selam kızlar dün akşam çok kötü sancılar çektim bir an doğuruyorum sandım sol kasığımda oldu 10 dk falan sürdü geçti. Bu sabah tekrar başladı kasılmalar bu sefer sağ tarafıma geçti. Bu sancılar bebeğin büyümesiyle ilgili mi bilemedim yoksa başka arkadaşlara da olmuştu istiraat vermişti doktor saat 8:30 gibi oldu bir de şimdi oluyor 10:30 tekrarlarsa doktorumu arasam ayy böyle ne olduğunu bilememek kötü ya
Benidme dün aşağı bsı olur gibi oluyordu , Korktum gittim, Dr.bebeğin büyüyor rahminde büyüyor diğer organlar yer açıyor olabilir bu tarz ağrılar dedi.
Ama insan görmeyince rahat edemiyor, Anlıyorum seni git istersen bir dr.a
Gerçi her ağrımızda sızımızda ultrasonla bakılınca çocuğa zararı olur mu diyede düşünmüyor değilim ,aama içim rahatladı artık ciddi birşey olmazsa gitmem böyle..
selam kızlar dün akşam çok kötü sancılar çektim bir an doğuruyorum sandım sol kasığımda oldu 10 dk falan sürdü geçti. Bu sabah tekrar başladı kasılmalar bu sefer sağ tarafıma geçti. Bu sancılar bebeğin büyümesiyle ilgili mi bilemedim yoksa başka arkadaşlara da olmuştu istiraat vermişti doktor saat 8:30 gibi oldu bir de şimdi oluyor 10:30 tekrarlarsa doktorumu arasam ayy böyle ne olduğunu bilememek kötü ya
Canım geçmi olsun.Üşütmüş ya da gaz sancısı çekiyor olabilirmisin ?:26:
Cherryfe canım sen progestan'a devam edıyormusun?
4 boyutlu ult.sarı kahverengi renkte bebeğin birebir kendini görüyorsun ..devlet has.dr.larında siyah beyaz eski ult.bazı özellerde var 4 boyutlu ult.ayrıntılı ult.denen zaten 4 boyutlu ult.kullanılıyorresmimizi ekiliyim olmazsa 4.boyutlu olmazsa bi ara
Evet tatlım , günaşırıya çektik. Bu dr. kendini güvende hisedeceksen sonuna kadarda kullanabilirsin dedi ,Hiçbir zararı yok bebeğe dedi ,
Eşimde gözlerini açtı o sırada :))))) Çünkü kendi dr.um fitil bitine kadar bekleyelim demişti ilişki içinGerçi artık benim kocam bebekten mi nedir bilmiyorum ama çok istemiyorum diyor ,Adam uzaklaşacak bende diye korkuyorum :18:
Çok geçmiş olsun canım.
Bende bir ara çok öekmişdim o ağrıları.
Doktor istirahat vermişti yorma kendini demişdi.
Riskli bir durum değil ama kendini yormamak yavaş hareket etmek en güzeli.
Bebişlerimiz büyüdükçe baskı yapıyor hiç kolay değil.
sağolun kızlar ayaklarımı uzattım yarım saatir öyle oturuyorum ama sancı geçmiyor hafif hafif ağrıyor. dün zaten afedersiniz ishal olmuşum ama öyle rahatsız etmedi sadece kolay çıktım tuvalete gaz sancısı gibi değil o sancıyı çok çekmiştim bu garip sanki bebekten dolayı gibi geliyr çok fenamış bu sancılar şimdi sancı çekenleri iyi anladımCanım geçmi olsun.Üşütmüş ya da gaz sancısı çekiyor olabilirmisin ?:26:
Cherryfe canım sen progestan'a devam edıyormusun?
Evet tatlım , günaşırıya çektik. Bu dr. kendini güvende hisedeceksen sonuna kadarda kullanabilirsin dedi ,Hiçbir zararı yok bebeğe dedi ,
Eşimde gözlerini açtı o sırada :))))) Çünkü kendi dr.um fitil bitine kadar bekleyelim demişti ilişki içinGerçi artık benim kocam bebekten mi nedir bilmiyorum ama çok istemiyorum diyor ,Adam uzaklaşacak bende diye korkuyorum :18:
canım ben okudum topiğe yazdım allah kabul etsin inşallahhhOKUNMUŞ LİSTESİNDE EKSİK KALANLAR :
Naz.............................300 Salat-ı Tefriciye + 3 Kezül Arş
Hanipeks.......................................... .........+ 3 Kezül Arş
Esrasm.........................200 Salat-ı Tefriciye + 3 Kezül Arş
PeriLois.......................................... ......... + 3 Kezül Arş
Ersnil...........................300 Salat-ı Tefriciye + 3 Kezül Arş
Katinam.......................100 Salat-ı Tefriciye + 3 Kezül Arş
Umutege........................................... ...... + 3 Kezül Arş
kızlar listede adı olup tamamlayan varsa lütfen dua topiğinde bildirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html
Bu uzun canım.20 ser dk 2 sefer arayla baktı . Suyu isitmamak ve Biraz dinlenmesi adına 15 dk mola verdi.
İlk önce siyah beyaz olan 3 boyutlu ile tüm organları,damarları ,beyni,rahme,idrar kesesine kadar hatta kese dolu dedi cisli kızım
Daha sonra 4 boyutlu yani kahverengi olanla baktı ağzına yüzüne.hatta ta o zaman dudaklarının güzelliğine ve güldü gamzesine hayran kalmıştım . AgZim acik izledim,cinsiyetini o zaman öğrenmiştim sevinçten ağladım.cok muhteşem birsey doya doya bakİn:)
sağolun kızlar ayaklarımı uzattım yarım saatir öyle oturuyorum ama sancı geçmiyor hafif hafif ağrıyor. dün zaten afedersiniz ishal olmuşum ama öyle rahatsız etmedi sadece kolay çıktım tuvalete gaz sancısı gibi değil o sancıyı çok çekmiştim bu garip sanki bebekten dolayı gibi geliyr çok fenamış bu sancılar şimdi sancı çekenleri iyi anladım
sağolun kızlar ayaklarımı uzattım yarım saatir öyle oturuyorum ama sancı geçmiyor hafif hafif ağrıyor. dün zaten afedersiniz ishal olmuşum ama öyle rahatsız etmedi sadece kolay çıktım tuvalete gaz sancısı gibi değil o sancıyı çok çekmiştim bu garip sanki bebekten dolayı gibi geliyr çok fenamış bu sancılar şimdi sancı çekenleri iyi anladım
WALLA BENİM KİLOMUDA HEMEN DEĞİŞTİRMİŞİN :d
Favori yiyeceğim. Cumartesi günü 2 büyük tabak yedim 2 büyük bardak ayran içtim, akşama fenalaştım karnım davul gibi oldu he he he
Notere gerek yok şekerim, isimlerin yerlerini değiştirirsem eğer yüksek voltaj hemen bilir ve beni deşifre eder o güçlü hisleriyle
kızlar biz bu haftalarda aşerebiliyor muyuz? benim canım sucuk çekiyor. çok yediğim bişey değil ama 1 haftadır olsa da yesek diyorum ara ara.
selam kızlar
Bizim kızımız olacağını öğrendikten sonra isimlere bakmaya başladık ne koysak acaba diye benim içimden cemre geçiyordu 2 gün önce eşim cemre mi olsa dedi olur dedim ben seviyorum cemre adını ama bugün kalkmış cemre sıradan tuana olsun diyor ama benim aklım cemre de kalacak cemre olursa o tavır yapacak off sizce hangisi ne diyorsunuz.
CEMRE: Ateş parçası, kor; Şubat ayında bir hafta arayla hava, su ve toprakta oluştuğu sanılan sıcaklık yükselişi
TUANA:cennete düşen ilk yağmur damlası
ben kasım annelerini takip etmiştim geçtiğimiz haftalarda.. büyük çoğunluğu ekimde doğurdu.. kasımın ortalarında hemen hemen hepsinin doğumları bitti..
ne heyecanlı.. bizde 1 marttan itibaren heyecan içinde doğumları bekler olacağız.. ben kendim için de 10 marttan sonra her an olabilir diyorum bakalım ne kadar durdurabilicem içimde oğluşumu..
günaydın bebeklerimmm hepiniz benim bebeklerimsiniz =)) sabah burnum kanadı kustumanca girebildim bi bakayım dedim okuyamadım hepsini henüz çok yazmayınn
doğurana kadar aşerebiliyoruz kuzummm al ye kesin kangal sucuk sekli çıkmasın bebekte =)))) ne saçma hemi yemezsenn bebekte şekli çıkarmış =)
hacı bacı o don kasındırmazmı gı parlak gibi sanki neyki kumasısısı anlarmış gibide soruom ya =)
canım eğer devam ederse doktrunu ara mutlaka,emin olmakta fayda var...
Canım güncellerken,düzelteyim dedim ama... :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?