2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
yaşasın 1 saat sonra mesai bitecek oğlumu göreceğimmmm :))
kızlar yaa tansiyonum sürekli düşük. tabi yüksek olmasından iyidir ama böyle de salak gibi oluyorum sersem sersem dolaşıyorum ortalarda.
ne yapsam acaba sizin doktorlarınız ne öneriyor??

bu arada Mergenciğim listeyi güncellerken ekleyebilirsen sevinirim oğluşun adı: UMUT ve şu anki kilom : 71

Herkes pek bir yoğun heralde kızlar :)

evet ya ( kimsecikler konuşmuyo (

benimde hep düşük tansiyonum. ya bi de benim son zamanlarda çarpıntım çok oluyo. koltuk sallnıyo gibi hissediyorum bazen o derece..
ne güzel sen UMUTunu göreceksin :) tadını çıkar.. telefona çek bi daha bi daha izle.. benim ay sonu randevum ama dayanamayacağım gibi. daha erken bi bahane bulup gidicem

bakıyorum çok çabuk unutulmuşum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bi merhaba dedim kimse üstüne alınıpda sana da merhaba demedi banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çarpıntı bende de oluyor canım ama kalbimde değil boğazımda sanki nefes alamıyor gibi oluyorum.
UMUT umu değil EMREmi göreceğim canım yani büyük bebişi görmekten bahsetmiştim ufaklığın kontrolü haftasonu şimdilik tekmelerle idare ediyoruz :))

Kızlar biz geldik.nihayet kızıma tullu mullu firfirli kurdeleli bir etek aldık Ne varsa yine lcw da var.
Eve geldik hemen giydi donüyor poposunu sallıyor hava buz bir kar eksik.
Kuaföre de gittim nihayet gözümün üstündeki kararti gitti O arada bizim kiz yine kuaförün makyaj standından allik sürdü yüzüne hatunlar oldu gülmekten.Öylece geldik eve.

Hepiniz iyisiniz inşallah

Sayfalar geçmiyor ne olmuş geçemedim,laternenin ki kactaydi kızlar onun ki umutege'den evveldi gittiler mı geldiler mı

ne bilim tatlım kimse bi merhaba demeynce tınlanmadığını düşünüyor isteristemez ...

walla en son tetanoz aşısından sonra bnmde şaftım kaydı , tabi 2 defa kanamam oldu 1er hafta arayla bayram öncesi we sonrası p.tesi dr.dan sonra sağlık ocağına gittim wurundum ama gel bana sor mahvoldum 3 gündür yatıorum kolum şiş sırtım ağrıyo bayaaa bişiler

annanem,dedem,teyzem,annem we kardeşim geldiler 10gün durdular yanımda salı günü gittiler bana da iyi oldu ama hep yattım kilolarıda alldıııııııııııım

sen nasılsın cnm geçmişi okuyamadım bağlantım kötü kopuyo

hepinize merhabalar inşallah iyisinizdir hiçbirşey okuyamadım yeni açtım yemek bile yeni yedim sabahtan beri dua falan da okuyamadım yarın sabaha gece uyumayıp bitiririm olmazsa sabah bildirebilirim size malesef 300 taneyi ve diğer 3 duayı işlerim çok karışık bir de yetmiyormuş gibi dün sağlık ocağı ve araba teslimatı ve ondan önceki gün sağlık ocağı bugün normal kontrol falan hastanede de özel olmasına rağmen doktor çok yoğun olduğu için çok bekledim malesef döndüm işler birikmiş falan fişman bende durumlar böyle.

- Şekerim yüksek çıktı 109 (sınır 105 miş aile sağlığı merkezindeki labaratuarda) daha ince ilk gebe kaldığımda ise devlet hastanesinde baktırmıştım ordaki sınır değer 110 idi benimki 101 idi birşey dememişlerdi. Şimdi takip etmem gerekiyor son zamanlarda diyordum ya pek diyet yapmadım dikkat etmedim gelsin beyaz ekmekler patates salataları tahin pekmezler falan şimdi mecburen dikkat edicem 1 ay sonr atekrar bakılacak inşallah düşer

- Tansiyonum hep düşük olurdu yine doktor kontrolünde 13-9 çıktı yani yüksek ben şuna bağlıyorum orda bekle bekle sinirleniyorum işten zor izin aldığım için geç kaldığım için telaşlanıyorum kesin ondan e tabi miniğimi göreceğim için heyecan ad kaplıyor içimi. evde 12-8 bile olmuyor 10.5- 6.5 falan okadar düşük yani. Ben anlamadım bu işi. Doktor diyor ki çoğu hastamda böyle oluyor. Aile Sağlığı merkezinde de 11-7 falan çıkımıştıi iyiydi yani.

- Bebek iyiyimiş çok şükür bir yaramazlık yok erkek olduğunu teyit etti kendi doktorum olarak.Daha önce prof söylemişti bize çünkü cinsiyeti bu ilk kez gördü.

- bebeğin suyu plesentanın konumu yerleşimi iyi dedi.

- doğum 20 nisan ile 24 nisan arasında olacakmış benim. şimdiden net tarih vermek doğru olmaz dedi. keza normal doğum mu sezeryan mı şimdiden bilinmez dedi.

- miyomlar çıkmıştı bende detaylıda problem olmaz çoğu kişide var dedi.

- Bir daha taaaa 3 Ocakta çağırdı gitmeden tam idrar tahlili ve açlık kan şekeri ve Hb A1C diye yine diyabetle ilgili başka bir tahlil daha istedi.

- Midem çok aşırı yanıyor ve ekşiyor Rennie verdi syp duo syp neyse artık

- Geçen bacağıma kramp girmişti OSTEOCATE TABLET VERDİ MAGNEZYUM MU NEYMİŞ

-Decavit 3. kutuyu yazdı kan hapına devcam dedi ( gyno ferro sanol) balık hapı da devam ( seven seas omega 3)balık yersen ogün alma onu dedi. haftada 1 kg dan fazla balık tüketmek zararlıymışç zaten ben ağzıma bile koymuyorum.

- Çatlak olmasın diye hiçbirşey sürmüyordum ya ben daha PREGNACARE adında birşey önerdi bitkiselmiş güya bilemiyorum çiçek özleri falan va riçinde dedi karın kalça basen ve göğüs bölgesine ( göğüs uçları hariç) uygulanacak.

- kayısı ve kakao yağı duyup sordum onu da sür dedi birini sabah birini akşam olur dedi.

- her akşam tansiyonunu ölç dedi yemekten bir saat sonr adinlenmiş olunacakmış ölçmeden.

- bebeğin hareketlerini hissetmiyorum dedim daha erken olduğunu söyledi.

- ev işi yapmak zerbest dedi ama yine benden duymuş olmayın ve kimsye de söylemeyin :) ben yapmıcam

- bugün doktora gidip gelirken ve orda uzuuun uzunnn beklerken çok aç kaldım bebeğe üzüldüm aç ve susuz neyse dönüşte ofiste yedim.

- karnımda ara ara sertlik oluyor bişey olur mu dedim normal dedi.

- araç kullanmakta sakınca yokmuş ama emniyet kemeri bir bölümü bacağın hemen üstüne kasığa yani hemen hemen diğeri göğüsün üstüne konacakmış kesinlikle karnına değil dedi.

- aldığım kg normalmiş.

-jilet ağda vs karına birşey olur mu dedim olmaz dedi.

- gerinirken yan dönerken yatarken karında kasıkta kramp ağrı gerilme normalmiş.

- günde 2 saat yürüyüş verdi yanındaki biriyle aynı anda konuşabilecek tempoda temposu da çok harala gürele değil yani. ama ben yapamıcam yüüryüş falan nezaman yapayım hep işteyim eve yemek yemeye ve yatmaya gidiyorum

- ayıp olacak ama bişey daha sordum hoş biz henüz korkudan başlayamadık amayaparsak ilişkide spermin kanıtlanmış bir zararı yokmuş yani korunmak lazım diye duyuyordum gerek yokmuş. fakat yine burda yazmak ayıp olacak belki ama tükürük falan zararlı olur dedi bebeğe enfeksiyon kapabilirmişiz yani yıkanmış ve önden başka değişik herhangi birşey yapılmamış olması lazımmış anlayacağınız. o konu doğru olabilir bak ben hiç dikkat etmiyordum ona ilk kez internette okuyup ta tükürüğün spermleri öldürdüğünhü dolayısı ile hamile kalmayı engellediğini okudum tesadüfen ve ilk kez öyle denedik yani direk ilişki bebek haberi aldık akabinde :) demek ki doğruymuş :) dolayısı ile spermi bile öldürecek gibi birşeyse tükürük zararlıdır .

işte böyle belki aradığınız cevaplardan bazılarını bulursunuz içinde diye yazdım detaylı detaylı

Wosgi,İnan ki 2. Cocuktan sonra esler bambaşka oluyor.
Benimkide beni cok sinirlendirirdi.her konuda hemde hatta ona 2. Bir cocugu vermenin aptallik olduğunu bile düşünmeye başlamıştım . Tamda kızıma hamileyken , birde el delisi olma özelliği vardı ki (yine de varda o kadar değil)kendimi yerlere çarpmak isterdim.tuz biberdi.
Kızım olunca sihirli değnek değmiş gibi yine ise güce yardım etmez edemez,beceremez.huyu değişti en azından bakınca anası geliyordu aklma artık gelmiyor

Bende 2 çocukla artık çalısmanın mümkün olmayacağını düşündüm.bunaldim bu yil.bu donem başlayacaktım ki hop 3.

Nasip,kimsem yoktu bakıcıda zor,soğuk geliyor,isabet oldu :))
Hakkında herseyin hayırlısı olsun canım.sikma canını

sağlıklı olması çok güzel.. allah hayırla kucağına almak nasip etsin hepimize... bilgiler çok güzel teşekkür ederim..

hahahahahaa ben de geçen ctesi traş oldum Sıhhatler olsun canım.

Sayfalar geçmiyor ne olmuş geçemedim,laternenin ki kactaydi kızlar onun ki umutege'den evveldi gittiler mı geldiler mı

laterne ile şimdi konuştum yoldalarmış, oğluşunu da almışlar okuldan beraberce gidiyorlar ayh ne güzel. Çıkınca haberdar edecek inş. Dualarımız onunla..

​Canım benim çok geçmiş olsun yahu. Ben de eskisi kadar sık giremiyorum, sabahları ve bu saatlerde daha fazla girebiliyorum tabi her zaman değil. İyiyim canım ben de, iş güç yuvarlanıyoruz göbüşümüzle :=)

sağolasın tatlım bnm şimdi iyiyizz kızımla .. kıpır kıpır teyzeleri uyutmuyoo pek bi yaramaz babası elini koyuyo karnıma atıyo tekmeleri fln

Allah herbirimize kolaylıklar wersin inş

Kiz hanipeks sen benim fit , çıta gibi ficudumlan listeye girmeme niye güldün Mayıs doğumlu gaci
25 Ekim de doğacaktı oğlum ,sen tut 2 Kasım'da dog
Neysem Allah'tan ümit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…