2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Canım geçmi olsun.Üşütmüş ya da gaz sancısı çekiyor olabilirmisin ?:26:

Cherryfe canım sen progestan'a devam edıyormusun?

geçmiş olsun canım.. benim de kasıklarımda sancı değil de hep bi acıma var yaaa aşağıdaki kemiklerim acıyo sanki... değişik böle olan var mı bilmiyorum...

Evet tatlım , günaşırıya çektik. Bu dr. kendini güvende hisedeceksen sonuna kadarda kullanabilirsin dedi ,Hiçbir zararı yok bebeğe dedi ,
Eşimde gözlerini açtı o sırada :))))) Çünkü kendi dr.um fitil bitine kadar bekleyelim demişti ilişki için Gerçi artık benim kocam bebekten mi nedir bilmiyorum ama çok istemiyorum diyor ,Adam uzaklaşacak bende diye korkuyorum :18:

Varsa ekle tabi, Görelim bebekimizi,,

Benim hastanede perinatoloji uzmanı var , Onda vardır diye tahmin ediyorum renklisi , Bizde görürüz inşallah bebeğimizi böyle esnerken filan :)))

Benim eşimdede aynı durum var canım:)
Eşim hafta içi gittiğim için doktora gelemiyordu artık hafta sonu gidiyoruz birlikde çok acil bir durum olmadığı sürece.
Eşimde oğlumuzu görüyor,ben hareketlerini hissettiğimde eşime söylüyorum eşimde elini karnıma koyup seviyor oda hissediyor.
Böyle olunca babalığa iyice alıştı.İlişki söz konusu olduğunda zarar vermekden çok korkuyor,korkuyoruz.
Sürekli bir dikkat hali benim eller havada :)O yüzden biraz sabır etmek en güzeli.
Allahın izniyle oğlumuz sağlıkla gelsin kocişle ikinci balayını yaşıcaz

sağolun kızlar ayaklarımı uzattım yarım saatir öyle oturuyorum ama sancı geçmiyor hafif hafif ağrıyor. dün zaten afedersiniz ishal olmuşum ama öyle rahatsız etmedi sadece kolay çıktım tuvalete gaz sancısı gibi değil o sancıyı çok çekmiştim bu garip sanki bebekten dolayı gibi geliyr çok fenamış bu sancılar şimdi sancı çekenleri iyi anladım

Canım dün "Akıntı gibi değil de hava kabarcığı gibi oluyor " demişsin ya işte o progestan'dan oluyor,endişe etme yani.O nedenle sordum

Bende devam ediyorum progestan'a... Eşler riskli dönemlerden sonra korkuyor canım bebişlere birsey olacak diye

Son düzenleme:
canım ben okudum topiğe yazdım allah kabul etsin inşallahhh

çok güzel yaaa inşallah benim dr da bu kadar uzun uzun bakarrr
heycan yaptım iyice bunları da öğrendikten sonra
kızına da maşallah canım yesin teyzesi onun dötünü

Ağrıya yine dayanırsındada kuzum söz konusu bebişlerimiz olunca insan endişeleniyor.
Sitres iyice artıyor.Ama çoğumuz yaşadık ağrılar gayet normal.Kendini yorma yeter.
Yinede uzun süreli devam ederse doktorunu arar bilgi alırsın için rahat eder kuzucum.

Canım eğer devam ederse doktrunu ara mutlaka,emin olmakta fayda var...

WALLA BENİM KİLOMUDA HEMEN DEĞİŞTİRMİŞİN :d

Canım güncellerken,düzelteyim dedim ama... :26:

anammm bende dün yapayım bari kısır dedim ya hürrem vardıya bi makarna yaptımm bi salata çorbam vardı zaten daha da kıçımı kaldırmadım =)

kızlar biz bu haftalarda aşerebiliyor muyuz? benim canım sucuk çekiyor. çok yediğim bişey değil ama 1 haftadır olsa da yesek diyorum ara ara.

doğurana kadar aşerebiliyoruz kuzummm al ye kesin kangal sucuk sekli çıkmasın bebekte =)))) ne saçma hemi yemezsenn bebekte şekli çıkarmış =)

hacı bacı o don kasındırmazmı gı parlak gibi sanki neyki kumasısısı anlarmış gibide soruom ya =)

ikisini birden koy biz öyle yaptık kavga etmektense =) =) tuana cemre koy ikinci ismi kendi istediğine koy ikinci isimle hitap edilio ya genelde =)

30 martta gelmesin valla bozuşurum tüm popülaritemi çaldığı yetmiyor doğum günümüde çalarsa kavga ederiz gelenler ona hediye alır bana değil triplerim vallaaa =)

günaydın bebeklerimmm hepiniz benim bebeklerimsiniz =)) sabah burnum kanadı kustum anca girebildim bi bakayım dedim okuyamadım hepsini henüz çok yazmayınn

İlahi Egoş alemsin

Benim doktorumun hemşireside canın birsey istediğinde ye mutlaka,örneğin mevsimi olmayan birsey istersen bile turşusunu ,reçelini vs ye diyor,doktorum aldığım kilolardan ötürü ters ters bakıyor.Canımın her çektiğini yemeye kalksam,rahat 30-40 kilo alacak kapasiteyi kendimde gördüm

Geçmiş olsun...Dikkat et kendine (

Son düzenleme:
selam kızlar;

ben geldim sonunda. hepinize çok çok teşekkür ederim. dualarınız için de ayrıca teşekkür ederim. Allah kabul etsin inşallah. ağzınıza yüreğinize sağlık.

bebeğim ve ben iyiyiz çok şükür. bugün işe başladım. geçmişi okudum vs. derken ancak yazabiliyorum. salı günü Ankarada riskli gebelik uzmanı bir perinatologa gittik. detaylı ultrasona aldı bizi.
baktı bebeğim çok sağlıklı. rahmim düzelmişti çok şükür zaten kasılmalarımın hafiflediğini ben hissediyordum dinlenmek iyi gelmişti. doktor da korkulacak bişey olmadığını söyledi. rahim ağzını ölçtü.
çok şükür her şey iyi çıktı. sen de korkulacak bişey yok normal ağrılar olabilir dedi. bebeğimi inceledi. maşallah çok sağlıklı bir oğlanmış. hareketlerinin az olduğunu söyledim. normal olabilir daha çok küçük dedi. ama bence bu haftada daha çok hissedebilirim sanırım bu yavaşlık bebeğimden kaynaklanıyor. sakin bir bebek olacak bence :)) bebiş 354 gr olmuş çok şükür.
gün içerisinde ne kadar oturarak çalışsam da bunun beni yorduğunu bol su içip eve gidince uzanmamı söyledi falan. yani ona göre anormal hiç bir şey yok. ancak eşim ben kasılmalı ve sancılı görmediği için böyle söylediğini düşünüyor yani hala riskliymiş gibi davranmamı istiyor. bende ağır işlerden falan kaçınıyorum işte.

rahatsız olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun tek tek alıntı yapamadım. kendinize çok çok dikkat edin.

bu arada biz de oğlumuzun ismine karar verdik gibi ama bakalım son anda fikrimiz değişir mi değişmez mi bilemiyorum adı UMUT olacak oğlumun. hiç aklımızda yokken birden karar verdik ve evet tamam dedik ikimizde tıpkı EMRE de olduğu gibi. Allah hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah bütün bebeklerimizi.

canım eğer devam ederse doktrunu ara mutlaka,emin olmakta fayda var...

şaka diyorum kuzum benim iyi yapmışsın tabi ben biraz abartıyorum kilo konusunu verememekten çok korkuyorum ondan galiba ama abartıyorum yani gerçekten hamilelikde normaldir yani

şaka diyorum kuzum benim iyi yapmışsın tabi ben biraz abartıyorum kilo konusunu verememekten çok korkuyorum ondan galiba ama abartıyorum yani gerçekten hamilelikde normaldir yani

Canım iyilik haberleriniz daim olsun inşallah,çok sevindim herseyin yolunda olmasına. Maşallah oğluşuna,ismi hayırlı olsun,adıyla,sağlıkla,analı,babalı,uzun ömürler nasip etsin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…