Herkese afiyet olsun.Bebişelere kan olsun,can olsun inşallah
hu huuu selam kızlarr..
ben kalktm duş aldım kurudum.. sağlık ocağına gidiyorumm.. içimde bir korku var.. şu tetanoz illetinden bi kurtulayım dedim sabah sabah cesaret geldi de..
kendinize dikkat edin.. ordan da eşimin teyzesine gidip az laflayacağız.. arada gelir bakarım..
kendinize dikkat edin.. öpüyorum hepinizi
selam.arada bir girebiliyorum foruma ama genelde okumaya çalışıyorum yazılanları.bendede ani hareketlerde kasıklarımda şiddetli kasılmalar oluyor ve vajinamda ağrı elektirik çarpması gibi ama geçici şeylerdir herhalde.bu arada bebeğin hareketlerini hiç hissedemedim daha ne zaman hissedecem çok merak ediyorum.bende baya kilo aldım karnım ve kalçalarım büyüdü bu hafta hamile kıyafetleri giymeye başladım bi tuhaf oldu sanki. yürüyüşüm değişiyor günden güne bir oyana bir bu yana sarhoş misali yürümeye başladım.
canım kaç haftalık gebesin benimde çok ağrım oluyor kasıklarımda dr normal dedi ben bebeğin hareketlerini 19 , haftada hissetmeye başladım şimdi 21. haftadayım inşallah sende hissedersin bebişiniselam.arada bir girebiliyorum foruma ama genelde okumaya çalışıyorum yazılanları.bendede ani hareketlerde kasıklarımda şiddetli kasılmalar oluyor ve vajinamda ağrı elektirik çarpması gibi ama geçici şeylerdir herhalde.bu arada bebeğin hareketlerini hiç hissedemedim daha ne zaman hissedecem çok merak ediyorum.bende baya kilo aldım karnım ve kalçalarım büyüdü bu hafta hamile kıyafetleri giymeye başladım bi tuhaf oldu sanki. yürüyüşüm değişiyor günden güne bir oyana bir bu yana sarhoş misali yürümeye başladım.
Ah canım bu konuda bende çok dertliyim ... Ama dediğin gibi normal..
Catherine Zetan Jones :Gebelik sürecinde 23 kilo almış.
Jennifer Lopez :20 kilo almış.
Kate Hudson:28 kilo almış.
Hülya Avşar:20 kilo almış.
Pınar Altuğ: 15 kilo almış.
Ebru Cündübeyoğlu :19 kilo almış.
Deniz Akkaya:20 kilo almış.
Esra Erol:23 kilo almış.
Yüksek Voltaj : 24 kilo almış
Umarım hissederim...senin kız kıpır kıpır benimki uyuyor herhalde tık yok.umarım en yakın zamanda hissedersin çünkü inanılmaz güzel.. şimdi yemek yedim geldim benim obur kızım yemeklerden sonra zıplıyo galiba karnım pır pır resmen.. cok hareket ediyo :)) bende düzgün yürüyemiyorum artık
canım kaç haftalık gebesin benimde çok ağrım oluyor kasıklarımda dr normal dedi ben bebeğin hareketlerini 19 , haftada hissetmeye başladım şimdi 21. haftadayım inşallah sende hissedersin bebişini
canım hamileleik bizleri biraz daha hassaşlaştırıyor herşeye sinirimiz bozuluyor doğal olarak
üzme kendini inşallah yakında doğum iznine çıkacaksın o zaman ilgilenirsin oğlunla
peki doğumdan sonrada çalışacakmısın canım
ah canım benim inanki geçecek hepsi.su anda zor.diger bebeğin oldugunda daha metanetli ve sabırlı oluyorsun.
Esine karsı değil ama :)) çünkü bizde hala saat sesine tartışıyoruz. Kiz uyanıyor arkalarından ağlıyor
bir gün yastığının altına koydum cin gibi kalktı kapattı.simdi daha tecrübeli kalkıyor :)
allah yardımcın olsun
canım benim kıyamam sana ya..hem hamilesin hem dinlenemiyorsun..ben bile çocuk olmadıgı halde bu kadar yoruluyorum dinlenemiyorum..ki seni düşünemiyorum..sinirlerin normaldir bozulması canım benim..az kaldı sabret şubatta doğum iznine ayrılıcaksın inşallah..allah yardımcın olsun..acaba oğluş hastalandımı gece mızmızlandı..:26:
canım benim, kararlı ol evden çıkarken aağlamaları daha çabuk sönebilir. Kişisel farklılık da gösterebilir tabi. Ben de eşime sabahları sinir oluyorum. 8e 20 kala kalkıyor ama alarmı 7de çalmaya başlıyor ertelemekten ne zevk alıyor anlamıyorum kıracam bir gün telefonunu
​aramızda çok yok bende 21. haftaya girdim bazı bebekler sakin olurmuş annesi sanırım kızı olacak sakin bi kız banada dr ilk tahminde kız dedi daha sonra erkek ikigün önce 4 boyutlu ultrasona girdim kesin erkek dedi umarım sende enkısa zamanda hissedersin çok güzel bi duyguUmarım hissederim...senin kız kıpır kıpır benimki uyuyor herhalde tık yok.
20. haftaya yeni girdim.İnşallah hissederim.kendimi dinliyorum bazen herhangi bir şey hissetçemmi diye ama malesef.
afiyet olsunnn.. ben artık dayanamıyorum erkenden yiyorum :)) yedim de geldim .. açlık giderek daha kötü bi hal almaya başladı
merhaba arkadaşlar ben bu formu nasıl kaçırmışım hiç çağırmıyonuz aşk olsun....bende anne olcam yaa ikizlerim olcak ama nisandan önce doğurum ben heralde ama beni de alın aranıza:)
hu huuu selam kızlarr..
ben kalktm duş aldım kurudum.. sağlık ocağına gidiyorumm.. içimde bir korku var.. şu tetanoz illetinden bi kurtulayım dedim sabah sabah cesaret geldi de..
kendinize dikkat edin.. ordan da eşimin teyzesine gidip az laflayacağız.. arada gelir bakarım..
kendinize dikkat edin.. öpüyorum hepinizi
merhaba arkadaşlar ben bu formu nasıl kaçırmışım hiç çağırmıyonuz aşk olsun....bende anne olcam yaa ikizlerim olcak ama nisandan önce doğurum ben heralde ama beni de alın aranıza:)
şu senin takviminde yazan kendinizi daha canlı ve enerjik hissedeceksiniz kısmı ne kadar güzelbi an önce olsa keşkeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?