2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
merhaba huysuzmelek ne zamandır görmüyorum seni?nasılsın?bebiş nasıl hangi dr gidiyorsun? sen kayserideydin demi?

merhaba huysuzmelek ne zamandır görmüyorum seni?nasılsın?bebiş nasıl hangi dr gidiyorsun? sen kayserideydin demi?

selam cnm

ewt kayserideyim , ömür hastanesi mustafa ertürk we kızılay hastanesi suat altmışyedioğlu na gidiyorum .. bebişim çook iyi kıpkıp durmuyo ağrı weriyo ara ara ama iyiyiz çok şükür tetanoz aşısı biraz hasta etti bizi kolum şişti ateşim çıktı fln

sen nasılsın cnm hangi dr.a gidiosun

iyiyim teşekkürler bende erciyes rakip beye gidiyorum.. geçmiş olsun canım benim.. benim aşı derdim yok diğer hamileliğmde hepsini yaptırdım düzenli iyi oldu

iyiyim teşekkürler bende erciyes rakip beye gidiyorum.. geçmiş olsun canım benim.. benim aşı derdim yok diğer hamileliğmde hepsini yaptırdım düzenli iyi oldu

sağol tatlm ohh wallaa yaaaa kurtulmuşsun sen aralık 20 de 2.si wurulcak kaygısı şimdiden düştü içimeeeeeeeeee

selammmm

Allaha çok şükür detaylıdan oğlumun sağlıklı haberlerleri ile döndüm
her bir şeyi tastamam vaktinde oluşmuş yavrumun
darısı sizlerin başına inşallah ,Allah bana yeğenlerimin hepsinden sağlıklı haberleri almayı nasip etsin inşallah

umutege tatlım sen de dönünce yaz hemen

Selaammm.. Asimizi olduk.. hicbirseyimiz yoktu ki yarim saattir kolum agrimaya basladi.. İnsallah bundan ote bisey olmaz.. Yatip dinlenecegim.. Herkese iyi aksamlar..

canım inşallah bebeğin sağlıklıdır, Rabbim hakkınızda en hayırlısını nasip etsin inşallah

bana doktor 8 kilo hak tanıdı, 8 kilo hakkımı doldurmak için 8 kilo zayıfladım, artık rahat rahat 16 kilo mu alabilirim

merhaba arkadaşlar ben bu formu nasıl kaçırmışım hiç çağırmıyonuz aşk olsun....bende anne olcam yaa ikizlerim olcak ama nisandan önce doğurum ben heralde ama beni de alın aranıza:)
hoşgeldin canım, ikizlerin sağlıkla gelsin inşallah
Mergencigim o listeye kendimide katıyorum hayatim.hep söyledim yine söyleyim moral için
Ben 2 hamileliğimde de 24 kg aldım bebisler 6. Ayindayken ip atlayan kiz gibiydim.
Hemde o hatunlardan daha fitim
Manken kimin gaciyam

maşallah sana
var mı bi formülü söyle bacım bizede, doğumdan sonra hemen verelim bizde

iyi akşamlar bayanlar, herkes dinlenmede sanırım. biz de oğluşumla yemeğimizi yedik çizgifilm seyrediyoruz. babamız daha gelmedi; bu akşam da görüşemeyeceğiz sanırım

Herseyin yolunda olmasına sevindim canım .. İnşallah burda herkesten güzel haberler gelir..

gözün aydın canım sevindim darısı bizlere inşaallah..

Selaammm.. Asimizi olduk.. hicbirseyimiz yoktu ki yarim saattir kolum agrimaya basladi.. İnsallah bundan ote bisey olmaz.. Yatip dinlenecegim.. Herkese iyi aksamlar..

benim doktorum aşı ile ilgili hiçbirşey söylemedi yaa, unuttumu yoksa daha vaktimi gelmedi anlamadım. burada yazılanları okudukça da yaptırasım gelmio hiç biraz ağır bir aşı sanırım.

benim doktorum aşı ile ilgili hiçbirşey söylemedi yaa, unuttumu yoksa daha vaktimi gelmedi anlamadım. burada yazılanları okudukça da yaptırasım gelmio hiç biraz ağır bir aşı sanırım.

yaa benimde doktorum söylememişti.. ben sordum.. daha erken dedi bana.. 24. haftadan sonra yaptırırsın ben vakti gelince söylerim demişti.. ama sağlık ocağından illa bu haftalarda olmam gerektiğini ve bir doz daha 4 hafta sonra yapılacağını söylediler.. bunu söyledim doktora uygundur yaptırabilirsin o halde dedi.. 2 doz olacakmış hatta doğum sonrası da 3 doz daha varmış ama onları yaptırırmıyım bilmiyorum :))
çok şükür iyiyim şimdilik.. kolumda değişik bir uyuşukluk hissi var bir de sanki 50 kiloluk bir adam oturmuş gibi
hastanelerde doğum yapacak da olsak başımıza ne geleceği belli değil.. Allah korusun acil bi durum olur evde doğurmak gerekir filan

laterneciğim güzel haberlerle gelmene cok sevindim umutege hala gelmedi inş hayırlı haberlerle döner.kızlar aman dikkat edelim daha yolun yarısındayız ne kilolar alacagız sağlıklı şeyleri yiyelim hazır gıdalardan uzak duralım çok kilo almak değil bebeği ii beslemek önemli olan.mutlaka kahvaltı yapmaya özen gösterin işe aç gitmeyin tok karnına daha zinde olacaksınız.

Eline sağlık canım, üşenmemiş yazmışsın uzun uzun, hepimize faydası olacaktır mutlaka.
Ben ilişki konusunda bahsettiğin şeyi bilmiyordum mesela, öğrendiğimiz iyi oldu.

Maşşallah oğluşuna, limonluparfe teyzesi yer onu :)

Ben de dün sabah oldum ama hala kolum ağrıyor, omuza yakın bir yerden vurdu hemşire, vurduğu yer değilde 4 parmak fln altı ağrıyor nedense.

Bugün aradım, Bakırköy'de ultramed adında bir yer.
Doktor indirimiyle 200tl fiyat verdiler. Hem detaylı ultrason hem de 4 boyutlu olacakmış.
CD'ye de görüntüleri kaydedip vereceklermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…