Canım eğer devam ederse doktrunu ara mutlaka,emin olmakta fayda var...
Canım güncellerken,düzelteyim dedim ama... :26:
Canım eğer devam ederse doktrunu ara mutlaka,emin olmakta fayda var...
Canım güncellerken,düzelteyim dedim ama... :26:
günaydın bebeklerimmm hepiniz benim bebeklerimsiniz =)) sabah burnum kanadı kustumanca girebildim bi bakayım dedim okuyamadım hepsini henüz çok yazmayınn
selam kızlar;
ben geldim sonunda. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Dualarınız için de ayrıca teşekkür ederim. Allah kabul etsin inşallah. Ağzınıza yüreğinize sağlık.
Bebeğim ve ben iyiyiz çok şükür. Bugün işe başladım. Geçmişi okudum vs. Derken ancak yazabiliyorum. Salı günü ankarada riskli gebelik uzmanı bir perinatologa gittik. Detaylı ultrasona aldı bizi.
Baktı bebeğim çok sağlıklı. Rahmim düzelmişti çok şükür zaten kasılmalarımın hafiflediğini ben hissediyordum dinlenmek iyi gelmişti. Doktor da korkulacak bişey olmadığını söyledi. Rahim ağzını ölçtü.
çok şükür her şey iyi çıktı. Sen de korkulacak bişey yok normal ağrılar olabilir dedi. Bebeğimi inceledi. Maşallah çok sağlıklı bir oğlanmış. Hareketlerinin az olduğunu söyledim. Normal olabilir daha çok küçük dedi. Ama bence bu haftada daha çok hissedebilirim sanırım bu yavaşlık bebeğimden kaynaklanıyor. Sakin bir bebek olacak bence :)) bebiş 354 gr olmuş çok şükür.
Gün içerisinde ne kadar oturarak çalışsam da bunun beni yorduğunu bol su içip eve gidince uzanmamı söyledi falan. Yani ona göre anormal hiç bir şey yok. Ancak eşim ben kasılmalı ve sancılı görmediği için böyle söylediğini düşünüyor yani hala riskliymiş gibi davranmamı istiyor. Bende ağır işlerden falan kaçınıyorum işte.
Rahatsız olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun tek tek alıntı yapamadım. Kendinize çok çok dikkat edin.
Bu arada biz de oğlumuzun ismine karar verdik gibi ama bakalım son anda fikrimiz değişir mi değişmez mi bilemiyorum adı umut olacak oğlumun. Hiç aklımızda yokken birden karar verdik ve evet tamam dedik ikimizde tıpkı emre de olduğu gibi. Allah hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah bütün bebeklerimizi.
Hey yavrum gayretlim :))
Ya 2 ya 4
Benim oğlum dayı olup amca olamayacak :)
Bu bebis erkek olsaydı kızım teyze olamayacakti :)
1 oğlun 1 kızın olursa ikiside gocunmaz
canım bende çekilişe katılmak istiyorum, hatta tarih için şubat olsun diye yazmıştım,
aralık ayında bizim baya ödemelerimiz ve masrafımız olacak,
15 inde bedelli askerlik taksidi var, 30 unda erkek kardeşimin düğünü var, takıydı ev hediyesiydi, kıyafetiydi falan baya masrafımız var, yatılı misafirlerimde olacak 3-5 gün, sonra rahatlıycaz Allahın izniyle,
ihtiyaçlar arttıkça benim kocişin gözleride açılıyo böyle
kızıma bile bişeyler alalım diyorum, hatun bekle ocak ayından sonra başlayalım diyo, ben yalnız çıkınca bir iki bişey aldım, onu da gösterirken , güzelmiş diyip beni ilgilendiren kısmına bakayım diyo hemen etikete bakıyo
kızlar pazara gideniniz varsa pazarda 5 tl hamile külodu, geçen sene ablama almıştık, bende yakındaki bi iç çamaşır satan yerden aldım belinay marka 2 tanesi 13 tl, çok kullnışlı, genişleyen likralı penye kumaştan,tüm göbeği kavrıyo, kesme sıkma yapmıyo o yüzden çok rahat
Hanipeksin yazısını gulimier sen kopyalayınca gördüm ya :)))))
Herkes Mart'ta ben Nisan'da doğururum demiş ,kulağın çınlasın kız:))
Hatta erkek bebişler geç doğar Mayıs diye hesapla
hanipeksin yüreğine inecek kız deme öyle, sen dersen çıkar da biliyosun
hepinize hayırlı geceler kızlar Allah rahatlık versin ben kitap okuyup yatıyorum, yarın görüşürüz inşallah
Allaha emanet olun
göğüs altından itibaren şişiyor bende göbüş( kendimi aynada öyle görünce kaptırıyorum;doğuma sanki bir ay kalmış gibi, evde kimse yokken paytak paytak yürüyorum
canım diğer güncellemende benim kilomuda 71 yaparsınnnn
Gecmis olsun canım , tansiyon falan mı var?
İlahi Egoş alemsin
Benim doktorumun hemşireside canın birsey istediğinde ye mutlaka,örneğin mevsimi olmayan birsey istersen bile turşusunu ,reçelini vs ye diyor,doktorum aldığım kilolardan ötürü ters ters bakıyor.Canımın her çektiğini yemeye kalksam,rahat 30-40 kilo alacak kapasiteyi kendimde gördüm
Geçmiş olsun...Dikkat et kendine(
kuzum benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine yoruldunmu bu aralar burnun kanadı dinlen bol bol bide tansiyonu nu bi ölçtür
yok canım her zamanki şeyler ama artık bünyem kaldırmıyor çok fazla alıngan oldum .
dün gece oğlum hiç uyumadı tabi bende sürekli ağladı uyandı vb. sabahta eşim 8 de evden çıkacak saati 7 ye kurmuş durmadan çaldı durdu akşamda uyarmıştım bak saati unutma die tabi o sese çocukta uyandı tutturdu sen işe gitme ben yanlız uyuyamıyorum die ağlamaya başladıo ağladı ben ağladım kalktım hazırlandım onuda babannesinin yanına yatırdım bıraktım çıktım.bilmiyorum ama artık dayanamıcam sanki gücüm kalmadı sinirlerim çok bozuk.
selam kızlar dün akşam çok kötü sancılar çektim bir an doğuruyorum sandım sol kasığımda oldu 10 dk falan sürdü geçti. Bu sabah tekrar başladı kasılmalar bu sefer sağ tarafıma geçti. Bu sancılar bebeğin büyümesiyle ilgili mi bilemedim yoksa başka arkadaşlara da olmuştu istiraat vermişti doktor saat 8:30 gibi oldu bir de şimdi oluyor 10:30 tekrarlarsa doktorumu arasam ayy böyle ne olduğunu bilememek kötü ya
anammm bende dün yapayım bari kısır dedim ya hürrem vardıya bi makarna yaptımm bi salata çorbam vardı zaten daha da kıçımı kaldırmadım =)
hacı bacı o don kasındırmazmı gı parlak gibi sanki neyki kumasısısı anlarmış gibide soruom ya =)
günaydın bebeklerimmm hepiniz benim bebeklerimsiniz =)) sabah burnum kanadı kustumanca girebildim bi bakayım dedim okuyamadım hepsini henüz çok yazmayınn
selam kızlar;
ben geldim sonunda. hepinize çok çok teşekkür ederim. dualarınız için de ayrıca teşekkür ederim. Allah kabul etsin inşallah. ağzınıza yüreğinize sağlık.
bebeğim ve ben iyiyiz çok şükür. bugün işe başladım. geçmişi okudum vs. derken ancak yazabiliyorum. salı günü Ankarada riskli gebelik uzmanı bir perinatologa gittik. detaylı ultrasona aldı bizi.
baktı bebeğim çok sağlıklı. rahmim düzelmişti çok şükür zaten kasılmalarımın hafiflediğini ben hissediyordum dinlenmek iyi gelmişti. doktor da korkulacak bişey olmadığını söyledi. rahim ağzını ölçtü.
çok şükür her şey iyi çıktı. sen de korkulacak bişey yok normal ağrılar olabilir dedi. bebeğimi inceledi. maşallah çok sağlıklı bir oğlanmış. hareketlerinin az olduğunu söyledim. normal olabilir daha çok küçük dedi. ama bence bu haftada daha çok hissedebilirim sanırım bu yavaşlık bebeğimden kaynaklanıyor. sakin bir bebek olacak bence :)) bebiş 354 gr olmuş çok şükür.
gün içerisinde ne kadar oturarak çalışsam da bunun beni yorduğunu bol su içip eve gidince uzanmamı söyledi falan. yani ona göre anormal hiç bir şey yok. ancak eşim ben kasılmalı ve sancılı görmediği için böyle söylediğini düşünüyor yani hala riskliymiş gibi davranmamı istiyor. bende ağır işlerden falan kaçınıyorum işte.
rahatsız olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun tek tek alıntı yapamadım. kendinize çok çok dikkat edin.
bu arada biz de oğlumuzun ismine karar verdik gibi ama bakalım son anda fikrimiz değişir mi değişmez mi bilemiyorum adı UMUT olacak oğlumun. hiç aklımızda yokken birden karar verdik ve evet tamam dedik ikimizde tıpkı EMRE de olduğu gibi. Allah hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah bütün bebeklerimizi.
Canım iyilik haberleriniz daim olsun inşallah,çok sevindim herseyin yolunda olmasına.Maşallah oğluşuna,ismi hayırlı olsun,adıyla,sağlıkla,analı,babalı,uzun ömürler nasip etsin Allah
Dmt_,
Gecmis olsun,iyi olmana cok sevindim.
Yine de dikkatli ol canım.
Oğlunun ismi konusunda hemfikir olmanıza sevindim :)
He sunu da söylemeden geçemeyeceğim ,hamileyken hareketsiz bebisler dogunca daha hareketli oluyorenerjimi topluyorlar nedir:)
cnm çok sevindim iyi olduğuna allahıma şükürler olsun umutumuz sağ salim görmüşsün çok sevindim yinede dikkat et kendine
şaka diyorum kuzum benim iyi yapmışsın tabi ben biraz abartıyorum kilo konusunu verememekten çok korkuyorum ondan galiba ama abartıyorum yani gerçekten hamilelikde normaldir yani
yok kuzum dün kocişlen tartıştık sinirle uyudum sinirlenince burnumdan soluom o sinirden olmuştur gibime geliyor damar falan çatladıysa sinirlendiğimde kanar bazen tansiyonum pzt ölçüldüğünde 8/5 miydi neydi düşük olması iyidir yüksek tehlikeli dedi
yeee amannn can boğazdan gelirr
sinirden sinirden kocamı görümceği dövsem yeter =)
Ah canım bu konuda bende çok dertliyim ... Ama dediğin gibi normal..
Catherine Zetan Jones :Gebelik sürecinde 23 kilo almış.
Jennifer Lopez :20 kilo almış.
Kate Hudson:28 kilo almış.
Hülya Avşar:20 kilo almış.
Pınar Altuğ: 15 kilo almış.
Ebru Cündübeyoğlu :19 kilo almış.
Deniz Akkaya:20 kilo almış.
Esra Erol:23 kilo almış.
çok geçmiş olsun canımgünaydın bebeklerimmm hepiniz benim bebeklerimsiniz =)) sabah burnum kanadı kustumanca girebildim bi bakayım dedim okuyamadım hepsini henüz çok yazmayınn
ben kendimden korkmaya başladım artık sanırım 85 falan olucam benO zaman senin bu bebişten sonra 4. yü de yapman lazım, ben eğer 2. ikiz olmaz da üçlemezsem yırttım demektir hihihihii
Kıyamam kuzucum, Allah kesenize bol bereket versin. Hep beraber konuşalım fikir alalım o zaman tekrardan canım benim, cinsiyetler belli olunca demiştik daha önce, o yüzden listeyi yaptım. Amaç yılbaşı na yetişmesi değil zaten sadece denk geldi, o sebeple değiştirilebilir herkes dilerse. Ama kendine de dert etme inan 5 liralık da olsa hediye burada mutsuz olacak bir kişi bile yok eminim.
O zaman başka yerlere de bakıyım ben, iyiki almamışım.
Ne mayısı beeeeeeeeeeeeeeeeeee, yüksek voltaj yüksek voltaj kız yanına gelmiyim bak,
Günaydın tatlım, benim de göğüs altından başlıyor göbüş, o paytaklık bende kimse yokken de varken de var :) Uzandığım yerden destek almadan kalkamıyorum ben de daha şimdiden
Benimkisi de 78.5 canım.
bunu öğrenmek çok iyi geldi banaya onlar da bu kadar kilo aldıysa bizim ki gayet normal yani
merhaba arkadaşlar ben bu formu nasıl kaçırmışım hiç çağırmıyonuz aşk olsun....bende anne olcam yaa ikizlerim olcak ama nisandan önce doğurum ben heralde ama beni de alın aranıza:)
YANİ ONLAR OKADAR ALDIYSA OOOO YEMEĞE DEVAM:d
Ooo daha çook hakkımız var o zaman :)
merhaba arkadaşlar ben bu formu nasıl kaçırmışım hiç çağırmıyonuz aşk olsun....bende anne olcam yaa ikizlerim olcak ama nisandan önce doğurum ben heralde ama beni de alın aranıza:)
Mergencigim o listeye kendimide katıyorum hayatim.hep söyledim yine söyleyim moral için
Ben 2 hamileliğimde de 24 kg aldım bebisler 6. Ayindayken ip atlayan kiz gibiydim.
Hemde o hatunlardan daha fitim
Manken kimin gaciyam
Hemencik ekledim kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?