye iç.hayirli haberlerle gel
Allah razı olsun canım,inşallah sağlıklı haberleri ile döneriz..
ayy kalbim hızlı hızlı çarpıyor konuştukça :))
oğluşum çok hareketli ama yine de yiyeyim mi dersin??çok kilo aldım kız psikolojim bozuluyor(
ben de açılmadı canım yaaa
canım işinde başarılar...kardeşlerle yapılan kıyafet kavgaları bizim şimdi en komik ve tatlı hatıralarımız :)) bende şu ara kızımla aynı giyinmeye takıldım :)) baksanıza ne tatlılar. kayınvalidem de kızıma, eşime ve bana aynı pijamadan dikmiş :)) o kadar tatlı ki..
Eki Görüntüle 558551
güzel haberlerle dön inşallah...
Ben bile heyecanlaniyorum hayatım sizin günleriniz gelirken
Kızımda cok Hareketliydi , yalnız uzun bakılıyor ya su isisi artıyor.uykulari geliyor galiba
En azından bir meyve suyu içbenim icim alevlenmisti heyecandan soğuk ictim ferahladim hatta :)))
Allah yardımcın olsun iyi sonuçlar çıksınbende ayin 12 randevu aldim bobrekleri su toplamis ve biraz buyuk gozukuyormus ama kesin ve net bisey soylememislerdi 1, 5 ay oldu sabirsizlikla ayin 12 bekliyorum ense kivrimini olctururken ogrendik kendi doktorum ise ben birsey goremiyorum diyor kafam allak bullak bebegim icin dua edin arkadaslar(
LAternacım, Sağlık dileğin için teşekkür ederim. Rabbim en hayırlısını verir inşallah...
Bende dün akşam servisten iner inmez gittim hastaneye, O kadar güzel muayene yaptı ki dr. Uzun uzun kızımı inceledi. Kendi dr.umda bir alalacele halde girip çıkıyoruz hep bir telaşı var yoğunluktan Hiçirsorununuz yok annesi merak etme dedi :) Herbirşeyciği iyiymiş yani, Ben ö.arası biraz yürüdüm o yüzden korktum dedim. Aksine artık eskide kaldı o hamile yatsın dinlensin hep muhabbetleri dedi:) Yürüyüş öneriyoruz tabi yorma kendini kötü birşey yapmamışsın dedi
Kızım hep içime doğru dönüktü , Bize dönmedi yüzünü :) Çok uğraştı dr .bekledik ama dönmedi ,eller kollar hep hareketli oynattığını izledik 2.taramadan sonra hiç bu kadar uzun izlememiştim kızımı
İyiki gitmişim şimdi o kadar rahatım ki , Bana hamile korsesi alabilirsin dedi eğer aşağı doğru baskı hissediyorsan dedi. içtiğim multivitamin vardı önceden onu kesmiştim kafama göre kilo aldırır diye Osteocare, Ona devam et iyi bir destekçi dedi.
Decavit aldırırsa kilo aldırır onuda günaşırı içiyorsun zaten dedi,
Balık yağı içmiyordum , Onu önerdi, Bizim denizlerden çıkan balıklarda omega yok dedi.Soğuk deniz balığı ye yiceksen dedi, Bende e ben niye gün aşırı zorla yiyorum ozamn dedim :) Protein dedi. O yüzden destek için yağa başlıcam
Bitkisel bir krem önerdi başla artık dedi Striacare ; tamamen bitkisel deid ama kakao badem o tarz yağ karışımlarıda yapabilirsin dedi , Ben z.yağı kullanıyorum.
Bol su iç , Eski Kaşar beyeaz peynir tüket ayran iç dedi.( Ben süt ve yoğurt nerdeyse hiç tüketmiyorum ) Dedi de dedi yani :)
4 kilo almışım 5 ay da iyiymiş ,
Başka aklıma gelen birşey yok önerdiği bunlar
Hastaneye bayıldım tabi hemen doğumu filan sordum ,Özel sigortam var aslında fiyatlarda çok uçuk değil ama benim hastanemle arasında fiyatta en az 1500 fark var ,
Bana düşen tutarda az olacak ama ..Ya başka bir komplikasyon olur ya doğumda diye düşündüm ek bir şeyler çıkarsa ...
Örn. En kötüsü Sezeryan olursa:4650 ( Tabi 2012 fiyatı bide özel sigorta için.Normalde 7800 müş.) Benim hastanem de :2670
Normal : 3600 Benim hastanem :1950
Bunlar 2013 fiyatı olacak en az %10 artar,
Sizler hiç sordunuz mu fiyatlar nedir, İstanbulda bir Erdem Hast. var orda okadr ucuz ki doğum, Arkadaşım bahsetti normal 600 Sezeryan 1000 yaklaşık
aynen canım benim eşim de ocaktan sonra alalım diyor... tek maaş evleneli 1 sene oldu ama esik bitmiyor...canım bende çekilişe katılmak istiyorum, hatta tarih için şubat olsun diye yazmıştım,
aralık ayında bizim baya ödemelerimiz ve masrafımız olacak,
15 inde bedelli askerlik taksidi var, 30 unda erkek kardeşimin düğünü var, takıydı ev hediyesiydi, kıyafetiydi falan baya masrafımız var, yatılı misafirlerimde olacak 3-5 gün, sonra rahatlıycaz Allahın izniyle,
ihtiyaçlar arttıkça benim kocişin gözleride açılıyo böyle
kızıma bile bişeyler alalım diyorum, hatun bekle ocak ayından sonra başlayalım diyo, ben yalnız çıkınca bir iki bişey aldım, onu da gösterirken , güzelmiş diyip beni ilgilendiren kısmına bakayım diyo hemen etikete bakıyo
ay canım inşallah herşey güzel olur iyi haberlerle gelirsin...evet evet bugün;akşam 17.30'da
çok heyecanlıyım yaaa
senin detaylı kaç dakika sürdü tatlım??
ne güzel doktormuş öyle ben de özel bi tıp merkezine gidiyorum 10 dakika falan sürüyor ama ultrasonu çok iyi gibi... daha ben hiç doğumla ilgili bişeyler araştırmıyorum canım...LAternacım, Sağlık dileğin için teşekkür ederim. Rabbim en hayırlısını verir inşallah...
Bende dün akşam servisten iner inmez gittim hastaneye, O kadar güzel muayene yaptı ki dr. Uzun uzun kızımı inceledi. Kendi dr.umda bir alalacele halde girip çıkıyoruz hep bir telaşı var yoğunluktan Hiçirsorununuz yok annesi merak etme dedi :) Herbirşeyciği iyiymiş yani, Ben ö.arası biraz yürüdüm o yüzden korktum dedim. Aksine artık eskide kaldı o hamile yatsın dinlensin hep muhabbetleri dedi:) Yürüyüş öneriyoruz tabi yorma kendini kötü birşey yapmamışsın dedi
Kızım hep içime doğru dönüktü , Bize dönmedi yüzünü :) Çok uğraştı dr .bekledik ama dönmedi ,eller kollar hep hareketli oynattığını izledik 2.taramadan sonra hiç bu kadar uzun izlememiştim kızımı
İyiki gitmişim şimdi o kadar rahatım ki , Bana hamile korsesi alabilirsin dedi eğer aşağı doğru baskı hissediyorsan dedi. içtiğim multivitamin vardı önceden onu kesmiştim kafama göre kilo aldırır diye Osteocare, Ona devam et iyi bir destekçi dedi.
Decavit aldırırsa kilo aldırır onuda günaşırı içiyorsun zaten dedi,
Balık yağı içmiyordum , Onu önerdi, Bizim denizlerden çıkan balıklarda omega yok dedi.Soğuk deniz balığı ye yiceksen dedi, Bende e ben niye gün aşırı zorla yiyorum ozamn dedim :) Protein dedi. O yüzden destek için yağa başlıcam
Bitkisel bir krem önerdi başla artık dedi Striacare ; tamamen bitkisel deid ama kakao badem o tarz yağ karışımlarıda yapabilirsin dedi , Ben z.yağı kullanıyorum.
Bol su iç , Eski Kaşar beyeaz peynir tüket ayran iç dedi.( Ben süt ve yoğurt nerdeyse hiç tüketmiyorum ) Dedi de dedi yani :)
4 kilo almışım 5 ay da iyiymiş ,
Başka aklıma gelen birşey yok önerdiği bunlar
Hastaneye bayıldım tabi hemen doğumu filan sordum ,Özel sigortam var aslında fiyatlarda çok uçuk değil ama benim hastanemle arasında fiyatta en az 1500 fark var ,
Bana düşen tutarda az olacak ama ..Ya başka bir komplikasyon olur ya doğumda diye düşündüm ek bir şeyler çıkarsa ...
Örn. En kötüsü Sezeryan olursa:4650 ( Tabi 2012 fiyatı bide özel sigorta için.Normalde 7800 müş.) Benim hastanem de :2670
Normal : 3600 Benim hastanem :1950
Bunlar 2013 fiyatı olacak en az %10 artar,
Sizler hiç sordunuz mu fiyatlar nedir, İstanbulda bir Erdem Hast. var orda okadr ucuz ki doğum, Arkadaşım bahsetti normal 600 Sezeryan 1000 yaklaşık
inş canım herşey gönlünce olur... allah yardımcınız olsun... bi sorun çıkmaz inş...günaydın kızlar
bugün dedaylı ultrasyona giricez ben ve laterne ikimiz içinde dua edin lütfen herşey iyi çıksın
benim rahim damarındaki daralmam geçmiş olsunnn
benim ki akşam 19:00 da fırsat bulursam akşam girip haber veririm
laterna senin ki kaçta canım
aynen walla bende öle yere oturunca kalkamıyorum bide bu aralar soğuk ya yürüyüşde yapamıyorum şişmeye başladım walla eşim dalga geçio puf yastığım diye
yok canım her zamanki şeyler ama artık bünyem kaldırmıyor çok fazla alıngan oldum .
dün gece oğlum hiç uyumadı tabi bende sürekli ağladı uyandı vb. sabahta eşim 8 de evden çıkacak saati 7 ye kurmuş durmadan çaldı durdu akşamda uyarmıştım bak saati unutma die tabi o sese çocukta uyandı tutturdu sen işe gitme ben yanlız uyuyamıyorum die ağlamaya başladıo ağladı ben ağladım kalktım hazırlandım onuda babannesinin yanına yatırdım bıraktım çıktım.bilmiyorum ama artık dayanamıcam sanki gücüm kalmadı sinirlerim çok bozuk.
OKUNMUŞ LİSTESİNDE EKSİK KALANLAR :
Naz.............................300 Salat-ı Tefriciye + 3 Kezül Arş
Hanipeks.......................................... .........+ 3 Kezül Arş
Esrasm.........................200 Salat-ı Tefriciye + 3 Kezül Arş
PeriLois.......................................... ......... + 3 Kezül Arş
Ersnil...........................300 Salat-ı Tefriciye + 3 Kezül Arş
Katinam.......................100 Salat-ı Tefriciye + 3 Kezül Arş
Umutege........................................... ...... + 3 Kezül Arş
kızlar listede adı olup tamamlayan varsa lütfen dua topiğinde bildirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html
yok canım her zamanki şeyler ama artık bünyem kaldırmıyor çok fazla alıngan oldum .
kaç dk sürecek canım
ben ikili test sırasında girmiştim ama çok fazla uzun sürmemişti 10-15 dk kadardı sanki:26:
Bu uzun canım.20 ser dk 2 sefer arayla baktı . Suyu isitmamak ve Biraz dinlenmesi adına 15 dk mola verdi.
İlk önce siyah beyaz olan 3 boyutlu ile tüm organları,damarları ,beyni,rahme,idrar kesesine kadar hatta kese dolu dedi cisli kızım
Daha sonra 4 boyutlu yani kahverengi olanla baktı ağzına yüzüne.hatta ta o zaman dudaklarının güzelliğine ve güldü gamzesine hayran kalmıştım . AgZim acik izledim,cinsiyetini o zaman öğrenmiştim sevinçten ağladım.cok muhteşem birsey doya doya bakİn:)
OKUNMUŞ LİSTESİNDE EKSİK KALANLAR :
Naz.............................300 Salat-ı Tefriciye + 3 Kezül Arş
Hanipeks.......................................... .........+ 3 Kezül Arş
Esrasm.........................200 Salat-ı Tefriciye + 3 Kezül Arş
PeriLois.......................................... ......... + 3 Kezül Arş
Ersnil...........................300 Salat-ı Tefriciye + 3 Kezül Arş
Katinam.......................100 Salat-ı Tefriciye + 3 Kezül Arş
Umutege........................................... ...... + 3 Kezül Arş
kızlar listede adı olup tamamlayan varsa lütfen dua topiğinde bildirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html
Allah yardımcın olsun iyi sonuçlar çıksın
ne güzel sonuçların iyi çıkmış kızın iyi darısı başımıza işallah bende sabırsızlıkla ayrıntılı ultrasonu bekliyorum belki yarın kadın doğum hastanesine gidip ordada baktırabilirim baktırırsam yarında ben anlatırım burda :))
selam kızlar dün akşam çok kötü sancılar çektim bir an doğuruyorum sandım sol kasığımda oldu 10 dk falan sürdü geçti. Bu sabah tekrar başladı kasılmalar bu sefer sağ tarafıma geçti. Bu sancılar bebeğin büyümesiyle ilgili mi bilemedim yoksa başka arkadaşlara da olmuştu istiraat vermişti doktor saat 8:30 gibi oldu bir de şimdi oluyor 10:30 tekrarlarsa doktorumu arasam ayy böyle ne olduğunu bilememek kötü ya
selam kızlar dün akşam çok kötü sancılar çektim bir an doğuruyorum sandım sol kasığımda oldu 10 dk falan sürdü geçti. Bu sabah tekrar başladı kasılmalar bu sefer sağ tarafıma geçti. Bu sancılar bebeğin büyümesiyle ilgili mi bilemedim yoksa başka arkadaşlara da olmuştu istiraat vermişti doktor saat 8:30 gibi oldu bir de şimdi oluyor 10:30 tekrarlarsa doktorumu arasam ayy böyle ne olduğunu bilememek kötü ya
Benidme dün aşağı bsı olur gibi oluyordu , Korktum gittim, Dr.bebeğin büyüyor rahminde büyüyor diğer organlar yer açıyor olabilir bu tarz ağrılar dedi.
Ama insan görmeyince rahat edemiyor, Anlıyorum seni git istersen bir dr.a
Gerçi her ağrımızda sızımızda ultrasonla bakılınca çocuğa zararı olur mu diyede düşünmüyor değilim ,aama içim rahatladı artık ciddi birşey olmazsa gitmem böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?