2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
​herkeze merhaba uzun zamandır giremiyorum bende nisan annesi olucam inşallah tüpbebek olduğu için biraz erken olabilir dedi dr 21. haftadayım oluşum olacak inşallah çok heycanlıyım rabbim herkeze taddırsın umarım herşey yolunda gider ve bebişlerimize kavuşuruz

hu huuu selam kızlarr..
ben kalktm duş aldım kurudum.. sağlık ocağına gidiyorumm.. içimde bir korku var.. şu tetanoz illetinden bi kurtulayım dedim sabah sabah cesaret geldi de..
kendinize dikkat edin.. ordan da eşimin teyzesine gidip az laflayacağız.. arada gelir bakarım..
kendinize dikkat edin.. öpüyorum hepinizi

selam.arada bir girebiliyorum foruma ama genelde okumaya çalışıyorum yazılanları.bendede ani hareketlerde kasıklarımda şiddetli kasılmalar oluyor ve vajinamda ağrı elektirik çarpması gibi ama geçici şeylerdir herhalde.bu arada bebeğin hareketlerini hiç hissedemedim daha ne zaman hissedecem çok merak ediyorum.bende baya kilo aldım karnım ve kalçalarım büyüdü bu hafta hamile kıyafetleri giymeye başladım bi tuhaf oldu sanki. yürüyüşüm değişiyor günden güne bir oyana bir bu yana sarhoş misali yürümeye başladım.

hiç hemşom git gez dolaş bak keyfine.. tetanoz yapılırken değil benim yapıldıktan sonra acımıştı inş hiç ağrı yapmaz seninki.. soğuk alma dikkat et..

umarım en yakın zamanda hissedersin çünkü inanılmaz güzel.. şimdi yemek yedim geldim benim obur kızım yemeklerden sonra zıplıyo galiba karnım pır pır resmen.. cok hareket ediyo :)) bende düzgün yürüyemiyorum artık

canım kaç haftalık gebesin benimde çok ağrım oluyor kasıklarımda dr normal dedi ben bebeğin hareketlerini 19 , haftada hissetmeye başladım şimdi 21. haftadayım inşallah sende hissedersin bebişini

benim için günün en güzel haberi bu oldu :))) yaşasın yemek yemek.

Umarım hissederim...senin kız kıpır kıpır benimki uyuyor herhalde tık yok.
canım kaç haftalık gebesin benimde çok ağrım oluyor kasıklarımda dr normal dedi ben bebeğin hareketlerini 19 , haftada hissetmeye başladım şimdi 21. haftadayım inşallah sende hissedersin bebişini

20. haftaya yeni girdim.İnşallah hissederim.kendimi dinliyorum bazen herhangi bir şey hissetçemmi diye ama malesef.

Mergencim ben de 7 kilo aldim,74 oldum. Dilim varmiyor hic ama listeyi guncellediginde eklersin artik.

sağolun kızlar bir an çıldırcak gibi oldum daha yeni toparlandım biraz hasta olmuş galiba oğlum huysuzluğu ondanmış düzelir inş. Eşlere gelince demekki hepsi böyle 6 senedir değişmedi halada değişeceğini zannetmiyorum ama neyse.... Doğumdan sonra çalışmayacağım canım 2 çocuğa baktırmak zor olur evde kendim bakacağım işten çıkmamada 1 ay kaldı işyerim ihale usulü çalışıyor ihaleyi alamadılar 31 aralık a kadar devam ondan sonra evdeyim ama zormuş hem hamiş olup hem çalışıyor olması allah devam edeceklere güç kuvvet versin...

Umarım hissederim...senin kız kıpır kıpır benimki uyuyor herhalde tık yok.

20. haftaya yeni girdim.İnşallah hissederim.kendimi dinliyorum bazen herhangi bir şey hissetçemmi diye ama malesef.
​aramızda çok yok bende 21. haftaya girdim bazı bebekler sakin olurmuş annesi sanırım kızı olacak sakin bi kız banada dr ilk tahminde kız dedi daha sonra erkek ikigün önce 4 boyutlu ultrasona girdim kesin erkek dedi umarım sende enkısa zamanda hissedersin çok güzel bi duygu

afiyet olsunnn.. ben artık dayanamıyorum erkenden yiyorum :)) yedim de geldim .. açlık giderek daha kötü bi hal almaya başladı

aynen canımm yaa, 12:00 yi bir dakika geçsin; gözüm kaşım ayrı oynuyor açlıktan. iştahım da çok açık; az biraz frenlemeye çalışıyorum kendimi. tek tesellim emzirirken kolay veriliyor olması.

merhaba arkadaşlar ben bu formu nasıl kaçırmışım hiç çağırmıyonuz aşk olsun....bende anne olcam yaa ikizlerim olcak ama nisandan önce doğurum ben heralde ama beni de alın aranıza:)

Hoş geldin aramıza şekerim.

Canım en iyisini yapmışsın.Hayırlısıyla atlatırsın inşallah.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Benim kolum hala agrıyor ama normalmiş.
Şükür başka bir sorun yaratmadı bende.

şu senin takviminde yazan kendinizi daha canlı ve enerjik hissedeceksiniz kısmı ne kadar güzel bi an önce olsa keşkeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…