2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Canım eğer devam ederse doktrunu ara mutlaka,emin olmakta fayda var...

Canım güncellerken,düzelteyim dedim ama... :26:

şaka diyorum kuzum benim iyi yapmışsın tabi ben biraz abartıyorum kilo konusunu verememekten çok korkuyorum ondan galiba ama abartıyorum yani gerçekten hamilelikde normaldir yani

Canım eğer devam ederse doktrunu ara mutlaka,emin olmakta fayda var...

Canım güncellerken,düzelteyim dedim ama... :26:

şaka diyorum kuzum benim iyi yapmışsın tabi ben biraz abartıyorum kilo konusunu verememekten çok korkuyorum ondan galiba ama abartıyorum yani gerçekten hamilelikde normaldir yani

günaydın bebeklerimmm hepiniz benim bebeklerimsiniz =)) sabah burnum kanadı kustum anca girebildim bi bakayım dedim okuyamadım hepsini henüz çok yazmayınn

kuzum benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine yoruldunmu bu aralar burnun kanadı dinlen bol bol bide tansiyonu nu bi ölçtür

cnm çok sevindim iyi olduğuna allahıma şükürler olsun umutumuz sağ salim görmüşsün çok sevindim yinede dikkat et kendine

Dmt_,
Gecmis olsun,iyi olmana cok sevindim.
Yine de dikkatli ol canım.
Oğlunun ismi konusunda hemfikir olmanıza sevindim :)
He sunu da söylemeden geçemeyeceğim ,hamileyken hareketsiz bebisler dogunca daha hareketli oluyorenerjimi topluyorlar nedir:)

Hey yavrum gayretlim :))
Ya 2 ya 4
Benim oğlum dayı olup amca olamayacak :)
Bu bebis erkek olsaydı kızım teyze olamayacakti :)
1 oğlun 1 kızın olursa ikiside gocunmaz

O zaman senin bu bebişten sonra 4. yü de yapman lazım, ben eğer 2. ikiz olmaz da üçlemezsem yırttım demektir hihihihii

Kıyamam kuzucum, Allah kesenize bol bereket versin. Hep beraber konuşalım fikir alalım o zaman tekrardan canım benim, cinsiyetler belli olunca demiştik daha önce, o yüzden listeyi yaptım. Amaç yılbaşı na yetişmesi değil zaten sadece denk geldi, o sebeple değiştirilebilir herkes dilerse. Ama kendine de dert etme inan 5 liralık da olsa hediye burada mutsuz olacak bir kişi bile yok eminim.

O zaman başka yerlere de bakıyım ben, iyiki almamışım.

Hanipeksin yazısını gulimier sen kopyalayınca gördüm ya :)))))
Herkes Mart'ta ben Nisan'da doğururum demiş ,kulağın çınlasın kız:))
Hatta erkek bebişler geç doğar Mayıs diye hesapla

Ne mayısı beeeeeeeeeeeeeeeeeee, yüksek voltaj yüksek voltaj kız yanına gelmiyim bak,

göğüs altından itibaren şişiyor bende göbüş ( kendimi aynada öyle görünce kaptırıyorum;doğuma sanki bir ay kalmış gibi, evde kimse yokken paytak paytak yürüyorum

Günaydın tatlım, benim de göğüs altından başlıyor göbüş, o paytaklık bende kimse yokken de varken de var :) Uzandığım yerden destek almadan kalkamıyorum ben de daha şimdiden

canım diğer güncellemende benim kilomuda 71 yaparsınnnn

Benimkisi de 78.5 canım.

Gecmis olsun canım , tansiyon falan mı var?

yok kuzum dün kocişlen tartıştık sinirle uyudum sinirlenince burnumdan soluom o sinirden olmuştur gibime geliyor damar falan çatladıysa sinirlendiğimde kanar bazen tansiyonum pzt ölçüldüğünde 8/5 miydi neydi düşük olması iyidir yüksek tehlikeli dedi

yeee amannn can boğazdan gelirr

kuzum benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine yoruldunmu bu aralar burnun kanadı dinlen bol bol bide tansiyonu nu bi ölçtür

sinirden sinirden kocamı görümceği dövsem yeter =)

Canım benim, kararlı ol evden çıkarken aağlamaları daha çabuk sönebilir. Kişisel farklılık da gösterebilir tabi. Ben de eşime sabahları sinir oluyorum. 8e 20 kala kalkıyor ama alarmı 7de çalmaya başlıyor ertelemekten ne zevk alıyor anlamıyorum kıracam bir gün telefonunu

Çok geçmiş olsun kuzum. Bir ara istersen doktorunu tatlım.

Ben de balık yedim, 2 haftadır yemiyordum neredeyse, doktor balık yağı içmediğim için haftada 3 kez yemelisin demişti, nerdeeeeeee Donlar parlak değil kuzum, yumuşacık kumaşı, antibakteriyelmiymiş neymiş. Flaştaan öyle çıkmış. Seksi saten donuş değil yani hihihiii

günaydın bebeklerimmm hepiniz benim bebeklerimsiniz =)) sabah burnum kanadı kustum anca girebildim bi bakayım dedim okuyamadım hepsini henüz çok yazmayınn

Günaydın tatlım, geçmiş olsun. Normalmiş bu dönemde burun kanamaları diye biliyorum ben

Hoşgeldin ne güzel iyi haberlerle geldin tatlım. Adı ile yaşasın umutumuz maşşş.

Canım iyilik haberleriniz daim olsun inşallah,çok sevindim herseyin yolunda olmasına. Maşallah oğluşuna,ismi hayırlı olsun,adıyla,sağlıkla,analı,babalı,uzun ömürler nasip etsin Allah

sağol canım

sağol canım evet isim konusunda başka bir öneri kabul etmiyor eşim umut da umut çok hoşuna gitti bir anda. hiçte aklımızda yoktu.
valla ilk oğlum çok hareketliydi karnımda hala da öyle belki bu değişik olur ilerleyen haftalarda göreceğiz.

cnm çok sevindim iyi olduğuna allahıma şükürler olsun umutumuz sağ salim görmüşsün çok sevindim yinede dikkat et kendine

teşekkür ederim canım

Ah canım bu konuda bende çok dertliyim ... Ama dediğin gibi normal..

Catherine Zetan Jones :Gebelik sürecinde 23 kilo almış.

Jennifer Lopez :
20 kilo almış.

Kate Hudson:
28 kilo almış.

Hülya Avşar:
20 kilo almış.

Pınar Altuğ:
15 kilo almış.

Ebru Cündübeyoğlu :
19 kilo almış.

Deniz Akkaya:20 kilo almış.

Esra Erol:
23 kilo almış.

Yüksek Voltaj :
24 kilo almış

Son düzenleme:

cnm noldu ya naptılar sana bu halde hemde hay bu görümcelerin varya.....

YANİ ONLAR OKADAR ALDIYSA OOOO YEMEĞE DEVAM:d

Hanipekscim hediyeleşme için adresimi göndereceğim ama 100 mesaja ulaşamadım hala.
Bu akşam burayı mesaj yağmuruna tutmam lazım :)

Son düzenleme:

Ooo daha çook hakkımız var o zaman :)

merhaba arkadaşlar ben bu formu nasıl kaçırmışım hiç çağırmıyonuz aşk olsun....bende anne olcam yaa ikizlerim olcak ama nisandan önce doğurum ben heralde ama beni de alın aranıza:)

Mergencigim o listeye kendimide katıyorum hayatim.hep söyledim yine söyleyim moral için
Ben 2 hamileliğimde de 24 kg aldım bebisler 6. Ayindayken ip atlayan kiz gibiydim.
Hemde o hatunlardan daha fitim
Manken kimin gaciyam

çok geçmiş olsun canım
benimde oluyor bazen ama öyle aklımıyor benim ki

ben kendimden korkmaya başladım artık sanırım 85 falan olucam ben
bunu öğrenmek çok iyi geldi banaya onlar da bu kadar kilo aldıysa bizim ki gayet normal yani
merhaba arkadaşlar ben bu formu nasıl kaçırmışım hiç çağırmıyonuz aşk olsun....bende anne olcam yaa ikizlerim olcak ama nisandan önce doğurum ben heralde ama beni de alın aranıza:)

hoşgeldin canımm
artık hep bekleriz senide

YANİ ONLAR OKADAR ALDIYSA OOOO YEMEĞE DEVAM:d
Ooo daha çook hakkımız var o zaman :)

Aynen şekerler .. Moral bozmak yok

Canım merhaba hoşgeldin. Allah'ın izniyle topiğimizin 6. ikiz annişi olacaksın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…