Dün eşime diyorum ki hayatım ben dua okucam.
Sende o arada bulaşıkları dizer misin?En nce uykum var hayatım dedi geldi yanıma.
Sonrada dayanamadı kalktı sesler geliyor.Sonra ben dularımı bitirdim.
Bakdım beni çağırıyor hatun bak bakim mutfagı toparladım nasıl olmuş diye:)
Evimi kocişimi özledim.İşlerim yoğun başım ağrıdı
Canim ben yemek yiyince hissetmiyorum genek olqrak bir veya 2 saatte bir kendini bana hissettirmiyo.gece yatarkende yapiyo sabah kalktigimdada.cepten yazdim.umarim mesaj gider:)
Bayan olarak çalışmak zaten zor hamilelikte dahada zor geliyor.bebeğimiz olup tekrar işe dönünce dahada zor olacak.ama hayat malesef çalışmak zorundayım.
Bayan olarak çalışmak zaten zor hamilelikte dahada zor geliyor.bebeğimiz olup tekrar işe dönünce dahada zor olacak.ama hayat malesef çalışmak zorundayım.
Canim ben yemek yiyince hissetmiyorum genek olqrak bir veya 2 saatte bir kendini bana hissettirmiyo.gece yatarkende yapiyo sabah kalktigimdada.cepten yazdim.umarim mesaj gider:)
Bu arada ben tahminen bendeki olan mantar duruma karşı önce sirkeli su ile yıkadım sonrada kremi sürdüm.
Bugun çok şükür daha iyiyim.Ama günlük pedden dolayı sanırım fena tahriş olmuş geçmesi kolay olmucak gibi.
Aman dikkat kızlar.
Gerçekden zor ya.
Eve gidince bir ohh çekiyorum :)
İş yerindeki arkadaşlarda destekler ama eşim saolsun evde iyi dinlendiriyor beni.
Kıyamam dün yemek yapmadım sanıp mesaj atmış fıstığım yumurta yapalım akşama diye:)
Yorgundum mesaj atamadım eve gelene kadar uyudum sanmış :)
Ben iş yerinde sırtıma adı ne bilmiyorum ama mindere benzer bir şey aldım.
O çok iyi geldi ağrılarım azaldı.Ayagımın altında yüksek tahta var.
Sandalyemde en üst seviyede birazda mesefeli durunca masaya rahatım şükür.
gerçekden çok ama çok güzel anlatmış ya.
Gözlerim dolu dolu oldu.sorularına eşiyle diyaloklarına bayıldım.
Bende kocişimi yanımda istiyorum :)
allahım hayırlısıyla o günü görmeyi hepimize nasip eylesin inşallah.
Ah canım bu konuda bende çok dertliyim ... Ama dediğin gibi normal..
Catherine Zetan Jones :Gebelik sürecinde 23 kilo almış.
Jennifer Lopez :20 kilo almış.
Kate Hudson:28 kilo almış.
Hülya Avşar:20 kilo almış.
Pınar Altuğ: 15 kilo almış.
Ebru Cündübeyoğlu :19 kilo almış.
Deniz Akkaya:20 kilo almış.
Esra Erol:23 kilo almış.
Yüksek Voltaj : 24 kilo almış
Hanipekscim hediyeleşme için adresimi göndereceğim ama 100 mesaja ulaşamadım hala.
Bu akşam burayı mesaj yağmuruna tutmam lazım :)
merhaba arkadaşlar ben bu formu nasıl kaçırmışım hiç çağırmıyonuz aşk olsun....bende anne olcam yaa ikizlerim olcak ama nisandan önce doğurum ben heralde ama beni de alın aranıza:)
​herkeze merhaba uzun zamandır giremiyorum bende nisan annesi olucam inşallah tüpbebek olduğu için biraz erken olabilir dedi dr 21. haftadayım oluşum olacak inşallah çok heycanlıyım rabbim herkeze taddırsın umarım herşey yolunda gider ve bebişlerimize kavuşuruz
sağolun kızlar bir an çıldırcak gibi oldum daha yeni toparlandım biraz hasta olmuş galiba oğlum huysuzluğu ondanmış düzelir inş. Eşlere gelince demekki hepsi böyle 6 senedir değişmedi halada değişeceğini zannetmiyorum ama neyse.... Doğumdan sonra çalışmayacağım canım 2 çocuğa baktırmak zor olur evde kendim bakacağım işten çıkmamada 1 ay kaldı işyerim ihale usulü çalışıyor ihaleyi alamadılar 31 aralık a kadar devam ondan sonra evdeyim ama zormuş hem hamiş olup hem çalışıyor olması allah devam edeceklere güç kuvvet versin...
bir an önce acısı sızısı geçer inşallah ..
Eşlerin gerçekten hakkı ödenmez.ALLAH ıma binlerce şükür kıymet bilenle karşılaştırmış.
bende istiyorum ama ilk başlarda bende girecem doğuma diodu şimdi ben girmem bayılırım orada dio ama ben girmesini çok isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?